jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ναι, ειναι Σεπτεμβριος...Ξεκιναει η επανασταση οπως εδω και 5-6 χρονια την ιδια εποχη...
δεν τα μαθες πηγε για Φεβρουαριο
Ναι, ειναι Σεπτεμβριος...Ξεκιναει η επανασταση οπως εδω και 5-6 χρονια την ιδια εποχη...
Ειχε απεργια το δημοσιο σημερα? Η απεργια το ηξερε?
Με τα καρναβαλια?δεν τα μαθες πηγε για Φεβρουαριο
παύλος φύσσας σαν να λέμε ξυδιάρη ;)
οχι δεν βλέπω κατι τετοιο που λες
Τωρα θα σου πει οτι δεν βλεπει τιποτα τετοιο.
Τωρα θα σου πει οτι δεν βλεπει τιποτα τετοιο.
διολου απιθανο αυτος ο σατανας ευθυνεται για πολλαΚαποτε που εγινε το τροχαιο στα Τεμπη με τα 20 νεκρα παιδια, εφταιγε ο Σημιτης που δεν ελεγχονταν κανονικα τα ελαστικα των φορτηγων.
Με τα καρναβαλια?
διολου απιθανο αυτος ο σατανας ευθυνεται για πολλα
Θα τα λεμε, αν και ειμαι λιγακι αρπαγμενος και με βλεπω να τρωω κανενα χρωματακι.
Κι εγω ξερω ρε φιλε τρια ατομα, που αυτοκτονησαν επειδη βγηκε διαταγη πληρωμης σε βαρος τους. Ο ενας μαλιστα ηταν και ο τεχνικος του ηλεκτρονικου υπολογιστη μου και με στενοχωρησε πολυ.υπηρχαν ομως κ αυτοκτονιες προσωπων π ειχαν σχεση με την οικονομικη κριση μην τα ισοπεδωνουμε ολα
για οσους αυτοκτονουν απο χρεη σιγουρα φταιειδεν το βλέπεις γενικά ή στην συγκεκριμένη αυτοκτονία;
γιατί εγώ πέρα από αυτοκτονίες θυμάμαι και ατυχήματα με νεκρούς που πάλι κάποιοι έτρεξαν να εκμεταλλευτούν.
οποιοσδήποτε πεθαίνει στην ελλάδα φταίει το μνημόνιο, το ΔΝΤ και ο Σαμαράς.
οχι δεν βλέπω κατι τετοιο που λες
man ακουγεται οτι εισαι ο αντισθενης.....τι απαντας σε αυτες τις σοβαρες καταγγελιες για το προσωπο σου;
αμα θελει να ναι ασορτι με το θρεντ σου αναλαμβανω εγωπάρε λίγο καφετί
Εσενα φιλαρακο, σε θυμαμαι να μην εισαι τοσο ευδιαθετος οταν ο Παπαζολης και οι λοιποι αριστεροι ειχαν βρει το ονοματακι σου και την διευθυνση σου.Σκάσε ρε σκύβαλο. Άντε γύρνα στον υπόνομο μαζί με τον τραβατρόμπα και τα άλλα τρωκτικά να κυλιστείτε στη λάσπη.
Ποιος ειρωνευεται τωρα τον πεθαμενο?γιατι φιλε;σου κανε καλο φορματ;
γιατι φιλε;σου κανε καλο φορματ;
Καποτε που εγινε το τροχαιο στα Τεμπη με τα 20 νεκρα παιδια, εφταιγε ο Σημιτης που δεν ελεγχονταν κανονικα τα ελαστικα των φορτηγων.δεν το βλέπεις γενικά ή στην συγκεκριμένη αυτοκτονία;
γιατί εγώ πέρα από αυτοκτονίες θυμάμαι και ατυχήματα με νεκρούς που πάλι κάποιοι έτρεξαν να εκμεταλλευτούν.
οποιοσδήποτε πεθαίνει στην ελλάδα φταίει το μνημόνιο, το ΔΝΤ και ο Σαμαράς.