You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Και γκόμενα για όλους τους μοναχικούς ψηφοφόρους του κινήματος!!ετσι ετσι απο την πρωτη μερα κι ολας
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ετσι ετσι απο την πρωτη μερα κι ολας
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=25155.0;attach=575807;image[/img[/URL]]
[/quote]
την 6η ξεχασε
που θα βρει τα λεφτα
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Τζόνι τελικά δεν μας είπες πως ένα κόμμα θα μας κυβερνήσει όταν και οι ψηφοφόροι του δεν λένε φοναχτά το όνομα του? (στην πλάκα στα λέω αυτά έτσι δεν πάω να σε θίξω η κάτι τέτοιο)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Εχει φυτεψει λεφτοδενδρα στην κουμουνδουρου!!την 6η ξεχασε
που θα βρει τα λεφτα
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Εχει φυτεψει λεφτοδενδρα στην κουμουνδουρου!!
μπαααα
καροτιες εχει φυτεψει πισω στον κηπο
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
την 6η ξεχασε
που θα βρει τα λεφτα
απο τη λιστα λαγκαρντ και τις μεγαλες πολυεθνικες κερδοφορες εταιριες
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Και όταν οι νοματαίοι τις λίστας λαγκαρτ κρύψουν τις καταθέσεις τους σε τόσους οφ σορ λογαριασμούς που δεν θα τους βρίσκει ούτε ο αστυνόμος σαίνης και όταν οι αιτερίες φύγουν από την Ελλάδα τι θα γίνει?απο τη λιστα λαγκαρντ και τις μεγαλες πολυεθνικες κερδοφορες εταιριες
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Και όταν οι νοματαίοι τις λίστας λαγκαρτ κρύψουν τις καταθέσεις τους σε τόσους οφ σορ λογαριασμούς που δεν θα τους βρίσκει ούτε ο αστυνόμος σαίνης και όταν οι αιτερίες φύγουν από την Ελλάδα τι θα γίνει?
ναι σιγα ετσι φευγουν οι εταιριες απο τη μια μερα στην αλλη καλα γι αυτο εχουν παγκοσμιο δικτυο πωλησεων οσο για τη λιστα λαγκαρντ
Τσίπρας: «Μόνο 25 από τις 2.062 περιπτώσεις της λίστας Λαγκάρντ έχουν ελεγχθεί»
πηγες
τοσο μεγαλη θεληση υπαρχειοσο για τις οφσορε ααν θελουνε μια χαρα τα βρησκουνε θεληση δεν υπαρχει
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Φυσικά και φεύγει.Αν ο Αλεξάκης φορολογήσει τις μεγάλες επιχειρήσεις με 60-70% θα δεις για πότε φεύγει η μεγάλη αιτερία και όχι μόνο χάνει η Ελλάδα από αυτό αλλά χάνουν και οι εργαζόμενοι τις δουλειές τους ενδεχομένος..Τους επιχειρηματίες τι τους έχεις? Για κορόιδα?Ότι ξύπνησε μια μέρα ο Τσίπρας και είπε ''α! από που θα τα πάρω? από τις πολυεθνικές''...ναι σιγα ετσι φευγουν οι εταιριες απο τη μια μερα στην αλλη καλα γι αυτο εχουν παγκοσμιο δικτυο πωλησεων οσο για τη λιστα λαγκαρντ
Τσίπρας: «Μόνο 25 από τις 2.062 περιπτώσεις της λίστας Λαγκάρντ έχουν ελεγχθεί»
πηγες
τοσο μεγαλη θεληση υπαρχειοσο για τις οφσορε ααν θελουνε μια χαρα τα βρησκουνε θεληση δεν υπαρχει
Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απο τη λιστα λαγκαρντ και τις μεγαλες πολυεθνικες κερδοφορες εταιριες
φιλαρακο λυπαμαι πολύ γιατί ενω ξεκινησες με Νικο Ξανθόπουλο (φτωχος και τα ρέστα) εχεις εξελιχθεί σε πωλητή του τσιπρισα. και οι απαντήσεις που δίνεις δεν ειναι καθόλου μα καθόλου αυθόρμητες. Ειναι προφανες οτι δεν εισαι αυτό που παριστάνεις, όπως ειναι προφανες οτι εισαι υπάλληλος/ συνδικαλας/κομματόσκυλος πληρωμένος.
Γραφεις τη μια βλακεια πισω απο την άλλη προπαγανδίζοντας τον πολιτικο υπόκοσμο του τσιπρισα, επειδή έτσι σου είπανε
απο εδω και περα γραφε προσεκτικά γιατι δε θα υπάρξει ελεος. Σιχαινομαι τα κομματόσκυλα
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
φιλαρακο λυπαμαι πολύ γιατί ενω ξεκινησες με Νικο Ξανθόπουλο (φτωχος και τα ρέστα) εχεις εξελιχθεί σε πωλητή του τσιπρισα. και οι απαντήσεις που δίνεις δεν ειναι καθόλου μα καθόλου αυθόρμητες. Ειναι προφανες οτι δεν εισαι αυτό που παριστάνεις, όπως ειναι προφανες οτι εισαι υπάλληλος/ συνδικαλας/κομματόσκυλος πληρωμένος.
Γραφεις τη μια βλακεια πισω απο την άλλη προπαγανδίζοντας τον πολιτικο υπόκοσμο του τσιπρισα, επειδή έτσι σου είπανε
απο εδω και περα γραφε προσεκτικά γιατι δε θα υπάρξει ελεος. Σιχαινομαι τα κομματόσκυλα
φτωχος ειμαι υπαλληλος γραφειου εχω υπαρχει σε ιδιωτικη επιχειρηση κομματοσκυλο και συνδικαλας δεν ειμαι αν θες να με προσδιορισεις πολιτικα η ιδεολογικα ειμαι αριστερος αλλα οχι πληρωμενος και ναι ημουν μελος επιτροπης σε δευτεροβαθμιο σωματειο οχι του συριζα και χωρις να πληρωνομε γιατι αγωνιζομουν αγωνιζομε και θα αγωνιζομε για ενα καλητερο αυριο
Εσύ δε μας έλεγες ρε τύπε ότι είσαι μακροχρόνια άνεργος; Έγινες υπάλληλος γραφείου τώρα;φτωχος ειμαι υπαλληλος γραφειου εχω υπαρχει σε ιδιωτικη επιχειρηση κομματοσκυλο και συνδικαλας δεν ειμαι αν θες να με προσδιορισεις πολιτικα η ιδεολογικα ειμαι αριστερος αλλα οχι πληρωμενος και ναι ημουν μελος επιτροπης σε δευτεροβαθμιο σωματειο οχι του συριζα και χωρις να πληρωνομε γιατι αγωνιζομουν αγωνιζομε και θα αγωνιζομε για ενα καλητερο αυριο
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εσύ δε μας έλεγες ρε τύπε ότι είσαι μακροχρόνια άνεργος; Έγινες υπάλληλος γραφείου τώρα;
πριν ενοω ρε φιλε υπηρξα υπαλληλος γραφειου απολυμενος τον απριλιο του 2012
Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φτωχος ειμαι υπαλληλος γραφειου εχω υπαρχει σε ιδιωτικη επιχειρηση κομματοσκυλο και συνδικαλας δεν ειμαι αν θες να με προσδιορισεις πολιτικα η ιδεολογικα ειμαι αριστερος αλλα οχι πληρωμενος και ναι ημουν μελος επιτροπης σε δευτεροβαθμιο σωματειο οχι του συριζα και χωρις να πληρωνομε γιατι αγωνιζομουν αγωνιζομε και θα αγωνιζομε για ενα καλητερο αυριο
Οι απαντήσεις που δινεις ειναι έτοιμες. Σου εχουν κανει κατήχηση.
Περιμενεις τον υπόκοσμο να σου δωσει δουλεια, που εχεις μαλωσει με την ορθογραφία. Το σχολείο το τελειωσες οπως το κουτσαβακι ο αρχηγος σας μεσω αλληλογραφίας;
Ασε μας ρε μεγαλε, δε μασαμε. Κοψε τουλάχιστον την κλάψα και γινε πιο αξιοπρεπής. Σε πηραμε χαμπαρι. Βρες αλλο κλωνο
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Οι απαντήσεις που δινεις ειναι έτοιμες. Σου εχουν κανει κατήχηση.
Περιμενεις τον υπόκοσμο να σου δωσει δουλεια, που εχεις μαλωσει με την ορθογραφία. Το σχολείο το τελειωσες οπως το κουτσαβακι ο αρχηγος σας μεσω αλληλογραφίας;
Ασε μας ρε μεγαλε, δε μασαμε. Κοψε τουλάχιστον την κλάψα και γινε πιο αξιοπρεπής. Σε πηραμε χαμπαρι. Βρες αλλο κλωνο
η γνωμη εγινε κατηχηση μαλιστα δεν περιμενω κανενα να μου βρει δουεια ορθογραφικα κανω γιατι γραφω γρηγορα τει εχω τελειωσει λογιστικης δεν ειμαι κλωνος και δεν κλαιγομε γραφω τα βιωματα μου και δεν περιμενω κανεναν να μου βρει δουλεια μπορω και μονος μου
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ετσι ετσι απο την πρωτη μερα κι ολας
για τις γυφτισσες δεν εγγυαται τιποτα τυπε?
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Φυσικά και φεύγει.Αν ο Αλεξάκης φορολογήσει τις μεγάλες επιχειρήσεις με 60-70% θα δεις για πότε φεύγει η μεγάλη αιτερία και όχι μόνο χάνει η Ελλάδα από αυτό αλλά χάνουν και οι εργαζόμενοι τις δουλειές τους ενδεχομένος..Τους επιχειρηματίες τι τους έχεις? Για κορόιδα?Ότι ξύπνησε μια μέρα ο Τσίπρας και είπε ''α! από που θα τα πάρω? από τις πολυεθνικές''...
αυτο και μονο να το σκεφτοταν θα ειχε κανα ατυχημα η θα τρωγε καμια σφαιρα στο δοξα πατρι
Ψήφισε Τσίπρα και θα βρεις δουλειά με 2 χιλιάρικα το μήνα. Εϊναι βέβαιο.η γνωμη εγινε κατηχηση μαλιστα δεν περιμενω κανενα να μου βρει δουεια ορθογραφικα κανω γιατι γραφω γρηγορα τει εχω τελειωσει λογιστικης δεν ειμαι κλωνος και δεν κλαιγομε γραφω τα βιωματα μου και δεν περιμενω κανεναν να μου βρει δουλεια μπορω και μονος μου
Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η γνωμη εγινε κατηχηση μαλιστα δεν περιμενω κανενα να μου βρει δουεια ορθογραφικα κανω γιατι γραφω γρηγορα τει εχω τελειωσει λογιστικης δεν ειμαι κλωνος και δεν κλαιγομε γραφω τα βιωματα μου και δεν περιμενω κανεναν να μου βρει δουλεια μπορω και μονος μου
Ενταξει μεγαλε ο,τι πεις.
παντως σε εψαξα και σε κατι αλλα μηνύματά σου γραφεις οτι εισαι σεκιουριτας
Περπατα όμορφα γιατι εχεις παρει κιτρινη καρτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 6K