alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
τυπε εσυ κανεναν φασιστα κοπανησες?
Tυπε πες και για τους δικους σου αγωνες ως μαθητης. Οχι για να περιαυτολογησεις, αλλα για να δωσεις ενα παραδειγμα κοινωνικων αγωνων και να μεταδοσεις την επειρια σου
τυπε εσυ εχεις κανει μεγαλους αγωνεςσαν μαθητης γυμνασιου θυμαμε εντονα οταν πηγαινα γυμνασιο της μεγαλες καταληψεις που προτοστατησα εγω και οι συμμαθητες μου εναντιων του νομου αρσενη ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ πρωτη γνωρημια με τους ταξικους αγωνες
σαν μαθητης λυκειου θυμαμε της μεγαλειωδης αντιπολεμικες πορειες ενατιων των πολεμων των αμερικανων σε αφγανισταν και στο ιρακ
και σαν φοιτητης θυμαμε τους μεγαλειωδεις αγωνες εναντιων του νομου πλαισιου της γιαννακου και το θανατο του γρηγοροπουλου
για να μην απορεις ειμαι 29 χρονων
μετα στην εργασια σε αλλους συνδικαλιστικους αγωνες και σε σωματειο
οχι ειμαι κατα της βιαςτυπε εσυ κανεναν φασιστα κοπανησες?
Α εκανες την χαρη στον πανοπλο ματατζη να μην ανταποδωσεις. Ε ας εισαι καλα.οχι ειμαι κατα της βιας
μονο αν δεχθω βια ανταποδιδω (πραγμα που δεν εχει γινει ποτε) μονο απο μπατσους σε πορειες καμια ξωφαλτη εχω φαει και δακρυγονα κροτους λαμψης αλλα δεν ανταπεδωσα γιατι προσπαθουσα να φυλαξω το μπλοκ μου
τυπε εσυ εχεις κανει μεγαλους αγωνες
ποτε δουλευες ?σαν μαθητης γυμνασιου θυμαμε εντονα οταν πηγαινα γυμνασιο της μεγαλες καταληψεις που προτοστατησα εγω και οι συμμαθητες μου εναντιων του νομου αρσενη ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ πρωτη γνωρημια με τους ταξικους αγωνες
σαν μαθητης λυκειου θυμαμε της μεγαλειωδης αντιπολεμικες πορειες ενατιων των πολεμων των αμερικανων σε αφγανισταν και στο ιρακ
και σαν φοιτητης θυμαμε τους μεγαλειωδεις αγωνες εναντιων του νομου πλαισιου της γιαννακου και το θανατο του γρηγοροπουλου
Κανενα βιβλιο ανοιγες ποτέ σου ή δεν χρειαζεται?σαν μαθητης γυμνασιου θυμαμε εντονα οταν πηγαινα γυμνασιο της μεγαλες καταληψεις που προτοστατησα εγω και οι συμμαθητες μου εναντιων του νομου αρσενη ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ πρωτη γνωρημια με τους ταξικους αγωνες
τι να το κανει το βιβλιο τυπεΚανενα βιβλιο ανοιγες ποτέ σου ή δεν χρειαζεται?
Γι αυτό εφτασε 29 χρονων και περιμενει από τον Τσιπρα να του βρει δουλεια.τι να το κανει το βιβλιο τυπε
αφου ηταν αγωνιστης
τι να το κανει το βιβλιο τυπε
αφου ηταν αγωνιστης
το περιμενει απτον τσιπρα γιατι και αυτος εχει την ιδια αγωνιστικη διαδρομη και μπορει να τον καταλαβειΓι αυτό εφτασε 29 χρονων και περιμενει από τον Τσιπρα να του βρει δουλεια.
ποτε δουλευες ?
Κανενα βιβλιο ανοιγες ποτέ σου ή δεν χρειαζεται?
μονο 8 χρονια τυπε?εενω ημουν φοιτητης γενικα απο το 2004 μεχρι το 2012 κατα διαστηματα αναλογα εχω 1509 ενσημα
Πανεπιστημιο είναι το ΤΕΙ Πειραια?και πως ρε πανεξυπνε να εβγαλα το πανεπιστημιο
ΤΕΙ πειραια
Ηθελε να τα μαθει καλά τύπε.μονο 8 χρονια τυπε?
νωρις την τελειωσες την σχολη