Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/08/SYRIZA-LEFTADES2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Εκτός από τις κωλοτούμπες σου τραβατρόμπα κι εκτός του ότι ανεβάζεις φωτογραφίες απ' το έγκριτο μακελειό, για πες μας ποιο ακριβώς ποσό θεωρείς πως είναι ντε και καλά προϊόν κλοπής?
Γιατί το μεγαλύτερο ποσό που βλέπω παίζει να είναι περίπου ίσο με το ποσό που δαπάνησε ο Ρουσσόπουλος μόνο για την πισίνα του.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Εκτός από τις κωλοτούμπες σου τραβατρόμπα κι εκτός του ότι ανεβάζεις φωτογραφίες απ' το έγκριτο μακελειό, για πες μας ποιο ακριβώς ποσό θεωρείς πως είναι ντε και καλά προϊόν κλοπής?
Γιατί το μεγαλύτερο ποσό που βλέπω παίζει να είναι περίπου ίσο με το ποσό που δαπάνησε ο Ρουσσόπουλος μόνο για την πισίνα του.
Ο δεξιός δεν είναι ανακόλουθος με την ιδεολογία του ακόμα κι αν φτιάξει πισίνα μέσα στην πισίνα του σαν το φίλο του Μπομπ Σφουγγαράκη. Ο εργατοπατέρας με το 1 εκατομμύριο ευρώ όμως πρέπει είτε να ξεφορτωθεί την ιδεολογία του, είτε το 1 εκατομμύριο ευρώ. Γιατί είναι γελοίο να βγαίνει στα κανάλια και να σκούζει για το χαμηλοσυνταξιούχο έχοντας τέτοιες καταθέσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ο δεξιός δεν είναι ανακόλουθος με την ιδεολογία του ακόμα κι αν φτιάξει πισίνα μέσα στην πισίνα του σαν το φίλο του Μπομπ Σφουγγαράκη. Ο εργατοπατέρας με το 1 εκατομμύριο ευρώ όμως πρέπει είτε να ξεφορτωθεί την ιδεολογία του, είτε το 1 εκατομμύριο ευρώ. Γιατί είναι γελοίο να βγαίνει στα κανάλια και να σκούζει για το χαμηλοσυνταξιούχο έχοντας τέτοιες καταθέσεις.
Καλά, άσε το πλούσιος. Εγω εχω θεσει αλλιως το ζητημα.
Στο ερωτημα μου αν μπορει ο αριστερος να είναι εργοδότης και να καρπωνεται την υπεραξια του εργάτη του, εχω λαβει κατι απιθανες απαντησεις.
Εκτος από το προφανες, ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

Σιγά το ποσό ρε μεγάλε για να το κάνουμε θέμα.
Ψάξε στη γειτονιά σου μόνο πόσοι παίζει να διαθέτουν αυτό το ποσό, μην τρελαθούμε κιόλας..

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Στο ερωτημα μου αν μπορει ο αριστερος να είναι εργοδότης και να καρπωνεται την υπεραξια του εργάτη του, εχω λαβει κατι απιθανες απαντησεις.
Μια χαρά μπορεί να είναι όσο το περιβάλλον τους είναι αμιγώς καπιταλιστικό.
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
κοιτα, θεωρητικα και ο εβραιος δε μπορει να ειναι τραπεζιτης και να πουλα χρημα με τοκο  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Σιγά το ποσό ρε μεγάλε για να το κάνουμε θέμα.
Ψάξε στη γειτονιά σου μόνο πόσοι παίζει να διαθέτουν αυτό το ποσό, μην τρελαθούμε κιόλας..
ε καλα μη το πας κι εσυ στο αλλο ακρο, σιγα μην εχει η γρια συνταξιουχα του ικα ενα μυριο στην τραπεζα  :sunglasses:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Οσο μπορεις και εσυ να συσσωρευεις περιουσια παροτι χριστιανος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μια χαρά μπορεί να είναι όσο το περιβάλλον τους είναι αμιγώς καπιταλιστικό.
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά..
Τοτε απλως είναι γιαλαντζι αριστερος.
Αρα και ενας αριστερος μεσα σε νεοναζιστικο περιβαλλον, δικαιούται να είναι ρατσιστης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Συμφωνεις ή διαφωνεις δηλαδή? Αρα αυτόν που συσσωρευει και δεν δινει του αγγέλου του νερο, μπορω να τον πω υποκριτή χριστιανο?

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Τοτε απλως είναι γιαλαντζι αριστερος.
Αρα και ενας αριστερος μεσα σε νεοναζιστικο περιβαλλον, δικαιούται να είναι ρατσιστης.
Αυθαίρετα δικά σου συμπεράσματα, ανάξια σχολιασμού.
Η προσαρμογή στο καπιταλιστικό περιβάλλον γίνεται για λόγους επιβίωσης. Αυτό που γράφεις εσύ είναι άλλο.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ρώτα τους άστεγους και τους νεόπτωχους από πού τρώνε ένα πιάτο φαί. Από τους χριστιανούς ή από τους αριστερούς; Και στο φινάλε ο χριστιανός δε θα σε κυβερνήσει εφαρμόζοντας τις ιδέες του. Ο εργατοπατέρας με το 1 εκατομμύριο ευρώ όμως θα σου κατσικωθεί.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Τι γουρλώνεις τα μάτια αρχηγέ μου? Ένα βοσκοτόπι να είχες στους πρόποδες της πάρνηθας και να πρόλαβες να το πουλήσεις με το που φτιάχτηκε  η Αττική οδός, πολύ περισσότερα θα είχες παντελονιάσει..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τι γουρλώνεις τα μάτια αρχηγέ μου? Ένα βοσκοτόπι να είχες στους πρόποδες της πάρνηθας και να πρόλαβες να το πουλήσεις με το που φτιάχτηκε  η Αττική οδός, πολύ περισσότερα θα είχες παντελονιάσει..
Τι να πω ρε φιλε. Ολοι λεφτα εχουν πια. Μονο όταν είναι να πληρωσουν κανεναν ΕΝΦΙΑ ζορίζονται.
Αλλά είναι και αριστεροι επειδή το περιβαλλον είναι καπιταλιστικο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αυθαίρετα δικά σου συμπεράσματα, ανάξια σχολιασμού.
Η προσαρμογή στο καπιταλιστικό περιβάλλον γίνεται για λόγους επιβίωσης. Αυτό που γράφεις εσύ είναι άλλο.
Προσαρμόζεται λοιπον ο...εργοδότης για να ...επιβιωσει καρπούμενος την υπεραξια των εργατων. Αξιο σχολιασμου, οντως.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Προσαρμόζεται λοιπον ο...εργοδότης για να ...επιβιωσει καρπούμενος την υπεραξια των εργατων. Αξιο σχολιασμου, οντως.
Κι άμα πετύχει και δεκσό εργάτη να του γαμήσει και τα πρέκια από πάνω..

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ρώτα τους άστεγους και τους νεόπτωχους από πού τρώνε ένα πιάτο φαί. Από τους χριστιανούς ή από τους αριστερούς; Και στο φινάλε ο χριστιανός δε θα σε κυβερνήσει εφαρμόζοντας τις ιδέες του. Ο εργατοπατέρας με το 1 εκατομμύριο ευρώ όμως θα σου κατσικωθεί.

Γιατι οι δεξιοι γονοι μητσοτακηδες, βαρβιτσιωτηδες κτλ. ειναι καλυτεροι;
Εγω δεν βλεπω διαφορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom