redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και ρε τραμου επειδη μας τα επροιξες βρηκα την καρτα την εχω φυλαξει ενθυμιο
αμα ξερεις απο στρατο αν παθαινα το παραμικρο υπολογοι και απο στρατοδικειο ηταν οι ανωτεροι μου και στο στρατο οπως ξερεις οι ανωτεροι θελουν να φυλανε τον κωλο τους
Θα ειναι τυπε,τους εχει σιχαθει ολους ο κοσμοςτυπε πρεπει να ειναι λαικη απαιτηση
υπερβολικη υγρασια δεν λεει τυπε?κουφαλίτσα ο Ταυρής την υπογράφει ???
κάπου στην Βραζιλία φυγόδικος είναι αυτός... πόσα του έχωσες μωρή απάτη ??
αλήθεια που λέει ότι δεν πρέπει να καθαρίζεις καλλιόπες και να κάνεις νυχτερινό θαλαμοφυλίκι ???
ερχομαστε τυπε και ειμαστε 4.165Θα ειναι τυπε,τους εχει σιχαθει ολους ο κοσμος
και αυτοι ειναι αρκετοι τυπε ;)ερχομαστε τυπε και ειμαστε 4.165
υπερβολικη υγρασια δεν λεει τυπε?
κανονικα επρεπε να τον ειχαν στο χιλτον τυπετι διάολο ρε όλοι διάρροια είχαν στον θάλαμο ??
αμα είναι έτσι και αναθυμιάσεις γράφει να αποφεύγει ... του είχαν και δικό του δωμάτιο για να μην πάθει τίποτε από τις κλανιές ??
κουφαλίτσα ο Ταυρής την υπογράφει ???
κάπου στην Βραζιλία φυγόδικος είναι αυτός... πόσα του έχωσες μωρή απάτη ??
αλήθεια που λέει ότι δεν πρέπει να καθαρίζεις καλλιόπες και να κάνεις νυχτερινό θαλαμοφυλίκι ???
γιατι βαζουνε χλωρινες τωρα τυπε?που να ξερω εγω τι ειναι ο ταυρης
δεν βλεπεςι που λεει οτι απαγορευετε οι αναθυμιασεις (χρωρινες καθαριστικα) και η κοπωση (νυχτερινη υπηρεσια) αν παθαινα το παραμικρο σε υπηρεσια θα περναγαν στρατοδικειο
επισης οι καρτα εχει το δο την επιτροπης ασχετε που αποτελουταν απο 3 μελοι ιατροι
γιωτομπαλος ησουν τυπε?που να ξερω εγω τι ειναι ο ταυρης
δεν βλεπεςι που λεει οτι απαγορευετε οι αναθυμιασεις (χρωρινες καθαριστικα) και η κοπωση (νυχτερινη υπηρεσια) αν παθαινα το παραμικρο σε υπηρεσια θα περναγαν στρατοδικειο
επισης οι καρτα εχει το δο την επιτροπης ασχετε που αποτελουταν απο 3 μελοι ιατροι
δηλαδη ρε τυπε εσυ στην θητεια σου τι εκανες?επισης λογο της απαγορευσης την πολυωρης ορθοστασιας δεν επερνα μερος σε αναφορες και φρουρες βαση καρτας
και ειχα και απαλλαγη απο γυμναστικες και ασκησεις λογο σωματικης ικανοτητας
τυπε μαλλον ειχε βαλει βυσμα για να μην κανει εστω αυτα τα λιγα που κανουν τα Ι4Παντως οι Ι4αδες οταν ημουν εγω στρατο κανανε και καλιοπη και μαγειρια και θαλαμοφυλικι κανονικοτατα,και πριν μια 10ετια πηγα δεν ειμαι και αρχαιος..Ο χιπποακης θα ηταν Ι5παρακατι μαλλον
λες να ηταν αντιρρησιας συνειδησης τυπε?τυπε μαλλον ειχε βαλει βυσμα για να μην κανει εστω αυτα τα λιγα που κανουν τα Ι4
Γραφεας για ένα εξαμηνο ηταν τύπε. Τα εχουμε ξαναπει.δηλαδη ρε τυπε εσυ στην θητεια σου τι εκανες?
ποιο ηταν το καθημερινο σου προγραμμα ?
Αντιρρησίας εργασίας είναι.λες να ηταν αντιρρησιας συνειδησης τυπε?
δηλαδη ρε τυπε εσυ στην θητεια σου τι εκανες?
ποιο ηταν το καθημερινο σου προγραμμα ?
και εμεις ειχαμε γραφιαδες αλλα εκαναν και αλλα πραγματα τυπεΓραφεας για ένα εξαμηνο ηταν τύπε. Τα εχουμε ξαναπει.