Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αλλα αν μιλας για το μνημονιο ηταν αποδεδειγμενα πλεον ο μονος τροπος για την εποχη που εφαρμοστηκε

εγω παντως αλλο τροπο δεν διαβασα
Τρόποι υπάρχουν πολλοί..που να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγαλοκαρεκλάδων όμως κανένας... ;)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
το σιγουρο ειναι οτι ο τσιπρας θα εφαρμοσει μια ποιο φιλολαικη πολιτικη για τα κατωτερα οικονομικα στρωματα με καθε κοστος

Τιποτα δεν ειναι σιγουρο οταν το ακους απο στομα πολιτικου. Εγω τουλαχιστον τα τελευταια 30 χρονια αυτο εχω καταλαβει. Ισα ισα αυτο που εχω δει ειναι οτι οσο πιο πολλες φαμφαρες λεει ελληνας πολιτικος, τοσο πιο απατεωνας ειναι...

Πολλες φορες νομιζουμε οτι ειμαστε ελευθεροι, ενω ουσιαστικα ειμαστε σκλαβοι μιας ψευτικης ελπιδας  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν πιστευω τιποτε δεν ελπιζω τιποτε αρα ειμαι ελευθερος

το σιγουρο ειναι οτι ο τσιπρας θα εφαρμοσει μια ποιο φιλολαικη πολιτικη για τα κατωτερα οικονομικα στρωματα με καθε κοστος για αυτο τον στηριζω ψηφιζω
οχι σαν τον δικο σου τον σοσιαληστη που εφαρμοσε μια πολιτικη για ν εξυπηρετησει τους εχοντες αρπαζοντας χρηματα απο τους μη εχοντας ενοια σου οως που ο λαος καταλαβε τη σοσιαληστης ειναι για υατο του εδωσε τις τελευταιες εκλοες 8% και οσο περναει ο χρονος μειωνει τα ποσοστα του

το κόστος αυτό αλήθεια ποιός θα το πληρώσει ????

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
αμα ενα σπιτι ειναι στα μπετα δεν θες 13.000 για να το τελειωσεις (τοιχια σοβατισματα υδραυλικους ηλεκτρολογους πλακαδες αλουμηναδες μαραγκους επιπλα υλικα) και τα μισα φαντασου οτι τα εκανα εγω (εργατης βοηθος οικοδοος ) για κατσε και φτιαχτο να δρεις τη γλυκα και χωρις οικονομικη ανεση οχι λεφτα απο γονεις και θειους δεν υπαρχουν μονο γιαγια παππους (ο παππους απεβιωσε πριν χρονια πανω απο 10)

:new_shocked:

κατσε ρε φιλε σαν πολλα μας τα λες

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
το κόστος αυτό αλήθεια ποιός θα το πληρώσει ????
Πάντος όχι ο Τσίπρας...αυτός αν καταρεύσει το σύστημα υγείας πχ θα πάρει το αεροπλάνο και θα πάει να νοσηλευθεί στο Λονδίνο.Λεφτά υπάρχουν-για τον Τσίπρα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ναι ζητω το μνημονιο με βασικο μισθο 490 καθαρα το μηνα αν εισαι πανω απο 25 και με 30% ανεργια στην ελλαδα παμε τελεια ειχε τοσο μεγαλη επιτυχια που μας εκανε 1ους στην ευρωπη στην ανεργια

γιατι ποιος ειπε ζητω στο μνημονιο αλλα ηταν το μικροτερο κακο

γιατι αν πηγαιναμε σε χρεοκοπια δεν θα ειχες ουτε τα 490 ευρω

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
μπορει αλλα δεν διαβασα κανενα ουτε απο κομματα ουτε απο μμε
Και γιατί να διαβάσεις άλλωστε? Έχεις διαβάσει ποτέ σε καμιά καφετέρια στον κατάλογο να γράφουν ''freddo espresso: 5,40 (αισχροκέρδια)''? Αν δεν το είπε η Τρέμη δηλαδή δεν ισχύει? Άσε που κατά καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα κείμενα από διάφορους οικονομολόγους που προτείνουν άλλες λύσης πέραν του μνημονίου.Το συμπέρασμα θα το βγάλεις μόνος σου δεν θα περημένεις από τους άλλους να σου που τι να πιστέψεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και γιατί να διαβάσεις άλλωστε? Έχεις διαβάσει ποτέ σε καμιά καφετέρια στον κατάλογο να γράφουν ''freddo espresso: 5,40 (αισχροκέρδια)''? Αν δεν το είπε η Τρέμη δηλαδή δεν ισχύει? Άσε που κατά καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα κείμενα από διάφορους οικονομολόγους που προτείνουν άλλες λύσης πέραν του μνημονίου.Το συμπέρασμα θα το βγάλεις μόνος σου δεν θα περημένεις από τους άλλους να σου που τι να πιστέψεις.

ολα αυτα που λεγαν οι οικονομολογοι το ειδαμε στην κυπρο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ολα αυτα που λεγαν οι οικονομολογοι το ειδαμε στην κυπρο
Ο καθένας έχει διαφορετική άποψη για πως μπορείς να διαχειριστείς μία τέτοια κατάσταση.Πολλοί τρόποι μπορεί να δουλεύουν και πολλοί μπορεί όχι.Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα ο τρόπος που έχει διαχειριστεί η κατάσταση δεν είναι ο καλύτερος δυνατός.Όσο ακούω βερεσέ το να βγούμε από το ευρώ έτσι απλά και το να μην πληρώσουμε φόρους και άλλα τέτοια ''επαναστατικά'' άλλο τόσο ακούω βερεσέ τα περί ανάπτιξης και ότι βγήκαμε στις αγορές και άλλες μαλακίες που λένε πολιτικοί και δημοσιογράφοι για να ψαρώνουν οι πολίτες και να γραπόνονται από μια ελπίδα.Εγώ έχω επιχείρηση και ξέρω καλά πόση ανάπτηξη έχει φανεί στην αγορά.Έχει στεγνώσει η αγορά και μας βγάζουν το σηκότι για να μας επιτρέψουν να πληρώσουμε με περισσότερες δόσεις και στο τέλος να τους πούμε και ευχαρηστώ.Αν θες να τονώσεις την αγορά υπάρχουν τρόποι,αλλά θα ήταν έξω από τις πολιτικές της ευρώπης που αποσκοπεί στην εκμετάλευση της γεωγραφικής θέσης της Ελλάδας και του ορικτού πλούτου της.Αυτά πιστεύω εν ολίγης για το μνημόνιο.Μπορεί να είμαι λάθος.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:new_shocked:

κατσε ρε φιλε σαν πολλα μας τα λες

υδραυλικος ηλεκτρολογος οικοδομος σοβατζης πλακας υλικα (τουβλα τσιμεντα αμμο ειδη υγειηνης πλακακια ντουλαπες κουζινα πορτες φωτιστικα) επιπλα ηλεκτρικες συσκευες ειδη κουζινας(ταψια πιατα ποτηρια σκευη) χαλια κουρτινες κεραμοσκεπη ειδη διακοσμησης

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ωραία.
Αφού λοιπόν υπάρχουν αυτοί οι 4 λόγοι (και οι άλλοι που δεν γράφεις), γιατί διαμαρτύρεσαι που σε καλούν να πληρώνεις το πετρέλαιο 100% περισσότερο από όσο πράγματι κοστίζει?

Πλήρωνε το, και τα κεφάλια μέσα.
Δεν ζει Ελλαδα αλλα στην Αγγλια κ περνει 84,000 λιρες το χρονο. Μην δινεις σημασια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο καθένας έχει διαφορετική άποψη για πως μπορείς να διαχειριστείς μία τέτοια κατάσταση.Πολλοί τρόποι μπορεί να δουλεύουν και πολλοί μπορεί όχι.Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα ο τρόπος που έχει διαχειριστεί η κατάσταση δεν είναι ο καλύτερος δυνατός.Όσο ακούω βερεσέ το να βγούμε από το ευρώ έτσι απλά και το να μην πληρώσουμε φόρους και άλλα τέτοια ''επαναστατικά'' άλλο τόσο ακούω βερεσέ τα περί ανάπτιξης και ότι βγήκαμε στις αγορές και άλλες μαλακίες που λένε πολιτικοί και δημοσιογράφοι για να ψαρώνουν οι πολίτες και να γραπόνονται από μια ελπίδα.Εγώ έχω επιχείρηση και ξέρω καλά πόση ανάπτηξη έχει φανεί στην αγορά.Έχει στεγνώσει η αγορά και μας βγάζουν το σηκότι για να μας επιτρέψουν να πληρώσουμε με περισσότερες δόσεις και στο τέλος να τους πούμε και ευχαρηστώ.Αν θες να τονώσεις την αγορά υπάρχουν τρόποι,αλλά θα ήταν έξω από τις πολιτικές της ευρώπης που αποσκοπεί στην εκμετάλευση της γεωγραφικής θέσης της Ελλάδας και του ορικτού πλούτου της.Αυτά πιστεύω εν ολίγης για το μνημόνιο.Μπορεί να είμαι λάθος.

αυτα τα λενε τωρα και οι αναλυσεις που εχεις τον χρονο να κριτικαρεις να πεις τα δικα σου και να τραβηξουμε τον διαλογο για καιρο

οταν βρισκεσαι σε διλλημα και πρεπει να αποφασισεις σε μικρο χρονικο διαστημα δεν εχεις αυτες τις πολυτελειες

ο παπανδρεου σε αυτο το διλλημα βρεθηκε το 2010 δεν βρεθηκε κανεις να βοηθησει ολοι ηταν στην κριτικη και στα παχια τα λογια

αλλα απο το αποτελεσμα φαινεται οτι οι πολιτικες του δικαιωθηκαν

τωρα αν καποιοι πειραχτηκαν και εννοω τους μεγαλοσχημονες της χωρας αυτο ειναι αλλο θεμα αλλωστε γιαυτο χτυπηθηκε και ο παπανδρεου και το πασοκ δεν θελαν τις μεταρυθμισεις που εβαλε μπρος

αλλωστε και ολη αυτη η προπαγανδα με το λεφτα υπαρχουν και ποσο εχουν επηρεασει τον κοσμο

οπως με τα παμπερς του κοσκωτα που αποδειχτηκε απο τα λεγομενα του μαυρικη οτι ηταν φτιαχτο

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ωραία.
Αφού λοιπόν υπάρχουν αυτοί οι 4 λόγοι (και οι άλλοι που δεν γράφεις), γιατί διαμαρτύρεσαι που σε καλούν να πληρώνεις το πετρέλαιο 100% περισσότερο από όσο πράγματι κοστίζει?

Πλήρωνε το, και τα κεφάλια μέσα.
Τυπε το 30% εκπτωση ειναι ΣΤΟΝ ΦΟΡΟ οχι σε ολο το ποσο χαχααχ ειναι για γελια ρε οι ανθρωποι. 1,25-30%= 0,96 αχαχαχαχαχ

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
υδραυλικος ηλεκτρολογος οικοδομος σοβατζης πλακας υλικα (τουβλα τσιμεντα αμμο ειδη υγειηνης πλακακια ντουλαπες κουζινα πορτες φωτιστικα) επιπλα ηλεκτρικες συσκευες ειδη κουζινας(ταψια πιατα ποτηρια σκευη) χαλια κουρτινες κεραμοσκεπη ειδη διακοσμησης
μόνο τα ηλεκτρομηχανολογικά είναι 14 εγκαταστάσεις π.χ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σιγά μη πεθάνουμε και απτό κρύο  ρε μάγκες.Με 3-4 μήνες χειμώνα στην Ελλάδα και όταν λέμε χειμώνα εννοούμε 10-15 βαθμούς το σύνηθες.Μόνο στην βόρεια Ελλάδα καταλαβαίνουν δυνατό χειμώνα.Το air condition είναι ο ποιο φτηνός τρόπος να ζεσταθείς το χειμώνα γενικά νομίζω.Μη τα ισοπεδώνουμε και όλα τώρα ότι πεθαίνουν από το κρύο στην Ελλάδα. Άλλωστε γενικά όπως βλέπω εγώ στην Αθήνα τουλάχιστον λεφτά για πετρέλαιο δεν υπάρχουν αλλά και η κουτσή Μαρία έχει iphone,τα εμπορικά γεμίζουν κόσμο που πέρνει ρούχα κάθε χρόνο,τα αμάξια τα ταίζει ο κόσμος και τα μπαράκια δεν μένουν άδεια επίσης.Δεν βάζω μέσα και τα μπουρδέλα και τα στούντιο για να μη θίξω το αντικείμενο του σαιτ  :grin:
Όποιος δεν έχει χρήματα για πετρέλαιο κόβει από αλλού και βάζει.Αλλιώς με ένα air condition στην Ελλάδα βολεύεσαι.Μη τα δραματοποιούμε όλα.
Ολα καλα αυτα που λες...Εγω ομως μιλησα για την κοροιδια που μας παιζουν. Κανουν εκπτωση στον φορο 30% κ οχι στην τελικη τιμη του πετρελαιου χαχχαχα ρε ειναι για γελια σου λεω

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ρε τυπε πραγματικα εχεις καποιο θεμα.......με ολο το σεβασμο κατι σε εχει πειραξει...!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αυτα τα λενε τωρα και οι αναλυσεις που εχεις τον χρονο να κριτικαρεις να πεις τα δικα σου και να τραβηξουμε τον διαλογο για καιρο

οταν βρισκεσαι σε διλλημα και πρεπει να αποφασισεις σε μικρο χρονικο διαστημα δεν εχεις αυτες τις πολυτελειες

ο παπανδρεου σε αυτο το διλλημα βρεθηκε το 2010 δεν βρεθηκε κανεις να βοηθησει ολοι ηταν στην κριτικη και στα παχια τα λογια

αλλα απο το αποτελεσμα φαινεται οτι οι πολιτικες του δικαιωθηκαν

τωρα αν καποιοι πειραχτηκαν και εννοω τους μεγαλοσχημονες της χωρας αυτο ειναι αλλο θεμα αλλωστε γιαυτο χτυπηθηκε και ο παπανδρεου και το πασοκ δεν θελαν τις μεταρυθμισεις που εβαλε μπρος

αλλωστε και ολη αυτη η προπαγανδα με το λεφτα υπαρχουν και ποσο εχουν επηρεασει τον κοσμο

οπως με τα παμπερς του κοσκωτα που αποδειχτηκε απο τα λεγομενα του μαυρικη οτι ηταν φτιαχτο
Έχω μείνει άναυδος  :o
Από ποιο αποτέλεσμα φαίνεται ότι οι πολιτικές του Παπανδρέου δικαιώθηκαν? Δεν είχε αυτός κανένα δίλημμα,τον είχαν αγοράσει από πριν ακόμα γίνει Προθυπουργός. Δηλαδή αμφισβητείς ότι παραπλάνησε τον λαό όπως ακριβώς τον παραπλάνησε και ο Σαμαράς? Δεν βροντοφόναζε ότι λεφτά υπάρχουν? Του ντουμπλάρανε την φωνή? Και μόλις έκανε την δουλειά του τον φύγανε και  τώρα κάνει διακοπές σε όλο τον κόσμο σαν άρχοντας.Μιλάμε για την ξεφτίλα του ατόμου προσωποποιημένη.Γιαυτό έχω μείνει άναυδος που σε βλέπω να τον υποστιρίζεις σαν πολιτικό.Τώρα για τα υπόλοιπα αν ήθελε το πολιτικό μας σύστημα...θα μπορούσε να καταφύγει σε άλλες προσπάθειες και όχι κατευθείαν στο μνημόνιο.Είναι πασιφανές ότι όλες αυτές οι αποφάσεις πέρνονται σε κλειστά δομάτια με συμφέροντα που δεν έχουν να κάνουν ούτε με σένα ούτε με μένα αλλά με την ενέργεια,τα γεωπολιτικά και άλλα θέματα.Έχουμε πολύ καλο χωράφι και πολύ λίγο μυαλό σαν λαός,γιαυτό τα τραβάμε όλα αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom