Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατι ρε φιλε ποιος σου ειπε οτι διπλα απο το σπιτι μου θελω καζινα και τσιμεντενια εκτρωματα διπλα απο την παραλια????
στο ελληνικο θα γινει δευτερη κερατεα παρτε το χαμπαρι

και από πότε ρε παίκτη είναι υποχρεωμένος ο γείτονας να σε ρωτήσει για το πώς θυα χτίσει το οικόπεδο του και το τι θα κτίσει σε αυτό ??

η κερατέα όμως σήμερα πνίγεται στο σκουπίδι και οι κάτοικοι τα σκουπίδια τα κάνουν παξιμάδι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
θελω να γινει ενα μεγαλο παρκο ενας πνευμονας οξυγονου για ολο το λεκανοπεδιο της αττικης με πρασιες και δεντρα και λιμνες και μια ομορφη παραλια
με κρατικη επιχορηγηση δηλαδη για να γινει αυτο δεν θα φερει θεσεις εργασιας αν χρημοτοδοτησει το κρατος και η ΕΕ ενα εργο οξυγονου οπου μεσα θα εχει δεντρα πρασιες λιμνες και μια ομορφη παραλια

και φυσικά να ανέβει και η αξία του σπιτιού σου ... με τα λεφτά αλλονών φυσικά...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δηλαδη στα παρκα πανε μονο πρεζονια και χεζουν σκυλια ξερεις ποσα παρτυ εχουν γινει στην ακαδημια πλατωνος το καλοκαιρι με μπυρα και αραγμα στο γρασιδι ποσα μικρα φεστιβαλ εχουν γινει σε πλατεια συνταγματος
μπιτσ παρτυ με κιθαρες το καλοκαιρι στην ελευθερη παραλια του ελληνικου φωτιες και μπυριτσα

και ποιες θα ειναι οι κερδοφορες επιχειρησεις που θα απασχολουν υπαλληλους με 8 ωρες δουλεια για 586€ μεικτα αυτο μπορει για καποιους να ονομαζεται αναπτυξη για αλλους ομως ονομαζεται εξαθλιωση

να πάς να κάνεις το μπιτς πάρτυ στην διπλανή παραλία ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι σχεση εχουν τα παρτυ εγω απλα παρεθεσα οτι απο το να υπαρχουν τσιμεντενια και αθλια μαγαζια που τα κερδη θα τα εισπρατουν πολυεθνικες και θα πετανε τα ψιχουλα στους εργαζομενους υπαρχει και η εναλλακτικη

επισης για να μην αρχησετε παλι μισο να το δηλωσω

[size=20pt]ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 5ΜΗΝΟ ΣΕ ΔΕΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ[/size]

δεν είσαι εργαζόμενος είσαι μαθητευόμενος... πάρτο χαμπάρι...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και από πότε ρε παίκτη είναι υποχρεωμένος ο γείτονας να σε ρωτήσει για το πώς θυα χτίσει το οικόπεδο του και το τι θα κτίσει σε αυτό ??

η κερατέα όμως σήμερα πνίγεται στο σκουπίδι και οι κάτοικοι τα σκουπίδια τα κάνουν παξιμάδι...

εισαι πιωμενος το ιδιο ειναι ενα δημοσιο οικοπεδο και το ιδιο ειναι το οποιοδηποτε οικοπεδο
το αεροδρομιο του ελληνικου ειναι δημοσια γη και ανηκει σε ολους μας
και οπως αγωνηστηκε η κερατεα ετσι θα αγωνηστουμε και εμεις να μπουν οι μπουλντοζες στο ελληνικο για να χτιστουν
καζινα επαγγελματικοι χωροι η ενα καρο μαλακιες και δεν μου λες τωρα που μου περναει αποτ ο μυαλο
γιατι να μην χτιστει ενα νοσοκομειο ενα κεντρο αστεγων  και πρεπει να χτιστει καζινο

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
τον τεμπέλη κι αν τον πλενεις, το σαπούνι σου χαλάς

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Kανονικα εργαζομενος θα επρεπε να θεωρειται η μαθητεια εληξε απο την στιγμη που πηρε το χαρτι του πανεπιστημιου

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και φυσικά να ανέβει και η αξία του σπιτιού σου ... με τα λεφτά αλλονών φυσικά...

γιατι το πας τοπικιστικα
δηλαδη αμα ειναι ετσι να φτιχτει στην ακαδημια πλατωνος εμπορικο κεντρο για να μην εχουν εκει οι κατοικοι ενα πευμονα πρασινου η να τσιμεντοποιηθει και το παρκο τριστη κατα τη γνωμη σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εργαζομενος και αν έχει μεταπτυχιακο θα επρεπε να πάει προισταμενος κατευθειαν

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

για την ακριβεια το κρατος με θεωρει απασχολουμενο ετσι κι αλλιως εχει βρει ευρηματικους τροπους αυτη η κυβερνηση για να βαφτησει την φτωχεια και την εξαθλιωση ποιο καλλιτεχνικα για να ειμαστε υποαμοιβομενοι και χωρις εργασιακα δικαιωματα
μας βαφτιζει
απασχολουμενους
ωφελουμενους
καταρτιζομενους
και πολλα αλλα που βαριεμαι να αναλυσω

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
για την ακριβεια το κρατος με θεωρει απασχολουμενο ετσι κι αλλιως εχει βρει ευρηματικους τροπους αυτη η κυβερνηση για να βαφτησει την φτωχεια και την εξαθλιωση ποιο καλλιτεχνικα για να ειμαστε υποαμοιβομενοι και χωρις εργασιακα δικαιωματα
μας βαφτιζει
απασχολουμενους
ωφελουμενους
καταρτιζομενους
και πολλα αλλα που βαριεμαι να αναλυσω

δευτέρα πρωι να πας να δηλώσεις παραίτηση.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να πάς να κάνεις το μπιτς πάρτυ στην διπλανή παραλία ...

αυτοι που εχουν κλεισει οι μεγαλοκαρχαριες και για να κανω ενα μπανιο πρεπει να πληρωνω οχι θελω ελευθερες παραλιες παντου σε ολη την αττικη και σε ολη την ελλαδα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οσες θέσεις υπηρχαν στα πανεπιστημια τοσοι εμπαιναν αμα τους έκλεινες απο τοτε την πορτα δεν θα εμπαιναν αρα δεν ηταν ευθυνη στον φοιτητη που ηθελε να κανει κατι στη ζωη του αυτος δεν ηξερε δεν μπορει να ξερει ενα παιδι 18 χρονων τι θα γινει στο μελλον ωστε να μην παει να σπουδάσει

κανονικα με ενα πτυχιο πανεπιστημιου και ενα μεταπτυχιακο θα επρεπε μετα απο 6μηνες εκπαιδευσης να σε φωναζουν κυριε προισταμενε οχι να σε θεωρουν χαμάλη

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Ένας γύφτος κέρδισε τό Τζόκερ καί πήρε οικόπεδο νά χτίσει σπιταρώνα σέ καλή γειτονιά δίπλα σέ σπίτι μεγαλογιατρού. Τού άρεσε ό κήπος μέ τό συντριβάνι τού γιατρού, βρήκε τούς ίδιους μαστόρους, έκανε καί τό δικό του κήπο ολόιδιο. Φόρτωσε ό γιατρός καί πήγε δίπλα νά τού βάλει χέρι. Νόμιζες ρέ γύφτο ότι πήρες αξία μέ τό νά παριστάνεις εμένα τό γείτονα σου τό γιατρό; Γιατρός δέν θά γίνεις ποτέ, γύφτο!

Μπορεί γιατρός νά μήν γίνω, αλλά εγώ έχω γείτονα γιατρό, ενώ εσύ έχεις γείτονα γύφτο, χα, χα, χα! Απάντησε ό γύφτος.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
οχι ρε φασιστα θα απαιτησω οτι μου ανηκει με αγωνες απεργιες και καταληψεις διαμαρτυριες
Εχεις φτιάξει στο φτωχό μυαλό σου μια εικονική πραγματικότητα. Σε λυπάμαι αλλα δε μπορω να κανω κατι (ουτε και με ενδιαφερει κιόλας)

Δεν ξερω γιατι επιμενεις να με αποκαλεις φασίστα, σου είπα οτι δεν είμαι κομμουνιστής

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι ρε φασιστα θα απαιτησω οτι μου ανηκει με αγωνες απεργιες και καταληψεις διαμαρτυριες

Σε αυτο εισαι σωστος διοτι ο συγχρονος εργαζομενος δέχεται επιθεση και πολεμο οποτε πρεπει να αντιδρασει. Ημουν και εγω σε αυτη τη θεση 1.5 χρονο πριν αλλα ευτυχως δεν εμεινα για πολυ καιρο.

Δεν έχει να κανει αυτο με το αν εισαι κομμουνιστης ή δεξιος αλλα με το αν αφηνεις τον άλλο να σου πιάσει το κωλο εγω προσωπικα δεν θα αφηνα κανεναν και δεν θα αφησω και κανεναν τι με ενδιαφερουν οι ιδεολογιες απο τη στιγμη που ο άλλος δεν με σέβεται? χεστηκα αν ειναι δεξιος ή κομμουνιστης το ιδιο μου κάνει. Να ειστε μαχητικοι και να διεκδικειτε το δικιο σας να έχετε αυτοπεποιθηση!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom