bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
το ΠΑΣΟΚ πολλοι αγαπησαν, τον ΠΑΣΟΚση κανεις.αργει να σε στραπονιασει η ρανια και εχεις νευρα;
για αυτο πασοκσης καλος μονο νεκρος.
το ΠΑΣΟΚ πολλοι αγαπησαν, τον ΠΑΣΟΚση κανεις.αργει να σε στραπονιασει η ρανια και εχεις νευρα;
και επειδη γυρησα απο ποτακι και εχω κεφια
αλλη μια φωτο φοροδιαφυγης και αδυναμιας απο καποιους να τα βαλουν με το κεφαλαιο
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=25155.0;attach=576238;image[/img[/URL]]
[πηγή: [URL unfurl="true"]www.efsyn.gr[/URL]]
[/quote]
δεν περασε ακομα η επιδραση του ποτου;
αλλη μια φωτο φοροδιαφυγης και αδυναμιας απο καποιους να τα βαλουν με το κεφαλαιο
και γι αυτό θα τα πάρει από όλους αυτούς που πληρώνουν πάλι, εφόσον αυτοί που δεν πληρώνουν έχουν ήδη ληξιπρόθεσμα χρέη 70 δις. Άρα και αυτός ο φόρος απευθύνεται σε αυτούς που δεν χρωστάνε. Μεγάλη επιτυχίαμόλις όμως αρχίσουν οι κατασχέσεις για χρέη στην εφορία αρχίζεις και σκούζεις “παίρνουν τα σπίτια μας”… για πες μου πως αλλιώς μπορεί το δημόσιο να εισπράξει από κάποιους που δεν πληρώνουν ??
ελα φωστήρα για πες μου ….
και γι αυτό θα τα πάρει από όλους αυτούς που πληρώνουν πάλι, εφόσον αυτοί που δεν πληρώνουν έχουν ήδη ληξιπρόθεσμα χρέη 70 δις. Άρα και αυτός ο φόρος απευθύνεται σε αυτούς που δεν χρωστάνε. Μεγάλη επιτυχία
ναι αλλά τα παίρνει από τους υπόλοιπους πάλι..μην τα λες αυτά σε μένα… εγώ είμαι υπέρμαχος να τους πάρει όχι μόνο τα σπίτια αλλά και τα σώβρακα όσους χρωστάνε….
και επειδη γυρησα απο ποτακι και εχω κεφια αφιερωμενο στους ψηφοφορους της νδ
εσύ παίκτη καλά θα κάνεις να αφήσεις τα ποτάκια και την οκτάωρη διασκέδαση και να κοιτάξεις να κάνεις κανένα σεμινάριο, να πάρεις κανένα επαγγελματικό δίπλωμα και να μάθιες καμμιά ξένη γλώσσα μπας και βρείς καμμιά δουλειά και γλυτώσει η καημένη η γιαγιά σου από το βύζαγμα
Τα ποτα του τα κερνανε μαν. Για ολα αυτα που λες θελει φραγκα.
εσύ παίκτη καλά θα κάνεις να αφήσεις τα ποτάκια και την οκτάωρη διασκέδαση και να κοιτάξεις να κάνεις κανένα σεμινάριο, να πάρεις κανένα επαγγελματικό δίπλωμα και να μάθιες καμμιά ξένη γλώσσα μπας και βρείς καμμιά δουλειά και γλυτώσει η καημένη η γιαγιά σου από το βύζαγμα
να τους τα ζητήσει σε χρήμα….
Tramountana εσυ βοηθας κανεναν φτωχο; Παιρνεις πχ εστω ενα κοτοπουλο την εβδομαδα η δυο πακετα μακαρονια να τα πας σε μια φτωχη οικογενεια κοντα στο σπιτι σου; Γιατι ετσι οπως σε κοβω παιζει να πηγαινεις σε κατασχεσεις και εξωσεις για ψυχαγωγια οπως αλλοι πανε σινεμα.
Σιγα μην του τα δωσουν και σε ραβδους χρυσου
Παντως σε ενα καφε στη γειτονια μου εβλεπα καθε μερα ενα τυπο που το ξερα οτι τα φερνει δυσκολα βολτα. Εμαθα οτι τον ειχαν παρει κανονικα οικοτροφο καφεδες, μπυρες, κρεπες ολα κερασμενα. Ειναι να αναρωτιεσαι γιατι την ρβγαζε με τις ωρες εκει;