Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
επισης λογο της απαγορευσης την πολυωρης ορθοστασιας δεν επερνα μερος σε αναφορες και φρουρες βαση καρτας
και ειχα και απαλλαγη απο γυμναστικες και ασκησεις λογο σωματικης ικανοτητας
Και στις αγωνιστικες πορειες πως πας τυπε? Εκει δεν σε πειραζουν τα δακρυγονα?
:think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γραφεας στη θηβα 40 μερες και μετα γραφεας στο γεεθα σχεδον 5 μηνες αααα νοσηλευτηκα και 30 μερες στο 401 για εξετασεις
εκανα μονο θαλαμοφυλακα μεσημεριανη και απογευματινη υπηρεσια το βραδυ κοιμομουν  και ειχα 2 υπηρεσιες την εβδομαδα της υπολοιπες μερες σπιτι στο γραφειο εκανα διαφορα πραγματα σφραγιδες φωτοτυπιες εφτιαχνα ενγραφα μεσω υπολογιστη αυτα
καθαριοτητες δεν εκανα μονο το κρεβατι μου εστρωνα και θαλαμοφυλακας μεσημερι απογευμα
30 μερες τι εξετασεις σου εκαναν τυπε?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γραφεας στη θηβα 40 μερες και μετα γραφεας στο γεεθα σχεδον 5 μηνες αααα νοσηλευτηκα και 30 μερες στο 401 για εξετασεις
εκανα μονο θαλαμοφυλακα μεσημεριανη και απογευματινη υπηρεσια το βραδυ κοιμομουν  και ειχα 2 υπηρεσιες την εβδομαδα της υπολοιπες μερες σπιτι στο γραφειο εκανα διαφορα πραγματα σφραγιδες φωτοτυπιες εφτιαχνα ενγραφα μεσω υπολογιστη αυτα
καθαριοτητες δεν εκανα μονο το κρεβατι μου εστρωνα και θαλαμοφυλακας μεσημερι απογευμα
δεν αλλαζες σακουλες στα καλαθακια τυπε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γιατι βαζουνε χλωρινες τωρα τυπε?
μπραβο εξελιξη ο Ε.Σ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εμεις ρε τύπε θυμαμαι ότι δεν είχαμε καν καθαριστικο για τα πατωματα και τα σφουγγαρίζαμε με καθαριστικό πιάτων. Εκει να δεις γλίστρημα.
Και κατι καθαριστικά δεκάκιλα από κατι περιεργες εταιριες στο Χαιδαρι.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Παντως οι Ι4αδες οταν ημουν εγω στρατο κανανε και καλιοπη και μαγειρια και θαλαμοφυλικι κανονικοτατα,και πριν μια 10ετια πηγα δεν ειμαι και αρχαιος..Ο χιπποακης θα ηταν Ι5παρακατι μαλλον  :2funny: :2funny:

εγω εκανα πριν 4 χρονια και οπως βλεπεις βαση της καρτας δες τι απαγορευσεις ειχα εχει αλλαξει ο στρατος και εχω δικαιωματα αν παθενα το παραμικρο βαση νομου ειχα δικαιωμα το 401 να εγκαλεσει ανωτερους σε στρατοδικειο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Στις πορείες δεν εχει ορθοστασια τύπε? Καθιστος κανεις πορεία?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Και στις αγωνιστικες πορειες πως πας τυπε? Εκει δεν σε πειραζουν τα δακρυγονα?
:think:
Εδω εχει τις γκομενες 3-3 ρε συ και στο στρατο τους πουλησε παραμυθα οτι δεν την παλευει.Μαγκαϊβερ ειναι ο πουστης  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω εκανα πριν 4 χρονια και οπως βλεπεις βαση της καρτας δες τι απαγορευσεις ειχα εχει αλλαξει ο στρατος και εχω δικαιωματα αν παθενα το παραμικρο βαση νομου ειχα δικαιωμα το 401 να εγκαλεσει ανωτερους σε στρατοδικειο
αυτα ειναι τυπε,πρεπει να τα ελεγες συχνα πιστευω αυτα στους ανωτερους σου

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
30 μερες τι εξετασεις σου εκαναν τυπε?

αξονικη μαφνητικα σπυρομετρησεις εγκεφαλογραφηματα κεφαλομετρικη καρδιογραφημα τριπλεξ καρδια ανω κατω κοιλιας αιμοληψιες και θεραπευτικη αγωγη γιατι ρωτας????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε σου εκανε μαγκιες κανενας?
να σου πει πχ κανε καθαριοτητες και τετοια?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αξονικη μαφνητικα σπυρομετρησεις εγκεφαλογραφηματα κεφαλομετρικη καρδιογραφημα τριπλεξ καρδια ανω κατω κοιλιας αιμοληψιες και θεραπευτικη αγωγη γιατι ρωτας????
για να βγαλω πορισμα τυπε :grin:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτα ειναι τυπε,πρεπει να τα ελεγες συχνα πιστευω αυτα στους ανωτερους σου

οχι δεν χρειαστηκε το ξερανε και ο διοικητης μου εδωσε και χαρτι απαλλαγης απο τις συγκεκριμενες υπηρεσιες (συμμετοχη σε φρουρα αναφορα μαγειρια θαλαμοφυλικη το βραδυ γυμναστικες και ασκησεις ασε που στο γεεθα τι ασκησεις να καναμε) απλα δεν το βρησκω

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οχι δεν χρειαστηκε το ξερανε και ο διοικητης μου εδωσε και χαρτι απαλλαγης απο τις συγκεκριμενες υπηρεσιες (συμμετοχη σε φρουρα αναφορα μαγειρια θαλαμοφυλικη το βραδυ γυμναστικες και ασκησεις ασε που στο γεεθα τι ασκησεις να καναμε) απλα δεν το βρησκω
τυπε οι αλλοι φανταροι δεν σε πειραζανε που δεν εκανες τιποτα και τους εχωνες?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Κατεβα για βουλευτης τυπε και θα σε ψηφισω. Εισαι Θεος!!!!
'

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom