Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Χίπο, 400 το μήνα ουσιαστικά χωρίς να εργάζεσαι και δεδομένου του σχετικά χαμηλού επιπέδου μόρφωσής σου ειναι μια χαρα. Κακως παραπονιέσαι, πρέπει να συνέλθεις λίγο
ο δικηγορος κανει ασκηση και πληρωνετε 300€ με 400€ αυτη παρανομως μου ειπαν να εργαζομε δωρεαν αν θελω να αποκτησω τα ενσημα πραγμα απολυτως παρανομο υπερασπιστη της νομιοτητας
οσο αφορα τις σπουδες μου χρειαζονταν πλεον τα χρηματα σκεψου οτι επειδη εργαζομουν 8 ωρες σχολη πηγαινα μονο σε εργαστηρια και οταν εμεινα ανεργος το 2010 1 χρονο και επερνα ταμειο ανεργιας για να βιοποριζομε τοτε χωθηκα στο διαβασμα και πηρα πτυχιο σε 3 εξεταστικες
κοστος σαν γλυφαδα,μονο το σπιτι ειναι τα διπλα,,,,
ενα ζευγαρι περνει 8000,,χαλαει 3,μενουν 5000 μηνα,,εαν ειναι ψωνια ομως,μπορει κ να τα κανουν σκονη ολα ,,σχεδον... το εφε εδω κοστιζει πολυ ;) η νορμαλ ζωη οχι κ τοσο
γενευη ειναι συμφορα απο ακριβεια,αλλα εκει οι πιο πολλοι ξενοι μενουν σε γαλλικο εδαφος
2700 μισθο?μονο?αποκλειετε,,3700 μαλλον,,,
1500 σπιτι καλο,ολα μεσαγλυφαδα?εμεις π ειμαστε σαλονικη δν ξερουμε για εξηγα λιγο
ενοικια ποσο ξεκινανε /κοστος θερμανσης ρευματος κτλ κτλ.τα 3 χιλιαρικα για τι τα χαλαει το ζευγαρι? μονο για σπιτι? :o :o :o :o :o
εγω ρε κωτσο?η ο αλλος//?τυπε νομιζω μας πουλας φιδια :S
1500 σπιτι καλο,ολα μεσα
500 ασφαλειες,,απο υγεια μεχρι αστικη ευθυνη
1000 σουπερμαρκετ,αν ψωνιζει ελβετια ολα
500 αν ψωνιζει γερμανια-40χλμ-
ρουχα βολτες δεν εχω υπολογισει,εκει ειναι το ψωνιο του καθενος ;)
εγω ρε κωτσο?η ο αλλος//?
με 8000 το μηνα?2 μεσοι μισθοι???4 με 5000 μενουν,,,πως ταβγαλες 1000??αρα καλα λεω τυπε κανα 500-1000 θα μενει μονο σ ακρη :S
με 8000 το μηνα?2 μεσοι μισθοι???4 με 5000 μενουν,,,πως ταβγαλες 1000??
γενευη οσοι ξερω παιρνουν απο 5500 κ ανω,,,3700 ειναι για χαμηλης εμβελειας δουλεια,,,εκει..ε 3700 με το καλημερα ρε τυπε?
ναι ρε ντανη 2 χ 4000 chfτι 8000 φράγκα ελβετικά ????
με 8000 το μηνα?2 μεσοι μισθοι???4 με 5000 μενουν,,,πως ταβγαλες 1000??
τι 8000 φράγκα ελβετικά ????
ενας εχει 2-2300 το μηνα εξοδα,,οποτε κι αυτος 1200-1500 του μενουν,,αλλα αν ειναι νυκτοβιος κ μπαροβιος μπορει να χρωσταει κιολας...
Δεν εκανες πρακτική σχεδόν τσάμπα οταν πήρες πτυχειο?
Τειντζής είσαι τύπεεκανα πρακτικη σχεδον τσαμπα πηρα 400€ για 5 μηνες πρακτικη στο συνολο αλλα αυτη ηταν υποχρεωτικη και εργαζομουν παλι 4 ωρες. Για να εχω δικαιωμα υπογραφης επρεπε να εργαζομε και να πληρωνομε απο ενα λογισικο γραφειο και μετα απο 2 χρονια ενσημων λογιστη να μου εδινε δικαιωμα υπογραφης. απλα ολα τα λογιστικα γραφεια παρανομουσαν και μου ζηταγαν να εργαζομε δωρεαν για 8 ωρες και θα μου κολλαγαν μονο τα ενσημα λογιστη
το μονο σιγουροε σιγα τα λεφτα ρε τυπε .εδω παραπανω μας μενουν
Τειντζής είσαι τύπε