apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εκανε την σχολη 2 φορες τυπεΗθελε να τα μαθει καλά τύπε.
εκανε την σχολη 2 φορες τυπεΗθελε να τα μαθει καλά τύπε.
τυπε με τοσους αγωνες χωσου σε καμμια συνδικαλιστικη οργανωση...δεν θα χρειαστεις να ξαναδουλεψεις ποτε στη ζωη σου.....σαν μαθητης γυμνασιου θυμαμε εντονα οταν πηγαινα γυμνασιο της μεγαλες καταληψεις που προτοστατησα εγω και οι συμμαθητες μου εναντιων του νομου αρσενη ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ πρωτη γνωρημια με τους ταξικους αγωνες
σαν μαθητης λυκειου θυμαμε της μεγαλειωδης αντιπολεμικες πορειες ενατιων των πολεμων των αμερικανων σε αφγανισταν και στο ιρακ
και σαν φοιτητης θυμαμε τους μεγαλειωδεις αγωνες εναντιων του νομου πλαισιου της γιαννακου και το θανατο του γρηγοροπουλου
για να μην απορεις ειμαι 29 χρονων
μετα στην εργασια σε αλλους συνδικαλιστικους αγωνες και σε σωματειο
ενω μεχρι τωρα εχει σκοτωθει στην δουλεια τυπετυπε με τοσους αγωνες χωσου σε καμμια συνδικαλιστικη οργανωση...δεν θα χρειαστεις να ξαναδουλεψεις ποτε στη ζωη σου.....
ενω μεχρι τωρα εχει σκοτωθει στην δουλεια τυπε
δεν ειναι τυπε?Πανεπιστημιο είναι το ΤΕΙ Πειραια?
ενω μεχρι τωρα εχει σκοτωθει στην δουλεια τυπε
Εγω θυμαμαι τα τσιμπουκια που μας επαιρναν οι γκομενες στην τουαλετα.Ματωνε λιγο ο πουτσος βεβαια τις περισσοτερες φορες απο τις αγαρμπες.σαν μαθητης γυμνασιου θυμαμε εντονα οταν πηγαινα γυμνασιο της μεγαλες καταληψεις που προτοστατησα εγω και οι συμμαθητες μου εναντιων του νομου αρσενη ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ πρωτη γνωρημια με τους ταξικους αγωνες
σαν μαθητης λυκειου θυμαμε της μεγαλειωδης αντιπολεμικες πορειες ενατιων των πολεμων των αμερικανων σε αφγανισταν και στο ιρακ
και σαν φοιτητης θυμαμε τους μεγαλειωδεις αγωνες εναντιων του νομου πλαισιου της γιαννακου και το θανατο του γρηγοροπουλου
δεν ειναι τυπε?
γραφω γρηγορα γι αυτο κανω ορθογραφικα ετσι κι αλλιως δεν ειμαστε σε διαγωνισμο ορθογραφιας η ουσια βρησκεται στο νοημα
σαν λογιστης που εχω σπουδασει διναμε βαση στα μαθηματικα
και το ατει τυπε?TEI: Τελικα Ειμαστε Ισοι
ΑΕΙ: Αρχιδια Ειμαστε Ισοι
Ημαρτον. Του χαλας το αγωνιστικο πνευμα!!!Εγω θυμαμαι τα τσιμπουκια που μας επαιρναν οι γκομενες στην τουαλετα.Ματωνε λιγο ο πουτσος βεβαια τις περισσοτερες φορες απο τις αγαρμπες.
τυπε με τοσους αγωνες χωσου σε καμμια συνδικαλιστικη οργανωση...δεν θα χρειαστεις να ξαναδουλεψεις ποτε στη ζωη σου.....
ναι αλλα η αποψη σου δεν σε βρησκει συμφωνο και με την πραγματικοτητα....ημουν στο 11μελες ΔΣ σε πρωτοβαθμιο σωματειο
η αποψη σου δεν με βρησκει και συμφωνο οτι η αγωνηστες παυουν να εργαζοντε επειδη ασχολουντε με τα προβληματα του κλαδου τους
γιατι ηταν 11μελες τυπε?ημουν στο 11μελες ΔΣ σε πρωτοβαθμιο σωματειο
η αποψη σου δεν με βρησκει και συμφωνο οτι η αγωνηστες παυουν να εργαζοντε επειδη ασχολουντε με τα προβληματα του κλαδου τους
τυπε νομίζω σου αξίζει να παρασημοφορηθειςσαν μαθητης γυμνασιου θυμαμε εντονα οταν πηγαινα γυμνασιο της μεγαλες καταληψεις που προτοστατησα εγω και οι συμμαθητες μου εναντιων του νομου αρσενη ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ πρωτη γνωρημια με τους ταξικους αγωνες
μονο 8 χρονια τυπε?
νωρις την τελειωσες την σχολη
τυπε τι δουλεια εκανες αν επιτρεπεται?ε οχι απο το 2004 εως το 2012 εργαζομουν με μικροδιαστηματα ανεργιας το 2012 και μετα ειμαι πλεον μακροχρονια ανεργος με συνεχεις ανεργια
στο πανεπιστημιο μπηκα το 2003 τον οκτ για την ακριβεια και τελειωσα το 2010 απλα ηταν δυσκολο διοτι εργαζομουν και ειχα θεματα με τα εργαστηρια
γιατι ηταν 11μελες τυπε?