Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αφου η γιαγια σου περνει 600 συνταξη και συ δν δουλευεις κ παιρνεις μικρο επιδομα νοικιασε ενα απο τα δυο σπιτια σου να βγαλεις αλλα 200-250 και θα χεις εισοδημα 850.τοσο δυσκολο ειναι?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τωρα για τις σομπες που μιλας κυριολεκτικα με πιανουν τα γελια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγω Θεσσαλονικη μενω κ παω π και που κ σ χωριο μου π εχω μονοκατοικια  περυσι δν εκαψα καν τζακι μονο μερικες μερες π εκανε κρυο.τις αλλες ενα αιρκοντισιον κονβερτερ κ τελος  :grin:
και σ διαμερισμα ουτε καν αναβα τιποτα μεχρι δεκεμβρη  :grin: αφου ειχε μεσα 18 βαθμους.ποσους θες να εχει εσυ? :2funny: :2funny: :2funny:
και μονο π εισαι απο Αθηνα ειχα ερθει Αθηνα τ χριστουγεννα κ στο σπιτι του φιλου μου δν αναβαμε τιποτα,μονο το αιρκοντισιον κανα μισαωρο  :2funny: :2funny:
αφου ειχε 19 βαθμους.που το ειδες εσυ το κρυο περισι δηλαδη κ εκαιγες κ σαβουρες στις σομπες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πολυ φιδεμπορας ρε παιδι μου  :2funny: :2funny: :2funny:

φετος μεχρι στιγμης δεν εχω παρει κανενα επιδομα σαν μακροχρονιος ανεργος περιμενω τον αλλο μηνα ενα βοηθημα 500€ εφαπαξ. ουτε το κοινωνικο μερισμα δικαιωμουν γιατι θεωρειτο οτι ειμαι φιλοξενουμενος στο σπιτι καθως εχω την επικαρπια και οχι την ψηλη κυριοτητα και μην ξεχνας οτι απο τα 600€ της συνταξης χωρις δωρα μαλιστα παιρνω τα 200€ για να ζησω. δυστηχως δεν εχουμε αιρκοντισιον ινβερτερ εχουμε απο τα παλια που καινε πολλυ ρευμα και δεν συμφαιρει οικονομικα
οσο για το ενοικιο μην ξεχνα οτι πλεον τα εισοδηματα απο ενοικια φορολογουντε αυτοτελως οποτε 2 ενοικια απο τα 200€ θα πηγαιναν στο κρατος αμα βαλεις και την προκαταβολη φορου για του χρονου παει 3 και αμα βαλεις και τις φθορες που κανουν οι ενοικιαστες καθως ειναι καφροι και δν προσεχουν τις οικιες παμε στα 5 ενοικια μπορει και 6 και αμα πεσουμε και σε κανενα μπαταξη που φυγει νυχτα και αφησει λογαριασμους απληρωτους (σηνηθες τακτικη) τοτε ακομα χειροτερα οποτε καλητερα ετσι

και οταν γινεις 78 χρονων να δεις ποσο θα κρυωνεις και θα θες και τη ζεστασια σου οταν κανει κρυες μερες οταν βρεχει και εχει υγρασια και ναι φετος οπως και περισυ συγκεντρωνω παλετες με βερνικι στην αποθηκουλα της αυλης μαζι με χαρτοκουτα για να βαλω στιν ξυλοσομπα για να ζεσταθω σε λιγο θα μας πειτε οτι δεν εχουμε και χειμωνα στην ελλαδα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γιατι σε λιγο θα μας πειτε οτι εχουμε χειμωνα με 30 βαθμους κελσιου στην ελλαδα και αποκτησαμε κλιμα τροπικο απο ευκρατο

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
"Πνίγονται" στην αιθαλομίχλη Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με μετρήσεις του Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Αθήνα από τον [size=14pt]Δεκέμβριο του 2013 έως και 24 Φεβρουαρίου 2014, σε 23 περιπτώσεις σημειώθηκε υπέρβαση των ορίων για τα αιωρούμενα μικροσωματίδια.[/size]

[size=14pt]Ως μια από τις μεγαλύτερες απειλές για τη δημόσια υγεία χαρακτηρίζουν την ατμοσφαιρική ρύπανση με αιθαλομίχλη οι Έλληνες επιστήμονες.[/size]

Σύμφωνα με μετρήσεις του Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Αθήνα από τον Δεκέμβριο του 2013 έως και 24 Φεβρουαρίου 2014, σε 23 περιπτώσεις σημειώθηκε υπέρβαση των ορίων για τα αιωρούμενα μικροσωματίδια.

Η μεγάλη πλειοψηφία των σωματιδίων είναι εκείνα με μικρή διάμετρο και εισβάλουν βαθιά στους πνεύμονες προκαλώντας μεγάλη ζημιά στην υγεία.

Οι μετρήσεις έδειξαν ότι η καύση στα τζάκια ευθύνεται έως και 90% για την παρουσία της αιθαλομίχλης στην ατμόσφαιρα.

Οι επιστήμονες υποστήριξαν ότι στα τζάκια κάηκαν και φέτος όπως και πέρσι μεγάλη ποσότητα επικίνδυνης επεξεργασμένης ξηλείας αλλά και πλαστικά.

Υψηλές συγκεντρώσεις ρύπων είχε και η ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με μετρήσεις από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με τις μελέτες, οι ώρες με τη μεγαλύτερη ρύπανση είναι από 5 το απόγευμα έως 12 τα μεσάνυχτα.

Οι επιστήμονες τόνισαν ότι η ρύπανση ήταν ιδιαίτερα έντονη αν αναλογιστούμε ότι ο Φεβρουάριος του 2014 ήταν ο δεύτερος θερμότερος τα τελευταία 112 χρόνια. Σε περίπτωση που ο χειμώνας είναι βαρύς αναμένεται πενταπλασιασμός των επιπέδων της αιθαλομίχλης.

Πηγή:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φυσικο αεριο ειναι για το πουτσο.20% φθηνοτερο απο πετρελαιο και σε κλεβουν κ απο πανω.δν αξιζει.βαλε ενα κλιματιστικο η κανε μετατροπη σε πελλετ το λεβητα,κοστιζει γυρω στο 1500,νομιζω ειναι ενα εφικτο ποσο δν ειναι και 20-50-100χιλ  :headbang: :headbang: :headbang:
καλα ποσο υποφερει ο κοσμος φανηκε οικονομικα φανηκε  :grin: :grin:

αμα εχεις εισοδημα 600€ το μηνα και εχεις να πληρωσεις ενα σωρο φορους να δεις πως σου φαινοντε τα 1500€

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
εγω δν ειχα ποτε.ενας φιλος π ειχε φυσ.αεριο  τους εκανε και δικαστηρια   :grin: :grin:

Κοστος θερμανσης το 12 με φυσικο αεριο 640ε (βαλε και συντηρηση καυστηρα 70ε)

Κοστος θερμανσης με αιρ κοντισιον το 13, 300ε

Προσωπικα και φετος με αιρκοντισιον θα παω. Δεν λεω, καλυτερη η ποιοτητα θερμανσης του φυσικου, αλλα απο καποιο σημειο και μετα αποφασισα οτι τα ευρω στην τσεπη σε ζεσταινουν καλυτερα απο καθε τι. Και ας κανει εξω και -10...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αμα εχεις εισοδημα 600€ το μηνα και εχεις να πληρωσεις ενα σωρο φορους να δεις πως σου φαινοντε τα 1500€

δηλαδη μας λες οτι δν εχεις στην ακρη ουτε 1500.αυτο μας λες?? :think: :think: :think: :think:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη μας λες οτι δν εχεις στην ακρη ουτε 1500.αυτο μας λες?? :think: :think: :think: :think:

τύπε νομιζω οτι τα λέει υπερβολικά ο συγκεκριμένος. Πολύ ξανθόπουλος. Δεν ξερω, μηπως εχουμε μπλεξει με κανα συνδικαλιστή ναουμ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κοστος θερμανσης το 12 με φυσικο αεριο 640ε (βαλε και συντηρηση καυστηρα 70ε)

Κοστος θερμανσης με αιρ κοντισιον το 13, 300ε

Προσωπικα και φετος με αιρκοντισιον θα παω. Δεν λεω, καλυτερη η ποιοτητα θερμανσης του φυσικου, αλλα απο καποιο σημειο και μετα αποφασισα οτι τα ευρω στην τσεπη σε ζεσταινουν καλυτερα απο καθε τι. Και ας κανει εξω και -10...

τυπε τι εννοεις για μια χρονια σου βγηκε 640+300 ? :think: :think: :think:παλι πολλα ειναι
εμενα περισι ειχα κατι ξυλα παλια εβαλα στο τζακι κανα 10 μερες π εκανε κρυο κ τ αλλες αιρκοντισιον μ βγηκε τοσο 350 για ολη τ χρονια  :grin:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εισαι απο τους χειμερινους εγκληματιες του περιβαλλοντος

ετσι σας διεταξαν απο τον τσυριζα για να δημιουργησετε προβληματα;

ρε μας δουλευεις εδω σου λεμε οτι δεν υπαρχει σαλιο αν υπηρχαν χρηματα και πελετ θα βαζα και ινβερτερ και οτι να ναι προκειμενου να ζεσταθω

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
"Πνίγονται" στην αιθαλομίχλη Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με μετρήσεις του Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Αθήνα από τον [size=14pt]Δεκέμβριο του 2013 έως και 24 Φεβρουαρίου 2014, σε 23 περιπτώσεις σημειώθηκε υπέρβαση των ορίων για τα αιωρούμενα μικροσωματίδια.[/size]

[size=14pt]Ως μια από τις μεγαλύτερες απειλές για τη δημόσια υγεία χαρακτηρίζουν την ατμοσφαιρική ρύπανση με αιθαλομίχλη οι Έλληνες επιστήμονες.[/size]
και στο δικο μου σπιτι 40 τετρ πηγαινα σε ενα καταστημα ηλεκτρικων ειδων απο το σεπτεμβριο που δεν υπαρχει ακομα ζητηση( οπως κανω και φετος ) και επαιρνα παλετες( με βερνικι μαλιστα) και χαρτοκουτα που χαν για πεταμα μαζι με σαβουρα απο την αυλη μας τα εκανα ενα μιγμα και τα βαζα στις σομπες για να ζεσταθουμε

τι μιλας ρε εγκληματια;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε μας δουλευεις εδω σου λεμε οτι δεν υπαρχει σαλιο αν υπηρχαν χρηματα και πελετ θα βαζα και ινβερτερ και οτι να ναι προκειμενου να ζεσταθω

να ψοφησεις στο κρυο οχι να πεθανεις τους υπολοιπους

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

οχι φιλε μου δεν εχω στην ακρη 1500€ εχω λιγοτερα και μαλιστα δεν ειμαι διατεθειμενος να τα δωσω για να αναβαθμισω την οικια της γιαγιας μου

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να ψοφησεις στο κρυο οχι να πεθανεις τους υπολοιπους

δημοκρατικοτατο αφου μας εφτασαν εδω οι κυβερνησεις τροικας σαν γερμανικο προτεκτορατο που μαστε πρεπει και να ψοφαμε απο το κρυο και να μην βγαζουμε και αχνα
η θα δωσουν αυτα που αρπαξανε απο τους χαμηλοσυνταξιουχους αφου μας δωσουν εργασια και αξιοπρεπεια τοτε θα χρησιμοποιουμε για τη θερμανση και πελετ και φυσικο αεριο και εναλακτικες μορφες θερμανσης

οσο μας αφησαν με λειψα εισοδηματα μας στερησαν το δικαιωμα της εργασιας τοτε ξυλοσομπες και θα καιμε οτι βρουμε

δεν θα κανουμε τη χαρη στα αφεντικα σου ουτε να αυτοκτονησουμε οπως και εκαναν 1700 συναθρωποι μου ουτε να ψοφησουμε απο το κρυο

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
τυπε τι εννοεις για μια χρονια σου βγηκε 640+300 ? :think: :think: :think:παλι πολλα ειναι
εμενα περισι ειχα κατι ξυλα παλια εβαλα στο τζακι κανα 10 μερες π εκανε κρυο κ τ αλλες αιρκοντισιον μ βγηκε τοσο 350 για ολη τ χρονια  :grin:

Την πρωτη χρονια που λεω ειχα φυσικο αεριο ( χειμωνας 12-13) και πηγε 640ε + 70 ο λεβητας =710ε

την δευτερη χρονια (περυσι σηλαδη) δεν το εβαλα το γαμημενο σε λειτουργια και χρησιμοποιουσα τα αιρ κοντισιον. Κοστος θερμανσης περι τα 300ε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Την πρωτη χρονια που λεω ειχα φυσικο αεριο ( χειμωνας 12-13) και πηγε 640ε + 70 ο λεβητας =710ε

την δευτερη χρονια (περυσι σηλαδη) δεν το εβαλα το γαμημενο σε λειτουργια και χρησιμοποιουσα τα αιρ κοντισιον. Κοστος θερμανσης περι τα 300ε

ετσι ακριβως!ωραιος  :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σιγά μη πεθάνουμε και απτό κρύο  ρε μάγκες.Με 3-4 μήνες χειμώνα στην Ελλάδα και όταν λέμε χειμώνα εννοούμε 10-15 βαθμούς το σύνηθες.Μόνο στην βόρεια Ελλάδα καταλαβαίνουν δυνατό χειμώνα.Το air condition είναι ο ποιο φτηνός τρόπος να ζεσταθείς το χειμώνα γενικά νομίζω.Μη τα ισοπεδώνουμε και όλα τώρα ότι πεθαίνουν από το κρύο στην Ελλάδα. Άλλωστε γενικά όπως βλέπω εγώ στην Αθήνα τουλάχιστον λεφτά για πετρέλαιο δεν υπάρχουν αλλά και η κουτσή Μαρία έχει iphone,τα εμπορικά γεμίζουν κόσμο που πέρνει ρούχα κάθε χρόνο,τα αμάξια τα ταίζει ο κόσμος και τα μπαράκια δεν μένουν άδεια επίσης.Δεν βάζω μέσα και τα μπουρδέλα και τα στούντιο για να μη θίξω το αντικείμενο του σαιτ  :grin:
Όποιος δεν έχει χρήματα για πετρέλαιο κόβει από αλλού και βάζει.Αλλιώς με ένα air condition στην Ελλάδα βολεύεσαι.Μη τα δραματοποιούμε όλα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σιγά μη πεθάνουμε και απτό κρύο  ρε μάγκες.Με 3-4 μήνες χειμώνα στην Ελλάδα και όταν λέμε χειμώνα εννοούμε 10-15 βαθμούς το σύνηθες.Μόνο στην βόρεια Ελλάδα καταλαβαίνουν δυνατό χειμώνα.Το air condition είναι ο ποιο φτηνός τρόπος να ζεσταθείς το χειμώνα γενικά νομίζω.Μη τα ισοπεδώνουμε και όλα τώρα ότι πεθαίνουν από το κρύο στην Ελλάδα. Άλλωστε γενικά όπως βλέπω εγώ στην Αθήνα τουλάχιστον λεφτά για πετρέλαιο δεν υπάρχουν αλλά και η κουτσή Μαρία έχει iphone,τα εμπορικά γεμίζουν κόσμο που πέρνει ρούχα κάθε χρόνο,τα αμάξια τα ταίζει ο κόσμος και τα μπαράκια δεν μένουν άδεια επίσης.Δεν βάζω μέσα και τα μπουρδέλα και τα στούντιο για να μη θίξω το αντικείμενο του σαιτ  :grin:
Όποιος δεν έχει χρήματα για πετρέλαιο κόβει από αλλού και βάζει.Αλλιώς με ένα air condition στην Ελλάδα βολεύεσαι.Μη τα δραματοποιούμε όλα.

πολυ σωστος  :cool2: :cool2:
εγω ειμαι Βορεια Ελλαδα και παλι σου λεω αντεχω  :grin: :grin:.για ελατε Σοφια η Βουκουρεστι να δειτε τι εστι κρυο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom