Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
[size=20pt]ετσι ξεφτυλησε κι αλλο τους υποτακτικους

Αλ. Τσίπρας: Ντροπή για τη χώρα να μη βρίσκονται 6.000 ευρώ για το σχολείο του "18 Άνω"
[/size]
Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του σχολείου της μονάδας απεξάρτησης «18 Άνω» πραγματοποίησε σήμερα, στις 12:30 το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Φωτογραφίες: Εύη Φυλακτού

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε από τους θεραπευόμενους μαθητές και το επιστημονικό προσωπικό της μονάδας για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στη μονάδα απεξάρτησης "18 Άνω"

Δηλωσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Είχαμε την ευκαιρία σήμερα να επισκεφθούμε την κοινότητα των «18 Άνω», μια κοινότητα που αποτελεί έμπνευση και δίνει όραμα και αγώνα ζωής σε συνανθρώπους μας, νέα παιδιά που παλεύουν, αγωνίζονται για να ξανακερδίσουν την αξιοπρέπειά τους.

Για εμάς ήταν μια συνάντηση πολύ σημαντική. Η τοξικοεξάρτηση δεν αποτελεί ανίατη ασθένεια και οι τοξικοεξαρτημένοι δεν είναι άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχουν, όμως, ανάγκες και κυρίως έχουν ανάγκη τη στήριξη της πολιτείας, προκειμένου να επανενταχθούν.

Η εκπαιδευτική διαδικασία που τους παρέχεται είναι το χρήσιμο εκείνο εργαλείο για την επανασύνδεση, είναι το εργαλείο για την ένταξή τους στο  κοινωνικό γίγνεσθαι και για την πρόληψη της υποτροπής. Και είναι πράγματι ντροπή για τη χώρα μας, για τον πολιτισμό μας, να μην βρίσκονται ελάχιστα κονδύλια, όπως αυτό των 6 χιλιάδων ευρώ το χρόνο και να είναι, ακόμα και σήμερα, κλειστό το σχολείο για τους θεραπευόμενους της κοινότητας «18 Άνω». Και, πράγματι, θεωρούμε ότι αυτή η ντροπή είναι ενδεικτική της αντίληψης που επικρατεί στη σημερινή κυβέρνηση για το πώς οι συνάνθρωποί μας, οι συμπολίτες μας που βρίσκονται στο περιθώριο, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από την πολιτεία.

Ελπίζω και εύχομαι άμεσα να λυθεί το πρόβλημα αυτό, όπως ελπίζω αυτή η δύναμη ψυχής των ανθρώπων που σήμερα συναντήσαμε να αποτελέσει παράδειγμα για την ελληνική κοινωνία, για το πώς πρέπει να αγωνιστούμε να διεκδικήσουμε και να βγούμε από την κρίση.

πηγη at:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εδώ ακριβώς είναι το πρόβλημα - ξεκινας επιχειρηματολογία βασισμένη σε παραδοχή που τελικά δεν ισχύει

για δωσε μας εσυ επιχειρματολογια και ιδεολογια ρε φασιστοσκυλο ζητω το κεφαλαιο και να δουλευουμε 12 ωρες για 300€ μαλλον

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
για δωσε μας εσυ επιχειρματολογια και ιδεολογια ρε φασιστοσκυλο ζητω το κεφαλαιο και να δουλευουμε 12 ωρες για 300€ μαλλον
Γιατι με λες φασιστόσκυλο; Σου μοιαζω για κομμουνιστής;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
[size=20pt]ετσι ξεφτυλησε κι αλλο τους υποτακτικους

Αλ. Τσίπρας: Ντροπή για τη χώρα να μη βρίσκονται 6.000 ευρώ για το σχολείο του "18 Άνω"

ολοι βγαινουν σε μια τηλεοραση και ζητανε ευρω. Δεν υπαρχουν ΕΥΡΩ λεμε, σωθηκαν. Ας τυπωσουν δραχμες  :uglystupid:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αι ρε παπαρα

το εμπλουτισα :2funny: :2funny: :2funny:

τις καλητερες δημοσκοπησεις θα της δεις το μαρτιο που θα ειναι και ρεαλ μεσω εκλογων α και μην ξεχασεις το πασοκ που θα ναι κοντα στο 4% μην γινεις σαν κλαμμενο μουνι οπως βγηκε ο μπενι μετα τις εκλογες του 2012 οταν δεν ηταν στην αντιπολιτευση

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι με λες φασιστόσκυλο; Σου μοιαζω για κομμουνιστής;

για ανελυσε μας τι πιστευεις για τους 2.000.000 ανεργους για το 60% των ελληνων που ζει κατω απο το οριο της φτωχειας καθως και για τους χαμηλομισθους και χαμηλοσυνταξιουχος τι λυση προτεινεις
α και τελικα δεν μας ειπες τι στηριζεις ψηφιζεις για να κανουμε και πολιτικο διαλογο

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
για ανελυσε μας τι πιστευεις για τους 2.000.000 ανεργους για το 60% των ελληνων που ζει κατω απο το οριο της φτωχειας καθως και για τους χαμηλομισθους και χαμηλοσυνταξιουχος τι λυση προτεινεις
α και τελικα δεν μας ειπες τι στηριζεις ψηφιζεις για να κανουμε και πολιτικο διαλογο

Σε ρώτησα κατι και περιμένω απάντηση. Γιατι με λες φασιστόσκυλο; Σου μοιαζω για κομμουνιστής;

Ψηφίζω ριριζιακ!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σε ρώτησα κατι και περιμένω απάντηση. Γιατι με λες φασιστόσκυλο; Σου μοιαζω για κομμουνιστής;

Ψηφίζω ριριζιακ!

ασε ρε που θα συγκρινεις το φασισμο με τον κομμουνισμο
επισης εισαι και χεστης φοβασε να πεις τι ψηφηζεις τοσο πολλυ φοβασε

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ασε ρε που θα συγκρινεις το φασισμο με τον κομμουνισμο

Δεν αφήνω ρε. Για πες μας τις διαφορές αναμεσα σε φασισμό και κομμουνισμό. Γιατι τελικα ενα και το αυτο είναι. Βοηθησε με να καταλάβω τις διαφορες!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν αφήνω ρε. Για πες μας τις διαφορές αναμεσα σε φασισμό και κομμουνισμό. Γιατι τελικα ενα και το αυτο είναι. Βοηθησε με να καταλάβω τις διαφορες!

δεν δινω ε φασιστες μασημενη τροφη ανοιξε κανα βιβλιο και βγαλε τα φασιστικα σκατα που εχεις μεσα στο κεφαλι σου

επισης επειδη εισαι και χεστης εγω ξερεις τι ψηφιζω στηριζω εσυ δεν εχεις να μας πεις το θαρρος της γνωμης σου φοβασε

Συνημμένα

• fasistas.jpg
    fasistas.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 15

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
δεν δινω ε φασιστες μασημενη τροφη ανοιξε κανα βιβλιο και βγαλε τα φασιστικα σκατα που εχεις μεσα στο κεφαλι σου

επισης επειδη εισαι και χεστης εγω ξερεις τι ψηφιζω στηριζω εσυ δεν εχεις να μας πεις το θαρρος της γνωμης σου φοβασε

Τον τεμπελη κι αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλάς

ο κομμουνισμός και ο φασισμός διαφέρουν ελάχιστα. Αν αυτό προκαλει πρόβλημα στον εγκέφαλό σου και αρνειται να το αποδεχτεί, δε φταιω εγω

Ψηφίζω υπάλληλο δουρου!

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
μια ειναι παπαρα η ουσια

με τον λιλα καθε μερα να κανεις συνουσια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τραλαλα τραλαλο, γαμήστε του τζέι χόνι τον πρωκτό!

Ρίξτο στην παλαβή εμετική πουτανίτσα! 50 χρονών μαλάκαρος! Αφού έχεις και την ικανότητα να κάνεις κόπι πέιστ καλά είσαι! Πέρα από αυτό ΔΕΝ! Μόλις σου πουν κάτι για τις μαλακίες που ποστάρεις το γυρνάς στην τρελίτσα! "Μικρή" τρελή γαμιόλα!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τον τεμπελη κι αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλάς

ο κομμουνισμός και ο φασισμός διαφέρουν ελάχιστα. Αν αυτό προκαλει πρόβλημα στον εγκέφαλό σου και αρνειται να το αποδεχτεί, δε φταιω εγω

Ψηφίζω υπάλληλο δουρου!

γιατι φοβασε να μας πεις τι ψηφηζεις στηριζεις φοβασε το κραξιμο
συμβουλη ανοιξε και κανα βιβλιο να μαθεις διαφορες

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
γιατι φοβασε να μας πεις τι ψηφηζεις στηριζεις φοβασε το κραξιμο
συμβουλη ανοιξε και κανα βιβλιο να μαθεις διαφορες

ειναι γελοίο εσύ να λες σε μένα να ανοιξω βιβλίο. Εισαι 29 ετων και δεν ξερεις να γραφεις Ελληνικά. Τεμπελόσκυλο κανεις και κριτική.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειναι γελοίο εσύ να λες σε μένα να ανοιξω βιβλίο. Εισαι 29 ετων και δεν ξερεις να γραφεις Ελληνικά. Τεμπελόσκυλο κανεις και κριτική.

και συ ειναι γελοιο στην ηλικια που εισαι να φοβασε να μας πεις τι ψηφηζεις στηριζεις

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
και συ ειναι γελοιο στην ηλικια που εισαι να φοβασε να μας πεις τι ψηφηζεις στηριζεις

επειδή δεν ειμαι αναξιοπρεπές κομματόσκυλο οπως εσυ, επειδή δεν ανήκω σε κόμμα - δεν εχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω ΟΤΑΝ γίνουν εκλογές. Γκεγκε καραγκιοζη;

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επειδή δεν ειμαι αναξιοπρεπές κομματόσκυλο οπως εσυ, επειδή δεν ανήκω σε κόμμα - δεν εχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω ΟΤΑΝ γίνουν εκλογές. Γκεγκε καραγκιοζη;

ωραια πες μας τοτε τι ψηφησες στις ευρωεκλογες για να εχουμε μια βαση πολιτικου διαλογου
ετσι κι αλλιως ανωνυμα ειναι εδω ολα η φοβασε να στηρηξεις εδω τη γνωμη σου

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ωραια πες μας τοτε τι ψηφησες στις ευρωεκλογες για να εχουμε μια βαση πολιτικου διαλογου
ετσι κι αλλιως ανωνυμα ειναι εδω ολα η φοβασε να στηρηξεις εδω τη γνωμη σου

Εσυ εχεις καταλάβει οτι φοβαμαι να πω τη γνώμη μου; δε μου το εχουν πει ποτε ξανα αυτο, μπραβο σου όμως βουλωμένο γράμμα διαβάζεις

δεν ψήφισα στις ευρωεκλογες, ειχα άλλες προτεραιότητες. Η πολιτική ζωή με αφορά στο βαθμό που επηρρεάζει τις δουλειές μου, δε με απασχολουν κόμματα και τέτοιες βλακειες. Προφανως δεν ειμαι κομμουνιστής αρα όχι και φασίστας

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εσυ εχεις καταλάβει οτι φοβαμαι να πω τη γνώμη μου; δε μου το εχουν πει ποτε ξανα αυτο, μπραβο σου όμως βουλωμένο γράμμα διαβάζεις

δεν ψήφισα στις ευρωεκλογες, ειχα άλλες προτεραιότητες. Η πολιτική ζωή με αφορά στο βαθμό που επηρρεάζει τις δουλειές μου, δε με απασχολουν κόμματα και τέτοιες βλακειες.

εφ οσον δεν ψηφησες εισαι υποχρεωμενος να αποδεχτεις τη γνωμη των αλλων χωρις σχολια δεν μπορεις να κριτηκαρεις κατι στο οποιο απεχεις
αλλα εγω πιστευω οτι και ψηφησες και στηριζεις κατι ωραια πες μας τοτε τι στηρηζες στις εκλογες του ιουνιου του 2012

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom