jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Εαν ηθελες να μαθεις μπορουσες να πας..!
ο κοσμος εχει σοβαροτερα πραματα να κανει απο το να τρεχει σε πανηγυρια
ο κοσμος εχει σοβαροτερα πραματα να κανει απο το να τρεχει σε πανηγυρια
Τοτε μην ρωτας...ασχολισου με το ποταμι που ειναι θολοΝαι, αν ήθελα πραγματικά να μάθω ισως και να πηγαινα
Τοτε μην ρωτας...
Δεν περιμενα να καταλαβεις κατι αλλο. Εγω καταλαβαινω οτι ταυτιζεσαι πληρως με τον τραμουντανα...οποτε κανε πραξει την προταση του εαν θες να βγαλεις την γυναικα σου στο κλαρι..!Δικο σου προβλημαοπως θελεις. Καταλαβαινω οτι αυτο στο οποίο εισαι καλός ειναι (1) να βρίζεις (2) να ποσταρεις κομματική προπαγάνδα. Συνέχισε τον "αγώνα"
Kαι επισης να λεει τους αλλους φανατικους και κομματοσκυλα.οπως θελεις. Καταλαβαινω οτι αυτο στο οποίο εισαι καλός ειναι (1) να βρίζεις (2) να ποσταρεις κομματική προπαγάνδα. Συνέχισε τον "αγώνα"
Μιλας εσυ που ο πατερας σου ψηφισε Χ.Α??? Εισαι ποιο μνημονιακος ακομα κ απο αυτους που το εγραψαν..! Αντε στην τρυπα σουKαι επισης να λεει τους αλλους φανατικους και κομματοσκυλα.
Οταν ειναι ο ιδιος ο μεγαλυτερος φανατικος και το πιο τυφλο κομματοσκυλο.
Εαν κρινουμε απο σενα εδω θα συμφωνησουμεΒεβαια, οπως ολοι οι φανατικοι, δεν ειναι και πολυ εξυπνος, αλλά τι να κανουμε.
Δεν πρεπει να μιλαω επειδη ο πατερας μου ψηφισε ΧΑ. Αντε βγαλε νοημα τωρα.Μιλας εσυ που ο πατερας σου ψηφισε Χ.Α??? Εισαι ποιο μνημονιακος ακομα κ απο αυτους που το εγραψαν..! Αντε στην τρυπα σου
Το κουμπι ποσες φορες το πατησες σημερα? Εκτος απο το να κλαις για του μοντ?Βεβαια, οπως ολοι οι φανατικοι, δεν ειναι και πολυ εξυπνος, αλλά τι να κανουμε.
Δεν περιμενα να καταλαβεις κατι αλλο. Εγω καταλαβαινω οτι ταυτιζεσαι πληρως με τον τραμουντανα...οποτε κανε πραξει την προταση του εαν θες να βγαλεις την γυναικα σου στο κλαρι..!Δικο σου προβλημα
Εαν εσυ πιστευεις οτι πρεπει να το λες καντο και σημαια στο σπιτι σου απεξω...δικοσου θεμαΔεν πρεπει να μιλαω επειδη ο πατερας μου ψηφισε ΧΑ. Αντε βγαλε νοημα τωρα.
Οτι πεις...!Δεν αρνησε οτι ταυτιζεσαι με τον τραμουντανα...αρα τα συμπερασματα δικα σας.Επιβεβαιώνεις όσα έγραψα για σένα. Αδυναμία διαλόγου, βρισιές, ανορθογραφία, και φτηνες ατακες της πεντάρας. Α ναι, και κομματικό υλικό που ποσταρουμε βοηθωντας "τον αγώνα"
Κακομοιρης εισαι και θα παραμεινεις.
Επιβεβαιώνεις όσα έγραψα για σένα. Αδυναμία διαλόγου, βρισιές, ανορθογραφία, και φτηνες ατακες της πεντάρας. Α ναι, και κομματικό υλικό που ποσταρουμε βοηθωντας "τον αγώνα"
Κακομοιρης εισαι και θα παραμεινεις.
Μιλας εσυ που ο πατερας σου ψηφισε Χ.Α???
Εαν εσυ εισαι η βαση της βλακειας τοτε τυπε ειμαι πολυ εξυπνοςτο λες συνεχεια αυτό, σα να ήταν επιχείρημα (που δεν ειναι) και μάλιστα μεγάλης σημασιας (ουτε αυτό είναι)
Σοβαρα πιστευεις οτι εισαι κάτι παραπάνω απο ενας απλός βλάκας;