Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ε τι μου λες το ιδιο πραγμα μου λες οτι ο δρακουμελ το αφησε πανω απο το 110 %

50 μοναδες πανω απο το 88

και οπως γραφει το αρθρο

Συνεπώς, κάθε κυβέρνηση είχε υπέρτατο καθήκον να λάβει δραστικά μέτρα κατά της απειλής αυτής.

ο δρακουμελ δεν εκανε το καθηκον αυτο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

και οπως γραφει το αρθρο

Συνεπώς, κάθε κυβέρνηση είχε υπέρτατο καθήκον να λάβει δραστικά μέτρα κατά της απειλής αυτής.

Ποιος? Ο μονος που εκανε πλεονασματικούς προϋπολογισμούς?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66

ρε καταλαβαίνεις τι διαβάζεις; πιωμένος είσαι;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ποιος? Ο μονος που εκανε πλεονασματικούς προϋπολογισμούς?

ασε μας ρε μαστορα βραδυατικα

Στο υπουργείο Οικονομικών τοποθετήθηκε ο Γιάννης Παλαιοκρασσάς με υφυπουργό τον Αριστοτέλη Παυλίδη. Η χρονιά (1990) κλείνει με τεράστιο έλλειμμα 16,1%.

Η Νέα Δημοκρατία προώθησε διαρθρωτικές αλλαγές με σκοπό τη μείωση του δημόσιου τομέα, προκαλώντας αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και συνδικαλιστικών φορέων. Το έλλειμμα υποχώρησε σε 11,5% το 1991 και 12,8% το 1993. Η χώρα εισέρχεται σε ύφεση - μείωση παραγόμενης αξίας προϊόντων και υπηρεσιών - λόγω των μεγάλων έμμεσων φόρων που επιβάλλει η κυβέρνηση με υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών τον Στέφανο Μάνο (1992-1993) και επηρεασμένη από τη φθίνουσα πορεία της παγκόσμιας οικονομίας. Ετσι, λόγω μείωσης του ΑΕΠ, η χώρα μας έκλεισε το 1993 με μεγαλύτερο έλλειμμα, ήτοι 13,8%. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχασε τις εκλογές ή «ανετράπη από τα οικονομικά συμφέροντα», όπως ισχυρίστηκε ο τότε πρωθυπουργός.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
ασε μας ρε μαστορα βραδυατικα

Στο υπουργείο Οικονομικών τοποθετήθηκε ο Γιάννης Παλαιοκρασσάς με υφυπουργό τον Αριστοτέλη Παυλίδη. Η χρονιά (1990) κλείνει με τεράστιο έλλειμμα 16,1%.

Η Νέα Δημοκρατία προώθησε διαρθρωτικές αλλαγές με σκοπό τη μείωση του δημόσιου τομέα, προκαλώντας αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και συνδικαλιστικών φορέων. Το έλλειμμα υποχώρησε σε 11,5% το 1991 και 12,8% το 1993. Η χώρα εισέρχεται σε ύφεση - μείωση παραγόμενης αξίας προϊόντων και υπηρεσιών - λόγω των μεγάλων έμμεσων φόρων που επιβάλλει η κυβέρνηση με υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών τον Στέφανο Μάνο (1992-1993) και επηρεασμένη από τη φθίνουσα πορεία της παγκόσμιας οικονομίας. Ετσι, λόγω μείωσης του ΑΕΠ, η χώρα μας έκλεισε το 1993 με μεγαλύτερο έλλειμμα, ήτοι 13,8%. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχασε τις εκλογές ή «ανετράπη από τα οικονομικά συμφέροντα», όπως ισχυρίστηκε ο τότε πρωθυπουργός.

Μάθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη διαφορά ανάμεσα στο έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης και στο πρωτογενές αποτέλεσμα. Και η κουτσή Μαρία τα έχει μάθει από το 2010 και μετά. Γι' αυτό δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και φυσικά με όλα αυτά ο πιπίκος αποφεύγει να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα μου περί αδικαιολόγητου πλουτισμού ορισμένων εκ των βουλευτών του όπως αυτό προκύπτει από τα κατατεθέντα πόθεν έσχες τους...

λογικό συμπέρασμα... ο τζώνης μετακομίζει (παρέα με τα άλλα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ) στον ΣΥΡΙΖΑ.. μην απορείτε γιατί αποπροσανατολίζει τον διάλογο...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε καταλαβαίνεις τι διαβάζεις; πιωμένος είσαι;

εγω ξερω τι διαβαζω εσυ εισαι ακομα μακρια απο την καθαρη εννοια των γραφοντων

λεω ξανα το 88 το χρεος  ηταν 60 % μεσα στα ορια δηλαδη που ορισε λιγα χρονια αργοτερα η εε ενω ο δρακουμελ το πηγε στο 110 % 50 μοναδες πανω

απλο και ξεκαθαρο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
λογικό συμπέρασμα... ο τζώνης μετακομίζει (παρέα με τα άλλα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ) στον ΣΥΡΙΖΑ.. μην απορείτε γιατί αποπροσανατολίζει τον διάλογο...
ασε ρε παππου αλλοι κανουν περαντζαδες απο κομμα  σε κομμα

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
εγω ξερω τι διαβαζω εσυ εισαι ακομα μακρια απο την καθαρη εννοια των γραφοντων

λεω ξανα το 88 το χρεος  ηταν 60 % μεσα στα ορια δηλαδη που ορισε λιγα χρονια αργοτερα η εε ενω ο δρακουμελ το πηγε στο 110 % 50 μοναδες πανω

απλο και ξεκαθαρο
Ναι γιατί του σκάγανε το 1991 τα δεκαετή ομόλογα του Σιδερένιου από το 1981. Και με κόστος δανεισμού 10% σχεδόν. Το κόστος δανεισμού εκτοξεύτηκε από το 1990 και μετά. Δηλαδή ο Σιδερένιος δανειζόταν φτηνό χρήμα τη δεκαετία του 80 και ο Δρακουμέλ για να το αποπληρώσει δανειζόταν με ακριβό χρήμα στις αρχες της δεκαετιας του 90. Ο ίδιος δεν δανείστηκε σχεδόν καθόλου για τις ανάγκες του κράτους αφού οι 2 από τις 3 χρονιές του ήταν πρωτογενώς πλεονασματικές. Αλλά τι σου λέω τώρα εσένα... Ψιλά γράμματα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ασε ρε παππου αλλοι κανουν περαντζαδες απο κομμα  σε κομμα

ας πούμε η Σακοράφα ? ή μήπως ο τυφλός τραγουδιστής ? ή ο Κοτσακάς ? άσε να μην θυμηθώ και την Δαμανάκη ...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
ας πούμε η Σακοράφα ? ή μήπως ο τυφλός τραγουδιστής ? ή ο Κοτσακάς ? άσε να μην θυμηθώ και την Δαμανάκη ...
Τουλάχιστον η Λούκα Κατσέλη και η Τζάκρη έμειναν σταθερές.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

δεν λεω για βουλευτες η πολιτικους αλλα για μελη του σαιτ επειδη αναφερθηκες σε μενα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ναι γιατί του σκάγανε το 1991 τα δεκαετή ομόλογα του Σιδερένιου από το 1981. Και με κόστος δανεισμού 10% σχεδόν. Το κόστος δανεισμού εκτοξεύτηκε από το 1990 και μετά. Δηλαδή ο Σιδερένιος δανειζόταν φτηνό χρήμα τη δεκαετία του 80 και ο Δρακουμέλ για να το αποπληρώσει δανειζόταν με ακριβό χρήμα στις αρχες της δεκαετιας του 90. Ο ίδιος δεν δανείστηκε σχεδόν καθόλου για τις ανάγκες του κράτους αφού οι 2 από τις 3 χρονιές του ήταν πρωτογενώς πλεονασματικές. Αλλά τι σου λέω τώρα εσένα... Ψιλά γράμματα...

με αυτη την λογικη και ο αντρεας πληρωνε τα δανεια του εθναρχη και της χουντας και ο σημιτης επισης τα χρεη του αντρεα  και του δρακουμελ

και τα χρεη τα μεταπολεμικα τα πληρωναν οι επομενες κυβερνησεις και τα χρεη της επαναστασης οι κυβερνησεις οι μετα επαναστατικες

τι σημαινει αυτο

και ο γιος μιας οικογενειας μπορει να πληρωνει τα δανεια του πατερα του η ο πατερας τα δανεια του γιου

δηλαδη η περιοδος του 80 ειναι η κακη και ολη η περιοδος η προηγουμενη ηταν η τελεια;

δυστυχως στερεισε σοβαρης προσεγγισης των γεγονοτων

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
με αυτη την λογικη και ο αντρεας πληρωνε τα δανεια του εθναρχη και της χουντας και ο σημιτης επισης τα χρεη του αντρεα  και του δρακουμελ

και τα χρεη τα μεταπολεμικα τα πληρωναν οι επομενες κυβερνησεις και τα χρεη της επαναστασης οι κυβερνησεις οι μετα επαναστατικες

τι σημαινει αυτο

και ο γιος μιας οικογενειας μπορει να πληρωνει τα δανεια του πατερα του η ο πατερας τα δανεια του γιου

δηλαδη η περιοδος του 80 ειναι η κακη και ολη η περιοδος η προηγουμενη ηταν η τελεια;

δυστυχως στερεισε σοβαρης προσεγγισης των γεγονοτων
ρε βλακα στο ειπε ξεκαθαρα, 2 απο τις 3 χρονιες του μητσοτακη ειχαμε πλεονασμα αν εξαιρεσεις τα πασοκικα δανεια που επρεπε να πληρωθου και αναγκασαν τον δρακουμελ να παρει νεα δανεια.
επι παπανδρεου ΠΟΤΕ δεν ειχαμε πλεονασμα στο προϋπολογισμο ακομη και αν βγαλεις εξω τα δανεια του παρελθοντος.
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
πιπούλη... να πως είναι οι πραγματικοί αριστεροί...

όχι σαν τους γιαλαντζί τους δικούς σας με τα 15 ακίνητα κατά κεφαλήν και τα 450.000 ευρώ καταθέσεις (κατά μέσο όρο)...

ΥΓ αυτους εννοώ πιπούλη

http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/08/SYRIZA-LEFTADES2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Τι έγινε τραβατρομπάκο? Φθονούμε αυτούς που δε μπορούμε να φτάσουμε/ξεπεράσουμε?
Κλάψε γοερά υπαλληλάκο..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι έγινε τραβατρομπάκο? Φθονούμε αυτούς που δε μπορούμε να φτάσουμε/ξεπεράσουμε?
Κλάψε γοερά υπαλληλάκο..

Γιατί το λες αυτό;

Εγώ είμαι σίγουρος πως φθάνει αυτούς που είναι στα μεσαία επίπεδα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στα μεσαία επίπεδα σε ποιον τομέα??

Σε αυτούς αναφέρεται το Cash and Cash Equivalents που λένε και στο χωριό μου.

Ε, δεν θα είναι σε αυτούς που γράφουν μισό μύριο; Δεν θα ξεπερνά τον άλλον που γράφει 3 μπροστά;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κλάψε γοερά υπαλληλάκο..

αναρχοαπλυτε.. δεν φθονώ κανέναν από αυτούς... τον πιπίκο βρίζω που λέει άλλα...

και στο κάτω κάτω της γραφής η επιτυχία είναι ένα πράγμα το οποίο θυμάζω αν έχει επιτευχθεί με νόμιμα μέσα...

και δεν νομίζω ότι κανένας από τους περιλαμβανόμενους στον πίνακα σκερβελέδες να έχει επιτύχει αυτά που έχει ως περιουσία μόνος του και με νόμιμα μέσα... κλέφτες του κερατά είναι όλοι τους...

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Σε αυτούς αναφέρεται το Cash and Cash Equivalents που λένε και στο χωριό μου.

Ε, δεν θα είναι σε αυτούς που γράφουν μισό μύριο; Δεν θα ξεπερνά τον άλλον που γράφει 3 μπροστά;

Στα πελέ μου που βρίσκεται οικονομικά. Κάτι για φθόνο προς τους πιο κονομημένους (κατά την άποψή του) που χρεώνει σε άλλους επισημαίνω και πως αυτό γυρίζει μπούμερανγκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom