Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ακριβως. Επειση λοιπον εισαι ασχετος με το ολο θεμα στην τρυπα σου
Ποιο ειναι ακριβως (οπως λες) το θέμα με το οποιο ειμαι άσχετος ενω εσύ αυθεντία;
Ακριβως. Επειση λοιπον εισαι ασχετος με το ολο θεμα στην τρυπα σου
Όπως καποτε γκρινιαξανε ολοι για τον νομο που υποχρεωνε κάθε πολυκατοικια να βαλει καινουργιο ασανσέρ που δεν μπλοκαρει...
Το πολιτικο συστημα πρεπει να δειχνει το καλο παραδειγμα. Πως ζητας απο τον πολιτη να ειναι σωστος οταν εσυ σαν κρατος εισαι λαθος????? Να επαναλαβω το ερωτημα που δεν εχεις απαντησει?Αρα τι? Αν καποια υπουργεια εχουν παρανομησει, νομιμοποιούνται οσοι δεν το εχουν κανει στις πολυκατοικίες? Τι λογικη είναι αυτή? Αν ας πουμε κλεψει ενας υπουργος, μπορω εγω να απαιτησω να μεινω ατιμώρητος αν κλεψω?
Μεθυσμενος εισαι?
Αρα τι? Αν καποια υπουργεια εχουν παρανομησει, νομιμοποιούνται οσοι δεν το εχουν κανει στις πολυκατοικίες? Τι λογικη είναι αυτή? Αν ας πουμε κλεψει ενας υπουργος, μπορω εγω να απαιτησω να μεινω ατιμώρητος αν κλεψω?
Δλδ ολες οι οικοδομες να φτιαξουν ραμπες κ εας μην εχουν προβλημα καποιος που μενει? Τι ειναι ρε αυτα που λες? ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩκαι σκέψου ότι αυτό είναι για την ασφάλεια των ενοίκων κατά κύριο λόγο.. σκέψου τι έχει να γίνει αν υποχρεώσουνε να κάνουνε ράμπες για αναπηρικά καροτσάκια... "γαμώτο κεράτο μου θα πληρώνουμε για τους σακάτηδες" θα λένε ....
Κατι αλλο εχεις να πεις?ελα μωρέ τώρα, αυτά ειναι γνωστά κόλπα βρωμοσυνδικαλιστών. Ετσι δεν ειπε και για την προστασία που παρείχε η υπάλληλος δουρου στους πλαστογράφους;
Eαν δεν ξερεις τον μπαλτακο τυπε τοτε ζεις αλλουΠοιο ειναι ακριβως (οπως λες) το θέμα με το οποιο ειμαι άσχετος ενω εσύ αυθεντία;
Συμπερασμα ειναιασε τις κρίσεις και απάντησε...
Ολες πρεπει να φτιαξουν, γιατι ποτέ δεν ξερεις αν στο μελλον θα μεινει καποιος ΑΜΕΑ εκει. Εξαλλου υπαρχουν και επισκεπτες, ετσι δεν είναι?Δλδ ολες οι οικοδομες να φτιαξουν ραμπες κ εας μην εχουν προβλημα καποιος που μενει? Τι ειναι ρε αυτα που λες? ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ
Eαν δεν ξερεις τον μπαλτακο τυπε τοτε ζεις αλλου
ΟΤΑΝ κ ΕΑΝ ερθει επισκεπτεις ας τον ανεβασουν η ας φτιαξουν τοτε. Αλλωστε οι προδιαγραφες των ανσασερ χωραει ενα καροτσακι. ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΑ Κ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ κ μετα ας το βαλουν στους πολιτεςΟλες πρεπει να φτιαξουν, γιατι ποτέ δεν ξερεις αν στο μελλον θα μεινει καποιος ΑΜΕΑ εκει. Εξαλλου υπαρχουν και επισκεπτες, ετσι δεν είναι?
Ε αφου απο τις θεωριες ενως δημοσιογραφου εβγαλες συμπερασμα οκ....!ΚαληνυχταΔεν πειραζει που δεν ξερω το μπαλτάκο, σημασία έχει οτι ξέρω το λουλη απο την επιτυχημενη του πορεια ως επικοινωνιολόγος του κωστακι καραμανλι. Και μονο αυτο φτάνει να χαρίσει γέλιο, ασε λοιπον το μπαλτακο ή μάλλον κρατα τον για παρτη σου. Εγω γελαω με τις επιλογες σας
Δλδ ολες οι οικοδομες να φτιαξουν ραμπες κ εας μην εχουν προβλημα καποιος που μενει? Τι ειναι ρε αυτα που λες? ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ
Κλασικη ελληναραδικη αποψη. Κάντε το πρωτα ολοι οι αλλοι, και μετα το κανω κι εγω.ΟΤΑΝ κ ΕΑΝ ερθει επισκεπτεις ας τον ανεβασουν η ας φτιαξουν τοτε. Αλλωστε οι προδιαγραφες των ανσασερ χωραει ενα καροτσακι. ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΑ Κ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ κ μετα ας το βαλουν στους πολιτες
Eαν δεν ξερεις τον μπαλτακο τυπε τοτε ζεις αλλου
Ε αφου απο τις θεωριες ενως δημοσιογραφου εβγαλες συμπερασμα οκ....!Καληνυχτα
Για το οτι οι δημοσιες υπηρεσιες κ τα πεζοδρομεια δεν εχουν μπαρες για ΑΜΕΑ θα μας πεις τπτ?Κλασικη ελληναραδικη αποψη. Κάντε το πρωτα ολοι οι αλλοι, και μετα το κανω κι εγω.
Όταν θα ερθει δηλαδή ενας επισκεπτης, θα ριξουμε πριν μια ωρα μπετό για να κανουμε ραμπες.
500 χρονια πισω ειμαστε στη νοοτροπια.
οτι πειςΕλα τώρα, αφου και εσύ πιστεύεις οτι θα γινει η παντρειά - εξ ου και η αντίδρασή σου περι μπαλτακος. Ελα βρε, με το καλό. Με λουλι, δουρου και φωτόπουλο, εχετε μαζεψει όλη την ποιοτητα
Όχι. Θα πω ότι βαρεθηκα να ακουω πολιτες να λενε ότι δεν θα είναι συνεπεις σε μια υποχρεωση, εάν δεν κανουν πρωτα το ιδιο καποιοι αλλοι.Για το οτι οι δημοσιες υπηρεσιες κ τα πεζοδρομεια δεν εχουν μπαρες για ΑΜΕΑ θα μας πεις τπτ?