Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πολύ αριστερός είσαι ρε φίλε, να το προσέξεις αυτό...

Oloi toyς ετσι ειναι ποιος νομιζεις οτι τους ταιζει τοσο καιρο? αμα ειχε προβλημα θα καθοταν εδω μεσα καθε μερα να γραφει θεωριες και να σκοτωνει τον χρονο του? θα ηταν εξω και θα δουλευε ή θα εψαχνε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσυ και οι υπολοιποι κρατικοδιαιτοι θα στριμωχτειτε. Ενα πιατο φαι θα σας το δωσει η υπηρεσια δεν θα πεινασετε. Κατα τα αλλα στα παπαρια μας η επιχειρηση του πατερα μου ειναι κατα βαση εξαγωγικη. Με επιστροφη στη δραχμη θα κανει παρτι  :2funny:

α για αυτο καλα οχι πως δεν σε ειχα καταλαβει οτι τρολάρεις. Αμα δεν θιγεσαι ... εχεις το ελευθερο να καθεσαι και να γραφεις ουτοπικες θεωριες. Οποτε οι θεωριες σου δεν ειναι αντικειμενικες γιατι αν σε εθιγαν πραγματικα δεν θα καθοσουν να τις ελεγες. Κατα τα αλλα να χαρω εγω ανθρωπισμο και ευαισθησιες του στυλ "Να πανε να γαμθουν ολοι οι αλλοι αρκει να μην καει ο δικος μου ο κωλος...." οτι ειπα και πριν "Σιγα μην σε νοιαστει αριστερος εργοδοτης" το αν ειναι κάποιος σωστος ή οχι με τους εργαζομενους του δεν εχει σχέση με τα πολιτικά φρονηματα αλλα με το τι ανθρωπος ειναι και πως σκέφτεται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Νομιζεις θα κάτσω εγω να μασησω τις προπαγανδες που πάτε να μας ταισετε. Εγω βλεπω τι γινεται στην κοινωνια και τι προβλημα υπάρχει και αυτη τη περιοδο η τρομοκρατια θα δημιουργησει αρκετα προβληματα. Το αν ειναι ή δεν ειναι ο καθενας ευαισθητος ειτε αριστερος ειτε οχι θα το διαπιστωσω μολις στειλω φιλο να δουλεψει στην επιχειρηση του.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
α για αυτο καλα οχι πως δεν σε ειχα καταλαβει οτι τρολάρεις. Αμα δεν θιγεσαι ... εχεις το ελευθερο να καθεσαι και να γραφεις ουτοπικες θεωριες. Οποτε οι θεωριες σου δεν ειναι αντικειμενικες γιατι αν σε εθιγαν πραγματικα δεν θα καθοσουν να τις ελεγες. Κατα τα αλλα να χαρω εγω ανθρωπισμο και ευαισθησιες του στυλ "Να πανε να γαμθουν ολοι οι αλλοι αρκει να μην καει ο δικος μου ο κωλος...."

Ενω εσυ δεν υποστηριζεις το βολεμα ε; Οταν σας κοβανε απ τους καραβαναδες σκουζατε. Τωρα που θα παρετε αναδρομικα, μνημονιο, ταξη και σταθεροτητα. Πρωτα απ ολα οι ενστολοι θα πρεπε να απαγορευεται να προσφευγουν δικαστικα κατα του κρατους στο οποιο εχουν ορκιστει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενω εσυ δεν υποστηριζεις το βολεμα ε; Οταν σας κοβανε απ τους καραβαναδες σκουζατε. Τωρα που θα παρετε αναδρομικα, μνημονιο, ταξη και σταθεροτητα. Πρωτα απ ολα οι ενστολοι θα πρεπε να απαγορευεται να προσφευγουν δικαστικα κατα του κρατους στο οποιο εχουν ορκιστει.

Ελα να σου πω δουλευεις ? ή σε ταιζουν? έχεις δουλεψει ποτε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οσο για τους ενστολους καλυτερα να μη γράφεις για δουλειες που δεν ξέρεις. Οι ενστολοι ερχονται σε άμεσους καποιες φορές κινδυνους. Εσυ καθεσαι στο γραφειο του σπιτιου σου και ετσι αυθαιρετα πετας θεωριες. Χωρις να έχεις εμπειρια. Τα χρηματα που παιρνεις σε κάποιο επαγγελμα ειναι αναλογα της επικινδυνοτητας , ετσι πρέπει να ειναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ξεχνάτε τις φυλλαδες του Ριζοσπαστη το 22 για την Μικρασιατικη εκστρατεια? κανονικα ο κομμουνισμος θα επρεπε να απαγορευεται οπως στην Αμερικη τι δουλεια εχει σε ενα καπιταλιστικο κρατος? να ξυπνα εξεγερσεις? αρκει ο καπιταλισμος να λειτουργει σωστα και να σέβεται τον εργαζομενο
Mπόλντης σε μεγαλη φόρμα....  :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mπόλντης σε μεγαλη φόρμα....  :rockon: :rockon: :rockon:

αστα να πανε να πουμε δεν μπορω να παω και για τρεξιμο σημερα επειδη βρέχει εξω καθομαι με τα αθλητικα τωρα και εχει ανεβει το αιμα μου στο κεφάλι με αυτα που διαβάζω ... εχω κομπλάρει.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Mπόλντης σε μεγαλη φόρμα....  :rockon: :rockon: :rockon:

Αλεξ, σε προκαλω σε ραντεβου σκακιστικου θανατου. Θα παιξουμε μια παρτιδα σκακι. Αν χασω εγω θα σου δωσω τηλεφωνο 38αρας θειας μου μιλφαρας πρωην γυμναστριας, ζωντοχηρας ;). Αν χασεις εσυ θα κανεις δωρεα 2000 ευρω στον αυτοδιαχειριζομενο χωρο βοξ για συντηρηση και επεκταση των δραστηριοτητων του.
Αλλα θελω εγγυησεις για να μην μου την κανεις. Στην εναρξη της παρτιδας θα στειλουμε ταυτοχρονο ποστ και οι δυο απ τα κινητα, θα καταγραφεται σε καθε κινηση
και στο τελος θα ποσταροτμε και οι δυο φωτογραφια το χαρτι για να μην υπαρχει αμφιβολια ποιος κερδισε

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Αλεξ, σε προκαλω σε ραντεβου σκακιστικου θανατου. Θα παιξουμε μια παρτιδα σκακι. Αν χασω εγω θα σου δωσω τηλεφωνο 38αρας θειας μου μιλφαρας πρωην γυμναστριας, ζωντοχηρας ;). Αν χασεις εσυ θα κανεις δωρεα 2000 ευρω στον αυτοδιαχειριζομενο χωρο βοξ για συντηρηση και επεκταση των δραστηριοτητων του.
Αλλα θελω εγγυησεις για να μην μου την κανεις. Στην εναρξη της παρτιδας θα στειλουμε ταυτοχρονο ποστ και οι δυο απ τα κινητα, θα καταγραφεται σε καθε κινηση
και στο τελος θα ποσταροτμε και οι δυο φωτογραφια το χαρτι για να μην υπαρχει αμφιβολια ποιος κερδισε

Σοβιέτ VS Δυτικό σύστημα δηλαδή. :2funny:

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Δεν ξερω σκακι τύπε.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
386
Πόντοι
36
Δείτε ποιόν εχουμε Πρωθυπουργο και ποιος ζηταει πολιτική σταθεροτητα να συνεχίσει το καταστροφικό του εργο

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Στρατούλης:

«Ωμή παρέμβαση κερδοσκοπικού κεφαλαίου στo χρηματιστήριο.Στόχος τους να επηρεάσουν τις ταχύτατες εξελίξεις που έχουν δημιουργηθεί.Πρόκειται για τρομοκρατικού τύπου εκφοβιστική παρέμβαση στο λαό, στις αντιμνημονιακές δυνάμεις, στην Αριστερά και ειδικά στο ΣΥΡΙΖΑ.Να διευκρινίσω από τώρα, ότι δεν μας τρομάζει αυτή η επίθεση των λεγόμενων αγορών, δηλαδή των μαντρόσκυλων φυλάκων του μνημονιακού συστήματος της χώρας αλλά αντίθετα, ενισχύει την αποφασιστικότητα μας να εφαρμόσουμε το αντιμνημονιακό πρόγραμμά μας μέχρι τέλος, χωρίς να υποκύψουμε σε καμία απειλή».

φαντάζομαι τον Σκατούλη να ανάβει και να βροντά και ως νέος Ξέρξης να δίνει εντολή να μαστιγώσουν τις αγορές που τόλμησαν να κάνουν τέτοιο πράγμα “στο λαό” (sic ο λαός έγινε και ουδέτερο τώρα) και ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ…. ας μην ξεχνά όμως ότι καταπώς μαρτυρά ο Ηρόδοτος μάλλον αποτυχημένη ήταν η φαεινή του ιδέα αφού μετά αναγκάστηκε για να εξιλεωθεί να προσφέρει στον Ελλήσποντο αναθήματα έναν χρυσό κρατήρα και ένα ξίφος…
συμμαθητές? Με τον Ηρόδοτο. ..ρωταω  :rolleyes:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
38 άρα κι Ελληνίδα. .για 2000 ευρώ. ..
Είπαμε πυρφορος  όχι κι έτσι ομως

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
από τον Απρίλιο έχουνε σταματήσει πλέον να κάνουνε οτιδήποτε έχει ζητηθεί μνημονιακά

ούτε απολύσεις στο δημόσιο, ούτε περικοπές ούτε ενιαίο μισθολόγιο ούτε τίποτα
και κατά τα άλλα είμαστε σε ανάπτυξη και περιμένουμε να μας επευφημίσουνε οι ελεγκτές

κι έρχεται καπάκι ο Τσίπρας και λέει πως όχι μόνο δεν θα κάνει αυτά που πρέπει να γίνουνε, αλλά θα πάρει πίσω και όσα έχουνε γίνει.

και καθόμαστε τώρα και διαβάζουμε τόσεςσελίδες ανθρώπους βολεμμένους κομματικά να χτυπιούνται μεταξύ τους για το ποιος μαλάκας θα κυβερνήσει αύριο.
Γιατί για το ποιος σωστός το έχουμε ήδη αποφασίσει. Δεν υπάρχει. Τον πιο πουλημένο ψάχνουμε.
βενιζρλος Τούρκογλου ..σε μονομαχια με τζεφρυ. .τρίτε δοσιλογαρα ο στραβός. ..

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
από τον Απρίλιο έχουνε σταματήσει πλέον να κάνουνε οτιδήποτε έχει ζητηθεί μνημονιακά

ούτε απολύσεις στο δημόσιο, ούτε περικοπές ούτε ενιαίο μισθολόγιο ούτε τίποτα
και κατά τα άλλα είμαστε σε ανάπτυξη και περιμένουμε να μας επευφημίσουνε οι ελεγκτές

κι έρχεται καπάκι ο Τσίπρας και λέει πως όχι μόνο δεν θα κάνει αυτά που πρέπει να γίνουνε, αλλά θα πάρει πίσω και όσα έχουνε γίνει.

και καθόμαστε τώρα και διαβάζουμε τόσεςσελίδες ανθρώπους βολεμμένους κομματικά να χτυπιούνται μεταξύ τους για το ποιος μαλάκας θα κυβερνήσει αύριο.
Γιατί για το ποιος σωστός το έχουμε ήδη αποφασίσει. Δεν υπάρχει. Τον πιο πουλημένο ψάχνουμε.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.037
Πόντοι
1.486
Ο Τραγκας παντως το γυρισε εδω και κατι μηνες..Λαβρος κατα ΣΥΡΙΖΑ,κουβέντα για τους Σαμαρο-βενιζελους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom