kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
το μονο σιγουρο
για απλο εργαζομενο μιλαμε κοστακη
τα μπος εδω βγαζουν απο 100000 μηνα μινιμ...
αφιεντικοοοοο :o :o :o :o :o :o :o
το μονο σιγουρο
για απλο εργαζομενο μιλαμε κοστακη
τα μπος εδω βγαζουν απο 100000 μηνα μινιμ...
Χίπο, 400 το μήνα ουσιαστικά χωρίς να εργάζεσαι και δεδομένου του σχετικά χαμηλού επιπέδου μόρφωσής σου ειναι μια χαρα. Κακως παραπονιέσαι, πρέπει να συνέλθεις λίγο
μπετατζης,,αν ειναι,,παιρνουν εδω 5,5-6000 το μηνα!!!!ε ναι ρε τυπε,τι περιμενες να ειναι τεφατζης?
Τειντζής είσαι τύπε
αφιεντικοοοοο :o :o :o :o :o :o :o
Μπας και είχε τελειώσει καμιά ΑΣΟΕΕ τύπεε ναι ρε τυπε,τι περιμενες να ειναι τεφατζης?
τυπε προλαβαινεις να πας ελβετια στα 70σου
και χωρις ενσημα εργασιακα δικαιωματα δικαιωμα ασθενειας και με μονο 5 μηνες δειαρκεια
και με μονο 400€ εισοδημα δηλαδη στο συνολο ολων των μηνων 2000€. πως να βιοποριστω ολοκληρη χρονια με εισοδημα 2000€ για πειτε φωστηρες του καπιταλισμου
μπαααα έχω ήδη πάει και κεί.... και για 8000 ελβετικά τον μήνα δεν κουνάω το δαχτυλάκι μου... κάτω από 13-15 χιλιάρικα τον μήνα κλείνω το τηλέφωνο στους recruiters... αν δε είναι για συμβόλαιο 6-12 μήνες δεν συζητώ κάτω από 20...
σιγα ντανη ναουμ...κατουρα και για βραδυ πρωτα...μπαααα έχω ήδη πάει και κεί.... και για 8000 ελβετικά τον μήνα δεν κουνάω το δαχτυλάκι μου... κάτω από 13-15 χιλιάρικα τον μήνα κλείνω το τηλέφωνο στους recruiters... αν δε είναι για συμβόλαιο 6-12 μήνες δεν συζητώ κάτω από 20...
και χωρις ενσημα εργασιακα δικαιωματα δικαιωμα ασθενειας και με μονο 5 μηνες δειαρκεια
και με μονο 400€ εισοδημα δηλαδη στο συνολο ολων των μηνων 2000€. πως να βιοποριστω ολοκληρη χρονια με εισοδημα 2000€ για πειτε φωστηρες του καπιταλισμου
κανα κοτερο αγορασες τυπε?
Εγώ νόμιζα ότι είχες τελείωσει παιδαγωγικό τύπεναι ΤΕΙ λογιστικης τελειωσα
Γιατι? Ελα πισω στο Ελλαδα να δουλευεις για 400 ευρω..!Κρίμα ειναι.μπαααα έχω ήδη πάει και κεί.... και για 8000 ελβετικά τον μήνα δεν κουνάω το δαχτυλάκι μου... κάτω από 13-15 χιλιάρικα τον μήνα κλείνω το τηλέφωνο στους recruiters... αν δε είναι για συμβόλαιο 6-12 μήνες δεν συζητώ κάτω από 20...
αλαζει πανια στο ιστιοφορο,,ειναι κλασικ ο ντανης,,οχι νεοπλουτοςκανα κοτερο αγορασες τυπε?
τσου... έχω μια ξύλινη βάρκα στο εξοχικό για ψάρεμα...
αλαζει πανια στο ιστιοφορο,,ειναι κλασικ ο ντανης,,οχι νεοπλουτος
σιγα ντανη ναουμ...κατουρα και για βραδυ πρωτα...
Γιατι? Ελα πισω στο Ελλαδα να δουλευεις για 400 ευρω..!Κρίμα ειναι.
Σοβαρά τωρα απορώ πως εκφράσεις άποψη με τέτοια λογική που έχεις.
σε καλη μεριατα συμβόλαια που παίζω παίκτη δεν είναι ποτέ κάτω από 450 λίρες την μέρα για 25 μέρες τον μήνα... για Ελβετία οι τιμές παίζουνε γύρω στα 550-600 λίρες την μέρα για εξάμηνα συμβόλαια... και γύρω στις 500-550 για δωδεκάμηνα...
μιλάμε για λίρες αγγλίας την μέρα δηλαδή από 700-900 φράγκα την μέρα... κάνε τις αναγωγές σου...