Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ενταξει μεγαλε ο,τι πεις.

παντως σε εψαξα και σε κατι αλλα μηνύματά σου γραφεις οτι εισαι σεκιουριτας

Περπατα όμορφα γιατι εχεις παρει κιτρινη καρτα

μπορει να ναι σεκιουριτας το βραδυ κ υπ.γραφειου το πρωι τυπε  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
αυτο και μονο να το σκεφτοταν θα ειχε κανα ατυχημα η θα τρωγε καμια σφαιρα στο δοξα πατρι  :grin:
Αυτο δεν θα το εκανε τυπε εξ'αρχης γιατι θα επρεπε να φορολογησει και την οικογενειακη επιχειρηση τοτε  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
φιλαρακο λυπαμαι πολύ γιατί ενω ξεκινησες με Νικο Ξανθόπουλο (φτωχος και τα ρέστα) εχεις εξελιχθεί σε πωλητή του τσιπρισα. και οι απαντήσεις που δίνεις δεν ειναι καθόλου μα καθόλου αυθόρμητες. Ειναι προφανες οτι δεν εισαι αυτό που παριστάνεις, όπως ειναι προφανες οτι εισαι υπάλληλος/ συνδικαλας/κομματόσκυλος πληρωμένος.

Γραφεις τη μια βλακεια πισω απο την άλλη προπαγανδίζοντας τον πολιτικο υπόκοσμο του τσιπρισα, επειδή έτσι σου είπανε

απο εδω και περα γραφε προσεκτικά γιατι δε θα  υπάρξει ελεος. Σιχαινομαι τα κομματόσκυλα

κοψε και συ να λες οτι εισαι ανεξαρτητος και δν εχεις ψηφισει ποτε ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ,πως βγαιναν δηλαδη με ποσοστα 80% μεχρι τ 2009  :grin:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
Ψήφισε Τσίπρα και θα βρεις δουλειά με 2 χιλιάρικα το μήνα. Εϊναι βέβαιο.

μην ψηφισεις τσιπρα = ψηφισε εμμεσως σαμαροβενιζελους και δεν θα βρεις ποτε δουλεια με 2 χιλιαρικα το μηνα.Ειναι βεβαιο. :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτο δεν θα το εκανε τυπε εξ'αρχης γιατι θα επρεπε να φορολογησει και την οικογενειακη επιχειρηση τοτε  ;)
Κάτι σαν τους χρυσαυγίτες που είχε ο άλλος πακιστανούς και δούλευαν στο φούρνο του πατέρα του  :grin:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ενταξει μεγαλε ο,τι πεις.

παντως σε εψαξα και σε κατι αλλα μηνύματά σου γραφεις οτι εισαι σεκιουριτας

Περπατα όμορφα γιατι εχεις παρει κιτρινη καρτα

εχω δουλεψει και σεκιουριτας και μπραρμαν και σερβιτορος και λιγο οικοδομη και υπαλληλος γραφειου σε τηλεφωνικα κεντρα ενταξυ το συμπληρωσα το βιογραφικο

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ψήφισε Τσίπρα και θα βρεις δουλειά με 2 χιλιάρικα το μήνα. Εϊναι βέβαιο.

Ψηφισε ΝΔ-Σαμαρα ανοιξε πιτσαρια και σκισε την αγορα με την πιτσα ''Αντονυ'' βγαζοντας 200000000000χιλιαρικα το μηνα  :grin:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
εχω δουλεψει και σεκιουριτας και μπραρμαν και σερβιτορος και λιγο οικοδομη και υπαλληλος γραφειου σε τηλεφωνικα κεντρα

Και μυαλό δεν έβαλες.

Τι να σου πω, νομίζεις οτι τη λύση που ψαχνεις θα στη δώσει ενα αμόρφωτο κουτσαβάκι που γλειφει απο το πρωι μεχρι το βραδυ ολους αυτους που σε εχουν φέρει στην κατασταση αυτή. Εκτος εαν νομιζεις οτι οι φωτόπουλοι, κουρακηδες και άλλοι αλητες/ ΔΥ/ συνδικαλες ειναι φίλοι σου. Ψαξε βρες καμμια δουλειά γιατι απο αφισσοκολητές ο ψιρισα ειναι φουλ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγώ λέω ο λαός του Σύριζα να απαιτήσει με το που βγεί το αποτέλεσμα της κάλπης να γίνει άμεσο wire transfer από τους λογαριασμούς των μελών της λίστας λαγκαρτ και από τα ταμεία των πολυεθνικών και τα εκατομμύρια να διαμοιραστούν ιστότιμα σε όλα τα μέλη-ψηφοφόρους το κόμματος.Τι λέτε και εσείς?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και μυαλό δεν έβαλες.

Τι να σου πω, νομίζεις οτι τη λύση που ψαχνεις θα στη δώσει ενα αμόρφωτο κουτσαβάκι που γλειφει απο το πρωι μεχρι το βραδυ ολους αυτους που σε εχουν φέρει στην κατασταση αυτή. Εκτος εαν νομιζεις οτι οι φωτόπουλοι, κουρακηδες και άλλοι αλητες/ ΔΥ/ συνδικαλες ειναι φίλοι σου. Ψαξε βρες καμμια δουλειά γιατι απο αφισσοκολητές ο ψιρισα ειναι φουλ.

ρε φιλε,φιλικα παντα το ξερουμε οτι ο δημ.τομεας εκτος απο αυτους π μπηκαν με ΑΣΕΠ ειναι για τον πουτσο,ο ιδιωτικος μηπως ειναι καλυτερος?ο καθε παπαρας "ελ.επαγγελματιας η επιχειρηματιας" προσλαμβανει ολα τα παιδια του ξαδερφια ανιψια συγγενεις κτλ κτλ και ας εχει ο αλλος βιογραφικα και καλυτερα προσοντα.αυτη ειναι η αληθεια  :grin:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ λέω ο λαός του Σύριζα να απαιτήσει με το που βγεί το αποτέλεσμα της κάλπης να γίνει άμεσο wire transfer από τους λογαριασμούς των μελών της λίστας λαγκαρτ και από τα ταμεία των πολυεθνικών και τα εκατομμύρια να διαμοιραστούν ιστότιμα σε όλα τα μέλη-ψηφοφόρους το κόμματος.Τι λέτε και εσείς?

σωστό ακουγεται και δίκαιο.

Και πιο ρεαλιστικό απο το "Δουλεια σε όλους και για πάντα".

νομος ειναι το δίκιο του εργάτη ρε!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Και μυαλό δεν έβαλες.

οχι την λυση μου τη δινει το μνημονιο η τροικα και ο σαμαρας με την αναπτυξη

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τοτε να προλαβουμε να γραφτουμε τυπε,εχουμε κ τον εκπροσωπο τον χιποακι  :grin:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε,φιλικα παντα το ξερουμε οτι ο δημ.τομεας εκτος απο αυτους π μπηκαν με ΑΣΕΠ ειναι για τον πουτσο,ο ιδιωτικος μηπως ειναι καλυτερος?ο καθε παπαρας "ελ.επαγγελματιας η επιχειρηματιας" προσλαμβανει ολα τα παιδια του ξαδερφια ανιψια συγγενεις κτλ κτλ και ας εχει ο αλλος βιογραφικα και καλυτερα προσοντα.αυτη ειναι η αληθεια  :grin:

υπάρχει ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διαφορά

Αν ΕΓΩ ειμαι εργοδότης, στο μαγαζί μου κανω ο,τι γουσταρω. Επειδή ΕΓΩ πληρώνω. Αν παει φουντο το μαγαζι, ξόφλησα

Στο δημόσιο όμως, ο καθε λογης αλητης που βαζει το συγγενή του ή τους πελάτες/ ψηφοφόρους του ΔΕΝ τους πληρώνει απο την τσέπη του. Αντίθετα ΚΑΙ αυτους, παλι εγω τους πληρώνω.

πηγαινε σε ΔΥ που πλέκει αντι να εργαζεται και κανε καταγγελία. Ξερεις τι θα γινει. Τιποτα. Και όμως, αυτο τον αχρηστο τεμπέλη ΕΣΥ τον πληρώνεις.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
οχι την λυση μου τη δινει το μνημονιο η τροικα και ο σαμαρας με την αναπτυξη
Στους Γερμανούς πάντως αυτά έδωσαν τη λύση. Το "μνημόνιο" του 2000 (Ατζέντα 2010 - Σρέντερ) και η Μέρκελ. Δες που είναι οι Γερμανοί και πού είσαι εσύ. Α και κάτι άλλο. Τη δουλειά θα στη δώσει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βελτίωση της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ οικονομίας. Όχι οι φαντασιώσεις του Τσίπρα και των λοιπών ημίτρελων του ΣΥΡΙΖΑ που με αυτά που λένε γελάει η Ευρώπη και ο κόσμος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Αν ΕΓΩ ειμαι εργοδότης, στο μαγαζί μου κανω ο,τι γουσταρω. Επειδή ΕΓΩ πληρώνω. Αν παει φουντο το μαγαζι, ξόφλησα

Στο δημόσιο όμως, ο καθε λογης αλητης που βαζει το συγγενή του ή τους πελάτες/ ψηφοφόρους του ΔΕΝ τους πληρώνει απο την τσέπη του. Αντίθετα ΚΑΙ αυτους, παλι εγω τους πληρώνω.

πηγαινε σε ΔΥ που πλέκει αντι να εργαζεται και κανε καταγγελία. Ξερεις τι θα γινει. Τιποτα. Και όμως, αυτο τον αχρηστο τεμπέλη ΕΣΥ τον πληρώνεις.

ωραια στο αντιστρεφω το επιχειρημα.ενας γνωστος μ εβγαζε προ κρισεως 35-50χιλ τη χρονια.δηλωνε 8χιλ στο αφορολογητο παντα.λιγα εχασε το κρατος κ ολοι οι υπολοιποι  απο αυτον ? :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

επισης λιγες επιδοτησεις πηραν τα μαγαζια κ ολες οι επιχειρησεις,η κρατικες η απο ΕΕ.να τα λεμε ολα ε  :grin:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
επισης λιγες επιδοτησεις πηραν τα μαγαζια κ ολες οι επιχειρησεις,η κρατικες η απο ΕΕ.να τα λεμε ολα ε  :grin:

τι σχέση εχει η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων με τους δημοσιους υπαλληλους και τους συνδικαλες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom