Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
βουλγαρικο ρε?  :grin:
με κανα ταληρο κανεις τον καμποσο ναομ,,,ειναι κι Α κλας μου φαινετε... :grin: :grin: :grin:

Μερσεντικό μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση βρίσκεις με 5-6 χιλιάρικα και με Ελληνικά νούμερα.
Στα 1.600cc αποφεύγεις και το χιλιάρικο το φόρου βλακείας...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Επειδή επιμένεις στο κότερο ξέρεις τί ποσοτό των Ελλήνων είχε μέχρι πριν κάμποσα χρόνια και κότερο και αυτοκίνητο μεγαλύτερο των δυόμισι λίτρων και εξοχικό 250+ τ.μ.;

Που στα διάλο είχαν παραχθεί όλα αυτά τα λεφτά;
ΠΟΥΘΕΝΑ! Δανεικά ήταν.
Τώρα ήρθε η ώρα την πληρωμής...
στα τετοια μου τα κοτερα κ τ αμαξια
ας τα χασουν ολα,ολοι
νερο ρευμα κ φαγητο ομως?
δεν δεχομαι να δυσκολευβται το 50%....σε μια προνομιουχα χωρα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Μερσεντικό μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση βρίσκεις με 5-6 χιλιάρικα και με Ελληνικά νούμερα.
Στα 1.600cc αποφεύγεις και το χιλιάρικο το φόρου βλακείας...
του κωστα πεστα που τα τρωειμε τις μομιτσες στο πλοβντιβ... :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
ποσοι ειχανε κοτερα τυπε?ποσο τις % ? αν ξερεις πες μας

Να σου πω τί ξέρω σίγουρα!
Αν κάποιος σου πουλούσε κάποιο σκάφος που το άραζε στην Μαρίνα Αλίμου, Φλοίσβου κλπ μαζί με το σκάφος σου ζητούσε και "αέρα" για να σου παραχωρήσει και τον χώρο που το άραζε! Διότι παρά τις άπειρες μαρίνες που είχαν κατασκευασθεί χώροι για άραγμα δεν βρισκόταν!
Τώρα βέβαια όλες οι Μαρίνες είναι μισοάδειες...

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
οτι μερικοι δεν θελουν να τα δωσουν σου εχει περασει απο το μυαλο?  :think: :think: :think: :think:
Προσωπικά τον ΕΝΦΙΑ δεν τον πληρωσα οχι γιατι δεν εχω αλλα δεν θελω να μας παραμυθιάζει η κυβέρνηση με τα πλεονάσματα φορολογοντας τα κλειστα ακίνητα και με τιμες 2007. Μολις περάσει το 1ο πρόστιμο θα παω να τον πληρώσω ολο.Αλλα δυστυχώς δεν ειναι ολοι σαν εμενα αλλοι δεν εχουν να τον πληρώσουν και λογικο ειναι.Αφου δεν εισπράττω απο που να δώσω?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Προσωπικά τον ΕΝΦΙΑ δεν τον πληρωσα οχι γιατι δεν εχω αλλα δεν θελω να μας παραμυθιάζει η κυβέρνηση με τα πλεονάσματα φορολογοντας τα κλειστα ακίνητα και με τιμες 2007. Μολις περάσει το 1ο πρόστιμο θα παω να τον πληρώσω ολο.Αλλα δυστυχώς δεν ειναι ολοι σαν εμενα αλλοι δεν εχουν να τον πληρώσουν και λογικο ειναι.Αφου δεν εισπράττω απο που να δώσω?

μην πειραξεις τα ετοιμα του Ελληνα δηλαδη  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Να σου πω τί ξέρω σίγουρα!
Αν κάποιος σου πουλούσε κάποιο σκάφος που το άραζε στην Μαρίνα Αλίμου, Φλοίσβου κλπ μαζί με το σκάφος σου ζητούσε και "αέρα" για να σου παραχωρήσει και τον χώρο που το άραζε! Διότι παρά τις άπειρες μαρίνες που είχαν κατασκευασθεί χώροι για άραγμα δεν βρισκόταν!
Τώρα βέβαια όλες οι Μαρίνες είναι μισοάδειες...

τυπε λες να κανουμε κανα ερανο για ολους αυτους ?  :grin:

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
μην πειραξεις τα ετοιμα του Ελληνα δηλαδη  :grin:
Ετοιμα? Πόσοι πιστεύεις οτι εχουν έτοιμα? Και οταν τελειώσουν τι γίνεται? Σου παίρνει το ακίνητο :think: :think: :think: Ο άνεργος εχει έτοιμα?  Στην θεωρια μπορει στην πράξη όμως? :think: :think:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
βλεπω πολλους κι ερχονται κ φευγουν κ λυπαμαι που χανουν το χρονο τα λεφτα κ το ηθικο τους... :S
Μην τα λε σε μενα εγω τα ξερω. Να τα πεις σε αυτους που λενε θα φυγω στο εξωτερικο και σε 2 μήνες γυρνανε με την ουρα στα σκέλια γιατι ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα!
;)
¨Η την αλλη μαλακια που ακουω συνέχεια τα παιδια μας φευγουν στο εξωτερικο γιατι δεν τα διορίζει πια κανεις στο δημόσιο. Ευτυχως ερχεται ο Ανδρεας Τσιπρας και θα τα διορίσει να μην φευγουν πια στο εξωτερικο.Yeessssssssssssss
;)

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ξενον φωτα κ ζαντες τοσο εκαναν τυπε,δν την πηρα τωρα εχει χρονια , :s&m_3:
Σήμερα κανα 8000 ευρω να εχει. Μοντέλο κ χλμ. Οι περισσότεροι σαν εσενα την πηραν της καλες εποχές κ σήμερα ουτε service δεν κανουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom