caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Ποσο κοστισαν αυτες οι ζημιες στο κρατος και ποσο οι μιζες του Ακη?
Συμψηφίζεις παρανομίες.
Συμψηφίζεις παρανομίες.
Δηλαδή αν κάποιος, εγώ καλή ώρα, δεν συμφωνεί με τις μίζες του Άκη θα πρέπει να βρει και το αυτοκίνητό του καμένο;
Ωραία λογική!
Υποθέτεις πως αν βγει ο Τσύριζας στην εξουσία όλα αυτά τα καλόπαιδα θα κάθονται ήσυχα; Ε, ΔΕΝ θα κάθονται και τότε θα ήθελα να δω πως θα τους αντιμετωπίσει!
- Μηλιος = ανεπαρκής δημόσιος υπάλληλος, εκτος πραγματικοτητας οι αποψεις του
- Λαφαζανί = σε άλλο κόσμο το άτομο
- Πέτρος Λαμπρου = βαθυ πασοκ, παράδειγμα του πολιτικου υπόκοσμου που εχει μαζέψει ο τριριζακ
Ειναι εμφανες οτι ο/η/το τριζιρακ εκπροσωπει ο,τι πιο χυδαίο, οπισθοδρομικό και αποτυχημένο έχει εμφανιστει στη χωρα τα τελευταία 20 χρονια.
είναι εμφανές ότι [size=20pt]είσαι τόσο γελοίος και άσχετος όσο και οι πηγές σου[/size].
μάθε λοιπόν, υπαλληλάκο της συγγρού, ότι Πέτρος Λάμπρου στη γραμματεία (και στο ΣΥΡΙΖΑ) δεν υπάρχει.
αντ' αυτού υπάρχει ΠΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ, χρόνια στην αριστερά και τα κινήματα,
καμιά σχέση με το ΠΑΣΟΚ.
σάλτα και αυνανίσου τώρα, γιατί μέχρι εκεί φτάνεις!
ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΕ!
Aυτο καταλαβες εσυ? Το σχολιο ηταν καθαρα ειρωνικοΔηλαδή αν κάποιος, εγώ καλή ώρα, δεν συμφωνεί με τις μίζες του Άκη θα πρέπει να βρει και το αυτοκίνητό του καμένο;
Ωραία λογική!
Υποθέτεις πως αν βγει ο Τσύριζας στην εξουσία όλα αυτά τα καλόπαιδα θα κάθονται ήσυχα; Ε, ΔΕΝ θα κάθονται και τότε θα ήθελα να δω πως θα τους αντιμετωπίσει!
Αφού δε σε κόφτει γιατί το έκανες ζήτημα, κλώνε;
Το δημοσίευμα αναφέρει ΠΕΤΡΟ λάμπρου. Πάνος..Πέτρος..το ίδιο πράγμα ειναι κομματόσκυλο. Και στ'αρχίδια μου τι ονομα υπάρχει και δεν υπάρχει στη γραμματεία του τριριζακ. Εσενα σε κόφτει βέβαια, εμενα ομως όχι
Αναξιοπρεπές κομματόσκυλο
Τίνος κλώνος ειμαι ρε μπινε;
Απάντα πρώτα σε αυτά που σε ρωτάνε και μετά έλα να παραστήσεις το θιγμένο, κλώνε.
ο δημοσιογράφος (της κωλοφυλλάδας του κομιστή) είναι άσχετος.
εσύ όμως βγάζεις και συμπεράσματα σαν καλός ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ που είσαι.
δλδ από ένα λάθος όνομα εσύ εβγαλες "συμπέρασμα" για ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ.
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
ασχολήσου με τπτ άλλο, είσαι ανίκανος για πολιτική.
δοκίμασε τις παλινδρομικές κινήσεις ....
Δεν απαντας επειδή δεν ξερεις τι λες.
Πίστεψέ με, ανάμεσα σε μενα και σε σένα, εισαι ενα αμορφωτο γυφτάκι. Η ζωή σου το επιβεβαιώνει άλλωστε. Υπάλληλος σε Δήμο. Δεν παει πιο κατω
δοκίμασε τις παλινδρομικές κινήσεις ....
μιλας και συ επισημε πολλακις του σαιτ;
Αποφεύγεις να απαντήσεις στις ερωτήσεις, ίσως επειδή δε σε βολεύει. Επαγγελματίας αριστερός.
Πίστεψέ με, ανάμεσα σε μενα και σε σένα, εισαι ενα αμορφωτο γυφτάκι. Η ζωή σου το επιβεβαιώνει άλλωστε. Υπάλληλος σε Δήμο. Δεν παει πιο κατω