apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα παθει εμπολα τυπεμπα εκει που ειναι απο λυσσα θα παει
θα τον δαγκωσει η πακης η νιγιριανος...
θα παθει εμπολα τυπεμπα εκει που ειναι απο λυσσα θα παει
θα τον δαγκωσει η πακης η νιγιριανος...
κανει υπερωριες στο μπου τυπετετοια ωρα τυπε?
πολυ δουλευεις :S
ειναι και αυτο μια μορφη εργασιας τυπεκανει υπερωριες στο μπου τυπε
βεβαίως... όμως θα δικαιούνται να ψηφίσουν μόνο όσοι πληρώνουν φόρους και δεν έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στο δημόσιο...
βεβαίως... όμως θα δικαιούνται να ψηφίσουν μόνο όσοι πληρώνουν φόρους και δεν έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στο δημόσιο...
δημοκρατικοτατο σε βλεπω η δημοκρατια ειναι ιση 1 ανω των 18 δικαιουτε μια ψηφο δικαια και δημοκρατικα πραγματα δεν θα μας επιβαλετται και τη χουντα γιατι φοβασε το αποτελεσμα???
να φερουμε πισω τον Μεγαλειοτατο τυπεΝαι, και μετα θα επαναφερουμε τη γερουσια, τη συγκλητο και τη δουλοπαροικια
να φερουμε πισω τον Μεγαλειοτατο τυπε
να φερουμε πισω τον Μεγαλειοτατο τυπε
Μια μαλακια εκανε ουσιαστικα. Που δεν εβαλε τους υπασπιστές του να συλλαβουν τους πραξικοπηματιες το 1967, όταν μπηκαν αοπλοι στα ανακτορα.Αυτος μαν, εκανε τοσες μαλακιες που και στα ζαρια να τον επαιζε τον θρονο πιο πολλες πιθανοτητες ειχε να τον κρατησει.
για να εχει κατι σκοταδιστες σαν εσενα και να τον βριζουν τυπε?Μια μαλακια εκανε ουσιαστικα. Που δεν εβαλε τους υπασπιστές του να συλλαβουν τους πραξικοπηματιες το 1967, όταν μπηκαν αοπλοι στα ανακτορα.
Κοντα ειναι η ωρα τυπε μου,ηδη στα εξωτερικα το εχουν σιγουρο...να φερουμε πισω τον Μεγαλειοτατο τυπε
Δεν εχω κατι με το προσωπο. Με τον θεσμο είμαι αντίθετος.για να εχει κατι σκοταδιστες σαν εσενα και να τον βριζουν τυπε?
Μοιραζεις εγκεφαλικα σημερα να το ξερεις!Κοντα ειναι η ωρα τυπε μου,ηδη στα εξωτερικα το εχουν σιγουρο...
τυπε πρεπει να ειναι λαικη απαιτησηΚοντα ειναι η ωρα τυπε μου,ηδη στα εξωτερικα το εχουν σιγουρο...
ΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ ακου 8% το πασοκ αχχαχαχααχχαχαχαχαχααχ`
τουμπεκι τωρα ο τραμουνταναςκαι ρε τραμου επειδη μας τα επροιξες βρηκα την καρτα την εχω φυλαξει ενθυμιο
αμα ξερεις απο στρατο αν παθαινα το παραμικρο υπολογοι και απο στρατοδικειο ηταν οι ανωτεροι μου και στο στρατο οπως ξερεις οι ανωτεροι θελουν να φυλανε τον κωλο τους