apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Για αυτη? Eκτος κ εαν ειναι μονταζκαι φυσικά και αυτή η φωτό δεν είναι από Ελλάδα.. .
ιδού
Για αυτη? Eκτος κ εαν ειναι μονταζκαι φυσικά και αυτή η φωτό δεν είναι από Ελλάδα.. .
ιδού
λαθος το 60% του συνολικου πληθυσμου ειναι η εργατικη δυναμη απο αυτο το 60% το 30% (προσεχε επι του 60%) του εργατικου δυναμικου ειναι ανεργο
και το 30% χαμηλομισθο αρα το 40% ειναι σχετικα καλα αμειβομενο
οπως και το 30% του συνολικου πλυθησμου ειναι συνταξιουχοι απο αυτο 30% τωρα υπαρχει ενα 40% του δειγματος που ειναι χαμηλομισθοι
γενικα υπολογιζετε απο τον οασα οτι το 50% του πλυθυσμου βρισκετε σε δυσκολη οικονομικη δυσχαιρια και με χαμηλα εισοδηματα που δεν επιτρεπουν την αξιοπρεπεις διαβιωση
λαθος το 60% του συνολικου πληθυσμου ειναι η εργατικη δυναμη απο αυτο το 60% το 30% (προσεχε επι του 60%) του εργατικου δυναμικου ειναι ανεργο
οπως και το 30% του συνολικου πλυθησμου ειναι συνταξιουχοι απο αυτο 30% τωρα υπαρχει ενα 40% του δειγματος που ειναι χαμηλομισθοι
γενικα υπολογιζετε απο τον οασα οτι το 50% του πλυθυσμου βρισκετε σε δυσκολη οικονομικη δυσχαιρια και με χαμηλα εισοδηματα που δεν επιτρεπουν την αξιοπρεπεις διαβιωση
Bαλτου προστιμο τυπε....κολοκυθια τουμπανα ακου το 50% πριν εγραψες 80% οσο πας κατεβαινεις.κατεβα κ αλλο
Παρε κ αλλες
κολοκυθια τουμπανα ακου το 50% πριν εγραψες 80% οσο πας κατεβαινεις.κατεβα κ αλλο
Για αυτη? Eκτος κ εαν ειναι μονταζ
δεν εγραψα 80 δεν καταλαβες στο συλλογισμο μου οπως το εξηγω διαβασε το ποστ μου
Eσυ τυπε κ 1 ευρω μεσα στα σκατα να εβρισκες θα το επερνες αλλα δεν εισαι εσυ εκει...ε φαι ειναι αυτο ρε τυπε?κατι χαρτικα βλεπω,μπορει κ εγω αν τα βρισκα να τα παιρνα τζαμπα
Tη Ρούλα Βροχοπούλου ξεχασες..
http://[URL unfurl="true"]www.paraskhnio.gr/wp-content/uploads/2014/07/%CE%A1%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CE%92%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δωσε πονο
ακομη μια ελληνιδα ηταν η Ρουλα που πεινουσε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Tη Ρούλα Βροχοπούλου ξεχασες..
http://[URL unfurl="true"]www.paraskhnio.gr/wp-content/uploads/2014/07/%CE%A1%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CE%92%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny:
Παρε κ αλλες
Eσυ τυπε κ 1 ευρω μεσα στα σκατα να εβρισκες θα το επερνες αλλα δεν εισαι εσυ εκει...
Δεν φταιω εγω εαν τα site βαζουν απο το εξωτερικο...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν γινεται..εντάξει βρήκες και μία η οποία είναι από Ελλάδα .. στις τέσσερις προσπάθειες...
μια παρέα που μαζεύει βιβλία (που κάποιος μαλάκας τα πέταξε αντί να τα δώσει ) και ένας πακιστανός που μαζεύει μέταλλα για να τα ξαναπουλήσει..
Ναι ναι κ αυτος με το λαδι πακιστανος ειναι βαλε τα γυαλια σου κ τα χαπια σου γρηγοραμια παρέα που μαζεύει βιβλία (που κάποιος μαλάκας τα πέταξε αντί να τα δώσει ) και ένας πακιστανός που μαζεύει μέταλλα για να τα ξαναπουλήσει..
ναι ναι ειμαι σιγουροςοχι θα το χαριζα