Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
58 ετων στο ανθος της ηλικιας σου πρεπει να εχεις μια επαγγελματικη εξελιξη ναι δικιο εχεις ειδικα στα 65 μπορεις να κανεις νεο ξεκινημα γιατι τα 100.000€ το χρονο ειναι λιγα και σου αρεσουν οι επαγγελματικες προκλησεις (στα 58????) οποτε η εισαι εργασιομανης η εισαι απληστος

ναι ρε παπάρα.. στον ανθό της ηλικίας μου είμαι και πιάνω την πέτρα και βγάζει ζουμί… και βάζω κάτω στην δουλειά (και όχι μόνο) πολλούς πιτσιρικάδες σαν και σένα ….

και ναι… και στα 65 μου και στα 70 μου και στα 80 μου μπορεί να κάνω νέο ξεκίνημα… γιατί είμαι ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και όχι ψόφιο παραδομένο ανθρωπάκι…

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ναι ρε παπάρα.. στον ανθό της ηλικίας μου είμαι και πιάνω την πέτρα και βγάζει ζουμί… και βάζω κάτω στην δουλειά (και όχι μόνο) πολλούς πιτσιρικάδες σαν και σένα ….

και ναι… και στα 65 μου και στα 70 μου και στα 80 μου μπορεί να κάνω νέο ξεκίνημα… γιατί είμαι [size=10pt]ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ[/size] και όχι ψόφιο παραδομένο ανθρωπάκι…
Βγηκε η ριζα....τρεχα να τα βαψεις μεθυστακα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Έχετε σκεφτεί και οι 3 να πολιτευτείτε μαζί? Άλλωστε στις επόμενες βουλευτικές είναι πολύ πιθανό να μην έχει κανείς αυτοδυναμία και με τη δημαρ στα αζήτητα και το πασοκ στα χαλάσματα θα δείτε πως θα αρχίσουν να γλυκοκοιτάζουν την συγκυβέρνηση νδ,πασοκ,συριζα...θα δούμε φοβερά μιξ...μόνο οι ψήφοι από το μπου σας φτάνουν.Θα γίνετε και συνάδελφοι  :rockon: :rockon:
Τυπε οποιος κ να βγει η τσεπη μου δεν θα μεγαλωσει...το θεμα ειναι να μεινει οπως ειναι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε τσιρυζοφυτο τι σε νοιαζει αν βγαζει 100 200 η 500 χιλιαδες

απο την στιγμη που δεν τα κλεβει μαγκια του

αν μπορεις καντο και συ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτά που είπε τώρα ο Τραμουντάνας για τα προσόντα μη τα απορρίπτεται χωρίς σκέψη. Έτσι δουλεύει η Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια.Μόνο στην Ελλάδα μας έχουν μάθει ότι το πτυχίο το παίρνεις επειδή σε βάζουν οι γονείς σου και ότι στη δουλειά πρέπει να μη σε κουνάει κανείς χωρίς να γίνεσαι καλύτερος.Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ανεπτηγμένε χώρες και έρχεται και εδώ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ρε τσιρυζοφυτο τι σε νοιαζει αν βγαζει 100 200 η 500 χιλιαδες

απο την στιγμη που δεν τα κλεβει μαγκια του

αν μπορεις καντο και συ
Εσυ σκασε γιατι δεν μας εχεις πει ποσα σου δινουν τα αφεντικα σου

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
και ακόμη πληρώνω και εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ για να πάρω μια δεύτερη σύνταξη (αν αποφασίσω να βγώ σε σύνταξη)…

Μαλακια εκανες, οι διπλες συνταξεις θα καταργηθουν. Βασικα γενικως οι συνταξεις θα καταργηθουν αν εχεις αλλα εισοδηματα. Παμε σε συστημα Αυστραλιας.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αυτά που είπε τώρα ο Τραμουντάνας για τα προσόντα μη τα απορρίπτεται χωρίς σκέψη. Έτσι δουλεύει η Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια.Μόνο στην Ελλάδα μας έχουν μάθει ότι το πτυχίο το παίρνεις επειδή σε βάζουν οι γονείς σου και ότι στη δουλειά πρέπει να μη σε κουνάει κανείς χωρίς να γίνεσαι καλύτερος.Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ανεπτηγμένε χώρες και έρχεται και εδώ.
Δεν διαφωνισα τυπε μου καπου σε οσα λες. Ομως οτι παραπανω χρημματα επερνες απο  το πτυχιο ΤΕΙ-ΑΕΙ ηξεραν να το κοψουν. Δεν ειδα να το κρινει αυτο ομως...! Αρα τι παπαριες μας τσαμπουναει? Αυτα που ισχυουν σε αλλες χωρες εδω πλεον δεν ισχυουν...!Οσοι νεοι εχουν τα προσοντα εφυγαν η θα φυγουν εξωτερικο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν διαφωνισα τυπε μου καπου σε οσα λες. Ομως οτι παραπανω χρημματα επερνες απο  το πτυχιο ΤΕΙ-ΑΕΙ ηξεραν να το κοψουν. Δεν ειδα να το κρινει αυτο ομως...! Αρα τι παπαριες μας τσαμπουναει? Αυτα που ισχυουν σε αλλες χωρες εδω πλεον δεν ισχυουν...!Οσοι νεοι εχουν τα προσοντα εφυγαν η θα φυγουν εξωτερικο
Να σου πω και μια άλλη οπτική γωνία? Γιατί να παίρνει ένας υπάλληλος γραφείου που πατάει σφραγίδες και βγάζει φωτοτυπίες..και αν είναι και σε δημόσια υπηρεσία το 60% της μέρας του δεν κάνει ούτε και αυτά 800 και 900 ευρώ? Δώσε μου μια λογική εξήγηση.Επειδή έβγαλε ένα ΤΕΙ? Και? Το θέμα είναι τι σπούδασες ή τι προσφέρεις με την εργασία σου? Αν κοστολογήσουμε το να βάζεις σφραγίδες με 900 ευρώ τότε το να διευθύνεις μια ολόκληρη υπηρεσία πως το κοστολογούμε? 3000?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Μαν στην Ελλαδα εχουμε τρικυμια εν κρανιω. Μιλαγα με τυπο ανωτερης εκπαιδευσης που μου ελεγε οτι το κρατος εχει συνταγματικη υποχρεωση να διοριζει ολους τους πτυχιουχους! Και οτι η νεολαια να κινητοποιηθει οχι για να μην γινουν απολυσεις στο δημοσιο αλλα για να προσληφθουν κι αλλοι! Τον ρωτησα με τι λεφτα και μου λεει δεν ειμαι εγω πολιτικος να ξερω να τα βρουνε!
Αρα του λεω εισαι δικος μου αριστερος, ετσι; Πηγε να με φαει. Ηταν "δεξιος απ τα γενοφασκια μου, ο πατερας μου Καραμανλη, ο παππους μου Παπαγο"  :jerking:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Είναι άλλο θέμα η πολιτική στην Ελλάδα και τα μνημόνια και άλλο η νοοτροπία του Έλληνα και το πως έχει μάθει να δουλεύει και να πληρώνετε.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αντι να το παιζεις φασιστακος τσυριζαιος να δινεις και καμμια απαντηση σε οτι σε ρωτανε
Στο εχω ξαναπει μην μπερδευεσαι...Δεν ειμαι σαν εσενα..!Αιντε να διαβασεις την λιστα λαγκαρντ κ ελα ξανα να μας τα πεις

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μαν στην Ελλαδα εχουμε τρικυμια εν κρανιω. Μιλαγα με τυπο ανωτερης εκπαιδευσης που μου ελεγε οτι το κρατος εχει συνταγματικη υποχρεωση να διοριζει ολους τους πτυχιουχους! Και οτι η νεολαια να κινητοποιηθει οχι για να μην γινουν απολυσεις στο δημοσιο αλλα για να προσληφθουν κι αλλοι! Τον ρωτησα με τι λεφτα και μου λεει δεν ειμαι εγω πολιτικος να ξερω να τα βρουνε!
Αρα του λεω εισαι δικος μου αριστερος, ετσι; Πηγε να με φαει. Ηταν "δεξιος απ τα γενοφασκια μου, ο πατερας μου Καραμανλη, ο παππους μου Παπαγο"  :jerking:
Ναι ακριβώς.Ο Ελληνάρας θέλει να ψηφίσει και να βγάλει κάποιον που θα τον πληρώνει χωρίς πολλά πολλά και χωρίς ο Έλληνας να ρωτάει που τα βρίσκουμε.Ε κάπως έτσι φτάσαμε μέχρι εδώ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Να σου πω και μια άλλη οπτική γωνία? Γιατί να παίρνει ένας υπάλληλος γραφείου που πατάει σφραγίδες και βγάζει φωτοτυπίες..και αν είναι και σε δημόσια υπηρεσία το 60% της μέρας του δεν κάνει ούτε και αυτά 800 και 900 ευρώ? Δώσε μου μια λογική εξήγηση.Επειδή έβγαλε ένα ΤΕΙ? Και? Το θέμα είναι τι σπούδασες ή τι προσφέρεις με την εργασία σου? Αν κοστολογήσουμε το να βάζεις σφραγίδες με 900 ευρώ τότε το να διευθύνεις μια ολόκληρη υπηρεσία πως το κοστολογούμε? 3000?
Το εχω ξαναπει. Σχεδον ολος ο δημοσιος τομεας που ειναι σε γραφεια θελει ξυλωμα κ αναπροσαρμογη. Ο Υπαλληλος που αναφερεις να του αναθεσουν κ αλλη δουλεια να κανει εκτος απο σφραγιδες κ φωτοτυπιες. Αλλα καμια φορα δεν ειναι κ εφικτο. Οπως στα ΚΕΠ.Ο μισθος πρεπει να ειναι τοσος οσο να μπορεσεις να ζησεις. Να υπαρχει ισοροπια. Εννοειται ρε τυπε οτι οποιος εχει πτυχια πρεπει να περνει περισσοτερα...!Για ποιο λογο εβγαλε τα ματια του 4-5 χρονια? Τι μιζερια ειναι αυτη που εχεις? Σπουδαζουν οι νεοι για να εχουν απλα μια δουλεια η για κατι καλυτερο?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Είναι άλλο θέμα η πολιτική στην Ελλάδα και τα μνημόνια και άλλο η νοοτροπία του Έλληνα και το πως έχει μάθει να δουλεύει και να πληρώνετε.
Πως εχει μαθει ρε φιλε για πες μας? Με βασικο μισθο 580 ΜΟΙΚΤΑ? Με καταργηση υπερωριων...3ετιων? Αυτο ειναι το μελλον που θες για τα παιδια σου και για σενα? Οσο για το πως φτασαμε εδω το δημοσιο ειναι ενα ελαχιστο δειγμα της πραγματικης σπαταλης δημοσιου χρημματος...!Εαν θες μπορω να σου βαλω μερικα παραδειγματα αλλα ειμαι σιγουρος τα ξερεις καλυτερα κ ας μην θες να το παραδεχτεις

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Σπουδαζουν οι νεοι για να εχουν απλα μια δουλεια η για κατι καλυτερο?

Υπαρχουν και δουλειες που δεν απαιτουν πτυχιο και μπορεις να βγαζεις και περισσοτερο. Αλλα το κακο στην Ελλαδα ειναι σπουδαζω σημαινει εν πολλοις "χωθηκα με το ζορι σε μια κωλοσχολη που δεν γουσταρω επειδη οι γονεις μου με επρηξαν, για να αποφυγω το στιγμα του μουτζουρη και του μαστορα".

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Υπαρχουν και δουλειες που δεν απαιτουν πτυχιο και μπορεις να βγαζεις και περισσοτερο. Αλλα το κακο στην Ελλαδα ειναι σπουδαζω σημαινει εν πολλοις "χωθηκα με το ζορι σε μια κωλοσχολη που δεν γουσταρω επειδη οι γονεις μου με επρηξαν, για να αποφυγω το στιγμα του μουτζουρη και του μαστορα".
Για πες μας μεγαλε 2-3 δουλειες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom