Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
συμαθητες ντανυ?   :think:

δεν είχα την τιμή να έχω συμμαθητές τέτοια φωτισμένα μυαλά…

The preamble to the Constitution states: "We, the People of the United States, in Order to form a more perfect Union, establish Justice, insure domestic Tranquillity, provide for the common defence, promote the general welfare..." It doesn't say "guarantee the general welfare." And it certainly doesn't say "give welfare benefits to all the people in the country who aren't doing so well even if the reason they aren't doing so well is because they're sitting on their butts in front of the TV.

P.J. O'Rourke (1947 -)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Το συνδρομο genovese βλεπω έξακολουθεί να ανθεί.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΣΥΡΙΖΑ: Έρχεται διαιώνιση του μνημονίου

ΣΥΡΙΖΑ: Έρχεται διαιώνιση του μνημονίου "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναγνωρίσει καμία συμφωνία που δεν θα έχει την έγκρισή του και θα υπονομεύει τα συμφέροντα της χώρας και του λαού της", τονίζεται σε σχόλιο του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή και την δήθεν έξοδο από το Μνημόνιο. Η κυβέρνηση βγήκε από την τελευταία συζήτηση στη Βουλή χωρίς να χαίρει της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού, πολιτικά απομονωμένη και αποδυναμωμένη. Είναι χαρακτηριστικές οι φωνές αμφισβήτησης των Σαμαρά-Βενιζέλου, μέσω της πρότασης για «κυβέρνηση ειδικού σκοπού». Αν υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς, πέρα από τα ήδη τετριμμένα και διχαστικά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η σαφέστατη αναφορά του κ. Σαμαρά περί του τέλους της διαπραγμάτευσης όπως την κατανοεί ο ίδιος. Γιατί τι άλλο μπορεί να σημαίνει η δήλωσή του πως το «ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο»;. Αλήθεια, τι θα διαπραγματευτεί ο Α. Σαμαράς, όταν θεωρεί πως όλα πάνε καλά και το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο, ως έχει, εκεί που βρίσκεται; Πως είναι δυνατόν να φεύγεις από το μνημόνιο και να συζητάς για νέα μνημονιακά προαπαιτούμενα και μέτρα, τη στιγμή που δεν ακυρώνεις τα προηγούμενα; Η αλήθεια είναι πως ο Α. Σαμαράς επιχειρεί να δεσμεύσει την χώρα με διαιώνιση του μνημονίου ως απαραίτητου συνοδευτικού μιας νέας «προληπτικής γραμμής χρηματοδότησης». Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναγνωρίσει καμία συμφωνία που δεν θα έχει την έγκρισή του και θα υπονομεύει τα συμφέροντα της χώρας και του λαού της..

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το συνδρομο genovese βλεπω έξακολουθεί να ανθεί.
Μολις διαβασ οτι σπαει στα 2 η ΝΔ. ΝΔ ο Βοριδης Νεα Ελλαδα ο Σαμαρας. Τι ισχυει φιλε?

Το παει για συγκυβέρνηση με τον ευατο τους? και να σπασουν τον τσιπρα?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ΣΥΡΙΖΑ: Έρχεται διαιώνιση του μνημονίου

ΣΥΡΙΖΑ: Έρχεται διαιώνιση του μνημονίου "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναγνωρίσει καμία συμφωνία που δεν θα έχει την έγκρισή του και θα υπονομεύει τα συμφέροντα της χώρας και του λαού της", τονίζεται σε σχόλιο του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή και την δήθεν έξοδο από το Μνημόνιο. Η κυβέρνηση βγήκε από την τελευταία συζήτηση στη Βουλή χωρίς να χαίρει της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού, πολιτικά απομονωμένη και αποδυναμωμένη. Είναι χαρακτηριστικές οι φωνές αμφισβήτησης των Σαμαρά-Βενιζέλου, μέσω της πρότασης για «κυβέρνηση ειδικού σκοπού». Αν υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς, πέρα από τα ήδη τετριμμένα και διχαστικά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η σαφέστατη αναφορά του κ. Σαμαρά περί του τέλους της διαπραγμάτευσης όπως την κατανοεί ο ίδιος. Γιατί τι άλλο μπορεί να σημαίνει η δήλωσή του πως το «ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο»;. Αλήθεια, τι θα διαπραγματευτεί ο Α. Σαμαράς, όταν θεωρεί πως όλα πάνε καλά και το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο, ως έχει, εκεί που βρίσκεται; Πως είναι δυνατόν να φεύγεις από το μνημόνιο και να συζητάς για νέα μνημονιακά προαπαιτούμενα και μέτρα, τη στιγμή που δεν ακυρώνεις τα προηγούμενα; Η αλήθεια είναι πως ο Α. Σαμαράς επιχειρεί να δεσμεύσει την χώρα με διαιώνιση του μνημονίου ως απαραίτητου συνοδευτικού μιας νέας «προληπτικής γραμμής χρηματοδότησης». Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναγνωρίσει καμία συμφωνία που δεν θα έχει την έγκρισή του και θα υπονομεύει τα συμφέροντα της χώρας και του λαού της..

αρες μαρες κουκουναρες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μολις διαβασ οτι σπαει στα 2 η ΝΔ. ΝΔ ο Βοριδης Νεα Ελλαδα ο Σαμαρας. Τι ισχυει φιλε?

Το παει για συγκυβέρνηση με τον ευατο τους? και να σπασουν τον τσιπρα?
Πού το διαβασες τύπε? Σε ποιο συγκλονιστικο σάιτ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναγνωρίσει καμία συμφωνία που δεν θα έχει την έγκρισή του
Πώς το λενε αυτό οι ψυχιατροι? "Παραληρητικες ιδέες μεγαλείου"?
Συριζαιοι, σας εχω κι εγω νεα.
Η ΝΔ δεν θα αναγνωρισει καμια συμφωνια που θα κανετε ως κυβερνηση, αν δεν υπαρχει η εγκριση της. Πώς σας φαινεται?

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πώς το λενε αυτό οι ψυχιατροι? "Παραληρητικες ιδέες μεγαλείου"?
Συριζαιοι, σας εχω κι εγω νεα.
Η ΝΔ δεν θα αναγνωρισει καμια συμφωνια που θα κανετε ως κυβερνηση, αν δεν υπαρχει η εγκριση της. Πώς σας φαινεται?
Γιατι θα υπαρχει ΝΔ μετα απο μια κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ?

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Θα καταργησετε τα υπολοιπα κομματα?
Εαν ρωτας εμενα προσωπικα δεν ειμαι ουτε Συριζα ουτε εχω σχεση. Η ΝΔ το ποιο πιθανό είναι να καταλήξει σαν τον ΠΑΣΟΚ 4.5%. Αλλα αυτο θα φανεί οταν γινουν εκλογες. Αρα μην με ρωτας εμενα δεν ξερω

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εαν ρωτας εμενα προσωπικα δεν ειμαι ουτε Συριζα ουτε εχω σχεση. Το ποιο πιθανό είναι να καταλήξει σαν τον ΠΑΣΟΚ 4.5%. Αλλα αυτο θα φανεί οταν γινουν εκλογες. Αρα μην με ρωτας εμενα δεν ξερω

για τον ΣΥΡΙΖΑ μιλάς φαντάζομαι….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom