Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
βουλγαρικοΕ200 1800cc μοντέλο? Ελληνικό η εισαγόμενο?
πεντε αμαξια μια αδεια!!
βουλγαρικοΕ200 1800cc μοντέλο? Ελληνικό η εισαγόμενο?
Να μας πεις που κανουν αίτηση να γραφτώ κ εγωΜην τα λε σε μενα εγω τα ξερω. Να τα πεις σε αυτους που λενε θα φυγω στο εξωτερικο και σε 2 μήνες γυρνανε με την ουρα στα σκέλια γιατι ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα!
;)
¨Η την αλλη μαλακια που ακουω συνέχεια τα παιδια μας φευγουν στο εξωτερικο γιατι δεν τα διορίζει πια κανεις στο δημόσιο. Ευτυχως ερχεται ο Ανδρεας Τσιπρας και θα τα διορίσει να μην φευγουν πια στο εξωτερικο.Yeessssssssssssss
;)
Ετοιμα? Πόσοι πιστεύεις οτι εχουν έτοιμα? Και οταν τελειώσουν τι γίνεται? Σου παίρνει το ακίνητο Ο άνεργος εχει έτοιμα? Στην θεωρια μπορει στην πράξη όμως?
Ρωτα πορνοπαπο και λοιπες δυναμεις!Να μας πεις που κανουν αίτηση να γραφτώ κ εγω
Ε200 1800cc μοντέλο? Ελληνικό η εισαγόμενο?
Εαν εβαλε ελληνικες πινακιδες δεν αξιζει φιλε μου. Ιδια τιμη εχει κ εδω αλλα αντε να γλυτωσει κανα 2000 ευρω. Αλλα για να λεει οτι εβαλε ζαντες κ xenon ειναι αρκετα παλαιό.βουλγαρικο
πεντε αμαξια μια αδεια!!
εκει οδηγει αυτο το συστημα δηθεν επενδυτων κ αποκρατικοποιησυτων
Εξαρταται απο το ποσα εχει. Εαν εχει αυτο που μενει οχι δεν θα πεθανει της πεινας απλα πρωτα θα γινει αστεγος κ μετα θα πεθανει απο την πεινα-κρυο-κτλπ κτλπη πλειοψηφια.αν σου παρει δηλαδη ενα σπιτι τι θα γινει?θα πεθανει της πεινας ο αλλος?
πως λεμε γνωρισα μια ρουμανα αλλα οχι σε μπαρ!!!ελληνικο αλλα με ξενες πινακιδες
και ποιός σου είπε ότι επειδή σπούδασες απέκτησες και τις δεξιότητες ??
δηλαδή γιατί ο δικηγόρος πρέπει να κάνει άσκηση (πολλές φορές απλήρωτη) και συ δεν πρέπει να κάνεις μαθητεία ??
ας πήγαινες λοιπόν δύο χρόνια σε λογιστικό γραφείο άμισθος βοηθός με ένσημα ή ας συνέχιζες με μεταγραφή σε ΑΕΙ να πάρεις το δικαίωμα υπογραφής...
τι μας ζαλίζεις ?? επένδυσε και λίγο στον εαυτό σου και όχι μόνο στην διασκέδαση σου
ΜΑΚΑΡΙ!!στην Ελλαδα υπολογιζε σε καμια 50χρονια κ βαλε
Εσυ το γράφεις εσυ το υποστηρίζεις αρα πες μας και εμας που κάνουμε αίτηση Εκτος εαν λες ανοησίες (το ποιο σίγουρο) και μας ζαλίζεις μεΡωτα πορνοπαπο και λοιπες δυναμεις!
εκει οδηγει αυτο το συστημα δηθεν επενδυτων κ αποκρατικοποιησυτων
Δεν εκανες πρακτική σχεδόν τσάμπα οταν πήρες πτυχειο?ο δικηγορος κανει ασκηση και πληρωνετε 300€ με 400€ αυτη παρανομως μου ειπαν να εργαζομε δωρεαν αν θελω να αποκτησω τα ενσημα πραγμα απολυτως παρανομο υπερασπιστη της νομιοτητας
οσο αφορα τις σπουδες μου χρειαζονταν πλεον τα χρηματα σκεψου οτι επειδη εργαζομουν 8 ωρες σχολη πηγαινα μονο σε εργαστηρια και οταν εμεινα ανεργος το 2010 1 χρονο και επερνα ταμειο ανεργιας για να βιοποριζομε τοτε χωθηκα στο διαβασμα και πηρα πτυχιο σε 3 εξεταστικες
Μην τα λε σε μενα εγω τα ξερω. Να τα πεις σε αυτους που λενε θα φυγω στο εξωτερικο και σε 2 μήνες γυρνανε με την ουρα στα σκέλια γιατι ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα!
;)
¨Η την αλλη μαλακια που ακουω συνέχεια τα παιδια μας φευγουν στο εξωτερικο γιατι δεν τα διορίζει πια κανεις στο δημόσιο. Ευτυχως ερχεται ο Ανδρεας Τσιπρας και θα τα διορίσει να μην φευγουν πια στο εξωτερικο.Yeessssssssssssss
;)
φυσικαΤόσην ώρα σου μιλάω και είσαι υπέρ της κρατικής οικονομίας και των κρατικών επιχειρήσεων; :o :o
Τόσην ώρα σου μιλάω και είσαι υπέρ της κρατικής οικονομίας και των κρατικών επιχειρήσεων; :o :o
φυσικα
στην Ελβετια ζω,,κ φυσικα ειμαι υπερ των δημοσιων αγαθων κι υπηρεσιων
δε ζω στην ουγκαντα να κλαιω ναρθουνε επενδυτες
νορβηγιαΣοβιετια τυπε.Εγγυηση
5-7000 συνολικατυπε εκει εχει πολλους ελληνες?