pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Κατσε πρωτα να κοστολογισουν ποσο παει η ελπιδα που θα πουλησουν και θα βγαλουν ανακοινωση!πιπικο δεν εβγαλε ανακοινωση το αποκομμα να ποσταρεις;
Κατσε πρωτα να κοστολογισουν ποσο παει η ελπιδα που θα πουλησουν και θα βγαλουν ανακοινωση!πιπικο δεν εβγαλε ανακοινωση το αποκομμα να ποσταρεις;
Κατσε πρωτα να κοστολογισουν ποσο παει η ελπιδα που θα πουλησουν και θα βγαλουν ανακοινωση!
κα(η)μένε παπαγάλε, έπιασες δουλιά?
Εσυ πως κυκλοφορεις?Παθητικους τυπους σαν εσενα τους βριζει ολη μερα πως μπορεις και κυκλοφορεις? Επισης ανεγκεφαλε φανταζεσαι να ελεγε ευχαριστω στον Συριζα για την υποστιριξη του? Το επομενο λεπτο θα ελεγαν ο Συριζα υποθαλπτει τρομοκρατες κτλπ κτλπ κτλπ. Ποσο βλακες κυκλοφορουν δλδΤους ξεφτιλισε ο τυπος!!!
Να δω με τι μουτρα θα κανουν αγωνα συμπαραστασης
Τώρα ξύπνησες δροσερό αγόρι; Εσύ τουλάχιστον φαίνεται ότι τηρείς αυστηρά το 8ώρο, όχι σαν τον τραβατρόμπα και τον αλεξάκο που είναι επί ποδός 24/7.
Tι ψηφιζεις δεν μας λες...τι δουλεια κανεις δεν μας λες...θες να μας πεις τι σε εκανε να γραφτεις εδω μιας και δεν εχεις ουτε 1 κριτικη και τα μονα σου σχολια ειναι σε πολιτικα θρεαντ?τελικά τίνος κλώνος ειμαι ρε γύφτο;
Τώρα ξύπνησες δροσερό αγόρι; Εσύ τουλάχιστον φαίνεται ότι τηρείς αυστηρά το 8ώρο, όχι σαν τον τραβατρόμπα και τον αλεξάκο που είναι επί ποδός 24/7.
Τινος κλώνος ειμαι ρε σκατομαγκα;
Tι ψηφιζεις δεν μας λες...τι δουλεια κανεις δεν μας λες...θες να μας πεις τι σε εκανε να γραφτεις εδω μιας και δεν εχεις ουτε 1 κριτικη και τα μονα σου σχολια ειναι σε πολιτικα θρεαντ?
Ημερομηνία εγγραφής: 14/01/14, 21:09
Δεν βρεθηκαν κριτικες
Υ.Γ Ο τραγκας εχει δωσει ρεστα αποψε...! Ξαφνικη αλλαγη
Tι ψηφιζεις δεν μας λες...τι δουλεια κανεις δεν μας λες...θες να μας πεις τι σε εκανε να γραφτεις εδω μιας και δεν εχεις ουτε 1 κριτικη και τα μονα σου σχολια ειναι σε πολιτικα θρεαντ?
Ημερομηνία εγγραφής: 14/01/14, 21:09
Δεν βρεθηκαν κριτικες
POY TO XEREIS AYTO???Εσένα μωρή σάπια μπάμια
κρίμα το προφίλ που λανσάρεις ρε τρόμπα...
άμα τα συμπεράσματά σου βγαίνουν από τους παπαζόληδες...
έχεις κρίση.
ή μάλλον είσαι σε κρίση.
Ο δικηγορος του εισαι η ο αλλος του λογαριασμος?γιατί μας έχεις μήπως πεί τι δουλειά κάνεις εσύ ??
Ο δικηγορος του εισαι η ο αλλος του λογαριασμος?
Ακριβως...τετοιο κοψιμο ραψιμο ειδικα στα βιντεο ουτε η βλαχοπουλου στην ταινια η Κερκυραια
Ο δικηγορος του εισαι η ο αλλος του λογαριασμος?
Άντε πάρε τα χάπια σου μωρή οπισθογεμής καλντεριμιτζού που το παίζεις και δικηγόρος των ακροδεξιών κλώνων τώρα.
Εγω κυκλοφορω και εργαζομαι για το καλο τηε οικογενειας μου. Αυτος που θαυμαζεις ζουσε με τα λεφτα των γονεων του και ειπε να κανει και μια ληστεια ετσι για πλακα.Εσυ πως κυκλοφορεις?Παθητικους τυπους σαν εσενα τους βριζει ολη μερα πως μπορεις και κυκλοφορεις? Επισης ανεγκεφαλε φανταζεσαι να ελεγε ευχαριστω στον Συριζα για την υποστιριξη του? Το επομενο λεπτο θα ελεγαν ο Συριζα υποθαλπτει τρομοκρατες κτλπ κτλπ κτλπ. Ποσο βλακες κυκλοφορουν δλδ