Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και επειδη γυρησα απο ποτακι και εχω κεφια αφιερωμενο στους ψηφοφορους της νδ

Συνημμένα

• karamanli anna.jpg
    karamanli anna.jpg
    75,2 KB · Εμφανίσεις: 12

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αλλη μια φωτο φοροδιαφυγης και αδυναμιας απο καποιους να τα βαλουν με το κεφαλαιο

Συνημμένα

• yperforologisi.jpg
    yperforologisi.jpg
    105,2 KB · Εμφανίσεις: 13

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αλλη μια φωτο φοροδιαφυγης και αδυναμιας απο καποιους να τα βαλουν με το κεφαλαιο

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=25155.0;attach=576238;image[/img[/URL]]

[πηγή: [URL unfurl="true"]www.efsyn.gr[/URL]]

[/quote]

δεν περασε ακομα η επιδραση του ποτου;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

μόλις όμως αρχίσουν οι κατασχέσεις για χρέη στην εφορία αρχίζεις και σκούζεις “παίρνουν τα σπίτια μας”… για πες μου πως αλλιώς μπορεί το δημόσιο να εισπράξει από κάποιους που δεν πληρώνουν ??

ελα φωστήρα για πες μου ….

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
θαρθει ο τσυριζα και θα τους παρει φαλαγγι

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η ΑΥΓΗ πόσα χρωστάει στο δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία ??

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
μόλις όμως αρχίσουν οι κατασχέσεις για χρέη στην εφορία αρχίζεις και σκούζεις “παίρνουν τα σπίτια μας”… για πες μου πως αλλιώς μπορεί το δημόσιο να εισπράξει από κάποιους που δεν πληρώνουν ??

ελα φωστήρα για πες μου ….
και γι αυτό θα τα πάρει από όλους αυτούς που πληρώνουν πάλι, εφόσον αυτοί που δεν πληρώνουν έχουν ήδη ληξιπρόθεσμα χρέη 70 δις. Άρα και αυτός ο φόρος απευθύνεται σε αυτούς που δεν χρωστάνε. Μεγάλη επιτυχία

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και γι αυτό θα τα πάρει από όλους αυτούς που πληρώνουν πάλι, εφόσον αυτοί που δεν πληρώνουν έχουν ήδη ληξιπρόθεσμα χρέη 70 δις. Άρα και αυτός ο φόρος απευθύνεται σε αυτούς που δεν χρωστάνε. Μεγάλη επιτυχία

μην τα λες αυτά σε μένα… εγώ είμαι υπέρμαχος να τους πάρει όχι μόνο τα σπίτια αλλά και τα σώβρακα όσους χρωστάνε….

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και επειδη γυρησα απο ποτακι και εχω κεφια αφιερωμενο στους ψηφοφορους της νδ

εσύ παίκτη καλά θα κάνεις να αφήσεις τα ποτάκια και την οκτάωρη διασκέδαση και να κοιτάξεις να κάνεις κανένα σεμινάριο, να πάρεις κανένα επαγγελματικό δίπλωμα και να μάθιες καμμιά ξένη γλώσσα μπας και βρείς καμμιά δουλειά και γλυτώσει η καημένη η γιαγιά σου από το βύζαγμα

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
εσύ παίκτη καλά θα κάνεις να αφήσεις τα ποτάκια και την οκτάωρη διασκέδαση και να κοιτάξεις να κάνεις κανένα σεμινάριο, να πάρεις κανένα επαγγελματικό δίπλωμα και να μάθιες καμμιά ξένη γλώσσα μπας και βρείς καμμιά δουλειά και γλυτώσει η καημένη η γιαγιά σου από το βύζαγμα

Τα ποτα του τα κερνανε μαν. Για ολα αυτα που λες θελει φραγκα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Και να καρπωνεται ο επιχειρηματιας την υπεραξια της εργασιας? Δεν ντρεπεσαι να προτεινεις τετοια πραγματα? :grin:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
να τους τα ζητήσει σε χρήμα….

Σιγα μην του τα δωσουν και σε ραβδους χρυσου  :2funny:
Παντως σε ενα καφε στη γειτονια μου εβλεπα καθε μερα ενα τυπο που το ξερα οτι τα φερνει δυσκολα βολτα. Εμαθα οτι τον ειχαν παρει κανονικα οικοτροφο καφεδες, μπυρες, κρεπες ολα κερασμενα. Ειναι να αναρωτιεσαι γιατι την ρβγαζε με τις ωρες εκει;

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Tramountana εσυ βοηθας κανεναν φτωχο; Παιρνεις πχ εστω ενα κοτοπουλο την εβδομαδα η δυο πακετα μακαρονια να τα πας σε μια φτωχη οικογενεια κοντα στο σπιτι σου; Γιατι ετσι οπως σε κοβω παιζει να πηγαινεις σε κατασχεσεις και εξωσεις για ψυχαγωγια οπως αλλοι πανε σινεμα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Tramountana εσυ βοηθας κανεναν φτωχο; Παιρνεις πχ εστω ενα κοτοπουλο την εβδομαδα η δυο πακετα μακαρονια να τα πας σε μια φτωχη οικογενεια κοντα στο σπιτι σου; Γιατι ετσι οπως σε κοβω παιζει να πηγαινεις σε κατασχεσεις και εξωσεις για ψυχαγωγια οπως αλλοι πανε σινεμα.

το τι κάνω εγώ για τους άλλους θα μου επιτρέψεις να το ξέρω εγώ και ο εαυτός μου μόνον…

δεν είναι γκομενιλίκι και γκόμενα να το κάνουμε βούκινο και να καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκεπάρνια…

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σιγα μην του τα δωσουν και σε ραβδους χρυσου  :2funny:
Παντως σε ενα καφε στη γειτονια μου εβλεπα καθε μερα ενα τυπο που το ξερα οτι τα φερνει δυσκολα βολτα. Εμαθα οτι τον ειχαν παρει κανονικα οικοτροφο καφεδες, μπυρες, κρεπες ολα κερασμενα. Ειναι να αναρωτιεσαι γιατι την ρβγαζε με τις ωρες εκει;

εκανε μεροκάματο ο τύπος δηλαδή ??

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Απ οσο ξερω εκανε κατι χαμαλικια για τα αφεντικα κανα δυο φορες την εβδομαδα, πηγαινε τα ψωνια στη γυναικα μου, αντε να μου πληρωσεις την wind και τετοια. Δεν δουλευε στο μαγαζι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom