Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το εχω ξαναπει. Σχεδον ολος ο δημοσιος τομεας που ειναι σε γραφεια θελει ξυλωμα κ αναπροσαρμογη. Ο Υπαλληλος που αναφερεις να του αναθεσουν κ αλλη δουλεια να κανει εκτος απο σφραγιδες κ φωτοτυπιες. Αλλα καμια φορα δεν ειναι κ εφικτο. Οπως στα ΚΕΠ.Ο μισθος πρεπει να ειναι τοσος οσο να μπορεσεις να ζησεις. Να υπαρχει ισοροπια. Εννοειται ρε τυπε οτι οποιος εχει πτυχια πρεπει να περνει περισσοτερα...!Για ποιο λογο εβγαλε τα ματια του 4-5 χρονια? Τι μιζερια ειναι αυτη που εχεις? Σπουδαζουν οι νεοι για να εχουν απλα μια δουλεια η για κατι καλυτερο?
Αδερφέ δε ζούμε σε έναν τέλειο κόσμο.Δεν φτάνουν τα αγαθά και οι πόροι να ζουν όλοι αξιοπρεπώς δυστυχώς.Για να έχει και ο ποιο φτωχός Έλληνας τηλεόραση κάποια παιδάκια δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί όλη μέρα στην Ταιβαν.Το ίδιο συμβαίνει και με τους μισθούς.Και στα κεπ εφικτό είναι.Να τους δώσουν περισσότερες αρμοδιότητες.Σιγά που έβγαλε κάποιος τα μάτια του 4-5 χρόνια για να πάρει ένα πτυχίο τει η και αει.Έχω σπουδάσει και εγώ δεν φύτρωσα.Ξέρω καλά πως ''σπουδάζουν'' οι φοιτητές στην Ελλάδα.Τεμπελόσκυλα οι περισσότεροι και ακόμα χειρώτερα καταντάνε και κομματόσκυλα και γράφονται στη δαπ η την πασπ η την κνε η δε ξέρω γω.Μόνο το πτυχίο δεν έχουν στο μυαλό τους τα ζώα.Και το θυμούνται όταν βγαίνει κανένας νόμος για διαγραφή αιώνιων φοιτητών και κλείνουν τις σχολές.Όλα τα προβλήματα μας από την παιδεία ξεκινάνε μαν.Πουθενάδες φοιτητές θα γίνουν πουθενάδες υπάλληλοι που θα φθονούν όσους πέτυχαν όχι επειδή μπορεί να το πέτυχαν άτιμα αλλά απλά επειδή έβγαλαν περισσότερα χρήματα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αδερφέ δε ζούμε σε έναν τέλειο κόσμο.Δεν φτάνουν τα αγαθά και οι πόροι να ζουν όλοι αξιοπρεπώς δυστυχώς.Για να έχει και ο ποιο φτωχός Έλληνας τηλεόραση κάποια παιδάκια δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί όλη μέρα στην Ταιβαν.Το ίδιο συμβαίνει και με τους μισθούς.Και στα κεπ εφικτό είναι.Να τους δώσουν περισσότερες αρμοδιότητες.Σιγά που έβγαλε κάποιος τα μάτια του 4-5 χρόνια για να πάρει ένα πτυχίο τει η και αει.Έχω σπουδάσει και εγώ δεν φύτρωσα.Ξέρω καλά πως ''σπουδάζουν'' οι φοιτητές στην Ελλάδα.Τεμπελόσκυλα οι περισσότεροι και ακόμα χειρώτερα καταντάνε και κομματόσκυλα και γράφονται στη δαπ η την πασπ η την κνε η δε ξέρω γω.Μόνο το πτυχίο δεν έχουν στο μυαλό τους τα ζώα.Και το θυμούνται όταν βγαίνει κανένας νόμος για διαγραφή αιώνιων φοιτητών και κλείνουν τις σχολές.Όλα τα προβλήματα μας από την παιδεία ξεκινάνε μαν.Πουθενάδες φοιτητές θα γίνουν πουθενάδες υπάλληλοι που θα φθονούν όσους πέτυχαν όχι επειδή μπορεί να το πέτυχαν άτιμα αλλά απλά επειδή έβγαλαν περισσότερα χρήματα.
Στο εχω ξαναπει τσουβαλιαζεις καταστασεις. Εχεις σοβαρα προβληματα κ κομπλεξ. Οτι κ να σου πουν εσυ εισαι κολλημενος. Δεν εχει νοημα η συζητηση μαζι σου. Τι με νοιαζει τι γινεται στην ταιβαν εδω τι γινεται που θελουν να γινουμε ταιβαν. Εγω ξερω ατομα που σπουδασαν 4-5 χρονια κ ταυτοχρονα εδιναν για αγλλικα. Συμφωνο οτι δεν εχουμε παιδεια....οταν περνουσαν το νομο για τα ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν εκαναν τπτ μολις ομως πηγε να εφαρμοστει τοτε ξυπνησαν.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πως εχει μαθει ρε φιλε για πες μας? Με βασικο μισθο 580 ΜΟΙΚΤΑ? Με καταργηση υπερωριων...3ετιων? Αυτο ειναι το μελλον που θες για τα παιδια σου και για σενα? Οσο για το πως φτασαμε εδω το δημοσιο ειναι ενα ελαχιστο δειγμα της πραγματικης σπαταλης δημοσιου χρημματος...!Εαν θες μπορω να σου βαλω μερικα παραδειγματα αλλα ειμαι σιγουρος τα ξερεις καλυτερα κ ας μην θες να το παραδεχτεις
Αυτά έγιναν τα τελευταία 5 χρόνια.Πριν είχε μάθει με 1000 ευρώ μισθό και επιδόματα και να δουλεύει τις μισές ώρες και να του χτυπάνε κάρτα ενώ δεν πάει και να ξοδεύει αβέρτα και να παίρνει δάνεια και βρέθηκε ο Βαγκέλξης από την Κυψέλη με μερσεντες 40 χιλιάδων ευρώ και 1 εξωχικό στο πορτο ράφτι και ένα δάνειο 200,000.Έτσι είχαν μάθει.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αυτά έγιναν τα τελευταία 5 χρόνια.Πριν είχε μάθει με 1000 ευρώ μισθό και επιδόματα και να δουλεύει τις μισές ώρες και να του χτυπάνε κάρτα ενώ δεν πάει και να ξοδεύει αβέρτα και να παίρνει δάνεια και βρέθηκε ο Βαγκέλξης από την Κυψέλη με μερσεντες 40 χιλιάδων ευρώ και 1 εξωχικό στο πορτο ράφτι και ένα δάνειο 200,000.Έτσι είχαν μάθει.
Ολοι ετσι ειχαν μαθει ρε τυπε? ΟΛΟΙ δλδ εχουν μερσεντες 40.000 ευρω 2 εξοχικα κ δανεια? Και στον Ι.Δ ετσι ειχαν μαθει για αυτο εκοψαν κ εκει τους μισθους με ηλικιακα ορια?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
όχι δεν την έχω ζήσει και ούτε πρόκειται να την ζήσω…

και ούτε θα την ζούσα ακόμη και στην Ελλάδα να έμενα…

και αυτό διότι σε όλη μου την ζωή φρόντισα να στρώνω τον κώλο μου κάτω και να αποκτώ επαγγελματικά προσόντα τα οποία με βοηθούν να ξεπερνάω τέτοιες καταστάσεις και δεν επαναπαυτηκα στο πρώτο μου πτυχίο (αλλά πήρα και δεύτερο και θα πάρω και μέσα στον χρόνο και το τρίτο), έκανα μεταπτυχιακό, απέκτησα επαγγελματικά προσόντα που ότι και να γίνει θα υπάρχει αγορά γι’ αυτά…

και φρόντισα να προσαρμόσω τον εαυτό μου στην διεθνοποίηση ώστε να μπορώ να ζήσω σε οποιοδήποτε περιβάλλον, οποιασδήποτε χώρας εξίσου καλά όπως στην Ελλάδα, χωρίς να κλαψομουνιάζομαι περί ξεσπιτώματος και λοιπών ηλιθιοτήτων…

φυσικά στερούμενος πολλές φορές το βραδυνό ποτάκι (όχι γιατί δεν είχα λεφτά αλλά γιατί δεν είχα χρόνο), σαββατοκύριακα και προσωπικό και οικογενειακό χρόνο…

κλαψομουνιαστήτε λοιπόν αντί να βάλετε το ρημάδι που έχετε μέσα στο κρανίο σας να δουλέψει… κλαψομουνιαστήτε…

εσύ που λες ότι έχεις τελειώσει ΤΕΙ Λογιστικής … φρόντισες να μάθεις άψογα Αγγλικά ?? φρόντισες να πάρεις μια επαγγελματική πιστοποίηση ?? φρόντισες να παρακολουθ΄σηεις κανένα μακροχρόνιο σεμινάριο ?? φρόντισες να μάθεις τα νέα διεθνή λογιστικά πρότυπα και το IFRS ??

όχι… γιατί σε ενδιέφερε μετά την δουλειά να πάς για ποτάκι… εεε σε πληροφορώ ότι έξω στην αγορά υπάρχουν καμμιά πενηνταριά χιλιάδες σαν και σένα για χίλιες θέσεις…

ενώ γιαυτούς με τα προσόντα που ανέφερα υπάρχουν 500 θέσεις αλλά οι υποψήφιοι είναι λιγώτεροι από διακόσιοι…

κλαψομουνιάσου λοιπόν και ζήσε με την σύνταξη της γιαγιάς και περίμενε και το επίδομα ελεημοσύνης από τους άλλους φορολογούμενους… είσαι άξιος της τύχης σου

λοιπον ειναι απλα τα πραγματα οτι δεν εχεις ζησει εσυ την φτωχεια δεν σημαινει οτι καποιοι δεν τη ζουνε ξερεις ποσοι δεν ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα γα να σπουδασουν γιατι επρεπε να εργαζοντε παρ ολο που ειχαν μυαλο παρα πολλοι ξερεις ποσοι τρωνε απο τα συσσητια ποσοι ειναι αστεγοι ξερεις ποσοι εργαζοντε και ο μισθος τους τους φτανει πραγματικα μονο για ενα πιατο φαι

η απεργια του σικαγο που καθιερωσε τις 8 ωρες εργασια 8 ωρες δισκεδση 8 ωρες υπνο την ξερεις μιλαμε για διεκδηκησεις του προηγουμενου αιωνα
και δεν κλαψωμουνιαζουμε καποτε ειχαμε και δουλεια και αξιοπρεπεια ουτε ζουσαμε με υπογκα εισοδηματα αλλα ειχαμε μια υποτυπωδες αξιοπρεπεια που μας την στερησαν τα φιλαρακια σου αδικως

οσο αφορα τη διασκεδαση ναι οπως ο ανθρωπος πρεπει να εργαζετε και η εργασια ειναι δικαιωμα ετσι πρεπει και να διασκεδαζει και να ξεκουραζετε

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Στο εχω ξαναπει τσουβαλιαζεις καταστασεις. Εχεις σοβαρα προβληματα κ κομπλεξ. Οτι κ να σου πουν εσυ εισαι κολλημενος. Δεν εχει νοημα η συζητηση μαζι σου. Τι με νοιαζει τι γινεται στην ταιβαν εδω τι γινεται που θελουν να γινουμε ταιβαν. Εγω ξερω ατομα που σπουδασαν 4-5 χρονια κ ταυτοχρονα εδιναν για αγλλικα. Συμφωνο οτι δεν εχουμε παιδεια....οταν περνουσαν το νομο για τα ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν εκαναν τπτ μολις ομως πηγε να εφαρμοστει τοτε ξυπνησαν.
Έχω κομπλεξ επειδή λέω τα πράγματα με το όνομα τους και δεν κατηγορώ μόνο τους ''κακούς'' πολιτικούς? Σοβαρά? Εγώ ξέρω άτομα που σπούδασαν 7 χρόνια και πείραν το πτυχίο χαριστικά.Αυτά τα 7 χρόνια ξόδευαν σα πούστιδες και βγήκαν με ένα πτυχιο αει και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Και τα αγγλικά τι σχέση έχουν? Το proficiency το παίρνουν στην 2 λυκείου τα παιδάκια.Τι εννοείς? Το τι γίνεται στην ταιβαν στο είπα για να καταλάβεις ότι δεν μπορούν να δουλέψουν όλα τέλεια.Και μόνο που θεωρείς θυσία το ότι σπούδαζε ο άλλος και έδινε και Ω ΘΕΟΙ! και για πτυχίο αγγλικών ταυτόχρονα σημαίνει ότι συμφωνείς και εσύ στην νοοτροπία του Έλληνα φοιτητή που πριν περιέγραψα.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Για πες μας μεγαλε 2-3 δουλειες...

Υδραυλικος, ηλεκτρολογος, ψυκτικος, μηχανικος αυτοκινητων, φαναρτζης, χειριστης βαρεων ερπυστριοφορων οχηματων, αισθητικος, κομμωτης, μεσιτης, μανατζερ...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ολοι ετσι ειχαν μαθει ρε τυπε? ΟΛΟΙ δλδ εχουν μερσεντες 40.000 ευρω 2 εξοχικα κ δανεια? Και στον Ι.Δ ετσι ειχαν μαθει για αυτο εκοψαν κ εκει τους μισθους με ηλικιακα ορια?
Όχι όλοι ρε μάστωρα προφανώς...ένα μεγάλο μέρος,προφανώς και υπίρχαν και φτωχοί...τι να λέμε τώρα? Βρέθηκε ο Έλληνας να ξοδεύει περισσότερα από όσα αντέχει η τσέπη του είναι πολύ απλό.Είτε αυτό σημαίνει μερσεντες είτε φιατ.Εκεί κολλάς?Και ναι εγώ δεν ξέρω ούτε έναν άνθρωπο που να μην έχει εξωχικό στην Ελλάδα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ε οχι και ολοι εμενα εκανε 25.000ευρω  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μαν στην Ελλαδα εχουμε τρικυμια εν κρανιω. Μιλαγα με τυπο ανωτερης εκπαιδευσης που μου ελεγε οτι το κρατος εχει συνταγματικη υποχρεωση να διοριζει ολους τους πτυχιουχους! Και οτι η νεολαια να κινητοποιηθει οχι για να μην γινουν απολυσεις στο δημοσιο αλλα για να προσληφθουν κι αλλοι! Τον ρωτησα με τι λεφτα και μου λεει δεν ειμαι εγω πολιτικος να ξερω να τα βρουνε!
Αρα του λεω εισαι δικος μου αριστερος, ετσι; Πηγε να με φαει. Ηταν "δεξιος απ τα γενοφασκια μου, ο πατερας μου Καραμανλη, ο παππους μου Παπαγο"  :jerking:

δεν υπηρξε ποτε πραγματικα δεξια πολιτικη απο το 74 μεχρι σημερα τυπε  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Υδραυλικος, ηλεκτρολογος, ψυκτικος, μηχανικος αυτοκινητων, φαναρτζης, χειριστης βαρεων ερπυστριοφορων οχηματων, αισθητικος, κομμωτης, μεσιτης, μανατζερ...

και βοθρατζτης τυπε  :grin:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Έχω κομπλεξ επειδή λέω τα πράγματα με το όνομα τους και δεν κατηγορώ μόνο τους ''κακούς'' πολιτικούς? Σοβαρά? Εγώ ξέρω άτομα που σπούδασαν 7 χρόνια και πείραν το πτυχίο χαριστικά.Αυτά τα 7 χρόνια ξόδευαν σα πούστιδες και βγήκαν με ένα πτυχιο αει και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Και τα αγγλικά τι σχέση έχουν? Το proficiency το παίρνουν στην 2 λυκείου τα παιδάκια.Τι εννοείς? Το τι γίνεται στην ταιβαν στο είπα για να καταλάβεις ότι δεν μπορούν να δουλέψουν όλα τέλεια.Και μόνο που θεωρείς θυσία το ότι σπούδαζε ο άλλος και έδινε και Ω ΘΕΟΙ! και για πτυχίο αγγλικών ταυτόχρονα σημαίνει ότι συμφωνείς και εσύ στην νοοτροπία του Έλληνα φοιτητή που πριν περιέγραψα.
Τσουβαλιαζεις καταστασης. Οι κακοι πολιτικοι εδιναν αυτους τους μισθους στο δημοσιο κ εχωναν αβερτα. Στο ειπα κ πριν αλλα εκανες την παπια..το δημοσιο δεν επεσε εξω απο 1000 ευρω μισθο σε καποιον που βαραει σφραγιδες αλλωστε τα περνει πισω μεσω καταναλωσης κ φορολογιας. Οι ΜΚΟ....τα ιδρυματα...οι ανεξελεγχτες επιδοτησεις...φοροι που δεν εισπραχτηκαν ποτε (Οταν ακους χρωσταει 500.000 ευρω η 1 μυριο ποτε μαζευτηκαν τοσα κ γιατι?) Μιζες...εξοπλιστικα...εργα υπερκοστολογημενα....ολυμπιακοι αγωνες κτλπ κτλπ κτλπ Δωρεαν ταξιδακια στο πουκετ στο ΥΠ ΟΙΚ κ αλλα τετοια....Υπαλληλοι βουλης... Αυτα δεν τα βαζεις ομως στα κριτιρια σου τυπε...! Αυτα μας εφτασαν εδω κ οχι ο μισθος 1000 ευρω σε εναν υπαλληλο

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όχι όλοι ρε μάστωρα προφανώς...ένα μεγάλο μέρος,προφανώς και υπίρχαν και φτωχοί...τι να λέμε τώρα? Βρέθηκε ο Έλληνας να ξοδεύει περισσότερα από όσα αντέχει η τσέπη του είναι πολύ απλό.Είτε αυτό σημαίνει μερσεντες είτε φιατ.Εκεί κολλάς?Και ναι εγώ δεν ξέρω ούτε έναν άνθρωπο που να μην έχει εξωχικό στην Ελλάδα.
Εγω δεν εχω αλλα εχω το πατρικο του πατερα μου...πιανει για εξοχικο τυπε?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τι κεφαλαιο θελει καποιος για να κανει ενα απο αυτα τα επαγγελματα...! Φανταζομαι θα θελει στεγη....ΟΑΕΕ 400 2μηνο...οτι εργαλεια χρειαστει για το καθε επαγγελμα..!26% φορο απο το 1ο ευρω....κ ποτε θα βγαλει εαν ξεκινηση σημερα? Ποσο θελει να φτιαξει πελατολογιο ικανο να βγαζει τα εξοδα του κ να ζησει...? Οντως ομως οποιος εχει το κεφαλαιο κ αντεχει ειναι καλα επαγγελματα...προ κρισεις εβγαζαν καλα λεφτα...τωρα μερικοι απο αυτους βαρανε μυγες...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τσουβαλιαζεις καταστασης. Οι κακοι πολιτικοι εδιναν αυτους τους μισθους στο δημοσιο κ εχωναν αβερτα. Στο ειπα κ πριν αλλα εκανες την παπια..το δημοσιο δεν επεσε εξω απο 1000 ευρω μισθο σε καποιον που βαραει σφραγιδες αλλωστε τα περνει πισω μεσω καταναλωσης κ φορολογιας. Οι ΜΚΟ....τα ιδρυματα...οι ανεξελεγχτες επιδοτησεις...φοροι που δεν εισπραχτηκαν ποτε (Οταν ακους χρωσταει 500.000 ευρω η 1 μυριο ποτε μαζευτηκαν τοσα κ γιατι?) Μιζες...εξοπλιστικα...εργα υπερκοστολογημενα....ολυμπιακοι αγωνες κτλπ κτλπ κτλπ Δωρεαν ταξιδακια στο πουκετ στο ΥΠ ΟΙΚ κ αλλα τετοια....Υπαλληλοι βουλης... Αυτα δεν τα βαζεις ομως στα κριτιρια σου τυπε...! Αυτα μας εφτασαν εδω κ οχι ο μισθος 1000 ευρω σε εναν υπαλληλο
Όλα τα βάζω στα κριτήρια μου.Εγώ δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα και κατουράω στη μάπα όλους τους πολιτικούς που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα και μερικούς που δεν κυβέρνησαν.Όλα όσα λες για την διαφθορά της πολιτικής είναι πιθανότατα κοντά στην αλήθεια.Αυτο δεν μας απαλάσει από την δική μας ευθύνη.Εμείς τους ψηφίσαμε και εμείς τους αφήσαμε να κάνουν το παρτυ τους αντί να τους ασκήσουμε ΕΛΕΓΧΟ.Ο πολίτης θα έπρεπε να ΝΟΙΑΖΕΤΕ για την πολιτική αντί να νοιάζεται μόνο για τον μισθό του.Μεγαλώνουμε μια κοινωνία ΠΡΟΒΑΤΩΝ.Και ναι όπως καλά είπε ο σιχαμένος ο Πάγκαλος..μαζί τα φάγαμε.Άλλοι φάγαν περισσότερα άλλοι λιγότερα αλλά όλοι μαζί είμαστε συνένοχοι.Το να βλέπεις το έγκλημα και να το κάνεις γαργάρα είναι συνενοχή στα δηκαστίρια.Στην αρχαία Ελλάδα αν δεν ενδιαφερόσουν για τα κοινά νομίζω σε εξωρίζανε.Αυτά.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω δεν εχω αλλα εχω το πατρικο του πατερα μου...πιανει για εξοχικο τυπε?
Όχι δεν πιάνεται.Εκτός αν πήρες δάνειο για να το κάνεις μέσα να μοιάζει με τη σουίτα του Hilton.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όχι δεν πιάνεται.Εκτός αν πήρες δάνειο για να το κάνεις μέσα να μοιάζει με τη σουίτα του Hilton.
Οχι τπτ. Ειδες ομως που υπαρχουν εξαιρεσεις...! Το πολιτικο συστημα φταιει τυπε αυτοι κ μονο αυτοι. ΟΙ Δημ Υπ φταινε που δεν κανουν καλα την δουλεια τους κ πας στην εφορια κ εχουν ξυνες μουρες...λες κ θελω να ειμαι εκει κ να τοθς βλεπω...!Ομως υπαρχουν κ αλλοι υπαλληλοι που σκιζονται να σε εξυπηρετησουν...! Ειναι μια κοπελα στην ΔΟΥ μου την εχουν ξεκολιασει. Ειναι κατι πατσαβουρες 50+ χρονων σαν λατερνες βαμενες-ντυμενες κ την εχουν κ τρεχει. Η κοπελα να περνει το βασικο η αλλες να περνουν κανα 1200αρι..! Στο ειπα κ ποιο παλια που μιλουσαμε... ψηφισε οτι θελεις δεν με αφορα...αλλα μην τα τσουβαλιαζεις ολα. Και εγω δεν γουσταρω τους Δη, Υπ κ εχω κ συγγενικο παραδειγμα Οδηγος σε δημοσια υπηρεσια προ κρισης επερνε 2500 ευρω...κ εναν που με απολυτηρια γυμνασιου πηγε στα ΚΕΠ κ μετα σε πρωτοκολο του Δημου επειδη ειχε βυσμα. Αλλα δεν τα τσουβαλιαζω ολα κρινω αυτον που του εδωσε την ευκαιρια αυτη κ οχι αυτον που την αρπαξε οπως θα εκανε ο καθενας μας

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για τον τραμουντανα

δραση μανο και τα μυαλα μου χανω

Συνημμένα

• mno.jpg
    mno.jpg
    42,2 KB · Εμφανίσεις: 13

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
για τον τραμουντανα

δραση μανο και τα μυαλα μου χανω

και πολύ σωστά λέει … ο Μάνος πρώτος από όλους ήταν αυτός που φώναζε να καταργηθεί η κρατική επιχορήγηση στα κόμματα και από τα 10 Ευρώ ανα ψήφο να πέσει στα 0.70 ευρώ ανα ψήφο όπως στην Γερμανία… τι το παράδοξο λέει δηλαδή ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom