Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ταχω πει απο παλιαε μακαρι να γινει αυτο που λες να ψοφολογησουν ολοι οι πουστρογεροι
ταχω πει απο παλιαε μακαρι να γινει αυτο που λες να ψοφολογησουν ολοι οι πουστρογεροι
Ακου ερώτηση που έκαναν σε διπλωματούχο μηχανολόγο,
στις εξετάσεις του ΤΕΕ : Σε μία απλή σιδερένια πόρτα
ενός βιομηχανικού κτηρίου με 3 μεντεσέδες,με ίδια ποιότητα κατασκευής
ποιός μεντεσές θα χαλάσει πρώτος και γιατί( ο πάνω, ο μεσαίος ή ο κάτω ; ).
Ξέρεις την απάντηση;
καπου το διαβασε κ τογραψε,,τι ψαχνεις τωρα?από πότε οι σιδερένιες πόρτες φτιάχτοναι από χυτοσίδηρο ??? από ελάσματα φτιάχνονται (κοιλοδοκούς, στραντζαριστά κλπ) τα οποία είναι προιόντα διελάσεως του χάλυβα ....
έχεις δεί ποτέ πόρτα εσύ από χυτοσίδηρο ?? τι την πέρασες καπάκι υπονόμου ??
από πότε οι σιδερένιες πόρτες φτιάχτοναι από χυτοσίδηρο ??? από ελάσματα φτιάχνονται (κοιλοδοκούς, στραντζαριστά κλπ) τα οποία είναι προιόντα διελάσεως του χάλυβα ....
μην περιμένεις απάντηση! Έφαγε ξανα mured ο τραμουντανα χαχαχαχαΠόρτα σε βιομηχανικό κτηριο ήταν η ερώτηση τραμούλη !
Διάβασε πρώτα την εκφώνηση της άσκησης !
εεεεε παω για υπνο ,,αστοδιαλο,παλι,,,μην περιμένεις απάντηση! Έφαγε ξανα mured ο τραμουντανα χαχαχαχα
μην περιμένεις απάντηση! Έφαγε ξανα mured ο τραμουντανα χαχαχαχα
Χαχαχαχαχα τα ξερει ολα ρε τυπε! Περίμενε σε κανά 10λεπτο θα επανέλθειΓιατί ρε παιδιά τον μιουτάρανε ;
Επειδή δεν ήξερε την απάντηση της άσκησης ;
καπου το διαβασε κ τογραψε,,τι ψαχνεις τωρα?
κατι μου λέει οτι εισαι ο επόμενος τυπε μουτο καλυτερο σχολιο που εχω διαβασει για σκουρλετη: "Αυτή η ξινίλα στην έκφραση του ειναι σαν να τον στενεύουν μονίμως τα παπούτσια του ή να του μυρίζουν οι ιδέες του"
ιγκλαντ πριβειλςκατι μου λέει οτι εισαι ο επόμενος τυπε μου
Χαχαχαχαχα τα ξερει ολα ρε τυπε! Περίμενε σε κανά 10λεπτο θα επανέλθει
Αυτος ο απίθανος δεν ηταν που ελεγε στην...Γεννηματα ότι δεν νοιαζεται για τους καρκινοπαθείς που δεν μπορουν να αγορασουν τα φαρμακα τους?το καλυτερο σχολιο που εχω διαβασει για σκουρλετη: "Αυτή η ξινίλα στην έκφραση του ειναι σαν να τον στενεύουν μονίμως τα παπούτσια του ή να του μυρίζουν οι ιδέες του"
Εκτος απο την ip του πρέπει να βρει τροπο να αλλάξει και την Mac adrees! Αλλα και παλι πόσοι νέοι λογαριασμοί θα γίνουν απο του πουστρο νησί;Θέλει να κλείσει το μοντεμ για 2 λεπτά, να αλλάξει η IP του
που είναι dynamic και όχι static, και μετά θα βρει νέο νικ.
Καρφώθηκε με το 1956 που είναι το έτος γέννησής του !
το mac address είναι ορατό μόνο στο τοπικό δίκτυο.Εκτος απο την ip του πρέπει να βρει τροπο να αλλάξει και την macadress
το mac address είναι ορατό μόνο στο τοπικό δίκτυο.
εκτός τοπικού δικτύου μιλάς με τη διεύθυνση ip, μόνο.
καποιος τρόπος θα υπάρχει!! ;)το mac address είναι ορατό μόνο στο τοπικό δίκτυο.
εκτός τοπικού δικτύου μιλάς με τη διεύθυνση ip, μόνο.
από πότε οι σιδερένιες πόρτες φτιάχτοναι από χυτοσίδηρο ??? από ελάσματα φτιάχνονται (κοιλοδοκούς, στραντζαριστά κλπ) τα οποία είναι προιόντα διελάσεως του χάλυβα ....