Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
πολυ σωστος  :cool2: :cool2:
εγω ειμαι Βορεια Ελλαδα και παλι σου λεω αντεχω  :grin: :grin:.για ελατε Σοφια η Βουκουρεστι να δειτε τι εστι κρυο  :grin:
Έχω πάει προς τα πάνω...είχε παγώσει ο κώλος μου,όταν γύρισα Ελλάδα έβγαινα έξω με το φούτερ και έλεγα έλα ρε σιγά.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Άλλωστε γενικά όπως βλέπω εγώ στην Αθήνα τουλάχιστον λεφτά για πετρέλαιο δεν υπάρχουν αλλά και η κουτσή Μαρία έχει iphone,τα εμπορικά γεμίζουν κόσμο που πέρνει ρούχα κάθε χρόνο,τα αμάξια τα ταίζει ο κόσμος και τα μπαράκια δεν μένουν άδεια επίσης.Δεν βάζω μέσα και τα μπουρδέλα και τα στούντιο για να μη θίξω το αντικείμενο του σαιτ  :grin:

η οικονομικη ζωη της πολης (κινηση στους δρομους, στα καφε, στα κεντρα κλπ) δεν συρικνωθηκε στο βαθμο που μειωθηκε ο τζιρος στο πετρελαιο θερμανσης  :think:

Γι αυτό νομιζω ότι η αρνηση προμηθειας πετρελαιου τον περυσινο χειμωνα ηταν μια πρωτη πραξη αντίστασης του ταλαιπωρημενου πολιτη.
Ευελπιστώ  ότι η δευτερη τετοια πραξη θα είναι η μη πληρωμη ΕΝΦΙΑ  :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
οχι φιλε μου δεν εχω στην ακρη 1500€ εχω λιγοτερα και μαλιστα δεν ειμαι διατεθειμενος να τα δωσω για να αναβαθμισω την οικια της γιαγιας μου

ε πολυ απλα δεν σε πιστευω  :grin:.εσυ ο ιδιος μας ειπες οτι δουλευες απο το 2004 μεχρι 2012.αυτα ειναι 8 χρονια 600*12=7200*8=57600
βαζω οτι ζουσες με τη συνταξη π πριν τις περικοπες θα ταν κανα 800-900.κοστος ζωης(μεχρι 2011 ηταν πιο φθηνο αλλα τελος παντων) 10χιλιαδες την χρονια κ πολλα λεω,τα βγαζες απο τη συνταξη αλλα αντε ξοδεψες παραπανω,ε δεν εχεις ουτε πχ τα μισα απο τις 57600 π πηρες σε 8 χρονια.κ σημειωτεον εβαλα οτι επαιρνες 600 μπορει να παιρνες κ800 κ ουτε δωρα εβαλα ουτε τιποτα  :grin:.δεν στεκουν αυτα που λες

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
ε πολυ απλα δεν σε πιστευω  :grin:.εσυ ο ιδιος μας ειπες οτι δουλευες απο το 2004 μεχρι 2012.αυτα ειναι 8 χρονια 600*12=7200*8=57600
βαζω οτι ζουσες με τη συνταξη π πριν τις περικοπες θα ταν κανα 800-900.κοστος ζωης(μεχρι 2011 ηταν πιο φθηνο αλλα τελος παντων) 10χιλιαδες την χρονια κ πολλα λεω,τα βγαζες απο τη συνταξη αλλα αντε ξοδεψες παραπανω,ε δεν εχεις ουτε πχ τα μισα απο τις 57600 π πηρες σε 8 χρονια.κ σημειωτεον εβαλα οτι επαιρνες 600 μπορει να παιρνες κ800 κ ουτε δωρα εβαλα ουτε τιποτα  :grin:.δεν στεκουν αυτα που λες

μαλλον ηταν υπερκαταναλωτικος ο φιλος  :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
η οικονομικη ζωη της πολης (κινηση στους δρομους, στα καφε, στα κεντρα κλπ) δεν συρικνωθηκε στο βαθμο που μειωθηκε ο τζιρος στο πετρελαιο θερμανσης  :think:

Γι αυτό νομιζω ότι η αρνηση προμηθειας πετρελαιου τον περυσινο χειμωνα ηταν μια πρωτη πραξη αντίστασης του ταλαιπωρημενου πολιτη.
Νομίζεις ότι δεν έβαλαν πετρέλαιο για να κάνουν αντίσταση? Δεν έβαλαν επειδή δεν τους έφτασαν τα λεφτά! Εγώ θίγω το ότι σε αρκετούς δεν φτάνουν τα λεφτά γιατί δε θέλουν να θυσιάσουν άλλες ανέσεις όπως είναι η τηλεωρασάρα στο σαλόνι,τα hilfiger ρούχα και οι....πουτάνες κάθε βδομάδα. Και ποιος έχει το στομάχι να υποστεί τις κυρώσεις του να μην πληρώσει φόρους? Είναι όμως παράξενοι οι άνθρωποι γενικά...εγώ θέλω να δω πολίτες να μην πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ αλλά στις επόμενες εκλογές να μην πάρουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ψήφο οι βουλευτές οι οποίοι μπλέχτικαν και ''επέβαλλαν'' τον ΕΝΦΙΑ.Δεν θέλετε να πληρώσετε? Ωραία! Να έχετε και το στομάχι όμως να αλλάξετε και το πολιτικό σύστημα με κίνδυνο να ανατραπούν τα πάντα και να χάσετε πολλά τα οποία θεωρείτε δεδομένα.Όχι την Κυριακή ψηφίζω ΝΔ και την δευτέρα δε πληρώνω ΕΝΦΙΑ. :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

και συ κανα φτωχαδακι θα σαι με 5-6 σπιτια και κλαιγεσαι για τον ΕΝΦΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μαλλον ηταν υπερκαταναλωτικος ο φιλος  :grin: :grin:

και μετα μας λεει για κομμουνισμο κ σοσιαλισμο,ενω ο ιδιος εχει γινει ανθρωπος-καταναλωτης  της καπιταλιστικης υποκουλτουρας  :grin: :grin:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

1ον 1485 ενσημα ειναι 5 χρονια δουλειας και οχι 8 δεν εργαζομουν σερι 2ον μιλαμε για μισθο 600€οχι 1000€ σαν εργαζομενος δεν θα χω εξοδα να παω και να ρθω στην εργασια μου 3 ον εκανα οικονομιες για να τελειωσω το σπιτι που μενω τωρα και μου κοστισε γυρω στις 13.000€. οταν εργαζομουν δεν ζουσα απο τη συνταξη της γιαγιας μου δεν ειμαι τοσο ξεφτυλας να παιρνω χρηματα απο μια υπερηλικη εφ οσον ειχα χρηματα για ενα αξιοπρεπες επιπεδο διαβιωσης και 4 ον απο το 2010 αρχες ημουν σε ταμειο ανεργιας μετα πο το 2011 εργαζομουν σε ημιαπασχοληση και απο το 2012 ανεργος αρα την τελευταια 4ετια εχω εισοδηματα κατω απο 5000€ το χρονο δεν θα ετρωγα απο ταα ετοιμα αυτα δυστηχως στα μεσα του 2014 τελειωσανε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
1ον 1485 ενσημα ειναι 5 χρονια δουλειας και οχι 8 δεν εργαζομουν σερι 2ον μιλαμε για μισθο 600€οχι 1000€ σαν εργαζομενος δεν θα χω εξοδα να παω και να ρθω στην εργασια μου 3 ον εκανα οικονομιες για να τελειωσω το σπιτι που μενω τωρα και μου κοστισε γυρω στις 13.000€. οταν εργαζομουν δεν ζουσα απο τη συνταξη της γιαγιας μου δεν ειμαι τοσο ξεφτυλας να παιρνω χρηματα απο μια υπερηλικη εφ οσον ειχα χρηματα για ενα αξιοπρεπες επιπεδο διαβιωσης και 4 ον απο το 2010 αρχες ημουν σε ταμειο ανεργιας μετα πο το 2011 εργαζομουν σε ημιαπασχοληση και απο το 2012 ανεργος αρα την τελευταια 4ετια εχω εισοδηματα κατω απο 5000€ το χρονο δεν θα ετρωγα απο ταα ετοιμα αυτα δυστηχως στα μεσα του 2014 τελειωσανε

και τωρα εσυ πιστευεις οτι αν βγει ο τσιπουρας θα σου εχει ετοιμη την θεση και 1300 μισθο;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
και τωρα εσυ πιστευεις οτι αν βγει ο τσιπουρας θα σου εχει ετοιμη την θεση και 1300 μισθο;
Και 10 δωρεάν επισκέψεις σε βίζιτα κάθε μήνα για κάθε δημόσιο υπάλληλο..
Θα γράφονται στο βιβλίο υγείας του ικα  :rockon:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
δημοκρατικοτατο αφου μας εφτασαν εδω οι κυβερνησεις τροικας σαν γερμανικο προτεκτορατο που μαστε πρεπει και να ψοφαμε απο το κρυο και να μην βγαζουμε και αχνα
η θα δωσουν αυτα που αρπαξανε απο τους χαμηλοσυνταξιουχους αφου μας δωσουν εργασια και αξιοπρεπεια τοτε θα χρησιμοποιουμε για τη θερμανση και πελετ και φυσικο αεριο και εναλακτικες μορφες θερμανσης

οσο μας αφησαν με λειψα εισοδηματα μας στερησαν το δικαιωμα της εργασιας τοτε ξυλοσομπες και θα καιμε οτι βρουμε

δεν θα κανουμε τη χαρη στα αφεντικα σου ουτε να αυτοκτονησουμε οπως και εκαναν 1700 συναθρωποι μου ουτε να ψοφησουμε απο το κρυο
πρώτο μάθημα να αντέχει κανείς σε Γερμανικές θερμοκρασίες...!!! :think: :dancing: :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

κατσε ρε ειπες οτι μενεις σε σπιτι 40τετραγωνικα,τι στο διαλο σου κοστισε 13χιλιαδες? :think: :think: :think: :think:
οκ γραψε λαθος 5 χρονια δουλειας πολλα λεφτα εβαλα.ε αλλα λεφτα δν εχεις απο γονεις θειους φιλους κτλ? :think: :think: :think: :think:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

δεν πιστευω τιποτε δεν ελπιζω τιποτε αρα ειμαι ελευθερος

το σιγουρο ειναι οτι ο τσιπρας θα εφαρμοσει μια ποιο φιλολαικη πολιτικη για τα κατωτερα οικονομικα στρωματα με καθε κοστος για αυτο τον στηριζω ψηφιζω
οχι σαν τον δικο σου τον σοσιαληστη που εφαρμοσε μια πολιτικη για ν εξυπηρετησει τους εχοντες αρπαζοντας χρηματα απο τους μη εχοντας ενοια σου οως που ο λαος καταλαβε τη σοσιαληστης ειναι για υατο του εδωσε τις τελευταιες εκλοες 8% και οσο περναει ο χρονος μειωνει τα ποσοστα του

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κατσε ρε ειπες οτι μενεις σε σπιτι 40τετραγωνικα,τι στο διαλο σου κοστισε 13χιλιαδες? :think: :think: :think: :think:
οκ γραψε λαθος 5 χρονια δουλειας πολλα λεφτα εβαλα.ε αλλα λεφτα δν εχεις απο γονεις θειους φιλους κτλ? :think: :think: :think: :think:

αμα ενα σπιτι ειναι στα μπετα δεν θες 13.000 για να το τελειωσεις (τοιχια σοβατισματα υδραυλικους ηλεκτρολογους πλακαδες αλουμηναδες μαραγκους επιπλα υλικα) και τα μισα φαντασου οτι τα εκανα εγω (εργατης βοηθος οικοδοος ) για κατσε και φτιαχτο να δρεις τη γλυκα και χωρις οικονομικη ανεση οχι λεφτα απο γονεις και θειους δεν υπαρχουν μονο γιαγια παππους (ο παππους απεβιωσε πριν χρονια πανω απο 10)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

το σιγουρο ειναι οτι ο τσιπρας θα εφαρμοσει μια ποιο φιλολαικη πολιτικη για τα κατωτερα οικονομικα στρωματα με καθε κοστος για αυτο τον στηριζω ψηφιζω
οχι σαν τον δικο σου τον σοσιαληστη που εφαρμοσε μια πολιτικη για ν εξυπηρετησει τους εχοντες αρπαζοντας χρηματα απο τους μη εχοντας ενοια σου οως που ο λαος καταλαβε τη σοσιαληστης ειναι για υατο του εδωσε τις τελευταιες εκλοες 8% και οσο περναει ο χρονος μειωνει τα ποσοστα του

αυτη η σιγουρια θα σας φαει και ολους μας δηλαδη

καλα ο λαος τιποτε δεν καταλαβε αναμασαει αυτα που του σερβιρουν αποκομματα και μμε

δεν ξερω για ποιον σοσιαληστη λες που εφαρμοσε αυτα που λες

αλλα αν μιλας για το μνημονιο ηταν αποδεδειγμενα πλεον ο μονος τροπος για την εποχη που εφαρμοστηκε

εγω παντως αλλο τροπο δεν διαβασα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Είσαι προετημασμένος για μια πολιτική τέτοια με κάθε κόστος?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτη η σιγουρια θα σας φαει και ολους μας δηλαδη

καλα ο λαος τιποτε δεν καταλαβε αναμασαει αυτα που του σερβιρουν αποκομματα και μμε

δεν ξερω για ποιον σοσιαληστη λες που εφαρμοσε αυτα που λες

αλλα αν μιλας για το μνημονιο ηταν αποδεδειγμενα πλεον ο μονος τροπος για την εποχη που εφαρμοστηκε

εγω παντως αλλο τροπο δεν διαβασα

ναι ζητω το μνημονιο με βασικο μισθο 490 καθαρα το μηνα αν εισαι πανω απο 25 και με 30% ανεργια στην ελλαδα παμε τελεια ειχε τοσο μεγαλη επιτυχια που μας εκανε 1ους στην ευρωπη στην ανεργια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αμα ενα σπιτι ειναι στα μπετα δεν θες 13.000 για να το τελειωσεις (τοιχια σοβατισματα υδραυλικους ηλεκτρολογους πλακαδες αλουμηναδες μαραγκους επιπλα υλικα) και τα μισα φαντασου οτι τα εκανα εγω (εργατης βοηθος οικοδοος ) για κατσε και φτιαχτο να δρεις τη γλυκα και χωρις οικονομικη ανεση οχι λεφτα απο γονεις και θειους δεν υπαρχουν μονο γιαγια παππους (ο παππους απεβιωσε πριν χρονια πανω απο 10)

για μαλακα σε πιασανε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom