Μαζευτηκε παλι ολη η διανοηση, αντε γεια.
αφου σε εχω διακορευσει εσενα και τον τραμομαλακα ποσες φορες απο χτες ειναι δυνατον να κατσεις παλι εδω να σε ρεντικολεψω ???
Μαζευτηκε παλι ολη η διανοηση, αντε γεια.
Λεω, δεν είναι κακο να εισαι ανίκανος, μια πραγματικοτητα είναι.
Ένα κομμα του 3-4% που εχει μαθει να είναι απλως κομμα διαμαρτυριας και όχι εφαρμόσιμης πολιτικης, πώς είναι δυνατον σε μια διετια να κυβερνησει και μαλιστα αποτελεσματικα? Λογικο δεν είναι?
Για αρχη αυτα εχουμε κ αλλαΠερα απο τις δικες σου κ τις παρεας σου δεν βλεπουμε καμια αλλη σαχλαμαρα..!Για τον μπαλτακο θα μας πεις? Γιατι ο πατερας σου ψηφισε Χ.Α θα μας πεις?
Ένα κομμα του 3-4% που εχει μαθει να είναι απλως κομμα διαμαρτυριας και όχι εφαρμόσιμης πολιτικης, πώς είναι δυνατον σε μια διετια να κυβερνησει και μαλιστα αποτελεσματικα? Λογικο δεν είναι?
Εαν δεν σου αρεσει μην τους ψηφισεις απλα ταπραγματα.
Εσυ μιλας? ααχχαχαχαενω εσενα που σε κοροιδεουν σου αρεσει;
ενω εσενα που σε κοροιδεουν σου αρεσει;
Βαμμενος ΝΔημοκρατης ειναι κ κολλητος του σαμαρα.μα τί κάθεσαι και λές βρέ άνθρωπε???????? ποιός σύριζα????? μιλάμε για τελειωμένες υπάρξεις όχι απλά της πολιτικής,αλλά της πλάσης όλης....σαν τους άλλους του πασόκ και της ΝΔ που λένε ότι έρχονται από bachelor και Mastr στα οικονομικά,στα διοικητικά και βγάζουν νόμους εντελώς για τον μπούτσο και ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που θα έπρεπε...μιλάμε τρέλλα..
σκέψου τι έχει να γίνει αν υποχρεώσουνε να κάνουνε ράμπες για αναπηρικά καροτσάκια... "γαμώτο κεράτο μου θα πληρώνουμε για τους σακάτηδες" θα λένε ....
Θα μου επιτρεψεις να σου πω, ότι κατά την αποψη μου η μεγαλη πλειοψηφια των ελληνικων νομων είναι πολύ καλοι νομοτεχνικά και αρκετά προσεγμενοι. Υπαρχουν βεβαια και αστοχίες, που τις συναντάμε κυρίως σε περιοδους που η νομοθετηση γινεται υπο πίεση χρονου και καταστάσεων.μα τί κάθεσαι και λές βρέ άνθρωπε???????? ποιός σύριζα????? μιλάμε για τελειωμένες υπάρξεις όχι απλά της πολιτικής,αλλά της πλάσης όλης....σαν τους άλλους του πασόκ και της ΝΔ που λένε ότι έρχονται από bachelor και Mastr στα οικονομικά,στα διοικητικά και βγάζουν νόμους εντελώς για τον μπούτσο και ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που θα έπρεπε...μιλάμε τρέλλα..
Δεν τα λες καλα. Ειπε ότι "θα πρεπει να αισθάνονται σεβασμο οσοι παιρνουν επιδομα από τον φορολογουμενο". Δεν βλεπω κατι κακο σε αυτό.Mονο εσενα εχω ικανο να πεις τετοια κουβεντα. Εδω ελεγες τις προαλλες οτι οταν οι αναπηροι ζητανε επιδομα δεν σε σεβονται(!) ως φορολογουμενο.
Εσυ μιλας? ααχχαχαχα
Για τον μπαλτακο θα μας πεις? Γιατι ο πατερας σου ψηφισε Χ.Α θα μας πεις?Θα μου επιτρεψεις να σου πω, ότι κατά την αποψη μου η μεγαλη πλειοψηφια των ελληνικων νομων είναι πολύ καλοι νομοτεχνικά και αρκετά προσεγμενοι. Υπαρχουν βεβαια και αστοχίες, που τις συναντάμε κυρίως σε περιοδους που η νομοθετηση γινεται υπο πίεση χρονου και καταστάσεων.
Βαμμενος ΝΔημοκρατης ειναι κ κολλητος του σαμαρα.
Βαμμενος ΝΔημοκρατης ειναι κ κολλητος του σαμαρα.
Αστους να μιλανε μονοι τους ρε τύπε.ναι εγω μιλαω
εσυ γιατι μιλας και γιατι μιλας δεν εχω καταλαβει
κλασικο μοτο σου....πληρωστε φορους ολοι οι αλλοι ....εκτος απο εσενα που φοροδιαφευγεις κατ'εξακολουθηση και καθ'υποτροπην ......τι λες ρε βραχε ηθικης ??? γιατι δεν πας εξω να τα πεις αυτα ??? φοβασαι μην φας μαπες ??? απο το πληκτρολογιο ολοι τους μαγκες παιζεται....εξω ομως τσιμουδια για να μην πεσουν οι φαπες αλεξ71 !! ξερεις εσυ...το κανεις συχνα στην καθημερινοτητα σου !!!!
Μπα ειναι βολεμενος αυτος ρε...και μεγας φοροφυγας που δεν εχει πληρωσει στην ζωη σεντς στο κρατος πλην κατι ψηλα σε διψηφιο αριθμο ......για αυτο μιλαει ακομη...δεν τον εχουν τσιμπησει να του σκισουν τα ματια και τον κωλο...οταν το κανουν....θα βγει και θα ζηταει ελεος και αυτος οπως το παθανε κατι συναδελφοι του !!!
Για τον μπαλτακο θα μας πεις? Γιατι ο πατερας σου ψηφισε Χ.Α θα μας πεις?Αστους να μιλανε μονοι τους ρε τύπε.
και μεγας φοροφυγας που δεν εχει πληρωσει στην ζωη σεντς στο κρατος πλην κατι ψηλα σε διψηφιο αριθμο ......για αυτο μιλαει ακομη...δεν τον εχουν τσιμπησει να του σκισουν τα ματια και τον κωλο...οταν το κανουν....θα βγει και θα ζηταει ελεος και αυτος οπως το παθανε κατι συναδελφοι του !!!