Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κοίτα να δεις, καταλαβαίνω οτι υπάρχει κάποια μεγάλο κενό ανάμεσα στην πραγματική σου θέση στην τροφική αλυσίδα, και στη θέση που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι βρίσκεσαι

Προφανώς και δεν πρόκειται για πραγματική δουλειά αυτό που θα ξεκινησεις αλλα οπως σου ειπα

1. Εχεις σχετικά χαμηλό επιπεδο μόρφωσης
2. Δε θα εργάζεσαι ουσιαστικά

Δες το σα μια ευκαιρία να μπορεσεις να τα βγαλεις πέρα ενώ παράλληλα σκέφτεσαι τι θα κανεις με τη ζωή σου επαγγελματικά

κοιτα και εσυ ταξικα η θα ανηκεις στη μπουρζουαζια η θα σαι λουμπεν προλεταριατο γιατι αλλιως δεν εξηγουντε οι αντιληψεις που εκφραζεις

1ον εχω τελειωσει την τριτοβαθμια εκπαιδευση (ξερεις τροτοβαθμια επκαιδευση ειναι ενα αρκετα καλο επιπεδο μορφωσης)
2ον απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα????

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κοιτα και εσυ ταξικα η θα ανηκεις στη μπουρζουαζια η θα σαι λουμπεν προλεταριατο γιατι αλλιως δεν εξηγουντε οι αντιληψεις που εκφραζεις

1ον εχω τελειωσει την τριτοβαθμια εκπαιδευση (ξερεις τροτοβαθμια επκαιδευση ειναι ενα αρκετα καλο επιπεδο μορφωσης)
Tύπε σε τεί ή σε ατει φοιτούσες?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

μεσαια ταξη για σενα δν υπαρχει τυπε?μονο λουμπεν και μπουρζουαζια  ?:think: :think: :think: :think:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Δε θέλω να σε πληγώσω, θα σταματήσω εδώ.

Εισαι εκτός αγοράς και δυστυχώς με τα μυαλά αυτά μόνο ΔΥ μπορεις να γίνεις.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Με τοσα λεφτα που βγάζεις εσυ και μπράβο σου λες και υποστηρίζεις οτι  ο άλλος πρέπει να παίρνει 400 ευρώ. Με κάλυψες.

Προσπαθησε να δεις πισω απο τους αριθμους - αν μπορεις. Και σκέψου οτι ίσως συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
hippoaki Γλυφάδα πας για ποτό να υποθέσω?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

κοίταξε .... τριτοβάθμια εκπαίδευση τελειώνουν πολλοί (πάρα πολλοί.. μα πάρα πολλοί) στην Ελλάδα... άλλοι κανονικά στα χρόνια τους άλλοι τα μετράνε σε ολυμπιάδες... άλλοι με το "δημοκρατικό" πέντε (που σημαίνει λέει από μέσα του ο καθηγητής "βάλτου τον μαλάκα ένα πεντάρι να ξεκουμπιστεί να ησυχάσουμε από δαύτον), άλλοι με άριστα...

άλλοι βγαίνουν από το οικονομικό και δεν γνωρίζουν τι είναι χρέωση και πίστωση και το μπλέκουν με το Δούναι και Λαβείν...

από τα γραφόμενα σου συμπεραίνουμε ότι μάλλον τα έτη των σπουδών τα μέτρησες σε ολυμπιάδες και ο βαθμός του πτυχίου σου μάλλον τείνει στην παγκόσμια φοιτητική σταθερά...

και φυσικά τα πρώτα χρόνια πρακτικά δεν δουλεύεις .. γιατί είσαι τόσο γκαβάδι που τα λάθη που κάνεις είναι παραπάνω από τα σωστά οπότε μοιραία είτε δεν σου δίνουν τίποτε να κάνεις είτε ξοδεύουν κάποιον χρόνο να σε μάθουν αλλά και να διορθώσουν τα λάθη σου

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχω διάθεση για φροντιστήριο, ότι είχα να πω το είπα. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα
Μπορεις να μας πεις το γιατι? Ποια ειναι η δικη σου αποψη δλδ? Διάθεση για φροντιστήριο δεν εχεις...να τρολαρεις κ να λες ανοησίες μια χαρα διάθεση σε βλέπω να έχεις. Λοιπον?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Με τοσα λεφτα που βγάζεις εσυ και μπράβο σου λες και υποστηρίζεις οτι  ο άλλος πρέπει να παίρνει 400 ευρώ. Με κάλυψες.

Η διαφορα της σκατοψυχιας: Το παλικαρι βρηκε σε προγραμμα ΟΑΕΔ πενταμηνο. Ο αλεξ του λεει μπραβο που βρηκες κατι, ο τραμουντανας του λεει εισαι παρασιτο γιατι σε πληρωνω εγω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μπορεις να μας πεις το γιατι? Ποια ειναι η δικη σου αποψη δλδ? Διάθεση για φροντιστήριο δεν εχεις...να τρολαρεις κ να λες ανοησίες μια χαρα διάθεση σε βλέπω να έχεις. Λοιπον?

ρε παίκτη... όταν ένας με δύο πτυχία, αμέτρητες επαγγελματικές διαπιστεύσεις (ICAEW, Prince Practioner, PMP, TOGAF etc) και 30 χρόνια εμπειρια παίρνει 5.000 τον μήνα ένας απόφοιτος δημοτικού χωρίς κανένα ουσιαστικό προσόν ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ πόσο πρέπει να πάρει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom