Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εφ οσον δεν ψηφησες εισαι υποχρεωμενος να αποδεχτεις τη γνωμη των αλλων χωρις σχολια
Τώρα ποιος ειναι φασίστας;
Ου ρε τεμπελοσκυλο
εφ οσον δεν ψηφησες εισαι υποχρεωμενος να αποδεχτεις τη γνωμη των αλλων χωρις σχολια
Τώρα ποιος ειναι φασίστας;
Ου ρε τεμπελοσκυλο
γιατι ρε φιλε ποιος σου ειπε οτι διπλα απο το σπιτι μου θελω καζινα και τσιμεντενια εκτρωματα διπλα απο την παραλια????
στο ελληνικο θα γινει δευτερη κερατεα παρτε το χαμπαρι
θελω να γινει ενα μεγαλο παρκο ενας πνευμονας οξυγονου για ολο το λεκανοπεδιο της αττικης με πρασιες και δεντρα και λιμνες και μια ομορφη παραλια
με κρατικη επιχορηγηση δηλαδη για να γινει αυτο δεν θα φερει θεσεις εργασιας αν χρημοτοδοτησει το κρατος και η ΕΕ ενα εργο οξυγονου οπου μεσα θα εχει δεντρα πρασιες λιμνες και μια ομορφη παραλια
δηλαδη στα παρκα πανε μονο πρεζονια και χεζουν σκυλια ξερεις ποσα παρτυ εχουν γινει στην ακαδημια πλατωνος το καλοκαιρι με μπυρα και αραγμα στο γρασιδι ποσα μικρα φεστιβαλ εχουν γινει σε πλατεια συνταγματος
μπιτσ παρτυ με κιθαρες το καλοκαιρι στην ελευθερη παραλια του ελληνικου φωτιες και μπυριτσα
και ποιες θα ειναι οι κερδοφορες επιχειρησεις που θα απασχολουν υπαλληλους με 8 ωρες δουλεια για 586€ μεικτα αυτο μπορει για καποιους να ονομαζεται αναπτυξη για αλλους ομως ονομαζεται εξαθλιωση
τι σχεση εχουν τα παρτυ εγω απλα παρεθεσα οτι απο το να υπαρχουν τσιμεντενια και αθλια μαγαζια που τα κερδη θα τα εισπρατουν πολυεθνικες και θα πετανε τα ψιχουλα στους εργαζομενους υπαρχει και η εναλλακτικη
επισης για να μην αρχησετε παλι μισο να το δηλωσω
[size=20pt]ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 5ΜΗΝΟ ΣΕ ΔΕΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ[/size]
και από πότε ρε παίκτη είναι υποχρεωμένος ο γείτονας να σε ρωτήσει για το πώς θυα χτίσει το οικόπεδο του και το τι θα κτίσει σε αυτό ??
η κερατέα όμως σήμερα πνίγεται στο σκουπίδι και οι κάτοικοι τα σκουπίδια τα κάνουν παξιμάδι...
δεν είσαι εργαζόμενος είσαι μαθητευόμενος... πάρτο χαμπάρι...
και φυσικά να ανέβει και η αξία του σπιτιού σου ... με τα λεφτά αλλονών φυσικά...
δεν είσαι εργαζόμενος είσαι μαθητευόμενος... πάρτο χαμπάρι...
για την ακριβεια το κρατος με θεωρει απασχολουμενο ετσι κι αλλιως εχει βρει ευρηματικους τροπους αυτη η κυβερνηση για να βαφτησει την φτωχεια και την εξαθλιωση ποιο καλλιτεχνικα για να ειμαστε υποαμοιβομενοι και χωρις εργασιακα δικαιωματα
μας βαφτιζει
απασχολουμενους
ωφελουμενους
καταρτιζομενους
και πολλα αλλα που βαριεμαι να αναλυσω
να πάς να κάνεις το μπιτς πάρτυ στην διπλανή παραλία ...
δευτέρα πρωι να πας να δηλώσεις παραίτηση.
δευτέρα πρωι να πας να δηλώσεις παραίτηση.
και από πότε ρε παίκτη είναι υποχρεωμένος ο γείτονας να σε ρωτήσει για το πώς θυα χτίσει το οικόπεδο του και το τι θα κτίσει σε αυτό ??
Εχεις φτιάξει στο φτωχό μυαλό σου μια εικονική πραγματικότητα. Σε λυπάμαι αλλα δε μπορω να κανω κατι (ουτε και με ενδιαφερει κιόλας)οχι ρε φασιστα θα απαιτησω οτι μου ανηκει με αγωνες απεργιες και καταληψεις διαμαρτυριες
οχι ρε φασιστα θα απαιτησω οτι μου ανηκει με αγωνες απεργιες και καταληψεις διαμαρτυριες