Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
hippoaki Γλυφάδα πας για ποτό να υποθέσω?

ποτε φιλε μου παντα παω κεντρο κολοκοτρωνη εξαρχεια πλατεια καρυτση μοναστηρακι (για κανα τσιπουρακι) πλακα (αναφιωτικα για καφε) βολτες στου φιλοππαπου θησειο (το γκαζι το εχω κοψει) σηνηθως εξαρχεια παντως

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε παίκτη... όταν ένας με δύο πτυχία, αμέτρητες επαγγελματικές διαπιστεύσεις (ICAEW, Prince Practioner, PMP, TOGAF etc) και 30 χρόνια εμπειρια παίρνει 5.000 τον μήνα ένας απόφοιτος δημοτικού χωρίς κανένα ουσιαστικό προσόν ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ πόσο πρέπει να πάρει
250 £

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ποτε φιλε μου παντα παω κεντρο κολοκοτρωνη εξαρχεια πλατεια καρυτση μοναστηρακι (για κανα τσιπουρακι) πλακα (αναφιωτικα για καφε) βολτες στου φιλοππαπου θησειο (το γκαζι το εχω κοψει) σηνηθως εξαρχεια παντως
Eκεί που πας τύπε είναι για γερά πορτοφόλια  :S

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
ρε παίκτη... όταν ένας με δύο πτυχία, αμέτρητες επαγγελματικές διαπιστεύσεις (ICAEW, Prince Practioner, PMP, TOGAF etc) και 30 χρόνια εμπειρια παίρνει 5.000 τον μήνα ένας απόφοιτος δημοτικού χωρίς κανένα ουσιαστικό προσόν ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ πόσο πρέπει να πάρει

Τιμωρια τον βαζεις; Μπορει η ζωη να τα φερε ετσι που να μην καταφερε να σπουδασει η γονιδιακα το μυαλο του να μην τα παιρνε. Τι θα γινει; Να ψωμολυσσαει για να απολαμβανουν οι μισανθρωποι σαν εσενα; Κατ αναλιγιαν της Δαντειας ρησης οτι η μεγαλυτερη απολαυση του παραδεισου ειναι να βλεπεις τα μαρτυρια των αλλων στην κολαση;

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τοσα οσα να του επιτρέπει να ζήσει.Εαν το κρατος θελει να δινει 400 ευρω βασικο μισθο να κατεβάσει το κόστος ζωής.  Εσυ κάνεις το αντίθετο όμως. Στην προνομιούχα θεση που εισαι (και ξανα μπραβο σου) χειροκροτείς κάθε τι μπορεί να ειναι κακό για τον άλλον. Εαν δεν εισουν (καμια 65αρια χρονον) αλλα 30 και ξεκινούσες σήμερα δεν νομίζω να έλεγες οσα λες τώρα. Εκτος εαν μεσα στα τοσα πτυχεια που εχεις υπαρχει καποιο του ανώτατου κριτή. Εκει παω πάσο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τοσα οσα να του επιτρέπει να ζήσει.Εαν το κρατος θελει να δινει 400 ευρω βασικο μισθο να κατεβάσει το κόστος ζωής.  Εσυ κάνεις το αντίθετο όμως. Στην προνομιούχα θεση που εισαι (και ξανα μπραβο σου) χειροκροτείς κάθε τι μπορεί να ειναι κακό για τον άλλον. Εαν δεν εισουν (καμια 65αρια χρονον) αλλα 30 και ξεκινούσες σήμερα δεν νομίζω να έλεγες οσα λες τώρα. Εκτος εαν μεσα στα τοσα πτυχεια που εχεις υπαρχει καποιο του ανώτατου κριτή. Εκει παω πάσο

εεε αυτό ακριβώς και πρέπει να παίρνει... και φυσικά και αυτός θα πρέπει να προσαρμόσει τον εαυτό του μειώνοντας τις απαιτήσεις του...

δεν είναι δυνατόν να έχει τις ίδιες απαιτήσεις... τελεία και παύλα...

αντίθετα όμως τον βλέπω να γράφει και να προκαλεί με το ερώτημα "γιατί εγώ να παίρνω τόσα λίγα και σύ τόσα πολλά"...

και το χειρότερο από όλα εξακολουθεί να επιμένει ότι του χρωστάμε και αποπάνω... και να μην κάνει καμμιά προσπάθεια αυτοβελτίωσης...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κολοκοτρώνη,Θησείο,Αναφιώτικα,Πλ.Καρύτση που ανέφερες?

κολοκοτρωνη και πλ καρυτση επειδη πανε πολλοι φοιτητες και ανεργοι σε πληροφορω οτι εχει ειδικες τιμες για οσους εχουν καρτα ανεργιας φοιτητικο πασο
θησειο παιρνω καφε με 1€ και τον πινω με την παρεα μου η με γκομενες στα πεζουλια
ε και αναφιωτικα ειναι ακριβα αλλα παω σπανια σηνηθως 1 φορα το μηνα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κολοκοτρωνη και πλ καρυτση επειδη πανε πολλοι φοιτητες και ανεργοι σε πληροφορω οτι εχει ειδικες τιμες για οσους εχουν καρτα ανεργιας φοιτητικο πασο
θησειο παιρνω καφε με 1€ και τον πινω με την παρεα μου η με γκομενες στα πεζουλια
ε και αναφιωτικα ειναι ακριβα αλλα παω σπανια σηνηθως 1 φορα το μηνα
τυπε δηλαδη σκας μυτη με την καρτα ανεργιας στο χερι και ψαχνεις για προσφορες? :think:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
εεε αυτό ακριβώς και πρέπει να παίρνει... και φυσικά και αυτός θα πρέπει να προσαρμόσει τον εαυτό του μειώνοντας τις απαιτήσεις του...

αντίθετα όμως τον βλέπω να γράφει και να προκαλεί με το ερώτημα "γιατί εγώ να παίρνω τόσα λίγα και σύ τόσα πολλά"...

και το χειρότερο από όλα εξακολουθεί να επιμένει ότι του χρωστάμε και αποπάνω... και να μην κάνει καμμιά προσπάθεια αυτοβελτίωσης...

Δε δουλεύω. Δεν παω να δουλέψω ρε παιδί μου για ενα κομμάτι ψωμι, δεν ειναι σκλάβος. Και έτσι, πινω φραπέ. Δηλώνω αριστερός και ελπιζω σε κυβέρνηση τζιριτζαμ και σε ομογενοποιηση των εισοδηματων (σας). Γιατι το αξίζω.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:S Εξαρχεια ρε μαν εχει μπυρα με 3 ευρω και καφε με 2. Μην πω και θεωρηθει διαφημιση.

σε καποια μαγαζια εχει μπυρα με 2,5 μαυρο γατο και καφε με 1,5 επισης υπεροχα ειναι και στον λοφο του στρεφη

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Η διαφορα της σκατοψυχιας: Το παλικαρι βρηκε σε προγραμμα ΟΑΕΔ πενταμηνο. Ο αλεξ του λεει μπραβο που βρηκες κατι, ο τραμουντανας του λεει εισαι παρασιτο γιατι σε πληρωνω εγω.

ο αλεξ ειναι τυπος  :rockon:

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1

1ον δεν τον γνωριζω οπως κ εσυ

2ον Μακάρι να ηταν ο μοναδικός άνεργος η ο μοναδικός που δικαιούται βασικό μισθό 460 ευρω.

3ον Για το κρατος ουτε κουβέντα δεν ειπες..!Αστο κατάλαβα τελειώνει εδω η συζήτηση μαζί σου. Τελικα οι σπουδές δεν κανουν τον άνθρωπο.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Ρε μισανθρωπε, ποιες ειναι οι περιλαλητες απαιτησεις που λετε και ξαναλετε;
Αξιοπρεπη διαβιωση ζηταμε. Οπερ σημαινει ενα ζευγαρι με δυο βασικους να μπορει να τεκνοποιησει. Ουτε βιλες ζητανε ουτε κοτερα.
Και επισης κανενας να μην πεθαινει απο κρυο η πεινα. Αυτα τα απλα και αυτονοητα αρνειστε οι νεοφιλελεδες

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

δηλαδη ζει ενας ανθρωπος αξιοπρεπως με εισοδημα για ολο το χρονο 2000€ ( 5 μηνες εργασιας και οι υπολοιποι στην ανεργια και χαιρεσε με αυτο και λες ρε σκατοψυχε οτι σου τρωμε και τα λεφτα σου κι ολας)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom