το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
ο τζεμισ μποντΟκ καταλαβαμε ποιος ειναι το πουλι... Ουτε υφος.γραπτου λογου δεν μπορει να αλλαξει.
ο τζεμισ μποντΟκ καταλαβαμε ποιος ειναι το πουλι... Ουτε υφος.γραπτου λογου δεν μπορει να αλλαξει.
το θέμα ειναι να καταλάβει και ο αντί! Υπομονή!Οκ καταλαβαμε ποιος ειναι το πουλι... Ουτε υφος.γραπτου λογου δεν μπορει να αλλαξει.
φασιστακο κλώνε καληνύχταμια ζωη οι αριστεροι: καποιος μου χαλαει τη μανεστρα ---> να επεμβει ο πατερουλης να τον κοψει να μην ακουγεται
αυτοαποκαλουνται και δημοκρατες
ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα. εγω ο φασιστας δε ζητησα να κοπει κανενας να μη μιλαει. εσυ ο ευαισθητουλης αριστερουλης δημοκρατακος τρεχεις στο μπαμπα να με κανει νταφασιστακο κλώνε καληνύχτα
να μπεις με το άλλο σου προφίλειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα. εγω ο φασιστας δε ζητησα να κοπει κανενας να μη μιλαει. εσυ ο ευαισθητουλης αριστερουλης δημοκρατακος τρεχεις στο μπαμπα να με κανει ντα
δεν εχω αλλο προφιλ. μονο ανφαςνα μπεις με το άλλο σου προφίλ
καλα Walter σε λιγο ούτε αυτο θα εχεις!δεν εχω αλλο προφιλ. μονο ανφας
έριξε την ΝΔ το 93 και το 2015 θα την διαλύσει εντελώς! Οπως ο γαπ το ΠΑΣΟΚ! Πάντως ακούγεται οτι θα εχουμε μοντέλο Παπαδήμου1945 χρονιά διάσπασης του ατόμου.
2015 ,χρονιά διάσπασης της ΝΔ !
ο Σαμαράς θα ιδρύσει τη Νεα Ελλαδα και οι υπόλοιποι
θα μείνουν στο ναυάγιο της ΝΔ !
Πάντως ακούγεται οτι θα εχουμε μοντέλο Παπαδήμου
Σιγα ρε τεραστιε, που βλέπεις και μια δεκαετια το κομμα που μεχρι πριν δυο χρονια ειχε 4% και δεν εβρισκε υποψηφιους να κλεισει τα ψηφοδέλτια σε ολη την Ελλαδα.Μπα,για μοντέλο ΣΥΡΙΖΑ σας βλέπω καμιά δεκαετία για αρχή.
Σιγα μην σου απαντησω για να με κανουν muted...Τι έγινε μωρή κραγμένη παξιμαδοκλέφτρα; Ακόμη κλαις που έχασες την αδελφή στραπονιάρα ψυχή;
Μπα,για μοντέλο ΣΥΡΙΖΑ σας βλέπω καμιά δεκαετία για αρχή.
καποιοι θα επρεπε να λογοκριθουν να γινουν muted banned και δεν ξερω τι αλλο κι ασ μην βρισουν καθολουΣιγα μην σου απαντησω για να με κανουν muted...
και ξεκιναει η αντιστροφη μετρηση για την αποφυγη της τακτικης χρεοκωπιαςΛοιπόν και μετά τις νέες αερόφουσκες ΛαζοπουλοΧαϊκαλΚαμμενοΨεκασμενων οι εκλογές είναι σχεδόν δεδομένες. Από τις 30 του μήνα ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση της ΑΤΑΚΤΗΣ χρεοκοπίας της Χώρας της εκλογής του Νεοκομμουνιστή!
Φιλάκια...