Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ο νταννυ,δηλ το αλτερ εγκο του τζημερου, ηταν  ο πιο διασκεδαστικος στο διαδικτυο γενικα,μεχρι που βγηκε ο σταυρος,κ τους εφαγε ολους λαχανο με το ποταμι  :2funny: :2funny: :2funny:
Χαχαχαχαχα σωστο

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ξέρεις τον πολιτικό τον σβήνεις από τον χάρτη με μια μόνο κονδυλιά...  λέγεται ψήφος αν δεν το ξέρεις...
για σωπα ρε νταννυ...τοση καταστροφη κ προδοσια με μια ψηφο θα σβησουν?,,αλλα χρειαζοντε,,αλλα ποιος να τα κανει,,,

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
προφανώς θα υπάρχει στα πρακτικά του συμβουλίου.... από κει και πέρα νομίζω ότι δεν είναι δημοσιοποιήσιμα διότι (θεωρητικά) περιέχουν εκτιμήσεις ψυχολόγου, κοινωνικού λειτουργού κλπ κλπ κλπ...

δηλαδή τσάμπα συζητάμε...
υποθέτω όμως πως θα υπάρχει τελικά μια αιτιολόγηση... τι είπαν στον δικηγόρο του μικρού; έτσι δεν γουστάρω να σου δώσω άδεια;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
υποθέτω όμως πως θα υπάρχει τελικά μια αιτιολόγηση... τι είπαν στον δικηγόρο του μικρού; έτσι δεν γουστάρω να σου δώσω άδεια;

δεν ξέρω ... και δεν με ενδιαφέρει...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Αληθεια? Το πιστευεις αυτο που λες???? Για σκεψου το λιγο...και ξανα απαντησε μου εαν θελεις.
να το πιασουμε απο την αρχη.Θεωρω το γεγονος αυτο φρικτο και ποσο μαλλον να το βιωνει ενας 15χρονος.Αλλα δικαιοσυνη αποδωθηκε.(με αυτην λογικη και καποιος που χανει εναν συγγενη του απο λαθρομεταναστη και βγαινει με καλασνικοφ και εκδικηται και ειναι ακομα αμετανοητος δεν τον θελω εκτος φυλακης)
Αν ημουν πατερας του θα ημουν απο πανω του με ψυχολογο για να τον βοηθησω να το ξεπερασει.
Αλλα ο ρωμανος το εγραψα και πριν ειναι μια attention whore και αυτο του καταστρεφει την ζωη.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
στην τελικη αφου τον θελουν εξω ας ορισει το κρατος μια εγγυηση-1000000 ευρω-που θα συνεισφερετε οσοι θελετε και αν ο μικρος μπλεχτει πουθενα αυτοματα τα χρηματα πανε για την αποληρωμη του χρεους. :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν ξέρω ... και δεν με ενδιαφέρει...

σε ενδιαφέρει για αυτό είσαι στο θέμα αυτό...

μόλις θυμήθηκα και τον "τσακωμό" μας για τον οασα... μην επιμένεις να ερμηνεύεις με άλλο τρόπο κάποια πράγματα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
να το πιασουμε απο την αρχη.Θεωρω το γεγονος αυτο φρικτο και ποσο μαλλον να το βιωνει ενας 15χρονος.Αλλα δικαιοσυνη αποδωθηκε.(με αυτην λογικη και καποιος που χανει εναν συγγενη του απο λαθρομεταναστη και βγαινει με καλασνικοφ και εκδικηται και ειναι ακομα αμετανοητος δεν τον θελω εκτος φυλακης)
Αν ημουν πατερας του θα ημουν απο πανω του με ψυχολογο για να τον βοηθησω να το ξεπερασει.
Αλλα ο ρωμανος το εγραψα και πριν ειναι μια attention whore και αυτο του καταστρεφει την ζωη.
Μα δεν διαφωνουμε σε κατι. Εαν σκοτωνοταν απο εναν λαθρομεταναστη πιθανον να μην γινοταν τπτ.Εγινε απο αστυνομικο. Δεν ησουν εκει τυπε αρα δεν μπορεις να καταλαβεις την ψυχολογια ενος 15χρονου που βλεπει τον φιλο του να δολοφονειται απο αστυνομικο και να ξεψυχαει στα χερια του. Το καθε συμβαν σε καθε ανθρωπο ξεσπαει διαφορετικα! Ο Γρηγοροπουλος ηταν η αρχη για να εξελιχθει σε αυτο που ΘΑ δουμε τα επομενα χρονια. Μιας και μιλησες για λαθραιους να σου θυμισω τον ατυχο πατερα που δολοφονηθηκε απο μαυρους για να του κλεψουν την καμερα την ωρα που πηγαινε να συναντηση το νεογεννητο παιδι του. Οταν αυτο το παιδι μεγαλωσει και το μαθει ξερεις εσυ πως μπορει να νιωσει? Πως θα αντιδρασει? Η αδυναμια του συστηματος να ελεγξει το συστημα εφτασαν το/τα παιδια/μεγαλους να φτασουν σε αυτο το σημειο τυπε

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
στην τελικη αφου τον θελουν εξω ας ορισει το κρατος μια εγγυηση-1000000 ευρω-που θα συνεισφερετε οσοι θελετε και αν ο μικρος μπλεχτει πουθενα αυτοματα τα χρηματα πανε για την αποληρωμη του χρεους. :grin:

εγώ δεν είπα πως τον θέλω έξω, την αιτιολόγηση αναζητώ...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
εγώ δεν είπα πως τον θέλω έξω, την αιτιολόγηση αναζητώ...
στην γραψαμε.
το συμβουλιο της φυλακης που γνωριζει την πορεια των φυλακισμενων εντος των καταστηματων τον θεωρει υποπτο φυγης.Και επιπλεον δεν θελουν να παιξουν το κεφαλι τους σε περιπτωση που ο ρωμανος μπλεχτει πουθενα.

Αν ζητας επισημο χαρτι(αυτο μαλλον εννοεις ε?)δεν εχουν βγαλει τπτ απο οσο εχω δει.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
στην γραψαμε.
το συμβουλιο της φυλακης που γνωριζει την πορεια των φυλακισμενων εντος των καταστηματων τον θεωρει υποπτο φυγης.Και επιπλεον δεν θελουν να παιξουν το κεφαλι τους σε περιπτωση που ο ρωμανος μπλεχτει πουθενα.

Αν ζητας επισημο χαρτι(αυτο μαλλον εννοεις ε?)δεν εχουν βγαλει τπτ απο οσο εχω δει.
Ουτε χαρτι εχουν βγαλει αλλα ουτε και οι γονεις επισημη ανακοινωση. ΕΑΝ υπηρχε φανταζομαι θα το ελεγαν...!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ουτε χαρτι εχουν βγαλει αλλα ουτε και οι γονεις επισημη ανακοινωση. ΕΑΝ υπηρχε φανταζομαι θα το ελεγαν...!

μήπως δεν το λένε γιατί το περιεχόμενο του χαρτιού δεν τους βολεύει καθόλου ?? στην συνέντευξη ήταν λαλίστατοι και είπαν τα πάντα ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
μήπως δεν το λένε γιατί το περιεχόμενο του χαρτιού δεν τους βολεύει καθόλου ?? στην συνέντευξη ήταν λαλίστατοι και είπαν τα πάντα ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...
Ξερεις κατι που δεν ξερουμε η ειναι απλα μια απο τις θεωριες σου και αυτη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom