Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

styleman32

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
1
Διαβάζω το "νήμα" αρκετές μέρες και είδα πολλές και διαφορετικές απόψεις περί ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα.

Μπορώ να καταθέσω μόνο την δική μου οπτική για το θέμα. Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν στις Ευρωεκλογές και στις Εθνικές εκλογές (όταν γίνουν) για τους κάτωθι λόγους:
α) Δεν τρώω το "παραμύθι" περί μνημονίων και επαναδιαπραγμάτευσης αλλά θέλω μια προοπτική για το χρέος της χώρας το οποίο να είναι "εξυπηρετήσιμο" και όχι να είμαστε έρμαιο της ΕΕ και των πολιτικών της λες και πρόκειται να μας χαρίσουν τίποτα.
β) Δεν με ενδιαφέρει ΠΛΕΟΝ το νόμισμα (ευρώ, δραχμή, οβολός) η ευημερία των πολιτών είναι πάνω από το "γόητρο" του να λέμε ότι έχουμε ευρώ.

γ) Με ενδιαφέρει να βρω δουλειά, έπειτα από το κλείσιμο της επιχείρησης μου για την οποία μόχθησα μέσα από Σαββατοκύριακα, ξενύχτια και ανάλωση προσωπικού χρόνου για 15 χρόνια. Επειδή διάβασα τον Τραμουντάνα να γράφει ότι "όποιος ψάχνει βρίσκει" και έχοντας στείλει πάνω από 100 βιογραφικά σε Ελλάδα και εξωτερικό (μέχρι και στον Τραμουντάνα έστειλα στην απελπισία μου) σας πληροφορώ ότι η υπάρχουσα κατάσταση από πλευράς κυβέρνησης σε μένα δεν δίνει προοπτική και επιθυμώ ανατροπή αυτής

δ) Θέλω να ρυθμίσω τα χρέη μου, και έχοντας περάσει ήδη από το κρατήτηριο λόγω οφειλής στον ΟΑΕΕ, σας πληροφορώ ότι όλες οι υποτιθέμενες ρυθμίσεις είναι ανεφάρμοστες στην πράξη. Δεν θέλω να μου χαριστεί τίποτα θέλω να πληρώσω αλλά να μπορώ να το κάνω.

ε) Θέλω να ρυθμίσω τα δανειά μου και να μην με κοροιδευουν με "ρυθμίσεις" που εξυπηρετούν μόνο την τράπεζα και στις οποίες είναι αδύνατο να αποπληρώσεις εν ζωή.

ΔΕΝ ελπίζω σε σωτήρες αλλά οι συγκεκριμένοι κυβερνητικοί "σωτήρες" δεν δίνουν απάντηση στις αγωνίες μου ΑΡΑ το ρισκάρω και δεν έχω τίποτα ΠΛΕΟΝ να χάσω όσο και αν κινδυνολογείτε διάφοροι εδώ μέσα. Είναι "δουλειά" της εκάστοτε κυβέρνησης και πολιτικής δύναμης να εμπνέει ελπίδα ΑΛΛΟΙΩΣ "πάει σπίτι  της".    

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τρόμπα έχεις μια εβδομάδα καιρό να μου πεις αν σιχαίνεσαι περισσότερο τον Σύριζα ή την Χ.Α. :birdman:

Σήμερα ψήφισα τα δύο για να'μαι σίγουρος,την άλλη Κυριακή μάλλον δεν θα έχω αυτή την επιλογή,οπότε κανόνισε. :birdman:

Τυπε, ειναι σαφες οτι ο καθε δεξιος (απο τον πρωτο ως τον τελευταιο) ειναι εγγυτερα στον Χιτλερ παρα στον Τσιπρα.

Το λεω με πληρη σοβαροτητα...

Επισκέπτης
Τυπε, ειναι σαφες οτι ο καθε δεξιος (απο τον πρωτο ως τον τελευταιο) ειναι εγγυτερα στον Χιτλερ παρα στον Τσιπρα.

Το λεω με πληρη σοβαροτητα...
Για τα σαλιγκάρια όμως δεν ισχύει αυτός ο κανόνας. :)

Το λέω με πλήρη σοβαρότητα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εσενα τι σε κοφτει δεν εισαι υποχρεωμενος να τα διαβαζεις
αι σιχτηρ παλιομαλακα ρουφιανακο
ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ
καρφι εισουν στο δημοτικο ρε παλιοδερφη
Να μαθεις να σεβεσαι τους κανονες γαμω τον μιχαλολιακο σου.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Να μαθεις να σεβεσαι τους κανονες γαμω τον μιχαλολιακο σου.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ  :idiot: :idiot:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΜΟΛΑ
ρουφιανακο του δημοτικου εσυ που σεβεσαι τους κανονες στην ζωη σου
κανε αναφορα να δικαιωθεις σαν υπαρξη
αληθεια ποσα παιδακια η συμμαθητες σου εκαψες???

Επισκέπτης
Τελικά υπάρχει πιο βλάκας πολιτικός από τον Γιωργάκη Παπανδρέου, ο Mr. Alexis...
Δύσκολο κατόρθωμα αλλά πανάξια κτέκτησε ο Mr. Alexis τον τίτλο του πανύβλακα, αφήνοντας πλέον τον Γιωργάκη Παπανδρέου στην δεύτερη θέση.
Nαι βέβαια,είναι πιο βλαξ αυτός που θα πάει να σαλιώσει το ψηφοδέλτιο όπως κάνανε παλιά από αυτόν που πάει να ξεμαγκώσει την αλυσίδα του ποδηλάτου του εν κινήσει... :jerking:

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
Nαι βέβαια,είναι πιο βλαξ αυτός που θα πάει να σαλιώσει το ψηφοδέλτιο όπως κάνανε παλιά από αυτόν που πάει να ξεμαγκώσει την αλυσίδα του ποδηλάτου του εν κινήσει... :jerking:
Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τον γκαφατζή πανύβλακα Mr. Alexi. Στο παρελθόν μπέρδεψε την Ναόμι Κλάιν με την Ναόμι Κάμπελ (ο πεινασμένος Ναόμι Κάμπελ ονειρεύεται), στις προηγούμενες εκλογές είχε ξεχάσει την ταυτότητά του, στο μνημόνιο ο ηλίθιος ψήφησε ναι και μετά είπε στον πρόεδρο όχι, ότι να ναι είναι το παληκάρι... Για τα πανηγύρια... κλπ

Μερικά βίντεο από τις άπειρες γκάφες του εθνικού μας βλάκα γκαφατζή Mr. Alexis... Άφθονο γέλιο!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
]

Επισκέπτης
Bρε για τα πανηγύρια,δεν διαφωνώ σε αυτό.

Αλλά όχι και πιο βλάκας από τον ΓΑΠ που [size=20pt]πήγε να ξεμπλοκάρει την αλύσιδα του ποδηλάτου του ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ!!!!![/size]

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Bρε για τα πανηγύρια,δεν διαφωνώ σε αυτό.

Αλλά όχι και πιο βλάκας από τον ΓΑΠ που [size=20pt]πήγε να ξεμπλοκάρει την αλύσιδα του ποδηλάτου του ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ!!!!![/size]

τετοιο παραμυθι σου εχουν πει ερπετο της κουμουνδουρου

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΤΣΙΠΡΑ θεε παρε την παε !!!!!!!

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
τετοιο παραμυθι σου εχουν πει ερπετο της κουμουνδουρου
Ιστορική στιγμή. ο jhonny64 είναι η απόδειξη ότι μας ψεκάζουν. Μόνο ψεκασμένος μπορεί να είναι κάποιος εν ετει 2014 και να υποστηρίζει τον Γιωργάκη... Το κακό που έκανε ο Γιωργάκης στην Ελλάδα δεν το έχει κάνει κανείς... Λογικός άνθρωπος δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζει το Γιωργάκη, μόνο ψεκασμένος. Ο λογικός άνθρωπος εύχεται να πεθάνει άμεσα ο Γιωργάκης ή να καταδικαστεί ισόβια για τα εγκλήματά του.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ιστορική στιγμή. ο jhonny64 είναι η απόδειξη ότι μας ψεκάζουν. Μόνο ψεκασμένος μπορεί να είναι κάποιος εν ετει 2014 και να υποστηρίζει τον Γιωργάκη... Το κακό που έκανε ο Γιωργάκης στην Ελλάδα δεν το έχει κάνει κανείς... Λογικός άνθρωπος δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζει το Γιωργάκη, μόνο ψεκασμένος. Ο λογικός άνθρωπος εύχεται να πεθάνει άμεσα ο Γιωργάκης ή να καταδικαστεί ισόβια για τα εγκλήματά του.

καλα αυτοψεκασου τωρα και πηγαινε να δεις αν ερχεσαι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Τύπε τώρα που το λες...πριν που πήγα να ψηφίσω,έπαιζε ψέκασμα...

1044527_10201886942285620_1866071406_n.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom