Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Απ οσο ξερω εκανε κατι χαμαλικια για τα αφεντικα κανα δυο φορες την εβδομαδα, πηγαινε τα ψωνια στη γυναικα μου, αντε να μου πληρωσεις την wind και τετοια. Δεν δουλευε στο μαγαζι.

εκανε μεροκάματο στην τράκα ο τύπος ρε ….

όπως η πλειοψηφία των ελλήνων στις χρυσές εποχές… τράκα και δανεικά… έλα όμως τώρα που ήρθε η στιγμή να τα επιστρέψουμε …

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οσο και να σκουζεις θα τα πληρωσεις και εσυ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οσο και να σκουζεις θα τα πληρωσεις και εσυ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εεε και ??? πάντα πλήρωνα παραπάνω από το μερίδιο που μου αναλογεί…

στα παπάρια μου… λεφτά θα πάρουνε (και αυτά όσα θέλω και όταν θέλω άμα λάχει)

δεν θα κουβαλάω όμως στην πλάτη μου την ξεφτίλα σας…

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πάντως να ξέρετε ότι οι πολιτικοί από όποια παράταξη,ιδεολογία και τάξη συμφερόντων και αν προέρχονται δεν έχουν καλύτερο και πιο βολικό από το να φανατίζουν τον λαό και να τον κάνουν να αισθάνεται ότι βρήκε το μαντρί του στο κόμμα τους.Δεν τους βολεύει τίποτα περισσότερο από το να ταυτίζεστε με τις πολιτικές και τα έργα τους.Δεν υπάρχει ποιο εύκολος τρόπος να κυβερνήσεις από το να διχάσεις έναν λαό σε ιδεολογικά και συμφεροντολογικά στρατόπεδα.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μόλις όμως αρχίσουν οι κατασχέσεις για χρέη στην εφορία αρχίζεις και σκούζεις “παίρνουν τα σπίτια μας”… για πες μου πως αλλιώς μπορεί το δημόσιο να εισπράξει από κάποιους που δεν πληρώνουν ??

ελα φωστήρα για πες μου ….

ρε φιλε με δουλευεις διαβασες τι λεει η φωτο εμεις λεμε για φορολογηση σε οσους εχουν μεγαλη οικονομικη επιφανεια και οχι στους χαμηλομισθωτους και στους χαμηλοσυνταξιουχους γι αυτο διαμαρτυρομαστε εσυ θες να μου πεις οτι διαμαρτυρηθηκαμε που πηραν το σπιτι του γαβαλα οχι ηταν επιχειρματιας καποτε ειχε υψηλα κερδη και ναι επρεπε να πληρωσει

η υπερφορολογηση των χαμηλομισθων χαμηλοσυνταξιουχων φτανει θα φτασει η ωρα που θα πληρωσει και το κεφαλαιο
η ιδεολογια του νεοφιλελευθερισμου του κεφαλαιου πρεπει πλεον να τελειωσει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε φιλε με δουλευεις διαβασες τι λεει η φωτο εμεις λεμε για φορολογηση σε οσους εχουν μεγαλη οικονομικη επιφανεια και οχι στους χαμηλομισθωτους και στους χαμηλοσυνταξιουχους γι αυτο διαμαρτυρομαστε εσυ θες να μου πεις οτι διαμαρτυρηθηκαμε που πηραν το σπιτι του γαβαλα οχι ηταν επιχειρματιας καποτε ειχε υψηλα κερδη και ναι επρεπε να πληρωσει

η υπερφορολογηση των χαμηλομισθων χαμηλοσυνταξιουχων φτανει θα φτασει η ωρα που θα πληρωσει και το κεφαλαιο
η ιδεολογια του νεοφιλελευθερισμου του κεφαλαιου πρεπει πλεον να τελειωσει

δηλαδή για να καταλάβω… ένα πρόστιμο πχ 3000 ευρώ σε κάποιον ο οποίος έκλεψε 1500 ευρώ φόρο είναι υπερφορολόγηση… ένα πρόστιμο 10.000.000 ευρώ σε κάποιον που έκλεψε 500.000 φόρο είναι δίκαιο…

800 ευρώ φόρος σε καποιον που έχει εισόδημα 10.000 ευρώ είναι υπερφορολόγηση… 45.000 ευρώ φόρος σε κάποιον που έχει 100.000 ευρώ εισόδημα είναι δίκαιο…

έτσι είναι ???

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ζητω ο νεοφιλελευθερισμος και οι αποκρατικοποιησεις

Συνημμένα

• opap.jpg
    opap.jpg
    55,5 KB · Εμφανίσεις: 16

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδή για να καταλάβω… ένα πρόστιμο πχ 3000 ευρώ σε κάποιον ο οποίος έκλεψε 1500 ευρώ φόρο είναι υπερφορολόγηση… ένα πρόστιμο 10.000.000 ευρώ σε κάποιον που έκλεψε 500.000 φόρο είναι δίκαιο…

800 ευρώ φόρος σε καποιον που έχει εισόδημα 10.000 ευρώ είναι υπερφορολόγηση… 45.000 ευρώ φόρος σε κάποιον που έχει 100.000 ευρώ εισόδημα είναι δίκαιο…

έτσι είναι ???

για το πρωτο σκελος δεν θα σου πωγιατι απλα δεν μου αναφερεις εισοδηματα για το δευτερο σκελος ομως θα σου απαντησω ευθεως
καποιος που εχει 10.000 εισοδημα εινια ποιο δυσκολο να ζησει εφ οσον εχει χαμηλοτερο εισοδημα ενω αυτος που εχει 100.000 εισοδημα αν τον φορολογησουν 45.000 ειναι αρκετα ποιο ευκολο να ζησει με 65.000 (εφ οσον μιλαμε για πανω απο 6 φορες επιπλεον εισοδημα με αυτον που εχει 10.000) εισοδημα ειναι η ενοια του κοινωνικου κρατους ο εχων δινει περισσοτερα με σκοπο να ισοσκελησει των μη εχων
ισοτητα δικαιοσυνη αλληλυγγυη

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κι γιατι δεν ξεχναμε

τα παπαγαλακια της κυβερνησης 4 μερες πριν της ευρωεκλογες με την καταστροφολογια τους μετα ομως κοκοκο

Συνημμένα

• papagalakia.png
    papagalakia.png
    304,6 KB · Εμφανίσεις: 11

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καλα αυτος ο πινακας που ποσταρες δεν αποδειχτηκε λαθος? τι τον ξεναβαζεις?
εσοδα οπαπ κατω απο 200.000.000 και πουληθηκε μονο το 1/3 αρα αποσβεση για τον αγοραστη μετα απο 6 χρονια και βλεπουμε. καλυτερα αλυσιδα με σαντουιτς να ανοιγε ο μελισσανιδης θα εκανε αποσβεση σε 1 χρονο, απλα θελει να εχει εμπλοκη σε μεγαλη εταιρια με πολυ κοσμο για να εχει δυναμη για αλλες κινησεις του

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
κι γιατι δεν ξεχναμε

τα παπαγαλακια της κυβερνησης 4 μερες πριν της ευρωεκλογες με την καταστροφολογια τους μετα ομως κοκοκο

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=25155.0;attach=576318;image[/img[/URL]]
[/quote]

[MEDIA=youtube]BRv_fz3Peko[/MEDIA]
Από την ταινία Ο Μεθύστακας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
για το πρωτο σκελος δεν θα σου πωγιατι απλα δεν μου αναφερεις εισοδηματα για το δευτερο σκελος ομως θα σου απαντησω ευθεως
καποιος που εχει 10.000 εισοδημα εινια ποιο δυσκολο να ζησει εφ οσον εχει χαμηλοτερο εισοδημα ενω αυτος που εχει 100.000 εισοδημα αν τον φορολογησουν 45.000 ειναι αρκετα ποιο ευκολο να ζησει με 65.000 (εφ οσον μιλαμε για πανω απο 6 φορες επιπλεον εισοδημα με αυτον που εχει 10.000) εισοδημα ειναι η ενοια του κοινωνικου κρατους ο εχων δινει περισσοτερα με σκοπο να ισοσκελησει των μη εχων
ισοτητα δικαιοσυνη αλληλυγγυη

(1) δεν μιλάω για εισοδήματα αλλά για μέγεθος πράξης…. οι ποινές είναι ανεξάρτητες εισοδημάτων και σχετίζονται με το μέγεθος του εγκλήματος.. το θεωρείς αυτό σωστή αναλογία ?? επίσης γιατί να μην βγούνε και των δύο τα σπίτια σε πλειστηριασμό και να βγεί μόνο αυτού που έφαγε το πρόστιμο των 500.000 (εφόσον φυσικά και οι δύο δεν το πληρώνουν)

(2) όση σχέση έχεις εσύ με την λογιστική έχω εγώ με την Αντζελίνα Τζολί… ούτε απλές πράξεις αριθμητικής ξέρεις να κάνεις διότι 100.000 - 45.000 μας κάνει 55.000 και όχι 65.000

(3) αυτός που έχει το εισόδημα των 100.000 σημαίνει ότι δουλεύει παραπάνω, είναι καλύτερος, είναι πιό έξυπνος από αυτόν που βγάζει τα 10.000.. επίσης σημαίνει ότι δημιουργεί περισσότερες ανάγκες και έχει περισσότερες καταναλωτικές απαιτήσεις..

(4) ισότητα .. που ακριβώς την βλέπεις εσύ ?? ο ένας να πληρώνει 45% των απολαβών του και ο άλλος το 8% αυτό είναι ισότητα ?? ούτε καν αναλογικά είναι εκτός αν πάμε σε λογαριθμική αναλογία

δικαιοσύνη .. δηλαδή τι εννοείς με αυτό ?? ότι αυτός με τις 10.000 είναι ριγμένος και θα έπρεπε να παίρνουν και οι δύο από 55.000 ??? τι να κάνουμε που αυτός με τις 100.000 είναι καλύτερος από αυτόν με τις 10.000 … πως θα γίνει να το αλλάξουμε αυτό ??

αλληλεγγύη … αυτή δεν επιβάλλεται και είναι καθαρά υποκειμενική…

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
300
Πόντοι
36
αυτός που έχει το εισόδημα των 100.000 σημαίνει ότι δουλεύει παραπάνω, είναι καλύτερος, είναι πιό έξυπνος από αυτόν που βγάζει τα 10.000
η απλα ο μπαμπας του ειχε τα παραπανω χαρακτηριστικα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ή ηταν απατεωνας, μιζαδωρος λαμογιο, μεγαλοφοροφυγας,

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

σταμάτα να παραθέτες τον ηλίθιο αυτό πίνακα από ένα κωλομπλόγκ ενός απροσάρμοστου τον οποίον τον ξέσκισα με νούμερα από ισολογισμούς (αν ξέρεις βέβαια τι σημαίνουν)

ο ΟΠΑΠ πουλήθηκε σε πολύ καλή τιμή με δεδομένα

(1) τα κέρδη του που συνεχώς μειώνονται

(2) τις τεράστιες επενδύσεις που πρέπει να κάνει για να μπεί στα φρουτάκια με την άδεια που έχει πάρει

(3) τον ανταγωνισμό από τα διάφορα στοιχηματικά σάιτ

(4) το μονοπώλιο του που λήγει το 2022

(5) με δεδομένο ότι πουλήθηκε σε αυτό το ποσό μόνο το 33% (και όχι όλες οι μετοχές που φροντίζει ο παπάρας ο μπλόγκερ να το αποσιωπήσει)

(6) την ήδη κορεσμένη αγορά (στην Τουρκία η αγορά είναι παρθένα)

(7) την υψηλή πρωτογενή φορολογία που συμφωνήσανε να πληρώνουνε (30% επί του τζίρου)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
(1) δεν μιλάω για εισοδήματα αλλά για μέγεθος πράξης…. οι ποινές είναι ανεξάρτητες εισοδημάτων και σχετίζονται με το μέγεθος του εγκλήματος.. το θεωρείς αυτό σωστή αναλογία ?? επίσης γιατί να μην βγούνε και των δύο τα σπίτια σε πλειστηριασμό και να βγεί μόνο αυτού που έφαγε το πρόστιμο των 500.000 (εφόσον φυσικά και οι δύο δεν το πληρώνουν)

(2) όση σχέση έχεις εσύ με την λογιστική έχω εγώ με την Αντζελίνα Τζολί… ούτε απλές πράξεις αριθμητικής ξέρεις να κάνεις διότι 100.000 - 45.000 μας κάνει 55.000 και όχι 65.000

(3) αυτός που έχει το εισόδημα των 100.000 σημαίνει ότι δουλεύει παραπάνω, είναι καλύτερος, είναι πιό έξυπνος από αυτόν που βγάζει τα 10.000.. επίσης σημαίνει ότι δημιουργεί περισσότερες ανάγκες και έχει περισσότερες καταναλωτικές απαιτήσεις..

(4) ισότητα .. που ακριβώς την βλέπεις εσύ ?? ο ένας να πληρώνει 45% των απολαβών του και ο άλλος το 8% αυτό είναι ισότητα ?? ούτε καν αναλογικά είναι εκτός αν πάμε σε λογαριθμική αναλογία

δικαιοσύνη .. δηλαδή τι εννοείς με αυτό ?? ότι αυτός με τις 10.000 είναι ριγμένος και θα έπρεπε να παίρνουν και οι δύο από 55.000 ??? τι να κάνουμε που αυτός με τις 100.000 είναι καλύτερος από αυτόν με τις 10.000 … πως θα γίνει να το αλλάξουμε αυτό ??

αλληλεγγύη … αυτή δεν επιβάλλεται και είναι καθαρά υποκειμενική…
στην ελλαδα στο 90% των περιπτωσεων δεν ειναι καλυτερος, ειναι καλυτερος απατεωνας,
στην αξιοκρατικη βρεττανια που ζεις ισως ισχυει αυτο που λες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έστω και αυτό … είναι καλύτερος…

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
300
Πόντοι
36
στην ελλαδα στο 90% των περιπτωσεων δεν ειναι καλυτερος, ειναι καλυτερος απατεωνας,
στην αξιοκρατικη βρεττανια που ζεις ισως ισχυει αυτο που λες
Α μπραβο. Χρονια τους τα λεω οτι στην Ελλαδα οι μπιζνες γινονται μονο με το πιστολι, κι αυτοι μου μιλανε για Φριντμαν και John Galt.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
έστω και αυτό … είναι καλύτερος…
οκ τοτε και κυβερνησεις ειναι καλυτεροι φορομπηχτες και καλα κανουν που φορολογουν με μεγαλυτερο συντελεστη τον 100.000 αφου απο εκει μπορουν να αρπαξουν περισσοτερα και οχι απο τον 10.000 που μπορει να τα εχει φαει και να γινει αλλος ενας με εκκρεμοτητες προς την εφορια....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ο Τραμουνάρας, θέλει ισότητα !!!!

Ολοι, ανεξαρτήτως εισοδημάτων, να πληρώνουν 800 ευρά !

Αμεεε !!!!!

Είναι προοδευτικό στοιχείο, ....πολύ μπροστά,..... έτη φωτός !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom