jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ειπες κατι ?
ναι
ειπες κατι ?
και ποιος σε ακουει εσενα βρε μαλακα...
με εμφαση στην αναπτυξη και στη μειωση της ανεργιας
[size=18pt]Αυτοκτόνησε νεαρός μηχανολόγος που δεν άντεξε την ανεργία[/size]
Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας νεαρός μηχανολόγος που δεν άντεξε τα οικονομικά προβλήματα
Μόλις 31 ετών και δεν άντεξε τα προβλήματα που του δημιούργησε η ανεργία. Ένας Χανιώτης μηχανολόγος επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει άλλη λύση.
Ο νεαρός άνδρας πήγε σε ελαιώνα σε αγροτική περιοχή των Μουρνιών και χρησιμοποιώντας μια αυτοσχέδια θηλιά απαγχονίστηκε. Τον άτυχο 31χρονο αντίκρυσε νεκρό ο ιδιοκτήτης του χωραφιού ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν γνωστό στην τοπική κοινωνία ότι η ανεργία και τα μεγάλα οικονομικά αδιέξοδα είχαν οδηγήσει τον μηχανολόγο στην μελαγχολία, ωστόσο κανένας δεν περίμενε ότι θα υπάρξει αυτή η τραγική καταληξη.
πηγη
αντε γαμησου σκατοψυχε....κοτα .πουστη πιανεις νεκρο στο στομα σου κουφαλα οτι και να ειναι...γλιτσα by the way arxidi
ποιον μωρη καριολα?????όταν πιάνεις εσύ άλλους νεκρούς είναι καλά μωρή ξεκωλιάρα ??
και ποιος σε ακουει εσενα βρε μαλακα...
με εμφαση στην αναπτυξη και στη μειωση της ανεργιας
[size=18pt]Αυτοκτόνησε νεαρός μηχανολόγος που δεν άντεξε την ανεργία[/size]
Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας νεαρός μηχανολόγος που δεν άντεξε τα οικονομικά προβλήματα
Μόλις 31 ετών και δεν άντεξε τα προβλήματα που του δημιούργησε η ανεργία. Ένας Χανιώτης μηχανολόγος επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει άλλη λύση.
Ο νεαρός άνδρας πήγε σε ελαιώνα σε αγροτική περιοχή των Μουρνιών και χρησιμοποιώντας μια αυτοσχέδια θηλιά απαγχονίστηκε. Τον άτυχο 31χρονο αντίκρυσε νεκρό ο ιδιοκτήτης του χωραφιού ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν γνωστό στην τοπική κοινωνία ότι η ανεργία και τα μεγάλα οικονομικά αδιέξοδα είχαν οδηγήσει τον μηχανολόγο στην μελαγχολία, ωστόσο κανένας δεν περίμενε ότι θα υπάρξει αυτή η τραγική καταληξη.
πηγη
Δεν ντρεποσαστε πια να σπεκουλαρετε πανω σε οποια αυτοκτονια παιρνει το ματι σας?
Εχετε συνειδητοποιησει ποσο εμετικοι και τραγικοι ειστε πια?
Και μετα εχετε και το θρασος καραγκιοζηδες, να λετε σκατοψυχο όποιον σας επισημαινει οτι αυτα ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Ε λοιπον σας εχω νεα. ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, που περιμενετε να δειτε θανατο στα σαιτ για να σπευσετε καυλωμενοι να βαλετε λεζαντα περι "αναπτυξης".
Γελοιοι...Σιχαμενοι.
Δεν ντρεποσαστε πια να σπεκουλαρετε πανω σε οποια αυτοκτονια παιρνει το ματι σας?
Και μετα εχετε και το θρασος καραγκιοζηδες, να λετε σκατοψυχο όποιον σας επισημαινει οτι αυτα ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Ε λοιπον σας εχω νεα. ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, που περιμενετε να δειτε θανατο στα σαιτ για να σπευσετε καυλωμενοι να βαλετε λεζαντα περι "αναπτυξης".
Γελοιοι...Σιχαμενοι.
Γελοιοι...Σιχαμενοι.
γελοια και σιχαμενη ειναι η παρεουλα που κυβερνα και θελει ακομα ενα πακετο εικοσι δις να τα δωσει στον μπομπολα να κινηθει λιγο το παιδι.....και φτασαν την ανεργια στα υψη και τον κοσμο στην απελπισια με χιλιους δυο φορους...Δεν ντρεποσαστε πια να σπεκουλαρετε πανω σε οποια αυτοκτονια παιρνει το ματι σας?
Γελοιοι...Σιχαμενοι.
σαμαρα θα το ριξω ρε φιλε ετσι να δω ποτε σκατα θα ρθει η αναπτυξη......Πολυ μυαλο θελει?
Γελοιοι...Σιχαμενοι.
πέρα από τις προσωπικές κόντρες που μπορεί να έχετε, εσύ δηλαδή δεν βλέπεις μια χυδαία λαικίστικη πολιτική εκμετάλλευση ΚΑΘΕ μοιραίου ή τραγικού γεγονότος;
εγω κοντρες με τον αλεξ;εγω τον αλεξ τον εχω εικονισμα στο μπουπέρα από τις προσωπικές κόντρες που μπορεί να έχετε, εσύ δηλαδή δεν βλέπεις μια χυδαία λαικίστικη πολιτική εκμετάλλευση ΚΑΘΕ μοιραίου ή τραγικού γεγονότος;
ανεργία στα Χανιά που βουλιάζουν από τουρισμό 8 μήνες τον χρόνο ??
ααα ξέχασα ήταν μηχανολόγος δεν ήθελε να κάνει ταπεινές δουλειές σαν γκαρσόνι το παλληκάρι… (RIP by the way)
γελοια και σιχαμενη ειναι η παρεουλα που κυβερνα και θελει ακομα ενα πακετο εικοσι δις να τα δωσει στον μπομπολα να κινηθει λιγο το παιδι.....και φτασαν την ανεργια στα υψη και τον κοσμο στην απελπισια με χιλιους δυο φορους...
το οτι εσυ και γω μαλακα εχουμε δουλεια και λεφτα και μιλαμε εκ του ασφαλους δεν σημαινει οτι χιλιαδες νεοι και μεσηλικες με τον λαιμο στην θηλια καθημερινα εχουν
ο κοσμος εχει φτασει στα ορια της απελπισιας και ναι....πολλες αυτοκτονιες ειναι αποτελεσμα αυτης της κρισης....μια κριση που οπως εχω πει καιρο τωρα ειναι πρωτιστως ηθικη
το οτι γυρισες δεν παει να πει οτι θα σου χαριστουμε να λες οτι μαλακια θες και να το παιζεις δηθεν θιγμενος με τα αριστερα μπλογκ.....πουτσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ παντου
Α μαλιστα.γελοια και σιχαμενη ειναι η παρεουλα που κυβερνα και θελει ακομα ενα πακετο εικοσι δις να τα δωσει στον μπομπολα να κινηθει λιγο το παιδι.....και φτασαν την ανεργια στα υψη και τον κοσμο στην απελπισια με χιλιους δυο φορους...
το οτι εσυ και γω μαλακα εχουμε δουλεια και λεφτα και μιλαμε εκ του ασφαλους δεν σημαινει οτι χιλιαδες νεοι και μεσηλικες με τον λαιμο στην θηλια καθημερινα εχουν
ο κοσμος εχει φτασει στα ορια της απελπισιας και ναι....πολλες αυτοκτονιες ειναι αποτελεσμα αυτης της κρισης....μια κριση που οπως εχω πει καιρο τωρα ειναι πρωτιστως ηθικη
το οτι γυρισες δεν παει να πει οτι θα σου χαριστουμε να λες οτι μαλακια θες και να το παιζεις δηθεν θιγμενος με τα αριστερα μπλογκ.....πουτσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ παντου
γελοια και σιχαμενη ειναι η παρεουλα που κυβερνα και θελει ακομα ενα πακετο εικοσι δις να τα δωσει στον μπομπολα να κινηθει λιγο το παιδι.....και φτασαν την ανεργια στα υψη και τον κοσμο στην απελπισια με χιλιους δυο φορους...