να οι κεφαλαιοκρατες κυριοι!!!!!!!!!!!!!!Εμενα μου αφησε η γιαγια ενα τριανταρι χιλιαδες και τα βαλα σε προθεσμια με 1.85%.
μονος σου καρφωνεσαι?
να οι κεφαλαιοκρατες κυριοι!!!!!!!!!!!!!!Εμενα μου αφησε η γιαγια ενα τριανταρι χιλιαδες και τα βαλα σε προθεσμια με 1.85%.
Εμενα μου αφησε η γιαγια ενα τριανταρι χιλιαδες και τα βαλα σε προθεσμια με 1.85%.
[/quote Λιγο δεν ειναι;]Για υψηλα ποσα ειχε φτασει καποτε 4,5%.Σε κλειστη προθεσμιακη ετους τουλαχιστον.
να οι κεφαλαιοκρατες κυριοι!!!!!!!!!!!!!!
μονος σου καρφωνεσαι?
Ειναι γνωστο. Μου εδωσε και επενδυτικες συμβουλες ο τρανυς
να σου πω...θέλω και εγω να γνωρίσω την γιαγια...........Ειναι γνωστο. Μου εδωσε και επενδυτικες συμβουλες ο τρανυς
Κατ'αρχήν ο Τσίπρας δε θα είναι αυτοδύναμος για να κάνει ότι θέλει.
Κατά δεύτερον, τι διαφορετικό λέει ο Τσίπρας απ'αυτά που έλεγε ο Σαμαράς πριν το 2012;
Κατ'αρχήν ο Τσίπρας δε θα είναι αυτοδύναμος για να κάνει ότι θέλει.
Κατά δεύτερον, τι διαφορετικό λέει ο Τσίπρας απ'αυτά που έλεγε ο Σαμαράς πριν το 2012;
Εσύ πάς μπροστά μέ κάθε σύστημα. Μήπως είχες παππού καπετάνιο στο βουνό;
Εμενα μου αφησε η γιαγια ενα τριανταρι χιλιαδες και τα βαλα σε προθεσμια με 1.85%.
αυτο ονομαζεται εξελιξηΌ διχασμένος διαδέχτηκε τόν διπολικό συγκάτοικο.
Ρε δεν είπα ποτέ πως δεν έλεγε μαλακίες ο Σαμαράς πριν το 2012, αλλά δεν είχε εξαγγείλει και 200.000 διορισμούς στο δημόσιο!
ο λαφαζανης εκτος απο θεματα λαθρομεταναστευσης που βλεπει ονειρα,ειναι εγγυηση κοινωνικης πολιτικης....Ρε δεν είπα ποτέ πως δεν έλεγε μαλακίες ο Σαμαράς πριν το 2012, αλλά δεν είχε εξαγγείλει και 200.000 διορισμούς στο δημόσιο!
Ούτε είχε διαφορους Λαφαζάνηδες
δυσκολα ζηταςέτσι όπως το έγραψες άλλα εννοείς ρε βλαμμένο... μάθε να εκφράζεσαι στα ελληνικά ....
ααα μάλιστα... τώρα κατάλαβα τι δουλειά κάνεις και θα κάνεις στην ζωή σου.... κληρονομείς...
ο λαφαζανης εκτος απο θεματα λαθρομεταναστευσης που βλεπει ονειρα,ειναι εγγυηση κοινωνικης πολιτικης....
συναδελφοι νταννυ?ααα μάλιστα... τώρα κατάλαβα τι δουλειά κάνεις και θα κάνεις στην ζωή σου.... κληρονομείς...
αντε να "συναινεσουμε " και μια φορα!!εγγυημενη εγγυηση