tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Πρωτα το δικο σου που εχεις πολλα...! Ποσες λιρες εισεπραξες σημερα θα μας πεις/
σημερα καμμία .... αργία...
Πρωτα το δικο σου που εχεις πολλα...! Ποσες λιρες εισεπραξες σημερα θα μας πεις/
Γιατι ρε τυπε? Επρεπε να χρεωνεις +75% Υπερωρια. Εκτος εαν κ εκει εχετε μνημονιοσημερα καμμία .... αργία...
Καλα οταν βγει ο τσιπρας θα σε ξεσκονισει κ σενα...να δουμε εαν χρωστας η οχιγια να μου βγάλουν το σπίτι μου στο σφυρί πρέπει να χρωστάω... και αυτό δεν συμβαίνει...
μου χρωστάνε δεν χρωστάω...
Γιατι ρε τυπε? Επρεπε να χρεωνεις +75% Υπερωρια. Εκτος εαν κ εκει εχετε μνημονιο
Ε βεβαια εδω στο Ελλαντα με το μνημονιο δεν υπαρχει πολιτιμσος..!εδώ που είμαι έχει πολιτισμό... δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ ημερών και ωρών εργασίας...
Καλα οταν βγει ο τσιπρας θα σε ξεσκονισει κ σενα...να δουμε εαν χρωστας η οχι
χχαχαχαχααχα ετσι μπραβο να στα παρει λαμογιο..με το καλώς να ορίσει... και να στείλει όσους ροζουλι φρουρούς θέλει... πίπα κώλο θα τους πάω.. και θα τους δείχνω και τα χαρτιά των καταθέσεων στις ξένες τράπεζες....
Ε βεβαια εδω στο Ελλαντα με το μνημονιο δεν υπαρχει πολιτιμσος..!
Να δινουν +75% που καταργησε ο σαμαρας κ ας παει ο καθενας οπου θελει. Το ειπες κ μονος σου κυριακη αργιαεεεεμμμ βέβαια .. στην Ελλάδα θέλετε την Κυριακή το πρωί να πάτε στην εκκλησία... (δεν το είπα εγώ εσείς το επικαλεστήκατε ενάντια στο να ανοίγουν τα καταστήματα και τις Κυριακές)...
χχαχαχαχααχα ετσι μπραβο να στα παρει λαμογιο..
Να δινουν +75% που καταργησε ο σαμαρας κ ας παει ο καθενας οπου θελει. Το ειπες κ μονος σου κυριακη αργια
Πιες ενα ποτακι ακομα...κ μπορει να ερθει πακετο με την δουρου να σε στραπονιαζουν παπαραουυ βέβαια ... θα μου κλάσει τα αρχίδια ο πουστράκος... άσε που θα τον βάλω να χορεύει με καρότο στον κώλο του (που το συνηθίζει) για να με διασκεδάζει μπας και φέρω κανενα φράγκο πίσω...
Καλα οτι πεις...αλλα δεν αναφερομουν σε σενα...δες σε προιγουμενο ποστλάθος... αργία για μένα αυτή την βδομάδα .. την άλλη κυριακή δουλεύω και κάθομαι την Δευτέρα.. και χωρίς +75%
την Δούρου θα της κάνω το χατήρι να την ξεκωλιάσω μπας και βοηθήσω εκεινον τον παπάρα που έχει για γκόμενο...Πιες ενα ποτακι ακομα...κ μπορει να ερθει πακετο με την δουρου να σε στραπονιαζουν παπαρα
Ετσι δλδ?Μωρή σκατόγρια, κοίτα τα δικά σου χάλια που από το πολύ στραπονιασμα χρειάζεται να φοράς μπέμπιλινό για να μη σου φεύγουν οι κουράδες.
Μωρή σκατόγρια, κοίτα τα δικά σου χάλια που από το πολύ στραπονιασμα χρειάζεται να φοράς μπέμπιλινό για να μη σου φεύγουν οι κουράδες.
Εαν ηθελες να μαθεις μπορουσες να πας..!apoc δώσε λίγο κλίμα απο το συναρπαστικό και ποιοτικό φεστιβαλ σμιλευματος του μέλλοντος. Ο κόσμος έτοιμος να κυβερνήσει;