Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ξεχωρίζω κανέναν κατάλληλο να με κυβερνήσει από όλους όσους βλέπω σήμερα.
Ως επαγγελματίας με συμφέρει η ελεγχόμενη κατηφόρα που προσφέρει η ΝΔ και φυσικά θα είναι καταστροφή για μένα αν ο Σύριζα γίνει κυβέρνηση και καταστρέψει την όποια ομαλότητα της οικονομίας.
Ως άνθρωπος τους φτήνω τους περισσότερους πολιτικούς.Όταν έρθει εκείνη η ώρα δεν ξέρω τι θα επικρατήσει στο κεφάλι μου το συμφέρον(το φαί στο σπίτι) ή το ιδεολογικό.
Τι άλλο να σου πω?

ωραια αν αυριο ειχαμε εκλογες τι θα ψηφιζες????

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ωραια αν αυριο ειχαμε εκλογες τι θα ψηφιζες????
Σου είπα,ότι μου έλεγε εκείνη την ώρα η ''μάχη'' σεινήδησης-συμφέροντος.Μπορεί να ψήφιζα ΝΔ μπορεί κάποιο άλλο μικρό κόμμα όπως είναι οι οικολόγοι πράσινοι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τελικα μυαλο δεν βαζουμε

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τι σημασία έχει το τι ψηφίζω εγώ? Ο καθένας έχει τα προσωπικά του συμφέροντα.Αυτό δεν αλλάζει το τι είναι σωστό και τι κοινωνικά ορθό.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σου είπα,ότι μου έλεγε εκείνη την ώρα η ''μάχη'' σεινήδησης-συμφέροντος.Μπορεί να ψήφιζα ΝΔ μπορεί κάποιο άλλο μικρό κόμμα όπως είναι οι οικολόγοι πράσινοι.

πριν ψηφισεις νδ σκεψου μνημονια ΑΝΕΡΓΙΑ στο 30% στους νεους εφτασε το 60% οικογενειακες επιχειρησεις να κλεινουν μην αντεχοντας την υπερφορολογηση αδικους νομους ενφια και υπερφορολογηση μικρομεσαιων εισοδηματων χαμηλοσυνταξιουχοι σε απογνωση ανθρωπους να τρωνε στα συσσιτια συστημα υγειας πραγματικα ανυπαρκτο με δεδομενη την εισφορα ακομα και αυτων που δεν εχουν εισοδηματα και χρηματα μειωσεις στο βασικο μισθο ασυδοσια φορολογικη των μεγαλων επιχειρησεων θες κι αλλα να δεις τι κανει η νδ γιατι ουτε στη συνειδηση ανηκει ουτε στο συμφερον

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
πριν ψηφισεις νδ σκεψου μνημονια ΑΝΕΡΓΙΑ στο 30% στους νεους εφτασε το 60% οικογενειακες επιχειρησεις να κλεινουν μην αντεχοντας την υπερφορολογηση αδικους νομους ενφια και υπερφορολογηση μικρομεσαιων εισοδηματων χαμηλοσυνταξιουχοι σε απογνωση ανθρωπους να τρωνε στα συσσιτια συστημα υγειας πραγματικα ανυπαρκτο με δεδομενη την εισφορα ακομα και αυτων που δεν εχουν εισοδηματα και χρηματα μειωσεις στο βασικο μισθο ασυδοσια φορολογικη των μεγαλων επιχειρησεων θες κι αλλα να δεις τι κανει η νδ γιατι ουτε στη συνειδηση ανηκει ουτε στο συμφερον
Και ολα αυτα θα τα διορθωσει ο ΤΣιπρας και η παρεα του?
:think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

αρχισε το τσυριζαιικο παραληρημα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγώ σκεύτομαι ότι αν ψηφίσω Σύριζα μπορεί να κάνω να πληρωθώ από το δημόσιο 2 χρόνια,μπορεί να αλλάξει το καθεστώς στον τομέα της δουλειάς μου και να μην έχω και δουλειά και μπορεί με την οικονομική αναμπουμπούλα που θα γίνει και η κουτσή μαρία να επικαλείτε αδυναμία να πληρώσει να πνιγώ στα χρέη μέσα σε 5 μήνες και να βρεθώ στο δρόμο η χειρώτερα στη φυλακή.Πως σου φαίνετε αυτό σαν προοπτική για μένα?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εδωσα τρια βασικα στοιχεια οποτε ειναι ευκολο να το βρει καποιος
Τώρα αυτό μου θυμίζει λίγο κάτι τύπους που ξέρω που ψήφισαν χρυσή αυγή.Αν τους ρωτήσεις δεν λένε τι ψήφισαν μπροστά σε κόσμο.Όχι ότι είναι το ίδιο με το να μιλάς μέσω ιντερνετ αλλά μου κάνει την ίδια εντύπωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom