Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΟΚ μηπως θελει και γαρυφαλα?
Μονο αν τα γαρύφαλα ειναι αγωνιστικά
ΟΚ μηπως θελει και γαρυφαλα?
Nα ρωτησεις τον ΓΑΠ μαλακα.πότε και με ποιόν νόμο απελευθερώθηκε το ταξί παλιομαλάκα ?? λέγε ρε ρόμπα....
όχι, δεν είναι αρχιμαλάκας,λοιπον ο λαφαζανης το ειπε χτες πρωτη φορα τοσο ξεκαθαρα "αποκορύφωμα ενός μοντέλου υποτέλειας η θεωρία ότι μια χώρα δεν μπορεί να δρα μονομερώς" και ο τσιπρας το συνεχισε σημερα "εμεις θα βαραμε το νταουλι κι οι αγορες θα χορευουν" . οποιος τους πιστευε και τους ψηφιζε μεχρι χτες ειχε τη δικαιολογια της διγλωσσιας. απο σημερα μετα απο αυτες τις δηλωσεις που σημαινουν εξοδο απο το ευρω και πεινα, οποιος τους ψηφισεει ειναι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ. ουτε παραπλανημενος, ουτε αγανακτησμενος, ουτε τιποτα. ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ.-
Μπα ειναι σημα του ΚΚΕ....!Μονο αν τα γαρύφαλα ειναι αγωνιστικά
Θα μας πεις τι πρπεει να ψηφισουμε για να μην ειμαστε αρχιμαλακες?[size=16pt]μετα τις δηλωσεις λαφαζανη - τσιπρα, οποιος επιμενει[/size]
www.imagebam.com/image/e7f177372212463] [/URL]
[size=16pt]μετα τις δηλωσεις λαφαζανη - τσιπρα, οποιος επιμενει ειναι...[/size]
www.imagebam.com/image/e7f177372212463] [/URL]
Αστο με μια ματια στο προφιλ σου καταλαβα..! Αληθεια το ηχητικο ειναι γνησιο? Για πες μας μηπως ξερεις κατι εκ των εσωΘα μας πεις τι πρπεει να ψηφισουμε για να μην ειμαστε αρχιμαλακες?
καποιον με στοιχειωδη σοβαροτητα. δε θα σου πω εγω ποιον θα ψηφισεις. να μην εχει παντως σκατα στο κεφαλι.Θα μας πεις τι πρπεει να ψηφισουμε για να μην ειμαστε αρχιμαλακες?
Μαζι σου εγω. Ποιος θεωρεις οτι δεν εχει σκατα στο κεφαλι του? Και οι 300 τα ιδια ΣΚΑΤΑ ειναι και ψαχνουμε τον λιγοτερο σκατιαρη η εστω αυτον που αποδεδεγμενα δεν μας εχει κοροιδεψει.καποιον με στοιχειωδη σοβαροτητα. δε θα σου πω εγω ποιον θα ψηφισεις. να μην εχει παντως σκατα στο κεφαλι.
Μαζι σου εγω. Ποιος θεωρεις οτι δεν εχει σκατα στο κεφαλι του? Και οι 300 τα ιδια ΣΚΑΤΑ ειναι και ψαχνουμε τον λιγοτερο σκατιαρη η εστω αυτον που αποδεδεγμενα δεν μας εχει κοροιδεψει.
Οταν το πει ο ιδιος ο Τσιπρας να το συζητησουμε. Το τι μαλακιες και για ποιο λογο λεει τα οσα λεει καποιος δεν με απασχολει. Με την ιδια λογικη ο αδωνις κατηγορουσε τον Σαμαρα και τωρα τον γλυφει απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Η διαφορα βεβαια ειναι οτι οταν ηταν στο ΛΑΟΣ ελεγε και καποια σωστα και αληθιες. Τωρα κοινη γραμμη με το κομα.ρε συ, αυτό που θέλει να σου πει το πουλί ειναι οτι πόσο σοβαρός μπορει να ειναι κάποιος οταν λέει αυτα που λέει ο ιρανος. Ειναι τουλάχιστον γελοια αυτα που λέει ο ιρανος, και μετά δε μπορεις να πεις οτι δεν ηξερες. Αφου σε ειχε προειδοποιήσει οτι εχει πρόβλημα με την πραγματικότητα, εσυ ομως τον ψηφισες
Nα ρωτησεις τον ΓΑΠ μαλακα.
απο αυτους που ειναι σημερα στη βουλη το μονο κομμα που θα μπορουσα να ψηφισω με βαρια καρδια ειναι η νδ. και η δημαρ της περιοδου 2012-2013 αν ημουν αριστερος επειδη ηταν σοβαρη αλλα μετα το γυρισε στο τσαμικο. το πασοκ νταξει για τον καιαδα, χρυση αυγη κκε να πα να γαμηθουνε, ανεξαρτητοι ελληνες ανεκδοτο για να γελαμε νεφελιμ ελοχιμ, συριζα σκατα στο κεφαλι. απο τα εκτος βουλης υπο προυποθεσεις και τζημερο θα μπορουσα να ψηφισω και ενωση κεντρωων. και το παλιο λαος θα μπορουσα να ψηφισω πριν ο καρατζαφερης αρχισει τα κλαρινα.Μαζι σου εγω. Ποιος θεωρεις οτι δεν εχει σκατα στο κεφαλι του? Και οι 300 τα ιδια ΣΚΑΤΑ ειναι και ψαχνουμε τον λιγοτερο σκατιαρη η εστω αυτον που αποδεδεγμενα δεν μας εχει κοροιδεψει.
Άντε πάρε τα χάπια σου μωρή ξεκωλιάρα πόρνη γιατί έχει πάθει τέτοια μαλάκυνση ο εγκέφαλος σου που νομίζει ότι τις δικές σου πομπές τις έκαναν άλλοι.
Οταν το πει ο ιδιος ο Τσιπρας να το συζητησουμε. Το τι μαλακιες και για ποιο λογο λεει τα οσα λεει καποιος δεν με απασχολει. Με την ιδια λογικη ο αδωνις κατηγορουσε τον Σαμαρα και τωρα τον γλυφει απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Η διαφορα βεβαια ειναι οτι οταν ηταν στο ΛΑΟΣ ελεγε και καποια σωστα και αληθιες. Τωρα κοινη γραμμη με το κομα.
Eλα σκημενος στα 4 και με την οπισθεν να σου πωλεγε ρε μουνόπανο... εσύ είπες ρε κατουρημένη ρόμπα γαμώ το μουνί σου ότι απελευθερωθήκανε οι άδειες ταξί ... λέγε ρε μαλάκα ... πότε με ποιόν νόμο ρε ρόμπα κατουρημένη
Μαζι σου εγω...!Κανεις δεν μπορει να πει δεν ηξερε μετα...! Ειδικα για αυτους που κυβερνανε τωρα.1. Ο αδωνης δεν ελεγχει το κόμμα όπως ο ιρανος. Αρα η συγκρισή σου ειναι άστοχη
2. Ο τσικρας δε θα πει τίποτα ξεκαθαρο, και δε θέλει και δε μπορει όντας σε ομηρεία. Αυτό που βλέπουμε τώρα, με τις δηλώσεις του ιρανου ειναι η πρόγευση για το πόσο συντονισμένη θα ειναι μια κυβέρνηση τρικριζακ.
Δε μπορεις να πεις οτι δεν ειχες ενημερωθεί. Αυτοί ειναι ξεκάθαροι.
Καλη η προπαγανδα σου αλλα δεν πιανει. Ακου με βαρια καρδια θα ψηφιζες ΝΔ. Σεβαστο αλλα δεν σε πιστευω. νασαι καλααπο αυτους που ειναι σημερα στη βουλη το μονο κομμα που θα μπορουσα να ψηφισω με βαρια καρδια ειναι η νδ. και η δημαρ της περιοδου 2012-2013 αν ημουν αριστερος επειδη ηταν σοβαρη αλλα μετα το γυρισε στο τσαμικο. το πασοκ νταξει για τον καιαδα, χρυση αυγη κκε να πα να γαμηθουνε, ανεξαρτητοι ελληνες ανεκδοτο για να γελαμε νεφελιμ ελοχιμ, συριζα σκατα στο κεφαλι. απο τα εκτος βουλης υπο προυποθεσεις και τζημερο θα μπορουσα να ψηφισω και ενωση κεντρωων. και το παλιο λαος θα μπορουσα να ψηφισω πριν ο καρατζαφερης αρχισει τα κλαρινα.
σταρκιδιαμουδεν σε πιστευω
Καλη η προπαγανδα σου αλλα δεν πιανει. Ακου με βαρια καρδια θα ψηφιζες ΝΔ. Σεβαστο αλλα δεν σε πιστευω. νασαι καλα
Γιατι εχεις?Εαν ξανα κοψεις κειμενο μου δεν θα ειμαι ευγενικος..!σταρκιδιαμου