Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οπως γινεται να ζει στην Αγγλια κ να εχει κ αποψη τι πρεπει να γινει στην Ελλαδα... ;)

γιατί παίκτη μου δεν πρέπει να έχω άποψη ??

Εχω οικονομικά συμφέροντα και στην Ελλάδα ,  ζούσα στην Ελλάδα μέχρι τον Φεβρουάριο και φορολογούμαι για τα εισοδήματα μου στην Ελλάδα 

και επειδή ακριβώς έχω οικονομικά συμφέροντα στην Ελλάδα (ακίνητα και εισοδήματα) και φορολογούμαι στην Ελλάδα και μάλιστα χωρίς να κάνω χρήση καμμίας από τις υπηρεσίες του δημοσίου τις οποίες πληρώνω με τους φόρους μου δικαιούμαι να μιλάω και να έχω άποψη και μάλιστα περισσότερο από εσάς…

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Εχω οικονομικά συμφέροντα και στην Ελλάδα ,  ζούσα στην Ελλάδα μέχρι τον Φεβρουάριο και φορολογούμαι για τα εισοδήματα μου στην Ελλάδα  

και επειδή ακριβώς έχω οικονομικά συμφέροντα στην Ελλάδα (ακίνητα και εισοδήματα) και φορολογούμαι στην Ελλάδα και μάλιστα χωρίς να κάνω χρήση καμμίας από τις υπηρεσίες του δημοσίου τις οποίες πληρώνω με τους φόρους μου [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]δικαιούμαι να μιλάω και να έχω άποψη και μάλιστα περισσότερο από εσάς… [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Τι λες μωρη κλανια? χααχαχχα Ελα να ζησεις με ΜΙΣΘΟ ΕΛΛΑΔΑΣ να πληρωνεις ΔΕΚΟ ΕΛΛΑΔΑΣ κ οτι αλλο πληρωνει αλλα κ υπηρεσιες που λαμβανει απο το δημοσιο ο καθενας που ζει εδω..κ μετα ελα να μιλησεις πατσαβουρη. Ποιο φεβρουαριο ακριβως? 2 χρονια σε παρακολουθω στην αγγλια ηξερα οτι ζεις...! :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εισαι υπερ του κοινωνικου αποκλεισμου των ανεργων;

όχι .. .αλλά είμαι της άποψης ότι η διασκέδαση έπεται της καθημερινότητας… και πρώτα διασφαλίζεις την καθημερινότητα σου και μετά με ότι περισσέψει φροντίζεις για την διασκέδαση σου…

Οσο για το κέρασμα που είπε ο αποκαμένος….

προσωπικά δεν αισθάνομαι καλά να πάω με μια παρέα ξέρωντας ότι θα με κεράσουν επειδή δεν έχω μία στην τσέπη μου και το κυριώτερο ότι δεν μπορώ να τους το ανταποδώσω.. και όπως λέει και ο συγκεκριμένος δεν προβλέπει στο άμεσο μέλλον να μπορέσει να κάνει κάτι τέτοιο...

ούτε φυσικά αισθάνομαι άνετα να πάρω ένα τάλληρο από πχ την γριά πεθερά μου για να βγώ να πιώ ένα ποτό έξω.. αν θελήσω να πιώ ποτό και να με κεράσει θα κάτσω μαζί της στο σπίτι της και θα της πω να με κεράσει εκεί ένα τσίπουρο ή ότι άλλο έχει στο ντουλάπι της…

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γιατί παίκτη ? που βρίσκεις ότι έχει άδικο σε αυτά που λέει  Τζήμερος ??

μια χαρά τα λέει και περιγράφει την πραγματικότητα…

αλήθεια άνεργος - άνεργος αλλά ποτάκι το βράδυ το ήπιες … κατά τα άλλα δεν έχεις λεφτά να βάλεις πετρέλαιο

ο τζημερος ειναι ενας γλυφτης υποτακτικος της μερκελ που θελει πληρη απελευθερωση των εργασιακων σχεσεων (εργασιακη ζουγκλα μαλιστα)
θελει καταργηση των σωματειων καταργηση βασικου μισθου και μηδαμηνους φορους στις επιχειρησεις ευτυχως που ποτε δεν προκειτε να μπει στη βουλη και ειναι απλα ενας τηλεμαιντανος

ευτυχως ειναι τοσο καλος που στις τελευταιες εκλογες ουτε 1% δεν πηρε α το ποιο κορυφαιο ειναι που ειπε οτι να δουλευουν οι ανεργοι 3 μηνες τσαμπα σε μια επιχειρηση και μετα να παιρνουν ενα υποτυπωδη μισθο για αλλους 3 μηνες σαν προγραμμα για τους ανεργους απο το να καθοντε ωραιος

οσο αφορα το 3,5€ της εξοδου μου δεν νομιζω να φτανουν για να βαλω πετρελαιο αλλα μιλας παντα εκ του ασφαλους με το εισοδημα των 1000.000€ το χρονο δεν εχεις βιωσει την φτωχεια του μνημονιου που ζουν καθημερηνα οι συμπολιτες σου και ειναι πολλοι

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ο τζημερος ειναι ενας γλυφτης υποτακτικος της μερκελ που θελει πληρη απελευθερωση των εργασιακων σχεσεων (εργασιακη ζουγκλα μαλιστα)
θελει καταργηση των σωματειων καταργηση βασικου μισθου και μηδαμηνους φορους στις επιχειρησεις ευτυχως που ποτε δεν προκειτε να μπει στη βουλη και ειναι απλα ενας τηλεμαιντανος

ευτυχως ειναι τοσο καλος που στις τελευταιες εκλογες ουτε 1% δεν πηρε α το ποιο κορυφαιο ειναι που ειπε οτι να δουλευουν οι ανεργοι 3 μηνες τσαμπα σε μια επιχειρηση και μετα να παιρνουν ενα υποτυπωδη μισθο για αλλους 3 μηνες σαν προγραμμα για τους ανεργους απο το να καθοντε ωραιος

οσο αφορα το 3,5€ της εξοδου μου δεν νομιζω να φτανουν για να βαλω πετρελαιο αλλα μιλας παντα εκ του ασφαλους με το εισοδημα των 1000.000€ το χρονο δεν εχεις βιωσει την φτωχεια του μνημονιου που ζουν καθημερηνα οι συμπολιτες σου και ειναι πολλοι
Tην ζει τυπε μεσα απο το μπου.κομ

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Εχω οικονομικά συμφέροντα και στην Ελλάδα ,  ζούσα στην Ελλάδα μέχρι τον Φεβρουάριο και φορολογούμαι για τα εισοδήματα μου στην Ελλάδα 

και επειδή ακριβώς έχω οικονομικά συμφέροντα στην Ελλάδα (ακίνητα και εισοδήματα) και φορολογούμαι στην Ελλάδα και μάλιστα χωρίς να κάνω χρήση καμμίας από τις υπηρεσίες του δημοσίου τις οποίες πληρώνω με τους φόρους μου δικαιούμαι να μιλάω και να έχω άποψη και μάλιστα περισσότερο από εσάς…

εδω μας λες οτι τα ξενοικιαστα μη ηλεκτροδοτουμενα σπιτια χρησιμοποιουν τις υπηρεσιες του κρατους ε με αυτο το σκεπτικο σου (βαση της δικιας σου λογικης) ολο και καποια υπηρεσια χρησιμοποιεις και συ σαν μεταναστης εσυ το λες

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
όχι .. .αλλά είμαι της άποψης ότι η διασκέδαση έπεται της καθημερινότητας… και πρώτα διασφαλίζεις την καθημερινότητα σου και μετά με ότι περισσέψει φροντίζεις για την διασκέδαση σου…

Οσο για το κέρασμα που είπε ο αποκαμένος….

προσωπικά δεν αισθάνομαι καλά να πάω με μια παρέα ξέρωντας ότι θα με κεράσουν επειδή δεν έχω μία στην τσέπη μου και το κυριώτερο ότι δεν μπορώ να τους το ανταποδώσω.. και όπως λέει και ο συγκεκριμένος δεν προβλέπει στο άμεσο μέλλον να μπορέσει να κάνει κάτι τέτοιο...

ούτε φυσικά αισθάνομαι άνετα να πάρω ένα τάλληρο από πχ την γριά πεθερά μου για να βγώ να πιώ ένα ποτό έξω.. αν θελήσω να πιώ ποτό και να με κεράσει θα κάτσω μαζί της στο σπίτι της και θα της πω να με κεράσει εκεί ένα τσίπουρο ή ότι άλλο έχει στο ντουλάπι της…
29 ετων θα κατσει με την γιαγια  (να ειναι καμια 80αρια) του να πιει τσιπουρο....μαλιστα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι λες μωρη κλανια? χααχαχχα Ελα να ζησεις με ΜΙΣΘΟ ΕΛΛΑΔΑΣ να πληρωνεις ΔΕΚΟ ΕΛΛΑΔΑΣ κ οτι αλλο πληρωνει αλλα κ υπηρεσιες που λαμβανει απο το δημοσιο ο καθενας που ζει εδω..κ μετα ελα να μιλησεις πατσαβουρη. Ποιο φεβρουαριο ακριβως? 2 χρονια σε παρακολουθω στην αγγλια ηξερα οτι ζεις...! :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

τι λες μωρή κοντοστούπα τσουτσού ??

δεν έχω σπίτι στην Ελλάδα ? δεν έχω εξοχικό στην Ελλάδα ? δεν πληρώνω ρεύμα, ευδαπ και λοιπές ΔΕΚΟ γιαυτά ? δεν πληρώνω ΕΝΦΙΑ ? δεν πληρώνω φόρο για κάποια εισοδήματα που έχω ? (οι πηγές τους δεν σε ενδιαφέρουν πάντως είναι νομιμότατες και φορολογημένες μέχρι δεκάρας)… ??

και ακόμη πληρώνω και εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ για να πάρω μια δεύτερη σύνταξη (αν αποφασίσω να βγώ σε σύνταξη)…

και τι ακριβώς εισπράττω από όλα αυτά ? τίποτε…

αει σύρε και γαμίσου λοιπόν και απάλλαξε μας από την γελοία παρουσία σου…

και όσο για τον μισθό Ελλάδας… μισθό είχα και στην Ελλάδα και μάλιστα πολύ καλό… ίσως καλύτερο αν τα βάλεις με χαρτί και μολύβι και τα λογαριάσεις (βάζοντας στην ζυγαριά όχι μόνο το θετικό αλλά και το αποθετικό της υπόθεσης)… αυτό που δεν είχα ήταν η επαγγελματική προοπτική (ναι και στα 58 μου κοιτάω το μέλλον και δεν επαναπαύομαι ούτε περιμένω με λαχτάρα την μέρα που θα πάρω την σύνταξη για να αράξω όπως σκέφτεται ο ελληναράς) και τις επαγγελματικές προκλήσεις που έχω εδώ …  

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
29 ετων θα κατσει με την γιαγια  (να ειναι καμια 80αρια) του να πιει τσιπουρο....μαλιστα.

να πουμε και τα γκομενικα μας με τη γιαγια γαματα

καλα ο τυπος δεν παιζετε τρολ καργα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

δεν έχω σπίτι στην Ελλάδα ? δεν έχω εξοχικό στην Ελλάδα ? δεν πληρώνω ρεύμα, ευδαπ και λοιπές ΔΕΚΟ γιαυτά ? δεν πληρώνω ΕΝΦΙΑ ? δεν πληρώνω φόρο για κάποια εισοδήματα που έχω ? (οι πηγές τους δεν σε ενδιαφέρουν πάντως είναι νομιμότατες και φορολογημένες μέχρι δεκάρας)… ??

και ακόμη πληρώνω και εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ για να πάρω μια δεύτερη σύνταξη (αν αποφασίσω να βγώ σε σύνταξη)…

και όσο για τον μισθό Ελλάδας… μισθό είχα και στην Ελλάδα και μάλιστα πολύ καλό… ίσως καλύτερο αν τα βάλεις με χαρτί και μολύβι και τα λογαριάσεις (βάζοντας στην ζυγαριά όχι μόνο το θετικό αλλά και το αποθετικό της υπόθεσης)… αυτό που δεν είχα ήταν η επαγγελματική προοπτική (ναι και στα 58 μου κοιτάω το μέλλον και δεν επαναπαύομαι ούτε περιμένω με λαχτάρα την μέρα που θα πάρω την σύνταξη για να αράξω όπως σκέφτεται ο ελληναράς) και τις επαγγελματικές προκλήσεις που έχω εδώ …  
Ελα πισω κ μετα να πουλας μαγκια βαμμενη πατσαβουρογρια. Οσο για το εαν ειμαι κοντοστουπης σου ειπα ποσταρε το εισιτηριο σου κ θα σε κερασω καφε να τα πουμε κ να δεις το υψος μου μωρη τσατσα. Τα ακινητα που τα εχεις? Στην χαλκιδικη η σε κανενα ξεχασμενο χωριο στην Θεσσαλονικη? Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να κρινει τον αλλον που εκατσε σε αυτο το μπαχαλο για χωρα. Ειδικα εσυ λουγκρα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε τρομπα τι μιλας με του αρχιτρομπες;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

όχι δεν την έχω ζήσει και ούτε πρόκειται να την ζήσω…

και ούτε θα την ζούσα ακόμη και στην Ελλάδα να έμενα…

και αυτό διότι σε όλη μου την ζωή φρόντισα να στρώνω τον κώλο μου κάτω και να αποκτώ επαγγελματικά προσόντα τα οποία με βοηθούν να ξεπερνάω τέτοιες καταστάσεις και δεν επαναπαυτηκα στο πρώτο μου πτυχίο (αλλά πήρα και δεύτερο και θα πάρω και μέσα στον χρόνο και το τρίτο), έκανα μεταπτυχιακό, απέκτησα επαγγελματικά προσόντα που ότι και να γίνει θα υπάρχει αγορά γι’ αυτά…

και φρόντισα να προσαρμόσω τον εαυτό μου στην διεθνοποίηση ώστε να μπορώ να ζήσω σε οποιοδήποτε περιβάλλον, οποιασδήποτε χώρας εξίσου καλά όπως στην Ελλάδα, χωρίς να κλαψομουνιάζομαι περί ξεσπιτώματος και λοιπών ηλιθιοτήτων…

φυσικά στερούμενος πολλές φορές το βραδυνό ποτάκι (όχι γιατί δεν είχα λεφτά αλλά γιατί δεν είχα χρόνο), σαββατοκύριακα και προσωπικό και οικογενειακό χρόνο…

κλαψομουνιαστήτε λοιπόν αντί να βάλετε το ρημάδι που έχετε μέσα στο κρανίο σας να δουλέψει… κλαψομουνιαστήτε…

εσύ που λες ότι έχεις τελειώσει ΤΕΙ Λογιστικής … φρόντισες να μάθεις άψογα Αγγλικά ?? φρόντισες να πάρεις μια επαγγελματική πιστοποίηση ?? φρόντισες να παρακολουθ΄σηεις κανένα μακροχρόνιο σεμινάριο ?? φρόντισες να μάθεις τα νέα διεθνή λογιστικά πρότυπα και το IFRS ??

όχι… γιατί σε ενδιέφερε μετά την δουλειά να πάς για ποτάκι… εεε σε πληροφορώ ότι έξω στην αγορά υπάρχουν καμμιά πενηνταριά χιλιάδες σαν και σένα για χίλιες θέσεις…

ενώ γιαυτούς με τα προσόντα που ανέφερα υπάρχουν 500 θέσεις αλλά οι υποψήφιοι είναι λιγώτεροι από διακόσιοι…

κλαψομουνιάσου λοιπόν και ζήσε με την σύνταξη της γιαγιάς και περίμενε και το επίδομα ελεημοσύνης από τους άλλους φορολογούμενους… είσαι άξιος της τύχης σου

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

58 ετων στο ανθος της ηλικιας σου πρεπει να εχεις μια επαγγελματικη εξελιξη ναι δικιο εχεις ειδικα στα 65 μπορεις να κανεις νεο ξεκινημα γιατι τα 100.000€ το χρονο ειναι λιγα και σου αρεσουν οι επαγγελματικες προκλησεις (στα 58????) οποτε η εισαι εργασιομανης η εισαι απληστος

οσο αφορα τον ενφια ο σαμαρας τον επεβαλε εμεις λεμε οτι ειναι ενας αδικος φορος και αντιαποδοτικος ειδικα για τα μη ηλεκτροδοτουμενα ακινητα(λογικα αφου εισαι στο εξωτερικο δεν θα χουν ρευμα ) μηπως εισαι μαζοχας τελικα αφου σε τοσα σου ποστ μας λες οτι ειναι δικαιο να υπαρχει ο ενφια στα μη ηλεκτροδοτουμενα (η σε αυτα που εχει γινει διακοπη)

οσο αφορα τα τσμεδε πληρωνεις εισφορες για να λαβεις κατι (σαν μηχανικος πολ μηχανικος κλπ κλπ που λογικα θα σαι) μια συνταξη μην ξεχνας ποιος εκανε περικοπες στις συνταξεις ο φιλος σου σαμαρας με τον μπενι τον γαπ και την τροικα και το δντ αρα τι κλαιγεσε οτι ψηφιζεις αυτο θα λαβεις

καλα οσο αφορα το παραληρημα με τα εργασιακα σου η εισαι σε συγχηση η εισαι μαζοχας αμα σ αρεσει στην ελλαδα ελα δουλεψε εδω απλα τα πραγματα εφ οσον ομως εχεις επιλεξει τη μεταναστευση και το εξωτερικο δεν ζεις την καθημερηνοτητα και τα προβληματα της χωρας δυστηχως φυσικα και μπορεις να εχεις γνωμη οπως ολοι μας αλλα η καθημερινοτητα στην ελλαδα και η φτωχεια ειναι δυσκολη και καθημερινη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

προκειμένου να την παρακαλέσω να μου δώσει ένα τάλληρο ελεημοσύνη ναι θα κάτσω μαζί της…

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Έχετε σκεφτεί και οι 3 να πολιτευτείτε μαζί? Άλλωστε στις επόμενες βουλευτικές είναι πολύ πιθανό να μην έχει κανείς αυτοδυναμία και με τη δημαρ στα αζήτητα και το πασοκ στα χαλάσματα θα δείτε πως θα αρχίσουν να γλυκοκοιτάζουν την συγκυβέρνηση νδ,πασοκ,συριζα...θα δούμε φοβερά μιξ...μόνο οι ψήφοι από το μπου σας φτάνουν.Θα γίνετε και συνάδελφοι  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom