Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Sto 5:18 λεει οτι ο Κορκονέας βγηκε μετα το 18μηνο με 4μηνη αδεια απο τις φυλακές.
συμμαθητές? Με τον Ηρόδοτο. ..ρωταω
όχι… τον είχα καθηγητή στο γυμνάσιο…
Sto 5:18 λεει οτι ο Κορκονέας βγηκε μετα το 18μηνο με 4μηνη αδεια απο τις φυλακές.
ρε παπάρα πρόσεξε καλά τι είπε ....
είχε παρέλθει το 18μηνο της προφυλάκισης και αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους μέχρι την δίκη του... δεν είχε καταδικαστεί ακόμη...
έτσι λέει ο νόμος... για μία δίωξη η προφυλάκιση δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 18 μήνες (και πολλοί είναι)....
δεν του δόθηκε καμμία άδεια....
Γιατι εγω τι λέω ρε βλάκα? οτι πάει να θολώσει τα νερά ενω αυτο ειναι τελειως διαφορετικό με την περιπτωση ρωμανου ξύπνα άιντε.
Διαβαστε τι του σουρουν στη σελιδα του!!!Ο Τραγκας το γυρισε?
Μενω καταπληκτος!!!!
Παντως το γεγονος οτι εγκληματιες οπως ο Κορκονέας και τρομοκρατες οπως ο Σακκας δεν φυλακιζονται μετα το 18μηνο παρα σηκωνονται και φευγουν δειχνει οτι υπάρχει γενικοτερο θεμα στις διαδικασιες .... ο Κορκονέας ειναι τελειως απαράδεκτο που πηρε αδεια 4 μηνες αν αληθευει αυτο ενω ειναι δολοφονος και η πράξη του πρεπει να διδάσκεται στις αστυνομικές σχολές σαν ενα αποτροπεο παραδειγμα αποφυγης
είπαμε... δεν πήρε άδεια ... αποφυλακίσθηκε αυτοδίκαια μέχρι να γίνει η δίκη του... δεν μπορείς να κρατάς κάποιον προφυλακισμένο πάνω από 18 μήνες χωρίς να τον δικάσεις...
Ρε αγορι μου ολες αυτες οι χωρες που εννοεις δεν έχουν την αναγκη που εχεις εσυ τωρα αυτο μπορειτε να το καταλαβετε οι ανταρτες ή οχι μέχρι και ο μέντορας του κομμουνισμου ο Μάο ηξερε οτι δεν εχει νοημα να λαβεις μερος σε μια διαμαχη αν στο τέλος δεν εισαι σιγουρα ο νικητης. Αυτη τη στιγμη αμα κοπει η χρηματοδοτηση απο την ΕΕ της οποια την τραπεζικη πολιτικη υπαγορευει η ΕΚΤ θα λημάξεις απο την πεινα ... οι πιο πολλοι ειναι γονοι δυ οποτε εχουν το περιθωρειο απο τους 2 μισθους του μπαμπα και της μαμας να μην πάνε στον καθε εργοδοτη να τους εκμεταλευεται ε λοιπον αμα κοπει η χρηματοδοτηση το κρατος δεν θα μπορεσει να πληρωσει τους υπαλληλους του και θα γινει χαμος εδω μεσα θα πεινάσουμε ολοι παρτο χαμπαρι.
Ένας από τους σημαντικότερους όρους του πρώτου μνημονίου ήταν η μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης ούτως ώστε να σταματήσει το αίσχος να χρειάζεται να περάσουν 15 χρόνια για να τελεσιδικήσει μια υπόθεση.
Φυσικά δεν έγινε απολύτως τίποτα. Που να τολμήσει το πολιτικό κατεστημένο να τα βάλει με τους δικηγόρους. Οι περισσότεροι εξ'αυτών δικηγόροι είναι άλλωστε.
Το πως όλοι οι διεθνείς αναλυτές υποστηρίζουν πως αν ο Τσύριζας βγει και εφαρμόσει τα όσο υποστηρίζει θα γίνει ο κακός χαμός και θα πεινάσουμε είναι λοιπόν προπαγάνδα της "κυβέρνησης των δοσιλόγων". Μπράβο δύναμη που έχει αυτή η κυβέρνηση!
Λέει μαλακίες ο Στρατούλης, που η μάπα του φωνάζει πως είναι βλάκας, το χάφτουν οι ακόμα πιο βλάκες!
Ο.Κ. Πραγματικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Προσωπικά τα μέτρα μου τα παίρνω για να επιβιώσω στοιχειωδώς, αν τυχόν μας συμβεί το κακό, από εκεί και πέρα ο καθένας για τον εαυτό του κι ο Θεός (αν υπάρχει, που δεν!) για όλους...
Έλα ρε γιατρέ, κόψε κι'εσύ την τρομολαγνεία. Είδαμε και την πασιονάρια Δούρου τι ριζοσπαστικές αλλαγές έκανε μόλις ανέλαβε την υπερνομαρχία.
Δηλαδη τι μέτρα πηρες? εγω ειχα ενα 900αρι στην τράπεζα ευρω δικά μου απο τα οποια 300 έφυγαν και πηγανε σε κάτι υποχρεωσεις των γονιων μου και τωρα έχω μεινει με 600 .... τα οποια θα φυγουν και αυτα σε λιγο καιρο ... το θεμα ειναι να μη γινει αμα γινει δεν σε σωζει τιποτα τα λεφτα πρεπει να ανακυκλωνονται να φευγουν και να ερχονται αλλιως δεν σωζεται με την στασιμοτητα και την μιζερια.
Πως δεν ασκεί; Αυτή δεν έλεγε πως θα πάρει πίσω τα εκατομμύρια που είχε υποσχεθεί ο Σγουρός στο Μελισσανίδη για το γήπεδο της ΑΕΚ και θα τα μοίραζε στους φτωχούς; Μήπως θυμάσαι τι συνέβη τελικά;
Τα ίδια θα κάνει και ο Τσίπρας αν αναλάβει πρωθυπουργός.
Δηλαδη τι μέτρα πηρες? εγω ειχα ενα 900αρι στην τράπεζα ευρω δικά μου απο τα οποια 300 έφυγαν και πηγανε σε κάτι υποχρεωσεις των γονιων μου και τωρα έχω μεινει με 600 .... τα οποια θα φυγουν και αυτα σε λιγο καιρο ... το θεμα ειναι να μη γινει αμα γινει δεν σε σωζει τιποτα τα λεφτα πρεπει να ανακυκλωνονται να φευγουν και να ερχονται αλλιως δεν σωζεται με την στασιμοτητα και την μιζερια.
Άλλο αυτό κι'άλλο να βγαίνει ο κάθε δημοσιογράφος της πλάκας και να λέει ότι θα πέσουν οι 10 πληγές του Φαράω αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι τόσο βλάκες που δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι εκνευρίζουν περισσότερο τον κόσμο και τον σπρώχνουν στην αγκαλιά του Τσίπρα.