Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Μια χαρά τα κατάφερε ο Καμμένος πάντως.Αυτοματισμός μέχρι όσο δεν πάει.Βλέπω από 155 μέχρι 159 στην επόμενη ψηφοφορία κ τα 3 μου στις εκλογές για ΝΔ.

Ήδη τώρα η καργιόλα η κολόγρια η Μάνδρου στο ΣΚΑΙ τα μάζεψε άρον άρον κ παραδέχτηκε πως ο Χαικάλης έδωσε όνομα στις αρχές.

τυχαιο που ο Χαικαλης θυμήθηκε την προσπαθεια χρηματισμού του την επόμενη ημέρα από την συνάντηση Μητσοτάκη - Καμένου....ε ρε ωραία χρόνια που ρχονται

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Λοιπόν και μετά τις νέες αερόφουσκες ΛαζοπουλοΧαϊκαλΚαμμενοΨεκασμενων οι εκλογές είναι σχεδόν δεδομένες. Από τις 30 του μήνα ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση της ΑΤΑΚΤΗΣ χρεοκοπίας της Χώρας της εκλογής του Νεοκομμουνιστή!
Φιλάκια...

Δεν προκειται να χρεοκοπησουμε (ατακτα τουλαχιστον)

Ο Συριζα ανακυκλωνει τις συζητησεις για εξοδο απο το ευρω για να εχει διαπραγματευτικο χαρτι. Οπως τοτε με το πιστολι στο τραπεζι  που εβαλε ο ΓΑΠ και τελικα του το εβαλαν στον κωλο. Ε αυτοι πιστευουν οτι θα το παιξουν καλυτερα, σαν μπλοφα στο ποκερ.
Δεν γινεται να εχουμε τοσο δραματικες εξελιξεις, κανεις δεν θελει να τιναχτουν ολα στον αερα. Ουτε οι Συριζαιοι με τις τεραστιες περιουσιες, ουτε οι δανειστες που εχωσαν ενα σωρο λεφτα μετα το psi.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Προσεχε τι λες...κινδυνεύεις...

Τί να κινδυνεύσω μωρέ; Αφού πριν λίγους μήνες είχα ζητήσει να κλείσει ο λογαριασμός μου και μετά από καιρό ανοιχτόν τον βρήκα.
Προσωπικά δεν θεωρώ πως μου κάνουν χάρη που με δέχονται εδώ, εγώ τους κάνω χάρη που συχνάζω και ποστάρω εδώ!!

Επισκέπτης
τυχαιο που ο Χαικαλης θυμήθηκε την προσπαθεια χρηματισμού του την επόμενη ημέρα από την συνάντηση Μητσοτάκη - Καμένου....ε ρε ωραία χρόνια που ρχονται

Καλά η πολιτική είναι φούμαρα να πούμε.Κάτσε να δούμε σε λίγο την συνέντευξη τύπου του Καμμένου.Εγώ λέω πως θα αυτοματίσει ακόμα περισσότερους κ θα δυσκολέψει την εκλογή ΠτΔ ακόμα παραπάνω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
θα φαει γκαβαλο στις εκλογες ομως τυπε
Ναι ε? Γι αυτό μικραινει η διαφορα σε ολες τις δημοσκοπησεις?  :2funny:
Και που να προκηρυχθουν οι εκλογες δηλαδή.
Μεσα στο παραβαν τα πραγματα είναι αλλιως...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλά η πολιτική είναι φούμαρα να πούμε.Κάτσε να δούμε σε λίγο την συνέντευξη τύπου του Καμμένου.Εγώ λέω πως θα αυτοματίσει ακόμα περισσότερους κ θα δυσκολέψει την εκλογή ΠτΔ ακόμα παραπάνω.
Ο Καμμενος συνεχιζει ακάθεκτος για την οριστικη εισοδο του στην πολιτικη χωματερή. Ας τον ενημερωσει βεβαια καποιος ότι θα τον ψηφισει η Αλιντισσα, αρα είναι σιγουρα εκτός βουλης. Για να μην κουράζεται κιολας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τί να κινδυνεύσω μωρέ; Αφού πριν λίγους μήνες είχα ζητήσει να κλείσει ο λογαριασμός μου και μετά από καιρό ανοιχτόν τον βρήκα.
Προσωπικά δεν θεωρώ πως μου κάνουν χάρη που με δέχονται εδώ, εγώ τους κάνω χάρη που συχνάζω και ποστάρω εδώ!!
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Κλάψε κι'άλλο μωρή λοβοτομημένη σκύλα. Είναι προπόνηση για την κλάψα που θα ρίξεις σε κάνα μήνα.

Για εξήγησέ μου εσύ γιατί έφαγε μπαν ο Τραμ;
Δεν λέω πως εσύ το ζήτησες, απλά σε ρωτάω αν το θεωρείς σωστό...

Επισκέπτης
Ο Καμμενος συνεχιζει ακάθεκτος για την οριστικη εισοδο του στην πολιτικη χωματερή. Ας τον ενημερωσει βεβαια καποιος ότι θα τον ψηφισει η Αλιντισσα, αρα είναι σιγουρα εκτός βουλης. Για να μην κουράζεται κιολας.

Καλά δεν μπορώ να πω οτι ξέρω (ή θα ήθελα να ξέρω) πως λειτουργεί ο μέσος δεξιός ψηφοφόρος παρόλαυτα λέω πως ο Καμμένος σίγουρα θα μπεί στη βουλή καθώς σίγουρα θα χει πάρει μαζί του αρκετούς δεξιούς ,συντηριτικούρες που τα χουν πάρει με ΝΔ.Αυτό βλέπω εγώ πέρα από τις παπαριές που λένε τα συστημικά παπατζο μμε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
o tramountanas γιατι εφαγε mute?

:think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
To καταλάβατε εστω και αργα ε? Από την αρχη σας το λεω. Σιγα μην ασχοληθεί να πληρωνει τον κάθε Χαικαλη.
καλά, οι πληροφορίες από μέσα λένε πως έχει ανέβει στα 3 το πακετάκι...
και όχι από τη μια μεριά μονο...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Έβγαλε προσωπικά στοιχεία. Και μάλιστα όχι για πρώτη φορά.
Μην ξεχνάς άλλωστε πως έχει ξαναμπαναριστεί ο τραβατρόμπας.

Υπάρχουν αυτά ή σβύστηκαν;
Διότι στο τελευταίο του ποστ, εγώ είδα πως απλά σου ανταπέδιδε τις "φιλοφρονήσεις" που του έκανες εσύ πρώτος και για πολύ-πολύ καιρό!

Εκτός βέβαια αν ισχύει αυτό που λέει ο Άλεξ και εσύ τυγχάνεις απεριορίστου ασυλίας. ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Υπάρχουν αυτά ή σβύστηκαν;
Διότι στο τελευταίο του ποστ, εγώ είδα πως απλά σου ανταπέδιδε τις "φιλοφρονήσεις" που του έκανες εσύ πρώτος και για πολύ-πολύ καιρό!

Εκτός βέβαια αν ισχύει αυτό που λέει ο Άλεξ και εσύ τυγχάνεις απεριορίστου ασυλίας. ;)
Πας γυρεύοντας...
Βεβαια αν ειχε παρεμβει καποιος όπως εσυ τωρα εδώ και τοσο καιρο, δεν θα υπηρχε αυτή η αποθρασυνση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom