kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
βουλγαρικο ρε?
με κανα ταληρο κανεις τον καμποσο ναομ,,,ειναι κι Α κλας μου φαινετε...
Ε200 ειναι. τι ταλιρο ρε,ταλιρο μονο τα φωτα και οι ζαντες εκαναν
βουλγαρικο ρε?
βουλγαρικο ρε?
στα τετοια μου τα κοτερα κ τ αμαξιαΕπειδή επιμένεις στο κότερο ξέρεις τί ποσοτό των Ελλήνων είχε μέχρι πριν κάμποσα χρόνια και κότερο και αυτοκίνητο μεγαλύτερο των δυόμισι λίτρων και εξοχικό 250+ τ.μ.;
Που στα διάλο είχαν παραχθεί όλα αυτά τα λεφτά;
ΠΟΥΘΕΝΑ! Δανεικά ήταν.
Τώρα ήρθε η ώρα την πληρωμής...
του κωστα πεστα που τα τρωειμε τις μομιτσες στο πλοβντιβ...Μερσεντικό μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση βρίσκεις με 5-6 χιλιάρικα και με Ελληνικά νούμερα.
Στα 1.600cc αποφεύγεις και το χιλιάρικο το φόρου βλακείας...
του κωστα πεστα που τα τρωειμε τις μομιτσες στο πλοβντιβ...
στα τετοια μου τα κοτερα κ τ αμαξια
ας τα χασουν ολα,ολοι
νερο ρευμα κ φαγητο ομως?
δεν δεχομαι να δυσκολευβται το 5%....σε μια προνομιουχα χωρα
ποσοι ειχανε κοτερα τυπε?ποσο τις % ? αν ξερεις πες μας
Προσωπικά τον ΕΝΦΙΑ δεν τον πληρωσα οχι γιατι δεν εχω αλλα δεν θελω να μας παραμυθιάζει η κυβέρνηση με τα πλεονάσματα φορολογοντας τα κλειστα ακίνητα και με τιμες 2007. Μολις περάσει το 1ο πρόστιμο θα παω να τον πληρώσω ολο.Αλλα δυστυχώς δεν ειναι ολοι σαν εμενα αλλοι δεν εχουν να τον πληρώσουν και λογικο ειναι.Αφου δεν εισπράττω απο που να δώσω?οτι μερικοι δεν θελουν να τα δωσουν σου εχει περασει απο το μυαλο?
Προσωπικά τον ΕΝΦΙΑ δεν τον πληρωσα οχι γιατι δεν εχω αλλα δεν θελω να μας παραμυθιάζει η κυβέρνηση με τα πλεονάσματα φορολογοντας τα κλειστα ακίνητα και με τιμες 2007. Μολις περάσει το 1ο πρόστιμο θα παω να τον πληρώσω ολο.Αλλα δυστυχώς δεν ειναι ολοι σαν εμενα αλλοι δεν εχουν να τον πληρώσουν και λογικο ειναι.Αφου δεν εισπράττω απο που να δώσω?
Να σου πω τί ξέρω σίγουρα!
Αν κάποιος σου πουλούσε κάποιο σκάφος που το άραζε στην Μαρίνα Αλίμου, Φλοίσβου κλπ μαζί με το σκάφος σου ζητούσε και "αέρα" για να σου παραχωρήσει και τον χώρο που το άραζε! Διότι παρά τις άπειρες μαρίνες που είχαν κατασκευασθεί χώροι για άραγμα δεν βρισκόταν!
Τώρα βέβαια όλες οι Μαρίνες είναι μισοάδειες...
αρχισες τα χειρουργεια παλι?
κατουρα κ λιγο κωτσο....Ε200 ειναι. τι ταλιρο ρε,ταλιρο μονο τα φωτα και οι ζαντες εκαναν
Ετοιμα? Πόσοι πιστεύεις οτι εχουν έτοιμα? Και οταν τελειώσουν τι γίνεται? Σου παίρνει το ακίνητο Ο άνεργος εχει έτοιμα? Στην θεωρια μπορει στην πράξη όμως?μην πειραξεις τα ετοιμα του Ελληνα δηλαδη
τυπε λες να κανουμε κανα ερανο για ολους αυτους ?
Ε200 1800cc μοντέλο? Ελληνικό η εισαγόμενο?οι περισσοτεροι ειναι ,αρα ειναι παραπανω τα λεφτα.
κοτερο δν εχω,η μερσεντες σου κανει?
εκει οδηγει αυτο το συστημα δηθεν επενδυτων κ αποκρατικοποιησυτωνε οχι οτι και το 50% δν εχει φαι κ ρευμα.ελεος δηλαδη
κατουρα κ λιγο κωτσο....
Μην τα λε σε μενα εγω τα ξερω. Να τα πεις σε αυτους που λενε θα φυγω στο εξωτερικο και σε 2 μήνες γυρνανε με την ουρα στα σκέλια γιατι ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα!βλεπω πολλους κι ερχονται κ φευγουν κ λυπαμαι που χανουν το χρονο τα λεφτα κ το ηθικο τους... :S
Σήμερα κανα 8000 ευρω να εχει. Μοντέλο κ χλμ. Οι περισσότεροι σαν εσενα την πηραν της καλες εποχές κ σήμερα ουτε service δεν κανουνξενον φωτα κ ζαντες τοσο εκαναν τυπε,δν την πηρα τωρα εχει χρονια ,