Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Θα γράφουμε και ότι μας κατεβαίνει τώρα??
Εγω ξερω ότι εχω έναν θειο κομμουνιστη, με εξοριες, ταγματα ανεπιθύμητων στον στρατο και φωτογραφιες με τον Μικη αγκαλια στο σαλονι του, και μου λεει ότι οποιος αριστερος ζει με την υπεραξια της εργασιας του εργατη, είναι ενας ξεφτιλισμένος υποκριτης που θελει τουφεκισμό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κι άμα πετύχει και δεκσό εργάτη να του γαμήσει και τα πρέκια από πάνω..
Ο δεξιος μπορει να είναι εργάτης, γιατι αποδεχεται το συστημα. Ο αριστερος δεν μπορει να είναι όμως εργοδότης.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Γιατι οι δεξιοι γονοι μητσοτακηδες, βαρβιτσιωτηδες κτλ. ειναι καλυτεροι;
Εγω δεν βλεπω διαφορα.
Άμα σε κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κανα χρόνο θα τη δεις. Αν βγάλει χρόνο δηλαδή...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Άμα σε κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κανα χρόνο θα τη δεις. Αν βγάλει χρόνο δηλαδή...
Γιατι μονο έναν χρονο?
Διαφωνω.
Αν τον βγαλουνε, να μεινει τέσσερα χρονια. Ούτε μερα λιγοτερο.
Θελω να τους βλεπω στα πατωματα. Ολους τους λαικιστες του κωλου.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Εγω ξερω ότι εχω έναν θειο κομμουνιστη, με εξοριες, ταγματα ανεπιθύμητων στον στρατο και φωτογραφιες με τον Μικη αγκαλια στο σαλονι του, και μου λεει ότι οποιος αριστερος ζει με την υπεραξια της εργασιας του εργατη, είναι ενας ξεφτιλισμένος υποκριτης που θελει τουφεκισμό.
Μαγκιά του του μπάρμπα σου που παραμένει συνεπής. Τι θες να κάνουμε γι'αυτό τώρα??
Να γίνω εγώ εργάτης κανενός άλλου μπάρμπα σου δεκσού επειδή έτσι σε βολεύει? Όχι μάγκα μου, τον κερδίσατε τον εμφύλιο, μαγκιά σας τώρα θα υποστείτε σαν αφεντικό τον οποιονδήποτε.
Αλλιώς ψηφίστε ΚΚΕ να το αλλάξετε..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μαγκιά του του μπάρμπα σου που παραμένει συνεπής. Τι θες να κάνουμε γι'αυτό τώρα??
Να γίνω εγώ εργάτης κανενός άλλου μπάρμπα σου δεκσού επειδή έτσι σε βολεύει? Όχι μάγκα μου, τον κερδίσατε τον εμφύλιο, μαγκιά σας τώρα θα υποστείτε σαν αφεντικό τον οποιονδήποτε.
Αλλιώς ψηφίστε ΚΚΕ να το αλλάξετε..
Θα του μεταφερω αυτην την απαντηση και θα δω τι θα μου πει. Το βρισκω πολύ ενδιαφερον ολο αυτό.
Αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι, είναι γιατι δεν εισαι κι εσυ συνεπης στην αριστερη σου ιδεολογια και να πεις ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ. Τι πιο ωραιο, τι πιο απλο?

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Θα του μεταφερω αυτην την απαντηση και θα δω τι θα μου πει. Το βρισκω πολύ ενδιαφερον ολο αυτό.
Αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι, είναι γιατι δεν εισαι κι εσυ συνεπης στην αριστερη σου ιδεολογια και να πεις ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ. Τι πιο ωραιο, τι πιο απλο?
Γιατί εγώ δεν τους θεωρώ ξεφτιλισμένους. Σε κάλυψα?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ούτε εγω, για να είμαι ειλικρινης. Απλα δεν τους θεωρω αριστερούς...
Αριστεροί είναι όταν έχουν να κάνουν με τα λεφτά των άλλων. Όταν πρόκειται για τα δικά τους δεξιοφέρνουνε.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Ούτε εγω, για να είμαι ειλικρινης. Απλα δεν τους θεωρω αριστερούς...

Κι αυτό επίσης δικαίωμά σου. Μόνο που να... δεν ξέρω πως να στο πω χωρίς να σε προσβάλλω.
Νομίζω πως έχουν την άποψή σου γι' αυτούς γραμμένη στα πελέ τους..

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Αριστεροί είναι όταν έχουν να κάνουν με τα λεφτά των άλλων. Όταν πρόκειται για τα δικά τους δεξιοφέρνουνε.
Γιατί δεν καθιερώνετε κριτήρια απόκτησης πλούτου με βάση τα πολιτικά φρονήματα?
Έχετε το know how σαν παράταξη..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κι αυτό επίσης δικαίωμά σου. Μόνο που να... δεν ξέρω πως να στο πω χωρίς να σε προσβάλλω.
Νομίζω πως έχουν την άποψή σου γι' αυτούς γραμμένη στα πελέ τους..
Ειμαι σιγουρος ότι την εχουν γραμμενη στ αρχιδια τους την αποψη μου.
Αυτό δεν σημαινει ότι δεν δικαιούμαι να την εχω...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μέσα στη βουλή ζήτημα είναι αν έχει μείνει ένα 2-3% που να έχει ακόμα πολιτικά πιστεύω και ιδεολογία.Οι υπόλοιποι έχουν γίνει επαγγελματίες πολιτικοί και είτε πάνε με τα νερά που τους αποφέρουν περισσότερα χρήματα και δύναμη είτε ξύνουν το παπάρι ευχαρηστημένοι που παίρνουν ακόμα βουλευτικό μισθό και προνόμια.Και λέτε εσείς για δεξιές και αριστερές ιδεολογίες.Δεν το βλέπετε ότι στο 2014 έχουν πεθάνει αυτά? Το ''αριστερό'' πασοκ και η ''δεξιά'' νδ και ο κλοουν ο Σύριζα.Και όλοι μαζί αυτοί γελάνε με τον κόσμο που δεν ξέρει αν του χρόνου θα έχει λεφτά για πετρέλαιο. Λέτε έστω και ο τελευταίος βουλευτής να έχει βιοποριστικό πρόβλημα? Αυτοί κάνουν το χόμπι τους και εμείς τσακωνόμαστε για ιδεολογίες του περασμένου αιώνα..σήμερα έχουν γίνει όλα ένα.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Ειμαι σιγουρος ότι την εχουν γραμμενη στ αρχιδια τους την αποψη μου.
Αυτό δεν σημαινει ότι δεν δικαιούμαι να την εχω...
Σαφώς και δικαιούσαι να την έχεις, σου το απαγόρεψε κανείς?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Μέσα στη βουλή ζήτημα είναι αν έχει μείνει ένα 2-3% που να έχει ακόμα πολιτικά πιστεύω και ιδεολογία.Οι υπόλοιποι έχουν γίνει επαγγελματίες πολιτικοί και είτε πάνε με τα νερά που τους αποφέρουν περισσότερα χρήματα και δύναμη είτε ξύνουν το παπάρι ευχαρηστημένοι που παίρνουν ακόμα βουλευτικό μισθό και προνόμια.Και λέτε εσείς για δεξιές και αριστερές ιδεολογίες.Δεν το βλέπετε ότι στο 2014 έχουν πεθάνει αυτά? Το ''αριστερό'' πασοκ και η ''δεξιά'' νδ και ο κλοουν ο Σύριζα.Και όλοι μαζί αυτοί γελάνε με τον κόσμο που δεν ξέρει αν του χρόνου θα έχει λεφτά για πετρέλαιο. Λέτε έστω και ο τελευταίος βουλευτής να έχει βιοποριστικό πρόβλημα? Αυτοί κάνουν το χόμπι τους και εμείς τσακωνόμαστε για ιδεολογίες του περασμένου αιώνα..σήμερα έχουν γίνει όλα ένα.

σιγα το δραμα ο απο πανω μου εχει μερσεντες μλ  και ο γυφτουλας εκαιγε το τζακι για να μην πληρωσει πολλα στα κοινοχρηστα  :jerking: :jerking:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ε καλα μη το πας κι εσυ στο αλλο ακρο, σιγα μην εχει η γρια συνταξιουχα του ικα ενα μυριο στην τραπεζα  :sunglasses:

μερικες κ παραπανω εχουνε..ειναι πονηρες οι γριες  :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ρώτα τους άστεγους και τους νεόπτωχους από πού τρώνε ένα πιάτο φαί. Από τους χριστιανούς ή από τους αριστερούς; Και στο φινάλε ο χριστιανός δε θα σε κυβερνήσει εφαρμόζοντας τις ιδέες του. Ο εργατοπατέρας με το 1 εκατομμύριο ευρώ όμως θα σου κατσικωθεί.

τυπε στην αμερικη τους εξοντωνουν κιολας.πολυ λαιτ δεξιος εισαι και εσυ μου φενεται  :- :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom