alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ δεν χρειαζεσαι κανεναν βοηθο τύπε?τυπε κανα εκανες και δεν πηγες
μην τους ακους αυτους εδω
αυτοι βγαζουν φραγκα και δεν τους νοιαζει :S
Εσυ δεν χρειαζεσαι κανεναν βοηθο τύπε?τυπε κανα εκανες και δεν πηγες
Εσυ δεν χρειαζεσαι κανεναν βοηθο τύπε?
Βασικα ειμαστε καπιταλες εργοδοτες και τον ψηνουμε να ερθει στη δουλεψη μας για ψιχουλα τυπετυπε κανα εκανες και δεν πηγες
αυτη την στιγμη οχι αλλα αν χρειαστω τον ρωτησα να τον εχω υποψιν μου και με απαξιωσε :SΕσυ δεν χρειαζεσαι κανεναν βοηθο τύπε?
Δεν κολλας ενσημα τύπε?αυτη την στιγμη οχι αλλα αν χρειαστω τον ρωτησα να τον εχω υποψιν μου και με απαξιωσε :S
εκμεταλευτες τυπεΒασικα ειμαστε καπιταλες εργοδοτες και τον ψηνουμε να ερθει στη δουλεψη μας για ψιχουλα τυπε
Πάλι κλαψουρίζεις μωρή ρουφιάνα πόρνη; Λίγη τσίπα δεν έχεις πάνω στο θλιβερό σαρκίο σου;
Επισης, εχω να ρωτησω τον συντονιστη του θρεντ (αν υπαρχει και δεν ξυνει καπου τ' αρχιδια του), εάν θα γινω warned εφόσον αρχισω να βριζω τον συγκεκριμενο με τον τροπο που με βριζει. Δεκτη και απαντηση με πμ. Η απαντηση "είναι κολλητος μας και θα βριζει εκεινος ενώ εσυ θα καθεσαι ησυχα" δεν γινεται δεκτη.
Περιμενω.
οχι ρωτησα για δουλεια και μου ειπαν οτι δεν χρειαζοντε προσωπικο
2 δουλειες απατη εχω βρει ο ενας σε καφετερια ηθελε να εργαζομε 12 ωρες για 30€ τη μερα και γι ενσημο ουτε συζητηση
και ο αλλος σαν λογιστης μου ειπε 8 ωρες ανασφαλιστος και 300€ το μηνα τοσα μου περισσευουν λες και μου εκανε χαρη οταν του ειπα οτι πιο χαμηλα και απο την εθνικη γενικησυλλογικη συμβαση μου ειπε οτι δεν εχω παραπανω χρηματα
περιτο να πω οτι κανενας απο τους δυο δεν εχει βρει υπαλληλο μεχρι και σημερα μετα απο 3 μηνες και 6 μηνες αντιστοιχα
Παρε και εσυ καμια 60ρα γραματεα ρε απολυτεαυτη την στιγμη οχι αλλα αν χρειαστω τον ρωτησα να τον εχω υποψιν μου και με απαξιωσε :S
αυτη την στιγμη οχι αλλα αν χρειαστω τον ρωτησα να τον εχω υποψιν μου και με απαξιωσε :S
Μα γιατι?? οι δικοι σας πελατες ειναι πιο καλόβολοι από τους δικους μας!!αυτη την στιγμη οχι αλλα αν χρειαστω τον ρωτησα να τον εχω υποψιν μου και με απαξιωσε :S
Πάλι κλαψουρίζεις μωρή ρουφιάνα πόρνη; Λίγη τσίπα δεν έχεις πάνω στο θλιβερό σαρκίο σου;
Επισης, εχω να ρωτησω τον συντονιστη του θρεντ (αν υπαρχει και δεν ξυνει καπου τ' αρχιδια του), εάν θα γινω warned εφόσον αρχισω να βριζω τον συγκεκριμενο με τον τροπο που με βριζει. Δεκτη και απαντηση με πμ. Η απαντηση "είναι κολλητος μας και θα βριζει εκεινος ενώ εσυ θα καθεσαι ησυχα" δεν γινεται δεκτη.
Περιμενω.
ΑαααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχΜα γιατι?? οι δικοι σας πελατες ειναι πιο καλόβολοι από τους δικους μας!!
για κουβαλημα εννοουσα τυπεΝταξ... Δεν είναι και ευχάριστη δουλειά να κάνεις υποκλυσμόυς στον κ. Πούπη....
μαλλον ζοριζεται στο οτι θα υπαρχει κουβαλημα και ορθοστασια :SΜα γιατι?? οι δικοι σας πελατες ειναι πιο καλόβολοι από τους δικους μας!!
Ναι αλλά υπαρχουν και ευκαιριες για γνωριμίες τεθλιμμενων και ευάλωτων γυναικων στο νεκροστασιο τύπεμαλλον ζοριζεται στο οτι θα υπαρχει κουβαλημα και ορθοστασια :S
μαλλον ζοριζεται στο οτι θα υπαρχει κουβαλημα και ορθοστασια :S
και σκαψιμο τυπε, θελει μπρατσα για να γινει καποιος βοηθος σου ;)για κουβαλημα εννοουσα τυπε
και οχι αβραμεικο
τετοιο
Εχω την εντυπωση ότι το σκαψιμο το ριχνουν οι υπαλληλοι του νεκροταφείου και όχι του γραφειου τελετων τύπε...Ας με διορθωσει ο απολυτος αν κανω λαθοςκαι σκαψιμο τυπε, θελει μπρατσα για να γινει καποιος βοηθος σου ;)
Ορθοστασία εχουμε κ εμεις, κουβάλημα επίσης, οι φακελοι βεβαια ειναι αρκετα ελαφρυτεροι...αλλα συνήθως συνοδεύονται κ αυτοί δεν ειναι ησυχοι οπως οι δικοι σας ;)μαλλον ζοριζεται στο οτι θα υπαρχει κουβαλημα και ορθοστασια :S