alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
To καταλάβατε εστω και αργα ε? Από την αρχη σας το λεω. Σιγα μην ασχοληθεί να πληρωνει τον κάθε Χαικαλη.ο σαμαρας θελει εκλογες :S
To καταλάβατε εστω και αργα ε? Από την αρχη σας το λεω. Σιγα μην ασχοληθεί να πληρωνει τον κάθε Χαικαλη.ο σαμαρας θελει εκλογες :S
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Μια χαρά τα κατάφερε ο Καμμένος πάντως.Αυτοματισμός μέχρι όσο δεν πάει.Βλέπω από 155 μέχρι 159 στην επόμενη ψηφοφορία κ τα 3 μου στις εκλογές για ΝΔ.
Ήδη τώρα η καργιόλα η κολόγρια η Μάνδρου στο ΣΚΑΙ τα μάζεψε άρον άρον κ παραδέχτηκε πως ο Χαικάλης έδωσε όνομα στις αρχές.
Λοιπόν και μετά τις νέες αερόφουσκες ΛαζοπουλοΧαϊκαλΚαμμενοΨεκασμενων οι εκλογές είναι σχεδόν δεδομένες. Από τις 30 του μήνα ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση της ΑΤΑΚΤΗΣ χρεοκοπίας της Χώρας της εκλογής του Νεοκομμουνιστή!
Φιλάκια...
θα φαει γκαβαλο στις εκλογες ομως τυπεTo καταλάβατε εστω και αργα ε? Από την αρχη σας το λεω. Σιγα μην ασχοληθεί να πληρωνει τον κάθε Χαικαλη.
Προσεχε τι λες...κινδυνεύεις...
τυχαιο που ο Χαικαλης θυμήθηκε την προσπαθεια χρηματισμού του την επόμενη ημέρα από την συνάντηση Μητσοτάκη - Καμένου....ε ρε ωραία χρόνια που ρχονται
Ναι ε? Γι αυτό μικραινει η διαφορα σε ολες τις δημοσκοπησεις?θα φαει γκαβαλο στις εκλογες ομως τυπε
Ο Καμμενος συνεχιζει ακάθεκτος για την οριστικη εισοδο του στην πολιτικη χωματερή. Ας τον ενημερωσει βεβαια καποιος ότι θα τον ψηφισει η Αλιντισσα, αρα είναι σιγουρα εκτός βουλης. Για να μην κουράζεται κιολας.Καλά η πολιτική είναι φούμαρα να πούμε.Κάτσε να δούμε σε λίγο την συνέντευξη τύπου του Καμμένου.Εγώ λέω πως θα αυτοματίσει ακόμα περισσότερους κ θα δυσκολέψει την εκλογή ΠτΔ ακόμα παραπάνω.
ΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΤί να κινδυνεύσω μωρέ; Αφού πριν λίγους μήνες είχα ζητήσει να κλείσει ο λογαριασμός μου και μετά από καιρό ανοιχτόν τον βρήκα.
Προσωπικά δεν θεωρώ πως μου κάνουν χάρη που με δέχονται εδώ, εγώ τους κάνω χάρη που συχνάζω και ποστάρω εδώ!!
Κλάψε κι'άλλο μωρή λοβοτομημένη σκύλα. Είναι προπόνηση για την κλάψα που θα ρίξεις σε κάνα μήνα.
Ο Καμμενος συνεχιζει ακάθεκτος για την οριστικη εισοδο του στην πολιτικη χωματερή. Ας τον ενημερωσει βεβαια καποιος ότι θα τον ψηφισει η Αλιντισσα, αρα είναι σιγουρα εκτός βουλης. Για να μην κουράζεται κιολας.
o tramountanas γιατι εφαγε mute?
Ότι τολμησε να αντιλεξει στο υβρεολογιο ενός κολλητου της διοικησης. Τι δεν καταλαβαίνεις?
Γιωργο γερά για την αλλαγή.
Ερχομαστε
καλά, οι πληροφορίες από μέσα λένε πως έχει ανέβει στα 3 το πακετάκι...To καταλάβατε εστω και αργα ε? Από την αρχη σας το λεω. Σιγα μην ασχοληθεί να πληρωνει τον κάθε Χαικαλη.
Έβγαλε προσωπικά στοιχεία. Και μάλιστα όχι για πρώτη φορά.
Μην ξεχνάς άλλωστε πως έχει ξαναμπαναριστεί ο τραβατρόμπας.
θελουμε τον Γιωργο να γαμησει τα μουνια στην πισω μερια
Ερχομαστε
Πας γυρεύοντας...Υπάρχουν αυτά ή σβύστηκαν;
Διότι στο τελευταίο του ποστ, εγώ είδα πως απλά σου ανταπέδιδε τις "φιλοφρονήσεις" που του έκανες εσύ πρώτος και για πολύ-πολύ καιρό!
Εκτός βέβαια αν ισχύει αυτό που λέει ο Άλεξ και εσύ τυγχάνεις απεριορίστου ασυλίας. ;)
θελουμε τον Γιωργο να γαμησει τα μουνια στην πισω μερια