hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αφου η γιαγια σου περνει 600 συνταξη και συ δν δουλευεις κ παιρνεις μικρο επιδομα νοικιασε ενα απο τα δυο σπιτια σου να βγαλεις αλλα 200-250 και θα χεις εισοδημα 850.τοσο δυσκολο ειναι?
τωρα για τις σομπες που μιλας κυριολεκτικα με πιανουν τα γελια εγω Θεσσαλονικη μενω κ παω π και που κ σ χωριο μου π εχω μονοκατοικια περυσι δν εκαψα καν τζακι μονο μερικες μερες π εκανε κρυο.τις αλλες ενα αιρκοντισιον κονβερτερ κ τελος
και σ διαμερισμα ουτε καν αναβα τιποτα μεχρι δεκεμβρη αφου ειχε μεσα 18 βαθμους.ποσους θες να εχει εσυ?
και μονο π εισαι απο Αθηνα ειχα ερθει Αθηνα τ χριστουγεννα κ στο σπιτι του φιλου μου δν αναβαμε τιποτα,μονο το αιρκοντισιον κανα μισαωρο
αφου ειχε 19 βαθμους.που το ειδες εσυ το κρυο περισι δηλαδη κ εκαιγες κ σαβουρες στις σομπες
πολυ φιδεμπορας ρε παιδι μου
φετος μεχρι στιγμης δεν εχω παρει κανενα επιδομα σαν μακροχρονιος ανεργος περιμενω τον αλλο μηνα ενα βοηθημα 500€ εφαπαξ. ουτε το κοινωνικο μερισμα δικαιωμουν γιατι θεωρειτο οτι ειμαι φιλοξενουμενος στο σπιτι καθως εχω την επικαρπια και οχι την ψηλη κυριοτητα και μην ξεχνας οτι απο τα 600€ της συνταξης χωρις δωρα μαλιστα παιρνω τα 200€ για να ζησω. δυστηχως δεν εχουμε αιρκοντισιον ινβερτερ εχουμε απο τα παλια που καινε πολλυ ρευμα και δεν συμφαιρει οικονομικα
οσο για το ενοικιο μην ξεχνα οτι πλεον τα εισοδηματα απο ενοικια φορολογουντε αυτοτελως οποτε 2 ενοικια απο τα 200€ θα πηγαιναν στο κρατος αμα βαλεις και την προκαταβολη φορου για του χρονου παει 3 και αμα βαλεις και τις φθορες που κανουν οι ενοικιαστες καθως ειναι καφροι και δν προσεχουν τις οικιες παμε στα 5 ενοικια μπορει και 6 και αμα πεσουμε και σε κανενα μπαταξη που φυγει νυχτα και αφησει λογαριασμους απληρωτους (σηνηθες τακτικη) τοτε ακομα χειροτερα οποτε καλητερα ετσι
και οταν γινεις 78 χρονων να δεις ποσο θα κρυωνεις και θα θες και τη ζεστασια σου οταν κανει κρυες μερες οταν βρεχει και εχει υγρασια και ναι φετος οπως και περισυ συγκεντρωνω παλετες με βερνικι στην αποθηκουλα της αυλης μαζι με χαρτοκουτα για να βαλω στιν ξυλοσομπα για να ζεσταθω σε λιγο θα μας πειτε οτι δεν εχουμε και χειμωνα στην ελλαδα