Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αν λοιπόν ο Έλληνας κόπτεται τόσο πολύ για τους λίγους μεν υπαρκτούς δε συνανθρώπους του που τρώνε από τα σκουπίδια ας μην πάει για καφέ και ποτό για κανένα μήνα και ας δώσει τα λεφτά που θα περισέψουν στους κυρίους και τις κυρίες στις φωτογραφίες.Α ναι ξέχασα...θυμόμαστε ότι οι άνρθωποι πεινάνε μόνο όταν μας απολύσουν...όταν τα τσεπώνουμε μας νοιάζει περισσότερο ο Παντελίδης.  :-

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αν λοιπόν ο Έλληνας κόπτεται τόσο πολύ για τους λίγους μεν υπαρκτούς δε συνανθρώπους του που τρώνε από τα σκουπίδια ας μην πάει για καφέ και ποτό για κανένα μήνα και ας δώσει τα λεφτά που θα περισέψουν στους κυρίους και τις κυρίες στις φωτογραφίες.Α ναι ξέχασα...θυμόμαστε ότι οι άνρθωποι πεινάνε μόνο όταν μας απολύσουν...όταν τα τσεπώνουμε μας νοιάζει περισσότερο ο Παντελίδης.  :-
Σωπα ρε μεγαλε τι μας λες.. Το θεμα εδω ειναι το κρατος οχι η φιλανθρωπια του κοσμου. Ανοιξε ενα θεμα κ συζητησε το εκει...αλλωστε κ ο παντελιδης αδειος ειναι

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

σε πληροφορω οτι ο ελληνας δεν ιεναι ετσι οπως τον παρουσιαζεις στα δυσκολα που πλεον το βιωνουμε ολοι ειναι ενωμενος εγω ειμαι 2,5 χρονια ανεργος και επειδη δεν μπορω να προσφερω οικονοικη βοηθεια βοηθαω δουλευοντας εθελοντικα στο συσσιτιο της προνοιας(και οχι της εκκλησιας)μερικες ωρες τη βδομαδα δεν μπορεις να φανταστεις ποσος κοσμος τρεφετε εκει απο αναγκη

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σωπα ρε μεγαλε τι μας λες.. Το θεμα εδω ειναι το κρατος οχι η φιλανθρωπια του κοσμου. Ανοιξε ενα θεμα κ συζητησε το εκει...αλλωστε κ ο παντελιδης αδειος ειναι
Το κράτος διαμορφώνεται από τον κόσμο που ψηφίζει και από τον κόσμο που ΑΠΑΡΤΙΖΕΙ την δημόσια μηχανή του κράτους.Οι διευθαρμένοι κλέφτες,τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι (και όχι μόνο) δεν είναι κόσμος? Δεν είναι λαός? Το κράτος δεν απαρτίζεται και από τον λαό? Οι πολιτικοί δεν είναι πολίτες? Άρα πιστεύω το σχόλιο μου έχει άμεση σχέση με το θέμα που λέμε εδώ. Όταν ο Έλληνας έτρωγε μαρούλι ψήφιζε σαν μαλάκας και ξόδευε σαν ζώο.Τώρα που έμεινε στον δρόμο δεν έβαλε ακόμα μυαλό.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
σε πληροφορω οτι ο ελληνας δεν ιεναι ετσι οπως τον παρουσιαζεις στα δυσκολα που πλεον το βιωνουμε ολοι ειναι ενωμενος εγω ειμαι 2,5 χρονια ανεργος και επειδη δεν μπορω να προσφερω οικονοικη βοηθεια βοηθαω δουλευοντας εθελοντικα στο συσσιτιο της προνοιας(και οχι της εκκλησιας)μερικες ωρες τη βδομαδα δεν μπορεις να φανταστεις ποσος κοσμος τρεφετε εκει απο αναγκη
Μπορώ να φανταστώ πόσοι τρώνε στα συσσίτια.Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι ο Έλληνας ενωμένος.Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μπορώ να φανταστώ πόσοι τρώνε στα συσσίτια.Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι ο Έλληνας ενωμένος.Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?

οσοι υποφερουν ειναι ενωμενοι και παρεχουν βοηθεια με οποιο τροπο μπορουν ακομα και με το παραμικρο διοργανωνουν συγκεντρωσεις τροφιμων φαρμακων ρουχων και πολλα αλλα γιατι πλεον ξερουν οτι μπορει να τους χτυπησει κι αυτους η πορτα την φτωχεια και τις εξαθλιωσης

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Το κράτος διαμορφώνεται από τον κόσμο που ψηφίζει και από τον κόσμο που ΑΠΑΡΤΙΖΕΙ την δημόσια μηχανή του κράτους.Οι διευθαρμένοι κλέφτες,τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι (και όχι μόνο) δεν είναι κόσμος? Δεν είναι λαός? Το κράτος δεν απαρτίζεται και από τον λαό? Οι πολιτικοί δεν είναι πολίτες? Άρα πιστεύω το σχόλιο μου έχει άμεση σχέση με το θέμα που λέμε εδώ. Όταν ο Έλληνας έτρωγε μαρούλι ψήφιζε σαν μαλάκας και ξόδευε σαν ζώο.Τώρα που έμεινε στον δρόμο δεν έβαλε ακόμα μυαλό.
Για ποιες ηλικιες μιλαμε παιχτη μου? Πως ξοδευε σαν ζωο? Πως δανειζοταν απο τραπεζες κ αγορασε 1 σπιτι? Υπο ποιες συνθηκες?? Για να σου απαντησω στα ερωτηματα σου.. Οι δημοσιοι υπαλληλοι φταινε στο εαν δεν κανει καλα την δουλεια του κ γαμαει εμενα....στο εαν ζηταει μιζα για να κανει την δουλεια που πληρωνεται να κανει.100% φταιει ο πολιτικος που για να παρει ψηφους τους διοριζε. Επισης φταιει το κρατος για τον μισθο που του εδινε (εφοσον δεν ειχε κ δανειζοταν) κ που τον αφηνε ατιμωρητο.Πριν το 2009 θυμασε τι ελεγαν στην ΤV οι τραπεζες μοιραζαν δανεια αβερτα...δεν ηξεραν οτι δεν ειχαν λεφτα? Το κρατος πως αφηνε ελευθερες να διαφημηζουν τετοια πραγματα ενω ηξερε? Σου ειπε εσενα κανεις οτι το 2010 θα  ερθει ο κοσμος αναποδα? Θα κινδυνευεις να χασεις το σπιτι σου που ακομα το πληρωνεις? Θα εμενες χωρις δουλεια? Θα σου εκοβαν την συνταξη? Για μενα ο κοσμος φταιει απο το 2010 κ μετα γιατι πλεον ΓΝΩΡΙΖΕΙ....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
οσοι υποφερουν ειναι ενωμενοι και παρεχουν βοηθεια με οποιο τροπο μπορουν ακομα και με το παραμικρο διοργανωνουν συγκεντρωσεις τροφιμων φαρμακων ρουχων και πολλα αλλα γιατι πλεον ξερουν οτι μπορει να τους χτυπησει κι αυτους η πορτα την φτωχεια και τις εξαθλιωσης
Σε μικρο βαθμο γινεται αυτο που λες τουλαχιστον απο προσωπικη ματια

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ε και άλλοι που δεν υποφέρουν προσφέρουν χρηματική και υλική βοήθεια. Δεν είναι αυτό το θέμα.Για να πεις ότι είναι ενωμένος ο Έλληνας σημαίνει ότι το 80% του λαού θα κινηθεί ομοιόμορφα και θα βγάλει να τον κυβερνήσει ένα πολιτικό σχήμα που θα αλλάξει η θα προσπαθήσει να αλλάξει τα πράγματα.Το λες και μόνος σου,''επειδή ξέρει ότι μπορεί η φτώχια να χτυπήσει και την πόρτα του''.Εγώ ακριβώς αυτό είπα,ότι τόσα χρόνια που ο Έλληνας είχε χρήματα δεν τον ένοιαζε ούτε το που πάει η χώρα ούτε που τα βρίσκουμε τόσα χρήματα αφού δεν παράγουμε σχεδόν τίποτα.Τώρα που σφήξαν οι κώλοι θυμήθικε ο Έλληνας ότι έχει και εθνική σεινήδειση μετά από τόσα χρόνια πάρτυ.Και πάλυ βλέπεις κόσμο που τάσεται με το ένα η το άλλο κόμμα πατώντας σε μικροκοματικές ιδέες και σε συμφέροντα και ρουσφέτια με την ελπίδα κάτι να αποκομίσει.Ωραίος ενωμένος λαός.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ε και άλλοι που δεν υποφέρουν προσφέρουν χρηματική και υλική βοήθεια. Δεν είναι αυτό το θέμα.Για να πεις ότι είναι ενωμένος ο Έλληνας σημαίνει ότι το 80% του λαού θα κινηθεί ομοιόμορφα και θα βγάλει να τον κυβερνήσει ένα πολιτικό σχήμα που θα αλλάξει η θα προσπαθήσει να αλλάξει τα πράγματα.Το λες και μόνος σου,''επειδή ξέρει ότι μπορεί η φτώχια να χτυπήσει και την πόρτα του''.Εγώ ακριβώς αυτό είπα,ότι τόσα χρόνια που ο Έλληνας είχε χρήματα δεν τον ένοιαζε ούτε το που πάει η χώρα ούτε που τα βρίσκουμε τόσα χρήματα αφού δεν παράγουμε σχεδόν τίποτα.Τώρα που σφήξαν οι κώλοι θυμήθικε ο Έλληνας ότι έχει και εθνική σεινήδειση μετά από τόσα χρόνια πάρτυ.Και πάλυ βλέπεις κόσμο που τάσεται με το ένα η το άλλο κόμμα πατώντας σε μικροκοματικές ιδέες και σε συμφέροντα και ρουσφέτια με την ελπίδα κάτι να αποκομίσει.Ωραίος ενωμένος λαός.
Γιατι μπερδευεσαι τυπε? Γιατι να αναρωτηθει κανεις που βρισκονται τα λεφτα απο την στιγμη που το ιδιο το κρατος τον παραμυθιαζει? Εφοσον περνεις τον μισθο σου πληρωνεις τους οποιους φορους δεν ειναι δουλεια του κοσμου να αναρωτιεται αυτο που λες. Ειναι διαφορετικο εαν τους πιστεψεις η οχι κ κανεις κρατει κ δεν σπαταλας η περνεις δανεια ασυστολα. Στην μεγαλη πλειοψηφια η καταστροφη εχει ερθει απο αυξηση φορον κ μειωση μισθων την ωρα που ολα τα αλλα αυξανονται...!1 φορα ειπε Ελληνας πολιτικος την αληθεια κ το πληρωσε με το να βγει ο ΓΑΠ. Δεν ξερω εαν το εκανε σκοπιμα η οχι αλλα ηταν η αληθεια κ φαινεται απο αυτο που ζουμε μονο που ειναι χειροτερο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Για ποιες ηλικιες μιλαμε παιχτη μου? Πως ξοδευε σαν ζωο? Πως δανειζοταν απο τραπεζες κ αγορασε 1 σπιτι? Υπο ποιες συνθηκες?? Για να σου απαντησω στα ερωτηματα σου.. Οι δημοσιοι υπαλληλοι φταινε στο εαν δεν κανει καλα την δουλεια του κ γαμαει εμενα....στο εαν ζηταει μιζα για να κανει την δουλεια που πληρωνεται να κανει.100% φταιει ο πολιτικος που για να παρει ψηφους τους διοριζε. Επισης φταιει το κρατος για τον μισθο που του εδινε (εφοσον δεν ειχε κ δανειζοταν) κ που τον αφηνε ατιμωρητο.Πριν το 2009 θυμασε τι ελεγαν στην ΤV οι τραπεζες μοιραζαν δανεια αβερτα...δεν ηξεραν οτι δεν ειχαν λεφτα? Το κρατος πως αφηνε ελευθερες να διαφημηζουν τετοια πραγματα ενω ηξερε? Σου ειπε εσενα κανεις οτι το 2010 θα  ερθει ο κοσμος αναποδα? Θα κινδυνευεις να χασεις το σπιτι σου που ακομα το πληρωνεις? Θα εμενες χωρις δουλεια? Θα σου εκοβαν την συνταξη? Για μενα ο κοσμος φταιει απο το 2010 κ μετα γιατι πλεον ΓΝΩΡΙΖΕΙ....
Ναι ρε έχεις δίκιο.Αν έρθει εσένα και σου πει κάποιος πάρε αυτό το σακουλάκι,πήγαινε το στην ομόνοια και δώσε το κάπου και θα πάρεις 1000 ευρώ για 2 ώρες δουλειά...αν σε μαντρώσουν οι μπάτσοι με 1 κιλό κόκα πάνω σου μετά να λες μα εγώ δεν έφταιγα..μου το δώσανε.Γιατί ακριβώς αυτό μου λες.Ο Αθώος ο πολίτης που δεν ήξερε και τον εξαπατήσανε.Ναι ρε αυτοί είναι λαμόγια και εκμεταλευτές.Μπίσνες κάνουν και τις κάνουν και καλά.Ο λαός τι είναι? Καθηστερημένος? Γιατί γέμισε η Ελλάδα καγιεν μερσεντες και bmw?Γιατί πήραν δάνεια για να πάνε διακοπές και να φτιάξουν εξοχικά? Γιατί φορτόσανε τις κάρτες με τηλεωράσεις ρούχα και έπιπλα? Τους υποχρεώσανε με το μαχαίρι στο λαιμό? Γιατί κανείς δεν αναρωτήθηκε ''ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ''? Θα σου πως γιατί..επειδή ο Ελληνάρας είχε βρεί τη χρυσή αγγελάδα και την άρμεγε δίχως άυριο.Δεν τον ένοιαζε ούτε ο φτωχός ούτε το κοινωνικό κράτος.Μόνο η στομαχάρα του.Τώρα τα πληρώνει.Και βλέπεις ποιος συνεχίζει να μας κυβερνά.Άρα μας αξίζει κιόλας.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ναι ρε έχεις δίκιο.Αν έρθει εσένα και σου πει κάποιος πάρε αυτό το σακουλάκι,πήγαινε το στην ομόνοια και δώσε το κάπου και θα πάρεις 1000 ευρώ για 2 ώρες δουλειά...αν σε μαντρώσουν οι μπάτσοι με 1 κιλό κόκα πάνω σου μετά να λες μα εγώ δεν έφταιγα..μου το δώσανε.Γιατί ακριβώς αυτό μου λες.Ο Αθώος ο πολίτης που δεν ήξερε και τον εξαπατήσανε.Ναι ρε αυτοί είναι λαμόγια και εκμεταλευτές.Μπίσνες κάνουν και τις κάνουν και καλά.Ο λαός τι είναι? Καθηστερημένος? Γιατί γέμισε η Ελλάδα καγιεν μερσεντες και bmw?Γιατί πήραν δάνεια για να πάνε διακοπές και να φτιάξουν εξοχικά? Γιατί φορτόσανε τις κάρτες με τηλεωράσεις ρούχα και έπιπλα? Τους υποχρεώσανε με το μαχαίρι στο λαιμό? Γιατί κανείς δεν αναρωτήθηκε ''ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ''? Θα σου πως γιατί..επειδή ο Ελληνάρας είχε βρεί τη χρυσή αγγελάδα και την άρμεγε δίχως άυριο.Δεν τον ένοιαζε ούτε ο φτωχός ούτε το κοινωνικό κράτος.Μόνο η στομαχάρα του.Τώρα τα πληρώνει.Και βλέπεις ποιος συνεχίζει να μας κυβερνά.Άρα μας αξίζει κιόλας.
Εσυ τυπε πηρες BMW εχεις 10 καρτες? Εχεις εξοχικο? Φανταζομαι οχι κ εαν εχεις δεν τα πηρες με δανεικα. ΑΛΛΑ Κ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. Αλλα κ παλι οσο ειχε τον μισθο κ την συνταξη του πληρωνε η οχι?Και αφου ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ αρμεγε την αγελαδα αυτη η πουτανα η αγελαδα γιατι δεν ειπε μεγαλε χαλαρωσε γιατι θα στερεψω??????? Πως επετρεπαν σε ατομο 20 ετων με 7000 ευρω εισοδημα να του βγαζει 3 καρτες 16,000 ευρω στο συνολο?????? ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ? Ποιος δανειζοτν ασυστολα για να καλυπτει μιζες κ εξοπλιστικα? Τεραστιες δαπανες στην υγεια? Εργα υπερκοστολογημενα? Τα λεφτα των ταμειων στο Χρηματηστηριο? Οι μιζες του τσουκατου? Η λιστα λαγκαρντ? Τα 350εκ ευρω της ENERGA? Απο σενα κ μενα ξερουν να τα παρουν απο αυτους που τα εφαγαν δεν ξερουν....αρα λιγοτερο φταιει φιλε ο ελληνας απο οσους κυβερνησαν κ θελουν σημερα να μας σωσουν οπως μας σωνουν 4 χρονια. Εγω δεν πηρα δανεια ουτε καρτες αλλα μου ζηταει να πληρωσω κομματι απο οσα δανειστεικαν κ δανειζονται το Ελληνικο κρατος...λες κ το δημοσιο κ η οποια περιουσια ειναι τσιφλικη της εκαστοτε κυβερνησης η φτιαχτηκαν με δικα τους λεφτα κ τωρα τα χαριζουν ΔΕΗ-Δρομους κτλπ. Ναι μας αξιζει οσο δεν αλλαζουμε ΕΜΕΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ φιλε μου κ να σου πω την αληθεια λιγα μας κανουν. Απο το 2011-12 επρεπε να ειχαμε βγει εξω αλλα οπως βλεπεις ζουμε στο succes story κ το πεογενες πλεονασμα..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εσυ τυπε πηρες BMW εχεις 10 καρτες? Εχεις εξοχικο? Φανταζομαι οχι κ εαν εχεις δεν τα πηρες με δανεικα. ΑΛΛΑ Κ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. Αλλα κ παλι οσο ειχε τον μισθο κ την συνταξη του πληρωνε η οχι?Και αφου ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ αρμεγε την αγελαδα αυτη η πουτανα η αγελαδα γιατι δεν ειπε μεγαλε χαλαρωσε γιατι θα στερεψω??????? Πως επετρεπαν σε ατομο 20 ετων με 7000 ευρω εισοδημα να του βγαζει 3 καρτες 16,000 ευρω στο συνολο?????? ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΤΑ ΕΔΙΝΕ?
Γιατί φίλε το οικονομικό σύστημα που στήθηκε (κατά την άποψη μου) ήξερε πολύ καλά γιατί και πως έδινε χρήμα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε κάθε χώρα που έγινε αυτό.Γιατί η αγελάδα η δουλειά της είναι να δανείζεσαι εσύ για να σου πέρνει πίσω τον τόκο..και η καλύτερη της ήταν να δανείζεσαι περισσότερα από όσα μπορούσες να πληρώσεις για να σου πάρει το σπίτι τότε που είχε ακόμα αξία.Στην τελική η αγελάδα πάντα είχε σκοπό να σε κλέψει για να πλουτίσει.Τι το ρίχνεις το φταίξιμο εκεί? Σε υποχρεώσανε να πάρεις δάνεια και να ξοδεύεις? Ρίξε το φταίξιμο σε αυτόν που πήρε κάρτες τις καταχρέωσε.Με αυτά που λες αποδέχεσαι ότι ο λαός είναι ένα άβουλο χαζό ον που κάνει ότι τον παραμυθιάζουνε.Όχι μαν δεν είναι έτσι.Ο λαός είναι συμφεροντολόγος και σταρχιδιστής στις περισσότερες περιπτώσεις.Ο καθένας κοιτά την καλοπέραση του και τίποτα άλλο συνήθως.Εμείς μας φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.Αν είχαμε μυαλό,μπέσα και νοημοσύνη να δούμε πέρα από το μεσημεριανό μας θα μας κυβερνούσαν καλύτερα άτομα και όλοι αυτοί οι Τσίπρες και οι Σαμαράδες και οι Βενιζέλοι θα ήταν στα αζήτητα.Αλλά ξέρεις γιατί δεν είναι?Επειδή κατά βάθος όλοι αυτοί είναι ο καθρέυτης της κοινωνίας μας.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Η κοπελα μου ειναι εθελοντρια σε ενα ιδρυμα παιδιων με προβληματα κινησεως. Πηγε για καλοκαιρι να τα προσεχει κ να τα πηγαινει για μπανιο τωρα το καλοκαρι. Εθελοντες ελαχιστη το κρατος πουθενα. Δεν φτανουν ολα αυτα το κτηριο ανηκει στην Εκκλησια κ δεν φτανει που δεν πληρωνουν ΕΝΦΙΑ θελουν να το κλεισουν γιατι δεν βγαινουν...(Ακουστηκε οτι θελουν να το πουλησουν) Αυτη ειναι η Εκκλησια κ το κρατος μας τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom