Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μην λεμε τα αυτονοητα.

Οσο πιο πολυ φωναζει κανεις περι "σοσιαλισμου", "ισοτητας", "δικαιοσυνης"... καποιος, τοσο πιο υποπτος ειναι.

Οι σοβαροι και τιμιοι ανθρωποι ειναι χαμηλων τονων, ορθολογιστες και προσγειωμενοι.
Θα σου ξαναπω...Ας περιμενουμε να δουμε αλλιως ας κατσουμε με τους ιδιους. Οσο για το ΚΚΕ δεν τους εχω μπεσα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Στον Πειραια υπηρχε δημαρχος του ΚΚΕ που στηριχθηκε απο ΠΑΣΟΚ κ.α. (μεγααααλο φυντανι), κι ετρεχε στα δικαστηρια μεχρι προτινος, για κλοπες. Βεβαια, αθωωθηκε, αλλα ΟΛΟΙ πιστευουν πως τ' αρπαξε για καλα.

Στο Κερατσινι, εκλεγοταν επι δεκαετιες ο μπαμπας της νεας Τρεμη, ο οποιος αυτη τη στιγμη ζει στη Βουλα, σε βιλα - αραβουργημα. "Κομμουνιστης" και αυτος.

Ο λογος που θεωρω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πλιατσικολογησει ειναι οτι δεν ψηφιζει νομοσχεδια για διαφανεια, αξιολογηση, αποπομπη επιορκων κλπ. Δηλαδη, δεν ειναι μονο θεμα "ανθρωπου" (αναποφευκτοι οι πειρασμοι), αλλα και κομματος, συνολικα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Στον Πειραια υπηρχε δημαρχος του ΚΚΕ που στηριχθηκε απο ΠΑΣΟΚ κ.α. (μεγααααλο φυντανι), κι ετρεχε στα δικαστηρια μεχρι προτινος, για κλοπες. Βεβαια, αθωωθηκε, αλλα ΟΛΟΙ πιστευουν πως τ' αρπαξε για καλα.

Στο Κερατσινι, εκλεγοταν επι δεκαετιες ο μπαμπας της νεας Τρεμη, ο οποιος αυτη τη στιγμη ζει στη Βουλα, σε βιλα - αραβουργημα. "Κομμουνιστης" και αυτος.

Ο λογος που θεωρω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πλιατσικολογησει ειναι οτι δεν ψηφιζει νομοσχεδια για διαφανεια, αξιολογηση, αποπομπη επιορκων κλπ. Δηλαδη, δεν ειναι μονο θεμα "ανθρωπου" (αναποφευκτοι οι πειρασμοι), αλλα και κομματος, συνολικα.
Koιτα ο δημος ΔΕΝ  ειναι σαν της εκλογες....Κρινω ανθρωπους κ οχι κομματα. Στον Δημο μου ειχαμε ΠΑΣΟΚ χρονια ειδαμε φως μετα 3 4ετιες ΝΔ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ...μην τα μπερδευεις..! Οσο για το οτι δεν ψηφιζουν τα νομοσχεδια για την διαφανεια θα ειναι ρε φιλε σαν να τους αποδεχονται. ΓΙα την εξεταστικη για το μνημονιο κ το χρεος γιατι ΝΔ ειπε ΟΧΙ? Αφου οι ιδιοι το ειχαν πει προεκλογικα..!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ωραια, να στο θεσω αλλιως?

Οι ΣΥΡΙΖαιοι γιατι δεν κανουν εναν νεο σχεδιασμο και εναν νεο διαγωνισμο για τα απορρηματα, στην Αττικη, αλλα, αντ' αυτου πετανε κατι αοριστιες ("θα αποφασισουν οι τοπικες κοινωνιες"... "θα γινει ααποκεντρωμενος σχεδιασμος" κλπ κλπ)??

Αν εισαι τιμιος και αμεροληπτος, ως Περιφερεια, ακολουθεις τον υπαρχοντα σχεδιασμο, και τον φερνεις εις περας με διαφανεια.

Δεν πας να ακυρωσεις τα παντα, για να χτυπησεις τον Μπομπολα (που σε πολεμαει, μιντιακά) και να ευνοησεις δικους σου, μικροεργολαβους.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ωραια, να στο θεσω αλλιως?

Οι ΣΥΡΙΖαιοι γιατι δεν κανουν εναν νεο σχεδιασμο και εναν νεο διαγωνισμο για τα απορρηματα, στην Αττικη, αλλα, αντ' αυτου πετανε κατι αοριστιες ("θα αποφασισουν οι τοπικες κοινωνιες"... "θα γινει ααποκεντρωμενος σχεδιασμος" κλπ κλπ)??

Αν εισαι τιμιος και αμεροληπτος, ως Περιφερεια, ακολουθεις τον υπαρχοντα σχεδιασμο, και τον φερνεις εις περας με διαφανεια.

Δεν πας να ακυρωσεις τα παντα, για να χτυπησεις τον Μπομπολα (που σε πολεμαει, μιντιακά) και να ευνοησεις δικους σου, μικροεργολαβους.
Ρε φιλε 1 μερα εχει που ανελαβε κ μαλλον μιλας για την Δουρου. Ειδες να ευνοησει καποιον ΔΙΚΟ ΤΗΣ μικροεργολαβο? Αρκετα δεν εφαγε ο μπομπολας? Κ ακομα κ αυτος εαν δωσει καλυτερη τιμη για μενα ας τα παρει...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ....Δωσε λιγο χρονο...πως βιαζεσαι να κρινεις? δεν λεω οτι ειναι καλη αλλα δεν μπορω να την πω κ κακια..!Οσο για τον σγουρο ξερω τι τυπος ειναι αστο...δεν ξερω εαν εκανε λαμογιες αλλα δεν ειναι κ ο ποιο ευκολος ανθρωπος ουτε οι συμβουλοι που ειχε διπλα του. Αλλα ειπες κ μονος σου την πολεμουσε μεσω ΜΜΕ ε τωρα δλδ τι θελεις κ αυτη να κανει? Να του πει κ ευχαριστω? Προσωπικα καλα θα του κανει....!Γενικα ομως οτι ειναι καλυτερο για την περιφερεια

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ρε φιλε 1 μερα εχει που ανελαβε κ μαλλον μιλας για την Δουρου. Ειδες να ευνοησει καποιον ΔΙΚΟ ΤΗΣ μικροεργολαβο? Αρκετα δεν εφαγε ο μπομπολας? Κ ακομα κ αυτος εαν δωσει καλυτερη τιμη για μενα ας τα παρει...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ....

Εγω σου λεω οτι βλεπω μια διαθεση χαωσης των καταστασεων - και το χαος βολευει τους πονηρους.

Οι νοικοκυρηδες μιλουν επι της ταμπακιερας, ακολουθουν τους σχεδιασμους και τα χρονοδιαγραμματα, εγγυωμενοι, παραλληλα, τη διαυγεια των διαδικασιων.

Δεν πανε να προκαλεσουν υγειονομικο αδιεξοδο, για να γινονται μετα ολα στο ποδι και να κλεινουν οι διαγωνισμοι ως αναθεσεις (βλ. Ολυμπιαδα).

Αν η Δουρου θεωρει πως εχει χρονο να αλλαξει τα παντα, να τα βαλει με την ΕΕ (ΔΕΝ χρηματοδοτουνται κρατικα συστηματα απορρηματων), να συνεννοηθει με τις "τοπικες κοινωνιες", και να αναπτυξει 50 διαφορετικα ΧΥΤΑ για να μην παρεξηγηθουν οι κατοικοι της Φυλης, τοτε ειναι ειτε αφελης ειτε δολια.

Δεν ειναι νορμαλ πραγματα αυτα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εγω σου λεω οτι βλεπω μια διαθεση χαωσης των καταστασεων - και το χαος βολευει τους πονηρους.

Οι νοικοκυρηδες μιλουν επι της ταμπακιερας, ακολουθουν τους σχεδιασμους και τα χρονοδιαγραμματα, εγγυωμενοι, παραλληλα, τη διαυγεια των διαδικασιων.

Δεν πανε να προκαλεσουν υγειονομικο αδιεξοδο, για να γινονται μετα ολα στο ποδι και να κλεινουν οι διαγωνισμοι ως αναθεσεις (βλ. Ολυμπιαδα).

Αν η Δουρου θεωρει πως εχει χρονο να αλλαξει τα παντα, να τα βαλει με την ΕΕ (ΔΕΝ χρηματοδοτουνται κρατικα συστηματα απορρηματων), να συνεννοηθει με τις "τοπικες κοινωνιες", και να αναπτυξει 50 διαφορετικα ΧΥΤΑ για να μην παρεξηγηθουν οι κατοικοι της Φυλης, τοτε ειναι ειτε αφελης ειτε δολια.

Δεν ειναι νορμαλ πραγματα αυτα.
Ρε τυπε 1 μερα σου λεω ανελαβε...ολα αυτα που λες που ακριβως τα ειδες οτι τα ειπε?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ρε τυπε 1 μερα σου λεω ανελαβε...ολα αυτα που λες που ακριβως τα ειδες οτι τα ειπε?

Ναι, η Δουρου θελει να διαλυσει ο,τι εχει σχεδιαστει για τους ΧΥΤΑ και να κανει δικα της κολπακια, καινουρια.

ΥΓ
Εγω δεν εχω καμια σχεση με Μπομπολα, ουτε συμπαθω τον κρατικοδιαιτο καπιταλισμο, ΑΛΛΑ ουτε και προτεινω να διαλυθει ολο το συμπαν, μονο και μονο για να τιμωρησει ο ΣΥΡΙΖΑ τον (πολιτικο του αντιπαλο), Μπομπολα, που τυγχανει να ασχολειται και με σκουπιδια...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Και να σου πω κ κατι θετικο που ειδα κ ειπε? ΟΧΙ στο γηπεδο της ΑΕΚ. Γιατι να γινει με λεφτα της περιφερειας? Γιατι να πληρωσω εγω το γηπεδο? Ο Προεδρος της δεν εχει λεφτα να το φτιαξει? Δεν το καταλαβα αυτο....!Απο μενα μπραβο της σε αυτο. Μενει να δουμε την συνεχεια τωρα αλλα νομιζω πως βιαζεσαι. Οσο αφορα τον τσιπρα μην περιμενεις αυριο να στα κανει ολα να περιμενεις ομως να αρχιζει να φτιαχνει η καθημερινοτητα σου....να μην γινεται χειροτερη.Εγω πιστευω οτι θα σταματησει εδω που ειναι κ οχι να παει παρακατω. Τωρα ο χρονος θα δειξει

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ναι, η Δουρου θελει να διαλυσει ο,τι εχει σχεδιαστει για τους ΧΥΤΑ και να κανει δικα της κολπακια, καινουρια.

ΥΓ
Εγω δεν εχω καμια σχεση με Μπομπολα, ουτε συμπαθω τον κρατικοδιαιτο καπιταλισμο, ΑΛΛΑ ουτε και προτεινω να διαλυθει ολο το συμπαν, μονο και μονο για να τιμωρησει ο ΣΥΡΙΖΑ τον (πολιτικο του αντιπαλο), Μπομπολα, που τυγχανει να ασχολειται και με σκουπιδια...
Που την ειδες σε ρωταω? Το ειπε σε καποια συνεντευξη?? Δεν ειμαι εκπροσωπος της αρα δεν ξερω σε τι αναφαιρεσαι. Αλλα επειδη ουτε εμενα μαρεσει ο τυπος ας του κανει οτι θελει δεν θα τον λυπηθω....

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Και να σου πω κ κατι θετικο που ειδα κ ειπε? ΟΧΙ στο γηπεδο της ΑΕΚ. Γιατι να γινει με λεφτα της περιφερειας? Γιατι να πληρωσω εγω το γηπεδο? Ο Προεδρος της δεν εχει λεφτα να το φτιαξει? Δεν το καταλαβα αυτο....!Απο μενα μπραβο της σε αυτο. Μενει να δουμε την συνεχεια τωρα αλλα νομιζω πως βιαζεσαι. Οσο αφορα τον τσιπρα μην περιμενεις αυριο να στα κανει ολα να περιμενεις ομως να αρχιζει να φτιαχνει η καθημερινοτητα σου....να μην γινεται χειροτερη.Εγω πιστευω οτι θα σταματησει εδω που ειναι κ οχι να παει παρακατω. Τωρα ο χρονος θα δειξει

Ας δωσει η Περιφερεια και 20, και 40 εκατομμυρια, αλλα ως ΜΕΤΟΧΟΣ του γηπεδου, κι οχι ως "επιδοτηση".

Οσον αφορα τα σκουπιδια, ηταν η αιχμη του δορατος για τη Δουρου.
Αν δεν πηρες πρεφα κι αυτο, προφανως δεν παρακολουθησες καθολου την προεκλογικη περιοδο των δημοτικων.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ας δωσει η Περιφερεια και 20, και 40 εκατομμυρια, αλλα ως ΜΕΤΟΧΟΣ του γηπεδου, κι οχι ως "επιδοτηση".

Αν δεν πηρες πρεφα κι αυτο, προφανως δεν παρακολουθησες καθολου την προεκλογικη περιοδο των δημοτικων.
Σαν μετοχος το δεχομαι ναι...κ 100 να δωσει. Οσο για τα σκουπηδια οχι δεν ακουσα κατι κ δεν νομιζω να την εδειξαν κ τοσο η να την αφησαν να ακουστει η ιδια. Τωρα τι γραφουν τα ΜΜΕ θα σουθ ελεγα να μην τα πιστευεις. Προχτες εβαλε ο τζονακος ενα αρθρο οτι κ καλα ο τσιπρας ειπε οτι οι δανειστες θα παρουν στο ακαιρεο τα λεφτα τους σε μια ομιλια στην ρωμη. Πηγα λοιπον στην επισημη ομιλια του κ τετοιο πραγμα δεν εγραφε...αρα?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Κατσε να δουμε τι θα γινει κ τοτε να κρινουμε ολοι για το εργο της. Οσο για τον μπομπολα σου ξαναλεω δεν τον λυπαμαι...φερει ευθυνη εμμεσα κ αυτος για την κατασταση....!Π.Χ Αττικη οδος...το μεγκα χωρις αδεια...κατι δανειακια...!Δλδ εαν τον πολεμισουν κ εκει θα μου πεις οτι τον εκδικουνται?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Κατσε να δουμε τι θα γινει κ τοτε να κρινουμε ολοι για το εργο της. Οσο για τον μπομπολα σου ξαναλεω δεν τον λυπαμαι...φερει ευθυνη εμμεσα κ αυτος για την κατασταση....!Π.Χ Αττικη οδος...

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Αυτο προσπαθω να σου εξηγησω.

Εγω, ως δημοτης ΑΠΑΙΤΩ να ειναι τα σκουπιδια μου μαζεμενα + ανακυκλωμενα/θαμμενα, μετα απο καθαρο διαγωνισμο.

Στ' αρχιδια μου τι εκανε ο Μπομπολας το 1996 και το 2000. Αν μπορουν, ας τον πιασουν. Αν δεν μπορουν, μαγκια του.
ΤΟΣΟ απλα!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Αυτο προσπαθω να σου εξηγησω.

Εγω, ως δημοτης ΑΠΑΙΤΩ να ειναι τα σκουπιδια μου μαζεμενα + ανακυκλωμενα/θαμμενα, μετα απο καθαρο διαγωνισμο.

Στ' αρχιδια μου τι εκανε ο Μπομπολας το 1996 και το 2000. Αν μπορουν, ας τον πιασουν. Αν δεν μπορουν, μαγκια του.
ΤΟΣΟ απλα!
Ρε τυπε μου εαν τον καλυπτουν η η υποθεση του καθενως ειναι σε κανενα συρταρι? Μεγαλη μανια εχεις με αυτο το θεμα ομως γιατι"? Εμενα μου αρκει να τα μαζευουν κ να αποθηκευονται σωστα κ να μην πληρωνουμε προστιμα στην Ε.Ε. τωρα ποιος θα το κανει λιγο με απασχολει

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ρε τυπε μου εαν τον καλυπτουν η η υποθεση του καθενως ειναι σε κανενα συρταρι? Μεγαλη μανια εχεις με αυτο το θεμα ομως γιατι"? Εμενα μου αρκει να τα μαζευουν κ να αποθηκευονται σωστα κ να μην πληρωνουμε προστιμα στην Ε.Ε. τωρα ποιος θα το κανει λιγο με απασχολει

Σε μερικους μηνες "μπουκωνουν" ολες οι χωματερες και η Αττικη οδηγειται σε υγειονομικο black-out. Απλα.

Κατα τ' αλλα, δεν με απασχολει.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σε μερικους μηνες "μπουκωνουν" ολες οι χωματερες και η Αττικη οδηγειται σε υγειονομικο black-out. Απλα.

Κατα τ' αλλα, δεν με απασχολει.
Ε περιμενε τοε να δουμε. Κ αυτη μπορει να λεει μαλακιες κ μετα να αλλαξει αποψη...μην βιαζεσαι. Και στην τελικη ειδες με 1% διαφορα βγηκε οταν εχουμε περιφεριακες μην την ψηφισει ο κοσμος εαν ειναι κακια..!Κατσε να δουμε.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σκεψου φιλε κ το αλλο...Οτι μερικοι μεσα στον Συριζα μπορει να μην τον γουσταρουν κ να λενε παπαριες. Εγω ακουω οτι λεει ο Τσιπρας κ ο εκπροσωπος του κομματος. Ολους τους αλλους τους γραφω κανονικα...! Και κατι ακομα ασχετο με το θεμα...Ψαξε να δεις τι ειναι η τριγωνικη πωληση μεταξυ εταιριων...να δεις πως χανεται το χρημμα...!Νομιζω ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε κατεβασει νομοσχεδιο κ η κυβερνηση το εχασε.... ;)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Και κατι τελευταίο φίλε μου. Με ενδιαφέρει να εχω να πετάξω σκουπίδια κ οχι ποιος θα μου τα μαζέψει.... ;)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Σκεψου φιλε κ το αλλο...Οτι μερικοι μεσα στον Συριζα μπορει να μην τον γουσταρουν κ να λενε παπαριες. Εγω ακουω οτι λεει ο Τσιπρας κ ο εκπροσωπος του κομματος. Ολους τους αλλους τους γραφω κανονικα...! Και κατι ακομα ασχετο με το θεμα...Ψαξε να δεις τι ειναι η τριγωνικη πωληση μεταξυ εταιριων...να δεις πως χανεται το χρημμα...!Νομιζω ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε κατεβασει νομοσχεδιο κ η κυβερνηση το εχασε.... ;)

Η τριγωνικη πωληση ειναι κοινη τακτικη ολων των μεγαλων πολυεθνικων, για να φορολογουνται περισσοτερο σε χωρες με χαμηλοτερους συντελεστες.
Ειναι ΗΔΗ παρανομη, αλλα μαλλον ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατεβασε κανα νομοσχεδιο πιο αναλυτικο.

Φυσικα, κανεις δεν περιμενει απ' το Σαμαρα να αγγιξει τα μεγαλα συμφεροντα, αλλα εμενα μου τη δινουν, εξισου, ΚΑΙ τα μικρα.

Σ' αυτο με εκνευριζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οτι, δηλαδη, δεν μιλαει για διαφανεια για ΟΛΟΥΣ, αλλα λεει "ας πιασουμε 2-3 μεγαλα ψαρια, και ο μπακαλης ας ΜΗΝ κοβει αποδειξη" (πραγμα αδικο, γτ ο μπακαλης μπορει να βγαλει 6 χιλιαρικα το μηνα αφορολογητα, ενω ο μανατζερ τραπεζας να βγαλει 10 και με τη φορολογια να του μεινουν 5!)

Ασε που, αθροισμενα ολα τα μικροσυμφεροντα ειναι ΠΙΟ ζημιογονα απο τα μεγαλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom