Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Αδερφέ δε ζούμε σε έναν τέλειο κόσμο.Δεν φτάνουν τα αγαθά και οι πόροι να ζουν όλοι αξιοπρεπώς δυστυχώς.Για να έχει και ο ποιο φτωχός Έλληνας τηλεόραση κάποια παιδάκια δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί όλη μέρα στην Ταιβαν.Το ίδιο συμβαίνει και με τους μισθούς.Και στα κεπ εφικτό είναι.Να τους δώσουν περισσότερες αρμοδιότητες.Σιγά που έβγαλε κάποιος τα μάτια του 4-5 χρόνια για να πάρει ένα πτυχίο τει η και αει.Έχω σπουδάσει και εγώ δεν φύτρωσα.Ξέρω καλά πως ''σπουδάζουν'' οι φοιτητές στην Ελλάδα.Τεμπελόσκυλα οι περισσότεροι και ακόμα χειρώτερα καταντάνε και κομματόσκυλα και γράφονται στη δαπ η την πασπ η την κνε η δε ξέρω γω.Μόνο το πτυχίο δεν έχουν στο μυαλό τους τα ζώα.Και το θυμούνται όταν βγαίνει κανένας νόμος για διαγραφή αιώνιων φοιτητών και κλείνουν τις σχολές.Όλα τα προβλήματα μας από την παιδεία ξεκινάνε μαν.Πουθενάδες φοιτητές θα γίνουν πουθενάδες υπάλληλοι που θα φθονούν όσους πέτυχαν όχι επειδή μπορεί να το πέτυχαν άτιμα αλλά απλά επειδή έβγαλαν περισσότερα χρήματα.Το εχω ξαναπει. Σχεδον ολος ο δημοσιος τομεας που ειναι σε γραφεια θελει ξυλωμα κ αναπροσαρμογη. Ο Υπαλληλος που αναφερεις να του αναθεσουν κ αλλη δουλεια να κανει εκτος απο σφραγιδες κ φωτοτυπιες. Αλλα καμια φορα δεν ειναι κ εφικτο. Οπως στα ΚΕΠ.Ο μισθος πρεπει να ειναι τοσος οσο να μπορεσεις να ζησεις. Να υπαρχει ισοροπια. Εννοειται ρε τυπε οτι οποιος εχει πτυχια πρεπει να περνει περισσοτερα...!Για ποιο λογο εβγαλε τα ματια του 4-5 χρονια? Τι μιζερια ειναι αυτη που εχεις? Σπουδαζουν οι νεοι για να εχουν απλα μια δουλεια η για κατι καλυτερο?