wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Οπου να 'ναι δλδ αδειαζει η θεση...Δεν εχω ασκούμενες, μια 60χρονη γραμματεα εχω.
Οπου να 'ναι δλδ αδειαζει η θεση...Δεν εχω ασκούμενες, μια 60χρονη γραμματεα εχω.
γιατι ειπα εγω γιατι δουλευουν??? ξερεις ποσα παιρνουν???? η ειπα οτι αν μου εδιναν βασικο μισθο και ενσημα δεν θα πηγαινα???
αν επαιρνα βασικο μισθο και ενσημα θα πηγαινα
Να παρω τη φιλη σου που δεν γουσταρε ιατρείο?Οπου να 'ναι δλδ αδειαζει η θεση...
Να παρω τη φιλη σου που δεν γουσταρε ιατρείο?
Μπουρδέλο θα το κανουμε το γραφειο?Όχι. Το Αλικάκι... που τις προτείνατε πλαγίως την θέση τις προάλλες... ;)
ποια σοβαρη κοπελα θα ηθελε να ειναι υπαλληλος ενος σαλιαρη πιρφορου? καλα εκανε το κοριτσι και σε εφτυσεΕγω παντως καποτε προτεινα σε μια κοπελα στο κοσμο να την παρω να βοηθαει στο γραφειο, και αρχισε τα "ποσες ωρες" και "μολις βρηκα γκομενο, δεν ξερω" και "θα δουμε".
Σαν να χει δίκιο ο Δρ. Απόλυτος για τη θεραπεια που προτεινει....Να παρω τη φιλη σου που δεν γουσταρε ιατρείο?
Δεν σου ειπα να κανεις καριερα εκει που θα πας ουτε να σταματησεις τον αγωνα σου για καλυτερες συνθηκες εργασιας και ζωης,να καλυψεις και εσυ καποιες απο τις αναγκες σου ειπα και να μην βασιζεσαι μονο στους αλλους.Αλλα μαλλον η αναγκη σου δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο την παρουσιαζειςποτε ενοπλη παντα ταξικη παλη μιλησα εγω
να δουλευω σαν το σκυλι για ενα πιατο φαι δεν λεγετε εγωισμος λεγετε εξαθλιωση και την αξιοπρεπεια μου την εχω μην πηγαινοντας γιατι αμα παω την επομενη μερα θα πρεπει να τον καταγγειλω σε ικα σδοε υγειοομικο η οπου αλλου μπορω το να δουλευεις ανασφαλιστος για λιγοτερα 586 μικτα ειναι απατη εξαθλιωση και επειδη εχω αξιοπρεπει δεν παω βεβαια και τις 2 δουλειες που βρηκα δεν ειδα και κανεναν να παει εδω και κανα 3 μηνο
ποια σοβαρη κοπελα θα ηθελε να ειναι υπαλληλος ενοςσαλιαρη πιρφορουγοητευτικού μορφωμενου σαρανταρη δικηγορου? καλα εκανε το κοριτσι και σε εφτυσε
Μπουρδέλο θα το κανουμε το γραφειο?
Λες?Τριπλέτα 60χρονη, Ρόζα ναζιάρα και Αλίκη... μπορεί να βγάζετε και περισσοτερα... που ξέρετε;
και τι να παει να κανει εκει στα χωρια ρε τυπεποια σοβαρη κοπελα θα ηθελε να ειναι υπαλληλος ενος σαλιαρη πιρφορου? καλα εκανε το κοριτσι και σε εφτυσε
Δηλαδή ρώτησες για δουλεια εκει, και σου ειπανε οτι δε σου κολλάνε ένσημα;
τυπε κανα εκανες και δεν πηγεςοχι ρωτησα για δουλεια και μου ειπαν οτι δεν χρειαζοντε προσωπικο
2 δουλειες απατη εχω βρει ο ενας σε καφετερια ηθελε να εργαζομε 12 ωρες για 30€ τη μερα και γι ενσημο ουτε συζητηση
και ο αλλος σαν λογιστης μου ειπε 8 ωρες ανασφαλιστος και 300€ το μηνα τοσα μου περισσευουν λες και μου εκανε χαρη οταν του ειπα οτι πιο χαμηλα και απο την εθνικη γενικησυλλογικη συμβαση μου ειπε οτι δεν εχω παραπανω χρηματα
περιτο να πω οτι κανενας απο τους δυο δεν εχει βρει υπαλληλο μεχρι και σημερα μετα απο 3 μηνες και 6 μηνες αντιστοιχα
Εδώ δουλεύεις στο μπουρδέλο της Συγγρού μωρή γαλάζια πόρνη. Στο γραφείο σου κόλλησες;
Επισης, εχω να ρωτησω τον συντονιστη του θρεντ (αν υπαρχει και δεν ξυνει καπου τ' αρχιδια του), εάν θα γινω warned εφόσον αρχισω να βριζω τον συγκεκριμενο με τον τροπο που με βριζει. Δεκτη και απαντηση με πμ. Η απαντηση "είναι κολλητος μας και θα βριζει εκεινος ενώ εσυ θα καθεσαι ησυχα" δεν γινεται δεκτη.
Περιμενω.
Ε μα θα καλυψεις ολη τη γκαμα